شما چه فكري كردي ؟ مگه من مريضم يا بيكارم بيام با فتوشاپ عكس درست كنم؟نقل قول:
اين عكس رو هم تو 1 دقيقه اول گرفتم.
اصلا به من چه مي خواي باور كن مي خواي نكن :2:
Printable View
شما چه فكري كردي ؟ مگه من مريضم يا بيكارم بيام با فتوشاپ عكس درست كنم؟نقل قول:
اين عكس رو هم تو 1 دقيقه اول گرفتم.
اصلا به من چه مي خواي باور كن مي خواي نكن :2:
من تغييري تو بالا آمدن سايت ها و وبلاگها نديدم ولي از صبج تا حالا Latency م به طرز وحشتناك كم شده !!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
سلام
ظهر سرعت دانلود بنده از 35kb/s رسیده بود به 3kb/s الان کمی بهتره شده حدود 8kb/s [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همچنان خرابه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قربان شما
شاهین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حاجی کجا خوب شده.مال ما که همچنان ذغالی موندهنقل قول:
خدا آخر عابقت همه مونو به خير كنه xd
من ظهر حدود ساعت 3 با سرعت 3 داشتم از سايت مايكروسافت دانلود مي كردم!!
الان انگار بهتره چون با سرعت 15 دارم همون فايل رو دانلود مي كنم!
ولي قبلن با سرعت 25 دانلود مي كردم!
نیم ساعت پیش خوب بود ولی الان بازم افتضاح شده !!!!!
.نقل قول:
نه حاجی SSL handshock داد رفت پی کارش...
.
.نقل قول:
من فکر میکنم بیشتر از اینکه فتو شاپ باشه . بهش میخوره کش باشه. چون 1% ده.
حالا چرا اینقد بد بین ؟ :41:
.
.
در ضمن سرعت ما بد تر شده سایتم به زور باز میشه! فکر کنم مثل این بارون های مدیترانه ای جهتش از بالای کشور اومده پایین کشور سمت ما! ، که مال شما سرعتش خوب شده...ایشالا امشب بره سمت عربستان تا مشت محکمی باشه تو دهن آمریکا!!!! :34:
چی شد!
.
خیر نگفتم فوتوشاپنقل قول:
یه چیزی شبیه اون
شما رو لینک دانلود کلیک کردید ولی بعد از ظاهر شدن صفحه که روش کلید دانلود داره
نزدین دانلود بشه
و بعد از یک دقیقه زدین تا دانلود بشه
من مطمئن هستم که عکس اینطور نمیشه
حالا نمیدونم شما از قصد و یا از عمد اینکارو کردین که اینطوری شده
فکر کنم عمدیه :31:
احتمال دیگری وجود نداره
سرعت من هم به حالت عادی برگشت.
این هم یک فیلم از سرعت دانلود من
اصفهان-مرکز مخابراتی ولیعصر-Eco512
ساعت: 1:20AM
حجم:72 کیلوبایت
کد:http://www.4shared.com/file/75547657/d603b655/Eco-512.html?dirPwdVerified=4ac1960a
يه بار سرعت خوبه ولي باز افت ميكنه.
الان اگه خوبه به دلیل اینه که همه لا لا تشریف دارن و شما بیداری .
پیشنهاد : تو هم بخواب تا سرعتم بیشتر بشه :دی
شما هم بخوام :31:نقل قول:
---
سرعت خوب شده ولی قطعی داره
یعنی هر 5 ثانیه ارسال دریافت میکنه
باعث عملکرد دیر میشه تو بازی
منم 2 روزه سرعت اینترنتم افت پیدا کرده و شدیدا نوسان داره (صبانت)...............
شاتل:
به اطلاع ميرسانيم به علت اختلالي كه در شبكهي اينترنت در سطح كشور پيش آمده است، ممكن است شاهد قطع و وصل شدن سرويس يا سرعت پايين دسترسي به اينترنت باشيد. هرچند اين مشكل از اختيار شركت شاتل خارج است، اما به هر روي، كارشناسان در حال پيگيري براي برطرف ساختن مشكل يادشده هستند و هنوز مشخص نيست اين مشكل تا چه زمان ادامه خواهد داشت. از صبر و شكيبايي شما صميمانه سپاسگزاريم.
