نکته جالبی که در این مراسم اتفاق افتاد عکس پرچم جمهوری اسلامی ایران بود
که در میان اجرای Kid Rock به تصویر کشیده شد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
نکته جالبی که در این مراسم اتفاق افتاد عکس پرچم جمهوری اسلامی ایران بود
که در میان اجرای Kid Rock به تصویر کشیده شد
به نظرم مراسم امسال از لحاظی بهتر و از لحاظی دیگر بدتر از نمایشگاه سال قبل بود. سال پیش اجرای بسیار زیبای Kanye West من رو مجذوب کرده بود اما امسال اجراها بیشترشون برای سبک کانتری بود... . اجرای Coldplay هم زیبا بود. در کل از این مراسم هم لذت بردم؛ مخصوصاً زمانیکه دوباره Dave Grohl رو هنگام درام زدن دیدم به دوارن خوش گذشته برگشتم... .
در اعلام جوایز اصلا حق به حق دار نرسید!! مخصوصا بهترین آلبوم سال.
اینسرومنتال هم به نظرم حق متالیکا بود.
چند تایی هم کلا نباید اصلا میومدن! مثل lil wayne که کلهم نفهمیدم چه جوری نامزد بهترین آلبوم سال شد.
اجراهای خوبی هم داشت مثل Al Green .
اجرای paul mccartney به همراه درام زدن دیو گرول خیلی جالب شد. بیتلز و Nirvana! استیوی واندر هم واقعا خوب اجرا کرد. و البته حضور دو تا ازFour Tops به همراه Jamie Foxx و Ne-Yo
.از Coldplay خیلی خوشم نمیاد ولی نسبتا حقش بود چیزایی که برد
بهترین اجرا های زنده فکر کنم توی رپ بود. مخصوصا Kanye West
کلا مراسم نسبتا خوبی بود ارزششو داشت 5 صبح لایو ببینمش!
مراسم رو ندیدم هنوز... واسه همین در موردش نظری نمیتونم بدم...
به نظر من فرق اسکار با گرمی اینه که تو گرمی تعداد رشته ها خیلی متنوع تره و تعداد کارهایی که باید گوش بدی یا ببینی خیلی بیشتره... مثلا برای اسکار امسال اگه 15 تا فیلم دیده باشی میتونی قضاوت کنی چون اغلب همون 15 تا تو رشته های مختلف کاندید هستن، ولی تو گرمی...!!!
به نظر من جایزه بهترین آلبوم راک و آلترناتیو واضح بود که به کلد پلی و ردیوهد میرسه... یعنی کار سختی نبود جایزه دادن به اینا!!! آلبوم روبرت پلنت رو هم گوش دادم، کار خوبی بود ولی به نظرم آلبوم سال حق ردیوهد بود.
برنده جایزه بهترین اجرای راک رو اصلا نمیشناسم! ولی جالبه که بین ایگلز، کلدپلی، ردیو و ای سی دی سی جایزه رو به اینا دادن!!! بهترین اجرای هارد راک هم همچین وضعیتی داره! بهترین آهنگ متال هم که... به متالیکا نمی دادن به کی میدادن؟!!!
غیر از متالیکا بقیه کاندیدهای اینسترومنتال راک رو گوش ندادم متاسفانه...:13:
بقیه رشته ها رو هم که خیلی تو باغ (!!!) نیستم!
مراسم جایزه گرمی روز هشتم فوریه برگزار شد. مراسم امسال که در Staples Center در لسآنجلس کالیفرنیا
برگزار شد به علت حضور بزرگانی مانند پل مککارتنی و نیل دایموند اعتبار ویژهای پیدا کرده بود.
سال ۲۰۰۸ سال ستارههای جدیدی در دنیای موسیقی بود که حضور آنها در گرمی امسال به مراسم رنگوبوی
متفاوتی داده بود.
Staples Center
استیج سالن Staples Center به سه قسمت تقسیم شده بود؛ دو قسمت که محل اصلی اجرای برنامه بود و یک
قسمت راهرو مانند و جلوتر از این دو قسمت که هنرمندان میتوانستند در فاصلهی کمی از حضار قرار بگیرند.
برندهی اصلی
برندهی اصلی گرمی امسال، گروه کلدپلی با آهنگ Viva la Vida بود. آنها جایزه بهترین ترانه سال، بهترین اجرای
پاپ باکلام توسط گروه و بهترین آلبوم راک (برای آلبوم Viva la Vida or Deah and All His Friends) را بردند.
