شیطونه میگه برم w960 بگیرماااااااااا !!! :31:
راستش خودمم موندم که چجوری 500 تومن رو جور کنم ولی آخرش همین omnia رو میگیرم
Printable View
شیطونه میگه برم w960 بگیرماااااااااا !!! :31:
راستش خودمم موندم که چجوری 500 تومن رو جور کنم ولی آخرش همین omnia رو میگیرم
دست دوم تمیز هم می تونی بگیری
سلام............
سلیم جان چند قیمت داری(امنیا)............
البته دست دوم.
آره خب ، شاید در نگاه اول عجیب به نظر برسه که چرا بعد از حدود 7 ماه که یه گوشی رو داشتم دوباره رفتم همونو گرفتم...اما مطمئن باش اینقدر در موردش جستجو کردم که الان از خریدم کاملا راضیم و همچنان قاطعانه سر تصمیمم هستم!نقل قول:
من یه نظرسنجی در مورد امنیا و ان96 راه انداختم که خب اکثرتون می دونید امنیا با 50 و اندی رای از ان96 که فقط 10 تا رای آورده بود کاملا جلو زد...
اما تا قبل از این اینقدر از ان96 تعریف های بد شنیده بودم که بعد از دیدن این نتیجه ی نظرسنجی کاملا مطمئن شدم بدردم نمی خوره!
در مورد امنیا بگم ، ازش خیلی خوشم میاد حتی تصمیم قطع داشتم بعد از 8گیگ قبلیم امنیا بگیرم اما به خاطر یه سری از مشکلاتش دیگه دنبالش نرفتم ، مثلا با ان گیج سازگاری نداشت ، اندازه ی اسکرینش غیر استاندارده واسه همین یه سری برنامه ها روش جواب نمی دن...
یکی دیگه اینکه زیاد منوهاشو پیچ در پیچ ساختن البته این مشکل خاصی نیست و به مرور زمان باهاش عادت می کنی ولی من چون قبلش 8گیگ داشتم و خیلی باهاش راحت بودم به خصوص توو حرکت بین منوها به خاطر همین دیگه دنبال امنیا هم نرفتم!
در نهایت به این نتیجه رسیدم که همون 8گیگ خودم یه چیز دیگه س و الانم خیلی ازش راضیم...
من یکی دیدم خیلی تمیز بود 440 میداد....البته بدون گارانتی بود و 16 گیگ.......تا رفتم بگیرمش غروب شد و یکی دیگه گرفتشنقل قول:
.................................................. ......................................
در مورد پست مجتبی جان باید بگم که رزولوشن عادی داره و خیلی از برنامه ها توش کار می کنه اما گوشی هایی مثل دایموند و ......مشکل دارند با اکثر برنامه ها..........
کیفیتش هم عالیه ولی یک مشکل داره که اون هم زیر نور افتاب هست که 90 در صد ppc ها این مشکل رو دارند
دوستان مثل این که با مشکل مواجه شدم
متاسفانه دیگه توان خرید i900 رو ندارم
حالا موندم چی کار کنم
جورجیو آرمانی بگیرم؟یا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
راستی یه چیزی میگم شاید باورتون نشه
فرهوده مخ منو زد !!!!!!!!!!!!!!!!! الان چند وقتی میشه که چشمم w960 رو گرفته !!!! :31: :31:
باور کنید راست میگم ! ولی بازم تصمیم قطعی نگرفتم
armani یا w960 یا...
راستی به نظرتون توانم در حد خرید n95 8gb هست ؟ ( با این که زیاد به دلم ننشسته)
Armani نمیارزه، F480 بگیر
960 هم گوشی بدی نیست البته
سلام................
درسته w960 گوشی خوبیه الانم که قیمتش بین 300 تا 350 متغیره.
آره عزیزم ، در توانت هست یعنی فک کنم باشه...نقل قول:
با گارانتی اصلی هول و هوش 450 ، 60 تومنه!
