این رم های پاتریوت که میگید 2 گیگش 24 هست با کدوم گارانتی هست؟آیا گارانتی فرایند هست؟
Printable View
این رم های پاتریوت که میگید 2 گیگش 24 هست با کدوم گارانتی هست؟آیا گارانتی فرایند هست؟
پاتریوت چند مدل داره کدومش؟؟
اون مدل که حدود 25 تومنه هیت سینک آبی هست!
اشغاله اون مدلش و هیچ فرقی با رم های معمولی مثل کینگ استون یا اپیسر نداره و اصلا نمیشه اور کرد!
آشغال ؟!! اولا اینکه رمها رمهای بدی نسبت به قیمتشون نیستند ، در ضمن ایشون گفت نمیخوام اورکلاک کنم ، شما چه اصراری دارید ؟!!نقل قول:
اشغاله اون مدلش و هیچ فرقی با رم های معمولی مثل کینگ استون یا اپیسر نداره و اصلا نمیشه اور کرد!
لطفا اگه مدرکی مبنی بر بد بودن رمهای پاتریوت دارید ، بذارید.
غغغغغغغغغغغغغغغغغغغغ
موافقم.نقل قول:
من هم رم پاتریوت دارم ( آبی ) و هیچ مشکلی نداره .
میشه مشخصات کامل پاتریوت رو بنویسید؟
به نظر شما این پاتریوت خوبه؟
يه نكته جالب كه در مورد رمهاي پاتريوت آبي من ديدم اين بود كه خيلي گرم ميكردند حتي بدون اوركلاك رم رو كه ميخواستم در بيارم گرم بود. البته منظورم من اين نيست كه رم زياد داغ ميكنه فقط منظورم من اينه كه خنك نبود و بنابراين جا براي ولت دادن و اوركلاك نداشت.
درحاليكه رمهاي كينگ استون كه الان دارم با 0.1 ولت و اوركلاك هم خنك هستند. البته متاسفانه كينگ استون اوريجينال هم تو بازار خيلي سخت پيدا ميشه . يه سري رمهاي باس 667 كينگ رو نامردا يه برچسب زدند روشون به اسم با 800 و تا خير 6 ( كه مفت هم نميارزه باس 800 بايد تاخيرش 5 باشه) ميفروشند.
در واقع اصلا هیت سینک آبی برای افزایش ولت و اورکلاک نیست!و زیادم جواب نداده روش!برای اون کار پاتریوت مدل قرمز Blood Iron رو بهینه کرده که بازم آش دهن سوزی نیست و کروشیال خیلی بهتره!
بله کینگ ستون یه زمانی بازار رو گرفته بود با کیفیت عالی که یه سری! سو استفاده کردن و مدلهای تقلبیش زیاد شد!!!بعد هم که دیگه معتبر هاش وارد نشد و ....
الانم گارانتی سریر که 50-50 هست!!!!
تو اون رنج کینگ مکس هست که زیادم بهتر نیست وضعش!!و نکته قابل توجهش فقط گارانتی آوژنگ هست!باز Apacer بهتره!
پس من الان چی رو بخرم؟
خودتون بگین.
درسته
اپيسر يكي از بچه ها گرفته بود خوب هم اوركلاك ميشد
اپيسر خوبه؟
من آخر چی بخرم؟
هرکدومون یک چیزی میگین.
من شاید اورکلاک بکنم
پس یک رم و پردازنده ای رو بگین که بشه اورکلاک بکنم.
راستی اورکلاک خیلی تو سرعت و اجرای بازی ها تاثیر داره؟
من پردازنده رم و مادربردی می خوام که حداقل تا یک سال دیگه جواب گوی بازی ها باشه.
اگه م یخوای اور کنی حرفه ای کروشیال بخر!اگه نه کرسیر و بعدش اپیسر.بعد از اون هم پاتریوت قرمز و کینگ مکس و ...
پردازنده هم که 8200 و 6600 هر دو اورکلاکشون خوبه یکم مصرف و گرمای 6600 بیشتره.
مادربردت رو هم نمی دونم چی انتخاب کردی!؟
اوركلاك پردازنده خيلي ميتونه بهت كمك كنه
منتها اوركلاك رم خيلي تو عملكرد سيستم تاثير نداره و چون رمهاي با قابليت اوركلاك بالا گرون هستند ميشه گفت اصلا خريد چنين رمهائي به صرفه نيست.
به نظر من شما همين اپيسر رو بخر ترنسند هم خوبه هر كدوم ارزونتر بود بگير.
مادبر هم Asrock P43 twins1600 رو بهت پيشنهاد ميكنم 79 تومن كه رم DDR3 هم ميخوره و در آينده كه رمهاي DDR3 ارزون ميشند خيلي ميتونه به كارت بياد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پست بالا تایید میشه اگه می خوای کمتر خرج کنی!
Asrock P43 twins1600 بهتره یا asus p5q؟
کدم بهتره؟
دقت نکردی گفتم اووننن مدلش! هتسینک قرمزش تایمینگ بهتری داره و اور بهتری هم میشه و ..... در هر صورت پاتریوت یکی از بهترین رم های جهاننقل قول:
معلومه که p5q!!! شما چیپ 45 رو با 43 مقایسه نکن!ولی نسبت به قیمتش و امکاناتش ازراک هم بد نیست!
asus p5q مسلما بهتره Asrock P43 twins1600 واسه كسي كه محدوديت بودجه داره در ضمن ميخواد مادبردش DDR3 هم ساپورت كنه خوبهنقل قول:
منظورتون از محدودیت بودجه چیه؟
من بیشتر به کیفیت توجه میکنم.
پس من p5q رو میخرم.
با cpu q6600
تایید می کنید؟
فقط مشخصات دقیق cpu و mother board و ram رو بنویسید.
با q8200 بهتره.نقل قول:
شما که q6600 شما داری به چه دلیل ناراضی هست؟
پس این شد:
سی پی یو:q6600
رم:؟
مادربرد:asus p5q
مشخصات دقیق سی پی یو رو اگه میشه بنویسید.
برای رم هم خودتون بگین چی بخرم.
یک رم که تا یک سال دیگه به راحتی جوابگوی بازی ها باشه.
بودجه ی رم هم 80 تومان هست.
q6600 رو اورکلاک کنم خوبه؟
اگه میشه جواب همه ی پست های بالا رو بدید.
همه اینا رو یه پست می کردی !!
مشخصاتش هم یه سرچ مختصر بکن راحت تو همین فروم و گوگل و ....گیر میاری
این هم عکس از مادربرد p5q:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لوله ها مال چیه؟
سلام دوستان.
لطفا راهنمايي كنيد . براي يك سيستم گيم تا سقف 400000 تومان چه مادر بورد و سي پي يو پيشنهاد مي كنيد . (كارايي و ارزان بودن خيلي مهم است )
سلا م دوستان .
لطفا راهنمايي كنيد .
براي خريد يك سيستم گيم تا سقف 400.000 تومان چه قطعاتي پيشنهاد مي كنيد .
(ارزان بودن برايم خيلي مهم است)
قیمت asus p5q چه قدره؟
این p5q نیست. P5qe هست.نقل قول:
این هم عکس از مادربرد p5q:
لوله کدومه ؟!! پل شمالی رو میگی ؟؟نقل قول:
لوله ها مال چیه؟
130 تومن.نقل قول:
قیمت asus p5q چه قدره؟
مگه p5q با p5qe چه فرقی میکنه؟
کدوم بهتره؟
برای کراس فایر و امکانات اورکلاک و مصرف بهینه و .......p5q-e بهتره البته یه 20-30 تومن گرونتره!
اون ها لوله های انتقال گرما هستند که برای خنک کنندگی بیشتر استفاده می شوند!