گروه کلدپلی در این مراسم اجرا هم داشت. ابتدا کریس مارتین با پیانو ترانهای را اجرا کرد و سپس در قسمت
اصلی استیج به باقی گروه پیوست و آهنگ Viva la Vida را اجرا کردند.
وقتی نام کلدپلی برای اولینبار و دومینبار به عنوان برنده اعلام شد، کریس مارتین با یک پرش بلند خوشحالیاش
را نشان داد!
دو اجرا از تیمبرلیک
جاستین تیمبرلیک در اوایل مراسم روی استیج آمد و ترانهی زیبایی با Al Green اجرا کرد. تیمبرلیک پیش از اجرای
ترانه گفت: «از زمان کودکی به آهنگهای Al Green علاقه داشتم.» در بخش دیگری از مراسم جاستین تیمبرلیک
پیانو نواخت و ترانهای با TI اجرا کرد که با تشویق فراوان حضار همراه شد.
دو ستارهی جوان در کنار هم
از ابتکارات گرمی امسال، حضور تیلور سویفت و مایلی سایرس در کنار هم بود. این دو ترانهای با نام Fifteen
(پانزده) اجرا کردند. مایلی سایرس پس از اجرای مشترک ترانه با تیلور سویفت، گفت: «این ترانه را دوست خوبم
تیلور سویفت ساخته و خوشحالم که امشب این فرصت را داشتم که این ترانه را با او بخوانم.» سپس همراه با هم
قسمت دیگری از نامزدهای گرمی را معرفی کردند.
ترانهی اجتماعی
کیدراک ادغامی از سه ترانهی خود را اجرا کرد که اولی ترانهی اجتماعی او با نام Amen بود. در هنگام احرای این
ترانه، در پسزمینهی استیج روی نمایشگرها، پرچم کشورهای مختلف به نمایش در میآمد که در این میان پرچم
ایران نیز نمایش داده شد.
همچنین لیل وین با ترانهای که برای نیواورلئان و افرادی که درگیر طوفان کاترینا شدند خواند، فضای مراسم را
دگرگون کرد.
اولین جایزه
اولین جایزه به جنیفر هادسن تعلق گرفت. او چند ماه پس از این که بستگانش را از دست داد به این جایزه رسید و
در هنگام دریافت جایزه به با حالتی غمگین از بستگان از دست رفتهاش یاد کرد. او همچنین یکی از ترانههایش را
اجرا کرد.
جایزه به شوالیه تاریکی رسید
در بخش بهترین ساندترک آلبوم که رامین جوادی آهنگساز ایرانی برای فیلم مرد آهنی نامزد بود، جایزه به جیمز
نیوتون هاوارد و هانس زایمر برای فیلم شوالیه تاریکی رسید.
پل مککارتنی و نیل دایموند
اجراهای زیبای پل مککارتنی و نیل دایموند حضار را به وجد آورد. تعدادی از برندگان جوایز گرمی در هنگام گرفتن
جایزه با بردن نام پل مککارتنی به او ادای احترام کردند.
اطلاعات بیشتر: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
+++++++++++++++
نقل قول:
البته تو اين قسمت فقط پرچم ايران رو نشون ندادن من قبلش يه الله اكبر هم ديدم باپس زمينه ي سبز كه فكر كنم پرچم عربستان بود چند تا پرچم رو نشون دادن كه ايران هم جزوش بود
ببينيد ما به چه جايي رسيديم كه با يك ثانيه ديدن پرچم كشورمون وسط خارجي ها انقدر ذوق مي كنيم :41:
ظاهرا مراسم گرمی امسال زیر سایه جشنواره فجر قرار گرفته... همه ساکت شدن!!!
امسال خیلی ها جوایز قابل توجهی بردند...متالیکا،ردیوهد،و رابرت پلنت...جدا جا خوردم وقتی آلبوم سال رو به اسم رابرت پلنت دیدم...امیدورام 50 سال دیگه هم همینطور با قدرت ادامه بده :X...نکته جالب 2 جایزهای بود که Wall-E برد!
فقط کاش یجوری میشد به Judas Priest جایزه داد!ترک نوستراداموس خیلی قشنگ بود..نمیگم از My Apocalypse بهتر بود...اما میتونست برنده باشه.
