بله همونو میگمنقل قول:
Printable View
بله همونو میگمنقل قول:
نه صفحه داس منظورم نبود...Alt-Tab فقط من رو به دسکتاپ می آره و فرقی به حال بازی نداره...بازم که اجراش می کنم همونجوریه...تا یه بار دیگه نصبش نکنم هم درست نمی شه...مردم از بس پاکش کردم و نصبش کردم واسه هر تستی :41:نقل قول:
راستی دات نت 3.5 رو دانلود کردم از سایت مایکروسافت...ولی حجمش 33 مگابایت نبود...197 مگابایت بود...درست گرفتم؟
ببین اول تا disk 1 میگذارم ran رو انتخاب میکنم بعد انتخاب زبان میاید بعد یک چیزی پر میشه و مینویسه social club نصب شده بعد میره واسه ی نصب بازی اون پیام رو میده بگین باید چکار کنم؟
میگم تو shop اینجا جی تی ای iv رو میشه خرید ؟
منم با نظر شما کاملا موافقم ولی وقتی من میخوام این برنامه رو نصب کنم خطای زیر رو بهم میده :نقل قول:
به نظر من میتونه از نصب بازی و یا net frame work باشه !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در صورتی که من در قسمتی که توی خطا میگه رفتم و این برنامه رو on کردم :
میدونید مشکل از چیه ؟
من هنوز تو یه چیز موندم ........ برای اجرای یک بازی این همه نرم افزار باید نصب کنی ؟
خیلی ممنون...فعلا دارم دانلود میکنم ... اگه کسی امتحان کرده و عملی شده حتما بیاد بگه ( با ذکر سیستمش)نقل قول:
خیلی خیلی ممنون
[[html] DaRiOuShJh, ferdfe, life_gombin, nelson, omid4mit, signinfo, smallfrank[/html][/URL]
بابا با شما هستم ............
تا عرضه ی رسمی پچ بله !نقل قول:
البته بعد از پچ هم باید درایور ها رو برای اجرای بهتر دانلود کنید !
نقل قول:
مرسی beny
من مشکله عدم لود ساختمان ها با این حل شد
بعد از یک هفته تونستم محیط بازی را درست و حسابی ببینم.
اما افت فریم وحشتناکی به جونه بازی می افته که اعصاب خورد کن هست!
اما در کل به کسانی که مشکل لود نشدن ساختمانها را دارند توصیه میکنم این را دانلود کنند.
نقل قول:
جان من یکی جواب این سوالم را بده.
آقا این دات نت 197 مگی که ما گرفتیم درسته یا نه؟
اصلا شما درایور رو نصب کن اگه به ویندوزت نخوره پیغام میده ... مثلا اگه درایور 32 بیت داشته باشی و دیدی نصب شد بدون ویندوزت 32 بیته چون درایور های 32 بیت به 64 بیت نمیخوره.نقل قول:
جان من یکی جواب این سوالم را بده.
من خواهش میکنم یکی من رو راهنمایی کنه ... در مورد مشکلی که صفحه ی قبل گفتم.
:13::13:اساتید کمکککککککککککک
مگه مسیر save این نیست ؟
C:\Documents and Settings\----------\Local Settings\Application Data\Rockstar Games\GTA IV\savegames
ویندوزو عوض کردم فایلای سیوو ریختم تو ویندوز جدید اما نمی تونه load کنه و fail میشه .
هر کاری کردم نشد. فکر کنم تقصیر برنامه microsoft game live باشه .
چی کار کنم ؟
نقل قول:
حجمشون زیاد هست نمی تونم همچین ریسکی بکنم!
یعنی هیچی راهی نداره؟
شما از این دوست تشکر کنید ... که روش رو به من گفتند تا توی پست ارسال کنم ....نقل قول:
hojjat_007)
البته این افت فریم عادیه !
