از آموزشتون ممنون ولي منم مشكلbnnimaرادارم
Printable View
از آموزشتون ممنون ولي منم مشكلbnnimaرادارم
سلام.آقا مودممن zoltrixeو وقتي برنامه modemspy رو نصب كردم.caller id كار مي كنه ولي تلفن طرف تو چت نشون نمي ده .فقط يه سوالي من ipرو تو قسمت networking كه هست دو جا برا وارد كردنه كه برا من فقط قسمت پاييني فعاله .اگه كسي مي دونه تو رو خدا بهم بگه يا هينجا جواب رو بگه يا به اين idia يا به mailashoon جواب رو بفرسته
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] //////siasakaty2005
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ////// fancier_mew_leopard
با سلام اقا من كه نصبش كردم اخر نصب اينارو اورد [img] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/img]
سلام
مودم من هم بعده نصب همينو آورد :cry: يعني حالا با مودم من سازگاره و من چه كاراي ديگيي بايد انجام بدم.مرسي.موفق باشين 8) :?:
من حتي با مودم dlink اكسترنال هم امتحان كدم ولي همون طوري شد. :?
با با خيلي باحاي دمت گرم من كه تركوندم
4 تا شماره تلفن 4 تا مچ گيري
سياوش علوي, جان
بگو چطوری شماره هارو گرفتی
چي رو تركوندي به ما هم بگو
اگر لطف كني خيلي ممنون
من تا حالا هر كاري كردم نشد
البته كالر اي دي كار مي كنه
عجب تاپيكي زديما خداييش به مردم خدمتي كرديما
آقا کمک کنید مشکل از کجاست که این شکلی میشه آیا ایراد از مودم هست یا درست تنظیم نشده من که هر کاری کردم درست نشد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ip يك فردي كه داريم باهاش چت ميكنيم چطوري بايد پيدا كنيم اگه اينو توضيح بدين ممنون ميشم :D
sara_abs_58,اينجا جاش نيست ولي با همون دستور netstatميشه پيدا
حالا آي پي رو ميخواي چيكار تاحالا هزار تا از اين سوال ها شده اما دليل نداري كه بخواي آي پي طرف رو بدونين كاري كه نميتونين انجام بدين آي پي رو ميخواين چي كار پول ميدن :mrgreen:
سارا جان از چند طريق ميشه.
مثلا شما يه فايلي رو براي طرف ميفرستي در حين ارسال فايل وارد command prompt در اكسسوريز ويندوز شده و netstat \n رو وارد كن ip بدست مياد.
جای تعجبه دخترا هم دنبال تلفن پسرا هستند :lol: :lol:
راستی سیاوش علوی جان این کارو انجام ندادی ما ببینیم این تلفن طرف مورد نظرمون را میتونیم بدست میاریم یا نه ..فکر کنم یادتون رفته
جناب مافيا
با سلام و دستت درد نكنه ممنون از كار قشنگت
لطفا تنظيمات سخت افزاري اين برنامه را هم بفرماييد
مثلا براي ظبط صدا بايد سيم رابط از مودم به كارت صدا چگونه وصل باشد
متشكرم
عزيز اسم گيلوپا يعني انقدر شبيه مافياي .ايول :wink: :D
سلام و خسته نباشید
من این برنامه رو گرفتم اما مشکلم اینه که صدا ضبط نمیکنه
و از مودم ایراد میگیره
چند تا مودم هم امتحان کردم
چیکار کنم
محمئ هستم و اگر به من ایمیل بزنید ممنون میشم.
شما امكانات مودمت با برنامه سازگار نيست.يا اينكه شما مودمت رو نصب نكردي بلكه گذاستي توسط ويندوز شناسايي بشه.از طريق add hardware در كنترل پنل و از طريق سيدي مودمت امكاناتش رو بايد نصب كني از طريق voice modem كه مربوط به پخش صدا براي ظبط هستش.
منم اين مشكل رو دارم :cry: لطفا كمك كنيدنقل قول:
نوشته شده توسط bandary
آقاي سياوش علوي لطفا بگيد كه چجوري اين كارو كرديد؟
پس چرا كسي جواب نميده
سياوش جان.....
Gilopa, .....
كجايين؟
دوست من منظورت واضح تر بگو.
سلام Gilopa جان
حوبين؟
مي شه لينك دانلود برنامه به همراه سريال و آموزش برنامه اي براي پيدا كردن تلفن كسي كه با آن چت مي كنم رو بديد
با تشكر
سلام دوست مننقل قول:
نوشته شده توسط valizadeh3
این لینک دانلود این برنامه:
اینم کرکش:کد:http://www.modemspy.com/ftp/modemspy.exe
ممنونکد:http://www.----------------/serials/search.php?q=Modem+Spy+3.31&query=Search+%21
سلام ميثم جان
خوبي عزيز؟
ممنون از اينكه جواب داديد
پس لينك آموزشش كو؟
من از 1سال قبل دنبالش بودم و حتي برنامه هم دانلود مي كردم و چون بلد نبودم باهاش كار كنم پاكش مي كردم
با تشكر
سلام
valizadeh3, جان لطفا توی این تاپیک پیگیری کنید:
ممنون
دوست من شرمنده من یه مدت به این تاپیک سر نمیزنم چون خیلی قدیمی شده بود اصلا خبر نداشتم شما در خواستی داشتید .با اینکه خیلی دیر شده و میثم جان ممنون از زحمتی که کشیدید.
20 booooooooooooooood
سلام از ارائه اين نرم افزار و آموزشش خيلي ممنون ولي من نصب كردم و وقتي اجراش مي كنم پيغام modem does not support voice features .
pleas make sure that modem is voice and you install correct modem driver
به من ميده خواهش ميكنم در اين رابطه به من كمك كنيد چون خيلي دنبال همچين نرم افزاري تا حالا گشتم
با تشكر فراوان
با سلام ..
دوست عزيز اين پيغام خطا اين رو ميگه که نرم افزار مربوطه voice ( صدا ) مودمتون رو نميشناسه ! و شما بايد درايور ي اشنا و با برنامه براي مودمتون پيدا و نصب کنيد ..
موفق باشيد .
يعني اگر من داخل Lan باشم وبا كسي چت كنم كه با مودم وصل باشه بازم شماره تلفنش رو ميده يا نه؟؟؟
سلام گیلوپا جان
من نگاهی به صفحات دیگه ننداختم و یه راست اومدم ازتون سوال کنم و اونم اینه که آیا با مودم اسپای می شه تلفن کسی که با اون چت می کنم رو بده اگر آره که کاملا دقیق و واضح توضیح بدید و اگر نه اگر ممکن هست یه برنامه ای جهت این کاری که می خوام بکنم معرفی و آموزش بدید
ممنون
بای
نرم افزارmobiluck , Bluejaking با crack
سلام امین جان
عضویتت رو تبریک می گم
این چیزا چیه؟یه کم بیشتر توضیح می دید؟
ممنون
بای
عزيز من پلاگ اين نتوركينگ مربوط به اين نرم افزار هستش كه البته زياد بهش اطميناني نيست چون ديگه قديمي شده.
من نرم افازرا را نصب كردم با مودم زولتريكس 3 چيپ v.92 با پلا گين اما كار نكرد؟؟
مقاله اي جامع درباره چگونگي كار برنامه ي Modem Spy از ماهنامه ي دانش و كامپيوتر -ش42 :
(روي عكس ها كليك كنيد تا بزرگتر ببينيد)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز آموزشی که من داده بودم فکر نمیکنم مشکلی داشته دوستان با همین آموزشم مشکلشون حل میشه.
به هر حال ممنون