بهترین آهنگ سال هم مسلما آهنگ کلدپلی نبود...اما از بین اونهایی که کاندید بودن خیلی سرتر بود:D
ردیوهد میتونست بهترین آلبوم رو ببره...اما خب نصف جایزه برا اسم رابرت پلنت بود انگار!چون این عزیز خیلی کار بهتر از این داشت و کاندید تلاش نافرجام سال هم نشد چه برسه به آلبوم سال!
عجیبترین انتخابی که دیدم انتخاب best rock performance بود که به kings of lions رسید!کلا یه حرکتی با نظر کلی آدم انجام داد تو مایههای رفتن به WC به همراه مغز ملت...!
باز هم میگم که best metal میتونست نوستراداموس باشه.
حق متالیکا بیشتر تو بخش آلبوم راک سال ضایع شد!به قولی اسمش از پس کلدپلی بر نیومد!
کلا این grammy با اسکار رقابت خاصی تو احجاف حق داره!
فعلا همین.
نظرم عوض شد ....
میگم دوستان که مراسم رو زنده دیدند کمی بیشتر توضیح بدند .. ممنون میشم
خوب...
پس از گذشت 340 روز از روزی که میلاد جان درخواست کرد در مورد مراسم بیشتر توضیح داده بشه و متاسفانه هیچکس جوابی نداد...
دوباره این مراسم در شرف اجرا شدن هست.
الان که من شروع کردم به نوشتن دقیقا 6 روز و 7 ساعت و 8 دقیقه و 18 ثانیه :31: مونده به شروع برگزاری مراسم grammy 52.
به نظرم عناوین خیلی بیشتر از پارسال شده
در مراسم امسال از مایکل جکسون به خاطر یک عمر خدمت به موسیقی دنیا تشکر خواهد شد و یک مراسم مختصری براش در نظر گرفته شده
یک فیلم کوتاه از این خواننده پخش می شه که این فیلم برای فیلم this is it طراحی شده بوده و برای آهنگ earth song هست. این فیلم رو تا به حال هیچکس ندیده و در این مراسم برای اولین بار پخش می شه . به نظر من خیلی هیجان انگیزه :40::40::40:
این خواننده ها :celine dion
jennifer hudson (پایه ثابت grammy:31:)
smokey robinson
carie underwood
usher
در این ویدئو اجرا می کنند.
لیست جوایز هم خیلی طولانیه
فکر کنم عناوینش بیشتر شده
چون خیلی طولانی بود بهتون لینک می دم تا ببینید:
خوشحال می شم نظراتتون رو در مورد نامزدها بشنوم
:11:
امسال تو سبک رپ بنظرم Eminem و Jay-z از مدعیان هستند ...
اسنوپ داگ هم که البوم جدید داد امسال ولی به پای البوم های Relapse و Blueprint 3 نمیرسه ... 50 هم که فقط یه baby by me تو البوم مزخرفش خوب بود !
این LilWayne که با البوم راک / رپ امسالش که نسبت به البوم قبلی حسابی افت کرد !!! ...
البته البوم های شاخی در فبریه ریلیز میشن اما میوفته بعد 8 ام و میره برای سال بعد که میتونم به البوم The Red از Game و دو البوم جدید از DMX اشاره کنم که دو رپر شاخ از West coast و East coast هستند ! ...
................................................
اما در مورد نامزد ها در مورد هارد راک که باز متالیکا با یه شاهکار دیگه یعنی unforgiven 3 ظاهر شد که بنظرم واقعا حقش هست که جایزه رو ببره !!!
................................................
در مورد رپ هم که ترک سینگل فوق العاده زیبا از EM یعنی Beautiful واقعا لیاقت جایزه رو داره ! گرچه we made you هم واقعا فان و زیبا بود ! ...
و تو سانگ ها هم Run This town کار زیبایی شده با همکاری کانی و Rihanna و جی زی ! ... اما crack a bottle هم با یه کار زیبای دیگه از Relapse امینم هست و بنظرم امسال هم سال امینم هست همچون MTV AWARDS و 2010 هم میترکونه مطمئنا با البوم Relapse 2 !!! ....