گروه شركتهاي شاتل
همارا سیستم:
با پوزش از کاربران محترم بدینوسیله اعلام میدارد که از ساعت 5 صبح پنج شنبه مورخ 87/9/21 بعلت قطعی 3 لینک اصلی تامین پهنای باند اینترنت مخابرات و اشکال در GateWay های مخابرات کشور ، اینترنت تا اطلاع ثانوی و رفع مشکل از طرف مراجع ذیربط با کندی شدید سرعت مواجه خواهد بود.
.نقل قول:
دوتا تون برین بخوابین :31:
.
سرعت که دوباره عادی شده(از قبل هم بهتر شده:20:) ولی TimeOut ها زیاد شده ، یکمی هم نوسان داره...
.
واسه من یکمی بهتر شده
نمیتونم درست حسابی --------- بازی کنم!!
آقا تصحیح میکنم ! مال من درست نشده ! فکر کنم 3 روزی علاف باشیم 1
فکر کنم به خاطر عید قربون باشه !! :13:نقل قول:
سکوت بهترین جوابه !! :27:نقل قول:
شما اولین کسی هستین که براش همچین چیزی پیش اومده !! :21:نقل قول:
اتفاقا برای منم همین مشکل پیش اومدنقل قول:
سر 99% یهو دیتا قطع شد ... قابلیت Resume هم نداشتش
ایرانه دیگه ! همین پی سی هم به زور باز میشد :41:نقل قول:
خوش به حال هندیانقل قول:
اونجا ای دی اس ال 256 ماهی 7 تومان هستش ، نه ؟ :21:
اخه اینم بازیه که توی بازی میکنی ؟نقل قول:
بیا The-West یا Tribalwars بازی کن
و همچنان سرعت در حد موتور گازی.....
samجان تا کی سکوت کنیم
همین سکوت کردیم که اینکارارو کردن دیگه.باشه اگه با سکوت اینترنت من درست میشه من حرفی ندارم بزنم
سکوت...............
خب عزیز دل ، اگه میخوای به قیمت به دست اوردن سرعت اینترنت ، همه چیزتو از دست بدی ، من حرفی ندارم ... :41:نقل قول:
فعلا برای من که خوب شده :31:
برای منم خیلی بهتر شده ........:دی
سرعت من که به حالت عادی برگشته ایشالا همینجوری بمونه :)
مال من خر اب شد
من که از سیسکو میگیرم سرعتم بالاست ...
سلام
برای من دوباره خراب شده ...
چرا هی اینجوری میشه ؟
خبرگزاري فارس: از اواخر هفته گذشته به دليل قطعي فيبر نوري كشور در منطقه فجيره امارات، يكي از بزرگترين قطعيهاي شبكه اينترنت در كشور رخ داد و به احتمال فراوان اين مشكل تا روزهاي آينده وجود خواهد داشت.کد:http://www1.farsnews.com/newstext.php?nn=8709220393
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش خبرنگار فناوري اطلاعات خبرگزاري فارس اختلال و قطعي در شبكه اينترنت كشور كه از پنجشنبه گذشته آغاز شده به گفته مسئولان شركت زيرساخت تا روزهاي آينده نيز ادامه خواهد يافت.
اين اختلال به قطعي فيبرنوري در خليج فارس و منطقه فجيره امارات مربوط مي شود و به موجب آن تقريبا كل شبكه اينترنت كشور با اختلال رو به رو شده است.
به گفته مسئولان مركز پشتيباني فني شركت زيرساخت در حال حاضر تنها از طريق كشور تركيه ارتباط اينترتي كشور برقرار است.
يكي از مسئولان اين مركز به فارس گفت: در حال حاضر پهناي باند اينترنت كشور از طريق تركيه در حال تأمين است كه آن نيز به هيچ وجه پاسخگوي نياز مشتركان نيست.
وي ادامه داد: پيش بيني مي شود اين اختلال كه تقريبا كل شبكه را مختل كرده است تا روزهاي آينده ادامه يابد.
به گزارش فارس اين اختلال به گفته اكثر ISP ها موجب كندي و عدم ارائه مناسب سرويس به مشتركان شده است.