نقل قول:
برو اینجا
start / all program / accessoriese /system tools / system information
system summary رو از سمت چپ انتخاب کن . اگه توو سمت راست جلو system type نوشته بود 64 یعنی 64 بیتی اگه 86 یعنی 32 بیتیه
موفق باشی :46:
نقل قول:
نوشته شده توسط AIM-54 PHOENIX [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با اجراي gta iv بعد از چند دقيقه بازي دچار تكانهاي عصاب خردكني مي شود براي رفع آنها چكار بايد كرد.
اشکال از کرکتون هست .
اینم لینک دانلود »
کد:
http://h4m1d.persiangig.ir/Grand_Theft_Auto_IV_Crack_Only-Razor1911.rar
یعنی هیچی راهی نداره؟
اگه ننویسه معلوم میشه که 32 بیتی هست.
دوست عزیز برو Start و بعد Run رو بزن، بعد در اونجا تایپ کن CMD و Ok کن، بعد systeminfo رو تایپ کن و اینتر کن.نقل قول:
مقابل system type اگه نوشته بود "x86" سی و دو بیتی است و اگر نوشته بود "x64" شصت و چهار بیتی است.
لینک دانلود درایور برای ویندوز XP سی و دو بیتی:
حجم:68.9MBکد:http://http.download.nvidia.com/downloads/nZone/drivers/180.84_geforce_winxp_32bit_english_beta.exe
لینک دانلود درایور برای ویندوز XP شصت و چهار بیتی:
حجم:80.6MBکد:http://http.download.nvidia.com/downloads/nZone/drivers/180.84_geforce_winxp_64bit_english_beta.exe
لینکها با قابلیت Resume هستند!
آقا این خطوط ما داغون شده، اصلا data نمیده، مال شماها خوبه؟!
حتما بازم لنگر انداختن رو فیبر نوری! :34:
راستی داغون درسته یا داقون؟!:31:
كسي اين مشكل منو كه رو هوا راه ميرمو نميتونه حل كنه؟
تكستچرها بعضي وقتها ديده ميشن بعضي وقتا ديده نميشن
چيكار كنم؟
تا حالا كسي يه جواب درست و حسابي بهم نداده
كمكككككككك
بچه ها باکدام کیلید حالت تاکسی فعال میشه میتونی مسفر ببری
ببحشید یادم رفت ... :دینقل قول:
مشکل شما رو دقیق نمیدونم چیه ! شما از کنترل پنل برید و دات نت فریمورکس رو پاک کنید شاید مشکل حل بشه !
کسی درایور nvidia (برای اکس پی 32 بیت) با حجم کم مثلاً زیپ شده نداره،چون اونایی که دیال آپ هستن از گرفتنش محروم هستن.
لینکهای صفحه قبل با قابلیت Resume هستند دوست عزیز و میتونی اونها رو کم کم بیاری!نقل قول:
در ضمن نسبت به لینکهای قبل حدودا 8MB کمتر هستند.
جون من یکی کمک کنه دیگه
اساتید کمکککککککککککک
مگه مسیر save این نیست ؟
C:\Documents and Settings\----------\Local Settings\Application Data\Rockstar Games\GTA IV\savegames
ویندوزو عوض کردم فایلای سیوو ریختم تو ویندوز جدید اما نمی تونه load کنه و fail میشه .
هر کاری کردم نشد. فکر کنم تقصیر برنامه microsoft game live باشه .