بخرش پشیمون نمی شی ، به خدا پشیمون نمی شی!دیگه من چجوری بگم...
از هرلحاظ هم که بخوای می تونه با گوشی های هم سطح خودش کل بندازه!
اصلا تو یه چیز از هر گوشی ای که خواستی مثلا w960 یا f480 یا جرجیو بگو تا من همونو حتی بهترشو توو 8گیگ بهت نشون بدم ، به جز طراحیش که دیگه این موضوع برمی گرده به سلیقه ی خودت البته به نظر من طراحی و شکل و شمایل 8گیگ از همشون بهتر و سرتره...
من که میگم n95 8g بگیر
اگر تو زندگیت یک تصمیم درست گرفتی اون انتخاب عزیز دل W960 i بوده استنقل قول:
وقتیکه خریدی هر یک ساعت توی دستت بگیر و باهاش کار کن و حال کن
عکس گوشی من
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توجه کنید این یک W960 عادی که دست همه باشه نیست
این گوشی فرهوده است
هرجور کلی که دوست دارید بندازید ، من پایه ام...نقل قول:
برتری قاطعانه ی 8گیگ رو بهتون ثابت می کنم:5:.
دوست عزیز به نظر من w960 رو کلا بی خیال شو.اصلا گوشی با کیفیتی نیست.تو دستت هم که میگیری احساس چیپ بودن میکنی.(جنسو لوازم و...)
8gig گوشیه خوبیه.کیفیتش هم بد نیست.کار کردن باهاش هم خوشاینده.
این چیپ بودن که میگی دقیقن من این احساسو نسبت p1 داشتم، جوری که 2هفته پیش نگهش نداشتم
w960 هم واقعن همین جوره؟
950 نسبت به p1 خیلی بهتر بود به نظرم
من نظر شخصیم و چیزی که تو بازار هست رو گفتم.من تو علائدین مغازه دارم.چیزی که تجربه ی شخصی خودم و بیشتریا بود رو گفتم.
p1 کیفیتش از w960 خیلی بالا تره.
اگه از طرفدارای متعصب نوکیا و سونی اریکسون و ... نیستی بهت مدل Q9h موتورولا رو پیشنهاد میکنم اول اینکه پاکت پیسیه! این یعنی خودش امکانات قیمتش تو رنج همون 320 اینطوراست! من که خیلی باهاش حال میکنم
میتونم پلاک و اسم مغازتون رو بپرسم البته اگه میخوای با پیغام خصوصی هم میتونی بگینقل قول:
مجتبی جان سلام
n98 8gig چیت گرافیکی داره یا نه چون من شنیدم که n96 وn82چیت گرافیکی دارند برای انجام بعضی بازیها کاربرد دارد
n98 ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
زیادی از جهان جلویی
سلام رسول جان!قطعا داره که می تونه بازی های سنگین و گرافیکی ان گیج رو اجرا کنه حتی در خیلی از موارد بهتر از ان96!نقل قول:
خیلی از همین بازی ها توو ان96 با تیک و گیر اجرا می شن ، البته من این مورد رو شنیدم و ندیدم...
کلا من به خاطر دو مورد ان96 نگرفتم و همون 8گیگ قبلیم رو خریدم ، 1 - باتری ضعیفش ، 2 - ضعف در اجرای قسمت های گرافیکی منوها و کندی سی پی یو در اجرای سریع و به موقع برنامه ها نسبت به 8گیگ(که خب با این وضع معلومه ان گیجش چه حال و وضعی داره)!
منظور دوستمون n95 8gb بود سلیم جان:31:!نقل قول:
البته طراحی گوشی هم جز فاکتورهای مهم دیگه برای خرید حساب می شه که من از طراحی 8گیگ خیلی بیشتر از ان96 خوشم میاد...
سلام
آقا مجتبی کاملا درست میگه،هر کس با هر توقعی که از یه گوشی داشته باشه از خرید 95 8گیگ پشیمون نمیشه،این به جرات میگم،مگر اینکه کسی Pocket pc بخواد
من داشتم هیچ مشکلی نداشت،حتما روش فکر کنید
دوستان قیمت VIEWTY چنده به نظرتون می ارزه بگیرم
ks20 چنده و اون چطوره؟
ویوتی : قیمت دیروز 290 تومن.
یکی از دوستام با گارانتی گلدیران گذفته 480 تومن
میدونم عجیبه ولی من بهش گفتم الان قیمتش 280 تومنه ولی گفت اینی که گرفتم اصل کره هستش
و اونایی که الان با این قیمت تو بازاره چینیه
در کل به نظرتون می ارزه من یه g800 رو 10 ماه کار کرده رو همینجوری بهش بدم و 100 تومن هم سر بدم گوشی نوش رو بگیرم ؟!
الان g800 ام رو چند میخرن؟ قیمت نوش چنده
تا یکی دو ساعت دیگه معاملمون میشه
دوستان متاسفانه معاملم نشد
راستی e90 چه قیمته ؟ ارزون شده ؟
5800 چطور
یه سوالی هم داشتم
میشه سیمبین e90 رو به سیمبین 9.3 آپدیت کرد(مثل n81 و n82 )
5800 قیمتش نسبتن خوب شده، میتونی روش فکر کنی (اومده زیر 400)
سامسونگ F480 هم گوشی خوبی از آب دراومده .
هم خوشگله - هم خوش دست
قیمتش هم : مدل اصلی 360 تا 380
تقلبی : 220 تا 260
f480 یکی از دوستان داشت تند تند خاموش میشد !
بی خیالش شو.
ممنون دوستان
اگه زحمتی نیست سوال من درباره e90 رو هم توضیح بدین
دوست عزیز بیشتر گوشی های نوکیا قابلیت آپدیت رو دارن ولی فکر نمی کنم آپدیت ورژن سیمبین رو تغیر بده بلکه ورژن همون ولی اگر اون مدل ایرادی داشته باشه توی آپدیت مشکلش حل می شه!!نقل قول:
در مورد E90 گوشیش عالیه و رو دستش نیومد هم با کلاسه و هم با امکانات کامل ولی فکر نمی کنم بودجتون برسه!!!
Nokia E90:
من خودم E62 دارم و خیلی ازش راضیم البته به صورت انبوه وارد نمیشه ولی تک و توک شاید گیر بیاد!!!!
البته این گوشی برای اون دسته از آدمایی که براشون دوربین مهم نیست هستش چون این مدل فاقد دوربینه.
Nokia E62:
و قیمتش نو 240 هزار تومان.
حتما تقلبی بوده یا یک مشکل براش پیش اومده .... الان که دوتا از دوستام یک ماه خرده ای که دارن با این مدل گوشی کار میکنند ....نقل قول:
f480 یکی از دوستان داشت تند تند خاموش میشد !
.
.
.
مرگ نداره
به نظر من 95 8گیگ بهترین انتخابه
من خودم بین n98 5gig و n85 موندم شما کدوم را پیشنهاد میکنید به زودی تاپیکی در این رابطه درست میکنم (بعد از امتحانات )نقل قول:
شک نکن n95 من با وجود اینکه بیشتر از یکسال بود n95 هشت گیگ داشتم تحت یکسری صحبتهای بچه های سایت قرار گرفته n85 خریدم ولی پس از دو روز پشیمون و با ضرر فروختم.نقل قول:
سلامنقل قول:
میشه مزیت n95 8gig را بگی نسبت به n85
نميدونم چرا n85 به دلم نمیشینه؟
در کل با وجود گوشی های دیگه گوشی هایی مثل n85 n95 8gb n96 &... به دلم نمیشینه
دوستان نظرتون در مورد e71 چیه؟
و سوال آخر : e71 یا 5800 ؟!