قطعي فيبرنوري در دريا موضوع تازهاي نيست و هر از چندگاهي رخ ميدهد ولي گويا اين بار اين قطعي به دليل دريافت بيشترين پهناي باند كشور از اين منطقه، شبكه زيرساخت كشور را با مشكل جدي مواجه كرده است.
* تامين پهناي باند از تركيه
محمد طاهر شمس معاون نگهداري و مديريت شركت ارتباطات زير ساخت كشور در همين رابطه به خبرنگار فناوري اطلاعات فارس گفت: فيبرنوري كشور در فجيره امارات قطع شده است و به دليل اينكه بار اصلي شبكه زيرساخت كشور در اين منطقه قرار گرفته است شبكه زيرساخت و اينترنت كشور دچار اختلال شده است.
وي گفت: در حال رايزني و مكاتبات با طرفهاي اماراتي براي حل اين مشكل هستيم.
شمس تأكيد كرد: براي اينكه شبكه زيرساخت كشور دچار آسيب نشود و كندي شبكه اينترنت تا حدودي برطرف شود در حال رايزني با تركيه براي افزايش پهناي باند دريافتي هستيم.
معاون فني شركت ارتباطات زيرساخت تصريح كرد: با افزايش زيرساخت و پهناي باند از تركيه شبكه اينترنت كشور به زودي روانتر ميشود.
وي افزود: قطعي فيبرنوري در فجيره امارات نيز با رايزني و مكاتبات با طرفهاي خارجي بزودي برطرف ميشود و شبكه به حالت عادي برميگردد.
واقعا که !!نقل قول:
یعنی ایران انقدر نیستش که اینترنت خودش رو تامین کنه ، از ترکیه میگیره ؟!! :13:
حیف که نمیخوام حرفی بزنمنقل قول:
من با خوندن متن بالا فقط خندم گرفته بود.تازه میخوان رایزنی بکنن که این مشکل ایشالا واسه 3 ماهه اینده درست میشه یا نه
حالا این وسط اگه کسی با اینترنت کار فوری داشته باشه هم به درک!!!
اون دیگه مشکل ماست و ایشالا با رایزنی که انجام میدن مسولین قول میدن که طی سه ماهه اینده مشکل برطرف بشه
:13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13:
نقل قول:
بهتر از این هم نمیشه ....... !
متاسفم .
خب بالاخره معلوم شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ایشالله تا 100000000000000000000000000000000000000 سال دیگه درست میشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقا قضیه این سیسکو چیه؟نقل قول:
خارجی یا ایرانیه؟
قیمتا چند؟
ماله منم خرابه شدید!!!
هر یه سایتی که میخوام ببینم باید حداقل 4 Refresh کنم تا Lost نده
امید وارم این مشکل حداقل تا 10000000000000000000000 قرن دیگه حل بشه
اقا ، هنوز برای همه خرابه یا فقط برای من خرابه ؟
سلامنقل قول:
هنوز خرابه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این هم از جمعه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قربانت
شاهین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اینترنتم خرابه ...هم خراب اینترنتم !!!!!
وضعیت سرعت من (128 دارم)(فتوشاپ نیست فقط اسمارو پاک کردم):
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هه ههنقل قول:
افت شدید سرعت اینترنت در تمام کشور
اینترنت ایران خودش از دیگر کشورا سرعتش شدیدا پاینه چه برسه که دیگه این اینترنت افت کنه
پس براش شما هم خرابه !! :41:نقل قول:
خدا به رحم کنه ...
اگه کشور های دیگه بود تا الان مردم ، دولتو ...
اینکه هر 2 تا یکی شد ! :27:نقل قول:
الان وقتشه که دایل اپی ها به خودشون ببالن :31:نقل قول:
:27: خوب اومدی علی شاه :27:نقل قول:
واقعا ادم از اینترنت سیر شده !! :41:
از ظهر ديروز تا حالا اصلا نتونستم wow بازي كنم ولي عجيبه تو لود شدن سايت ها مشكلي ندارم ولي پينگم خيلي خيلي افتضاحه ببينم اين مشكل با v p n حل ميشه؟