چی کار کنم ؟
دقیقا چه اروری میده دوست عزیز؟نقل قول:
سلام دوستان من یه مشکلی تو بازی جی تی ای 4 دارم اون هم اینه که وقتی بازی شروع می شه 3 دقیقه که از بازی می گذره یک دفعه دوربین بازی شروع به لرزیدن می کنه و هی لرزیدنش بیشتر میشه و خود Niko شروع می کنه به راه رفتن به جلو و وقتی سوار ماشین می شوم هم همین طور ماشین می ره جلو حالا هر کی حرفه ای هست و می دونه باید چیکار کنم به من بگه چون واقعا خیلی ضد حال بدی هستش
در ضمن سیستم من :
Cpu : Intel Core2Quad 6600 2.4 Ghz
Graphic : Sparkle 8600 GT ! Gig
Ram : 2 Gig 800 OCZ platinum series
و ویندوزم هم :
XP SP3
Microsoft .NET Framework 1 & 2 & 3 & 3.5
راستشو بخواین فکر نکنم از سخت افزار باشه
در ضمن یکی از دوستان در صفحات قبل در پاسخ به یکی دیگه از دوستان که مشکل من رو داشتند گفته بودند مشکل از کرک هستش و من هم الان دارم کرک جدیده رو دانلود میکنم
در ضمن دوستان اگر پاسخ قطعی و صحیح دارند بدهند پیشاپیش از همکاری و کمک شما سپاس گذارم کوچیک همتون Keymaker
spellesh یادم نیست اما ترجمش این بود.نقل قول:
فایل شما آسیب دیده و نمی تونه load بشه
اگه میتونی با یه user دیگه بازیرو رو سیستمت بیارو savato کپی کن توش ببین نمیشه.:41::41:
نقل قول:
سلام دوستان من یه مشکلی تو بازی جی تی ای 4 دارم اون هم اینه که وقتی بازی شروع می شه 3 دقیقه که از بازی می گذره یک دفعه دوربین بازی شروع به لرزیدن می کنه و هی لرزیدنش بیشتر میشه و خود Niko شروع می کنه به راه رفتن به جلو و وقتی سوار ماشین می شوم هم همین طور ماشین می ره جلو حالا هر کی حرفه ای هست و می دونه باید چیکار کنم به من بگه چون واقعا خیلی ضد حال بدی هستش
در ضمن سیستم من :
Cpu : Intel Core2Quad 6600 2.4 Ghz
Graphic : Sparkle 8600 GT ! Gig
Ram : 2 Gig 800 OCZ platinum series
و ویندوزم هم :
XP SP3
Microsoft .NET Framework 1 & 2 & 3 & 3.5
راستشو بخواین فکر نکنم از سخت افزار باشه
در ضمن یکی از دوستان در صفحات قبل در پاسخ به یکی دیگه از دوستان که مشکل من رو داشتند گفته بودند مشکل از کرک هستش و من هم الان دارم کرک جدیده رو دانلود میکنم
در ضمن دوستان اگر پاسخ قطعی و صحیح دارند بدهند پیشاپیش از همکاری و کمک شما سپاس گذارم کوچیک همتون
بله دوست عزیز ایراد از کرک شماست. کرک سالم و کامل را از اینجاها دانلود کنید:(فقط از اینجاها!)
وکد:http://www.box.net/shared/6orypdpasj
کد:http://rapidshare.com/files/171174380/Grand_Theft_Auto_IV_Crack_Only-Razor1911.rar
حجم: 4.53MB
نقل قول:
دوست عزیز با همون کرک razor که توو صفحه قبل بود مشکلت کاملا حل میشه
مرسی ولی من همون کرک رو از پرشین گیگ گرفتم خراب بود بعد از گوگل سرچ کردم و از رپیدشیر گرفتم که حجکش 5.4 مگ بود ولی وقتی باز کردم فقط LaunchGTAIV هست و ناد 32 بهش گیر داد گفت شاید تروجان باشه می خواستم ببینم کرکش فقط همین یکدونه فایله اگه سریع جوابم رو بدید ممنون می شم
در ضمن هرکی از کرک یکی من استفاده کنه همین مشکل رو پیدا می کنه ؟
آقا من تو نصب این بازی تو Xp مشکلی نداشتم الان Vista نصب کردم ولی وقتی Rockstar Games Social Club نصب میشه و نوبت نصب خود بازی میشه این پیام میاد ؟!
هر کاریش هم کردم درست نشد ، تو XP خیلی راحت نصب میشد .
دوست عزیز برو صفحه قبل دو تا لینک کامل و سالم هست.( فقط از اونجاها دانلود کنید)نقل قول:
فقط خواهشا قبل از این که سوال بپرسید همین سه-چهار صفحه قبل رو بخونید تا بیخود صفحات زیاد نشن و دسترسی به پستها مشکل.