در زمینه ی رپ زیاد تخصص ندارمنقل قول:
ولی فکر می کنم beautiful امسال جایزه گرفتنش صد درصده حضور مارشال هم توی مراسم می تونه جالب باشه.
ولی اونجوری که بوش میاد جایزه ی سبک رپ رو به jay-z می دن امسال
مسخره ترین قسمت گرامی امسال به نظر من این قسمته:
record of the year
halo
beyonce
I gotta feeling
black eyed peas
use somebody
king of leon
poker face
lady gaga
you belong with me
taylor swift
واقعا مسخره است
برای بهتریت رکورد سال ببینید چی کاندید کردن
فکر کنم جایزه هم بدن به poker face از lady gaga :41:
آخ که چقدر بدم میاد من از این lady gaga خیلی مسخره است.
کسی نمی دونه گرامی امسال رو به صورت زنده از کدوم شبکه ها می شه دید؟
ما که موفق نشدیم برنامه رو مستقیم ببینیم...
ولی نتایج بسیار مسخره بود.
به گرمی باید خندید
خیلی مضحک
من 1 سال مراسمش رو زنده از hbo دیدم
کاملا مشخص بود تبلیغاتیه...من نمیدونم چرا بعضیا میان میگن mtv تبلیغتیه , 'ولی گرمی مثل اسکار میمونه
اصلا اینطور نیست
برای مثال همین پست 52 ...مراسمی که لیدی گاگا نامزدش باشه ...یا حتی نامزادای دیگه !...میشه روش حساب کرد؟
اون اهنگpoker face کاملا با کامپیوتر ساخته شده و این خانم هیچ هنری نداره غیر از لخت شدن جلوی دوربین
عین اینه که america pie 7 یا saw 6 نامزد بهترین فیلم برای اسکار امسال بشن
نقل قول:
واقعا حرف درستی شنیدم !!! دقیقا همینه من خودم ام تی وی رو قبول دارم که در اون مراسم هم در سبک رپ امینم بهترین سال شد حالا این جی زی چی میگه من نمیدونم !:31:
دقیقا خوب نکته ای اشاره کردی این جنبه تبلیغاتی شدیدا داره و من هم تایید میکنم که جنبه تبلیغاتی زیادی داره!
و بنظرم زیاد به جایزه ها و ... توجه نکنید !
این هم ببینید فکر کنم خوب باشه :
کد:http://grammys.radio.com/
امشب مراسم هست ؟ چرا اینجا داره خاک میخوره چه وضعشه ؟ درسته خیلی مسخره هست ولی خوب از هیچی بهتره یه خبری نظری چیزی !
همیشه گفتم جوایز گرمی به افرادی میرسه که دور سینه و باسن بزرگتری داشته باشن!!!
البته یه تناسبی هم باید داشته باشه :دی
ول کنید این جوایز چرند رو
همیشه پی این جوایز رو میگیرید آخر سر میگید اه چرا به فلانی ندادن.
کلا دیگه همش تبلیغاته
حتی به نظر من رده بندی ها و جوایز مجلات بزرگ راک و متال هم مسخرست.
مراسم دوشنبه هفته پیش بود !!!!نقل قول:
من حرف دوستان رو قبول ندارم
شما ها انتظار دارید خوانندگان مورد علاقه خودتون هر سال بیان و جایزه بگیرن و هیچ وقت اینطور نمیشه
من قبول دارم لدی گاگا کاراش بیشترش کامپوتری هست اما کم طرفدار نداره
تو سال 2009 جزو پرفروشترین خوانندگان بود و همین نشون میده طرفدار داره و مردم از کاراش خوششون میاد
تازه بعضی ها فکر میکنن همین 10-15 نفری که میان جایزه میگیرن رو صحنه هستن در صورتی که بیش از 70-80 تا کار در این مراسم گرمی میگیرن و بیشترش به دلیل کم بود وقت تلوزیونی پشت صحنه مراسم داده میشه
میتونید لیست کامل رو از ویکی پدیا و سایت اصلی مراسم پیدا کنید
در مورد mtv هم من امسال کل مراسم های mtv رو دیدم و هیچ کدوم در حد و اندازه های جوایز گرمی نیستند و نبودند.
اما تو اجرا مراسم به نظرم mtv music awards خوب بود
american music awards هم که با رای مردم جایزه میده امسال خوب بود اما ضعیفتر از پارسال
آقا جان خوب شما هم میتونی مثل لیدی گاگا لخت شو بر رو صحنه ببین چه جایزه ای بهت میدن (شوخی : دی)
بدبخت هنوز رو دست برتنی تو لخت شدن نزده که!
جاي سلطان در گرمي خالي بود
michael jackson
:41::41::41::41:
برای اولین بار در تاریخ صنعت گیم soundtrack های یک عنوان بازی در لیست نامزدهای Grammy سال قرار گرفت.
عنوان بازی Journey امسال توانست به عنوان Best Score Soundtrack در بخش Visual Media به همراه سایر کاندیدها: The Adventures of Tintin - The Secret of the Unicorn, The Artist, The Dark Knight Rises, The Girl With the Dragon Tattoo و Hugo قرار گیرد.
Journey در 23 مارچ 2012 به صورت انحصاری برای کنسول Playstation 3 منتشر شد و توانست با مجموع نمرات 92 در سایت Meta قرار گرفته و با بازخوردهای فوق العاده مثبت منتقدان روبرو شود.
Journey هم اکنون نیز در مراسم 2012 Video Game Awards نامزد دریافت جایزه بهترین بازی سال 2012 همراه با...:
بهترین قطعه موسیقی
بهترین بازی امتیاز گرفته شده
بهترین طراحی هنری (گرافیک)
بهترین بازی دانلودی
بهترین بازی مستقل
بهترین بازی کنسول PS3 قرار گرفته.
« بُعد یازدهم» در شش شاخه کاندید دریافت جایزه «گرمی» شد
«حافظ ناظری» آهنگساز و خواننده ایرانی، از رای آوردن آلبوم « بُعد یازدهم» که در خارج از ایران با نام ناگفته (Untold) انتشار یافته در مرحلهٔ اول رأی گیری جوایز گرمی خبر داد. به گزارش خبرنگار موسیقی ایرانیان و به گفته حافظ ناظری، مرحله اول از سه مرحله دریافت جایزه گرمی در آمریکا انجام شد و اثر «ناگفته» به آهنگسازی این هنرمند به عنوان تنها اثر از خاورمیانه و برای اولین بار در شش شاخه «بهترین آهنگسازی موسیقی کلاسیک جهان»، «بهترین اثر فرافرهنگی موسیقی کلاسیک جهان»، «آلبوم سال موسیقی جهان»، «هنرمند سال موسیقی جهان»، «بهترین تهیه کننده موسیقی جهان»، «بهترین صدابرداری آثار موسیقی کلاسیک جهان»، کاندید دریافت این جایزه معتبر جهانی شده است. آلبوم «بُعد یازدهم» (ناگفته Untold) بخش اول پروژه سمفونی رومی است و در این آلبوم، حافظ ناظری موسیقی شرق و غرب را ترکیب کرده است. وی در این مجموعه از سه تار ابداعی خود استفاده کرده و برخی از هنرمندان موسیقی جهان به همراه «شهرام ناظری» پدر حافظ نیز حضور دارند. هنرمندان این اثر طبق آن چه بر روی جلد آن نوشته شده است در کل برنده ۳۸ جایزه گرمی شده اند. در این مدتی که از انتشار آلبوم «بُعد یازدهم» در ایران میگذرد، واکنشهای متفاوتی از سوی هنرمندان و مخاطبین نسبت به این اثر رخ داده است. جایزهٔ گِرَمی (Grammy Awards) نام مراسم اهدای جوایزی است که توسط آکادمی ملی علوم و هنرهای ضبط، به دستاوردهای برجسته در تولید موسیقی تعلق میگیرد. از بین سه مراسم بزرگ موسیقی جهان، گرمی بزرگترین آنها است و ارزش جایزهٔ گرمی برابر با جایزهٔ اُسکار در صنعت فیلمسازی و جایزهٔ اِمی در تلویزیون است، این مراسم همانند اسکار، دارای ۱۰۸ ردهبندی خاص در ۳۰ سبک مختلف موسیقی همانند پاپ، راک، آر اند بی و رپ است و رای تمامی داوران در نتیجه نهایی این مراسم تأثیر دارد. باید منتظر ماند و دید نتیجه پایانی این جایزه چه خواهد شد و آلبوم «حافظ ناظری» میتواند جایزه گرمی را برای نخستین بار برای یک هنرمند ایرانی به ارمغان بیاورد.