حل نشد !!!!!!نقل قول:
ببحشید یادم رفت ... :biggrin:
مشکل شما رو دقیق نمیدونم چیه ! شما از کنترل پنل برید و دات نت فریمورکس رو پاک کنید شاید مشکل حل بشه !
منم دیگه نمیدونم مشکل چیه ... تو فروم GTA IV که هیچ کی بلد نیست، واقعا فهمیدم ما ایرانی ها خیلی بیشتر از این خارجی ها چیزی بارمونه ... واسه همین که دیدم راهی نداره فعلا یه ایمیل به خود RockStar فرستادم ببینم جواب میدن یا نه ... ایمیلم به دستشون رسیده و گفتن تا 24 ساعت دیگه جواب میدن.
فقط خدا کنه مشکل از کرک نباشه که بدجوری جلو راک استار ضایع میشم :دی
اون موقع به جای این که کمک کنن یه چیزی هم ازم میگیرن.
شما که مشکلت حل شده اگه میشه مشخصات سیستمتو برام بنویس ... ممنوننقل قول:
منم فردا امتحان میکنم ببینم چی میشه ... اگه درست شه که خیلی توپ میشه ...
میشه یکی این درایور 180 انویدیا رو خوب فشرده کنه تا ما دایل آپی ها هم دانلود کنیم ؟
چرا به راک استار ایمیل دادی؟نقل قول:
اگر بفهمن می خوای با پچ و کرک بازی رو بازی کنی مسخرت می کنن.:27::27::27::27:
من هر دفعه می خواستم برم تو بازی مجبور بودم کانکت بشم و تو social club لوگین کنم.بعد دیس بشم و LaunchGTAIV رو اجرا کنم.اما الان می خواستم برم تو بازی هرکاری کردم نرفت.هیچ راهی نیست که من واسه اجرای بازی مجبور نشم هی کانکت بشم؟
در حال حاضر برنامه های :
Microsoft.NET Framework 1.1 + SP1
Microsoft.NET Framework 2.0
Microsoft.NET Framework 3.0
Microsoft.NET Framework 3.5
Games For Windows - Live
روی سیستمم نصب هستن.
همچنین برنامه ی Rockstar Games Social Club رو از ورژن 0_0_0_ 1 به ورژن 0_1_1_1 آپدیت کردم.
Directx نصب شده روی سیستمم برای nov2008 هستش.
درایور کارت گرافیکم رو به ورژن 180.84 آپدیت کردم.
از کرک Razor1911 هم استفاده می کنم.
کسی می دونه چجوری بدون کانکت شدن می تونم بازی رو اجرا کنم؟البته skip login رو هم که می زنم وقتی LaunchGTAIV رو اجرا می کنم یه صفحه ی داس باز می شه و بعد بسته می شه و دیگه هیچ اتفاق خاصی نمی افته.الآن وقتی کانکت هستم هم همین مشکل هست.یعنی صفحه ی داس باز می شه و بسته می شه وبعدش هم هیچی.
تنها چیزی که به ذهنم می رسه اینه که بگم فایل Paul.dll که تو فولدر خود بازی هست، حجمش 847 کیلوبایت و فایل Paul.dll که تو فولدر OfflineActivation هستش حجمش 6.43 مگابایت هستش.
ممنون می شم راهنمایی کنید.
خوب ؟ :دینقل قول:
این همه پست جوابش فقط یک جمله است ...
شما فایل gta iv رو اجرا کنید ! این مشکل با این کار حل میشه !
ممنون از راهنماییت ولی این کار به مغزخودم هم خطور کرد.:31:ولی باز هم اجرا نشد.پستم انقدر طولانی شد که یادم رفت این رو بگم.شما حجم paul.dll های من رو با واسه خودت یه مقایسه می کنی؟اگه حجمشون فرق داره لطف کنی برام آپلود کنی ممنون می شم.:11:نقل قول: