دوستان من میخوام یک تلویزیون hd بگیرم تو حول 2 میلیون تمان40 یا 50 اینچ . چه تلویزیونی خوبه . ودرضمن دستگ های پخش بلوری تو ایران هنوز برای فروش نیومده.
Printable View
دوستان من میخوام یک تلویزیون hd بگیرم تو حول 2 میلیون تمان40 یا 50 اینچ . چه تلویزیونی خوبه . ودرضمن دستگ های پخش بلوری تو ایران هنوز برای فروش نیومده.
برادر با 2تومن 40 اینچ فول اچ دی نمیشه گرفت. 37و 32 اینچ میشه. برای 40 اینچ 300-400 تومن دیگه بزار روش(حداقل).
بهترین بلوری پلیر دنیا توی ایران فتو فراوونه(ps3).
با توجه به پایین اومدن قیمت سری 6 سامسونگ میتونی 40A650 رو با سینمای خانگی 2 میلیون 190 هزار تومن برداری. (بدون سینمای خانگی حدود 2 میلیون)نقل قول:
40 اینچ
فول HD
کنتراست 1:50000
100Hz
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این که 400 تومن ارزوون شده
اوونوقت سونی چقدر ارزوون میشه ؟
من اطلاعی از قیمتهای سونی ندارم.
ولی
جالبه بدونید قیمت 40x350 سونی دقیقاً یک سال هست که بدون تغییر مونده!
سونی 3% قیمت ها رو کم کرده!:31:نقل قول:
من تا 1 ماه صبر میکنم تا ببینم این 450 x میاد یا نه اگر نه که 350 میگیرم
یعنی الان x350 و w400 دقیقا چقدر شده ؟
جریان کم شدن 3% منبعش موثقه ؟
جمعه میخوام برم بگیرما ؟
کسی قیمت 32اینچ سری W از سونی رو داره؟ (قیمت orado به نظر زیادی بالا میاد 14150000)
تا دو ماه دیگه هنوز ممکنه ارزون بشن .
جریان اون سامسونگ با سینمای خانگی چی.....
بهترین مرجع برای دونستن قیمت ها کجاست چه سایتی.
سايت lcd-tv.ir سايت رسمي فروش سامسونگ است با قيمتهاي كاملا مطابق با شركت، براي سوني سايت به روزي نيست (Orado با بازار تفاوت قيمت داره)نقل قول:
سونی در مقابل رقیب کره ای تو سطح کشور قیمت ثابتی نداره. قیمت ها هم حدودا تفاوتی با اون فروشگاه نداره(کمی افزایش هم داشته).
بع سلامتی x450 هم اومد
حیف که گرونه 3800000
x350 31400000
بازم موندم چی بخرم با این پول یا میتونم 40x350 بخرم یا سامسونگ 40 سری هفت:41:
قیمت w450 رو دارین؟نقل قول:
با پیشینه ای که سری x سونی داره قیمتش برای شروع خوبه.نقل قول:
بع سلامتی x450 هم اومد
حیف که گرونه 3800000
هر دوشون خوبن. باید هر دو رو مقایسه کنی ببینی کدومشو بیشتر می پسندی.نقل قول:
بازم موندم چی بخرم با این پول یا میتونم 40x350 بخرم یا سامسونگ 40 سری هفت
فکر نمیکنم بهاین زودیا w450 و z450 رو بیارننقل قول:
قیمت w450 رو دارین؟
شاید هم آوردن:دي
بالاخره اومد؟نقل قول:
تو سايت سوني ايران هم اضافه شده.
شما كجا قيمت گرفتين؟
46 اينچش چنده؟
به سلامتی...نقل قول:
فکر میکنید تا عید قیمتش بیاد پایین؟
من فكر نكنم قيمتش بياد پايين.نقل قول:
هدف فروش با قيمت بالا در عيد است!!!
قيمت 46 اينچش را دارين؟
دوستان کسایی که قصد خرید x450 رو دارن منتظر کاهش قیمتش نباشن. یا نمیاد پائین یا در حد 100تومن میاد پائین که توی 4تومن گمه دیگه
46 اینچش رو هم آوردن؟ فکر کنم حدودای 5تومن باشه 46 اینچش
چرا فکر میکنید نمیاد پایین؟نقل قول:
تا 5 شش ماه دیگه چطور؟
اصولا سری x سونی کاهش قیمت زیادی نداره.
الان x350 با وجود اینکه برادر کوچیکش اومده تو بازار(ایران) ولی بازرم تغییر قیمت آنچنانی نداره
دیگه چه برسه به x450
الان 40 اینچ یا پاینتر از 40 اینچ تلیویزیون سونی چند هست.
بستگی به مدلش داره.نقل قول:
من یک مدلیش را میخوام تا قیمت 1500000 تومان اگر 200 یا 300 تومان هم گیرونتر باشه مشکلی نیست . گیر میاد.نقل قول:
در ضمن وقتی تی وی را بگیری اشانتیون میدن مثلا یک دستگاه دی وی دی یا چیز دیگه.
من توی سایت آموزون دیده بودم که هر تی وی بگیری یک چیزی جایزه میده آیا توی ایران هم اینطوری هست یا نه.
سوني كه هيچ اشانتيوني نداره.
سامسونگ اشانتيوني كه ميده مياد رو قيمت.(پس هيچ توفيري براتون نداره و اگه حذف كنيد از قيمت كم ميشه)
با بودجه اي كه گفتيد سوني 40 خوب نميشه گرفت (فكر كنم سري v و d فقط بتونيد بگيريد كه اصلا توصيه نميشه)
به نظر من كه سعيد هم حتما بعدا تاييد خواهد كرد سراغ برندهاي ديگه بريد يا سايزتون را بياريد پايين.
تلوزیونهای سری d, v و حتی s کیفیت بسیار خوبی دارند. تنها ایراد بزرگی که که میشه به اونها گرفت فول اچ دی نبودنشون هست.نقل قول:
من کیفیت پخش hd رو در سری s فوقالعاده زیبا دیدهام.
برای سایزهای 40 به بالا دیگه hd ready توصیه نمیشه. سری S هم اگه خواستی بگیری 32 اینچشو بگیر.
با 1.500 میتونی 37A550 بگیری. TV خوبی هست ولی عالی نیست. البته فکر کنم 1370بشه قیمتش
من 9کرمنقل قول:
به نظر من كه سعيد هم حتما بعدا تاييد خواهد كرد
سلام دوستان . چند تا سوال هم من داشتم . البته برای جمع بندی .
در کل نظرتون چیه ؟
1 - LCD 32 inch سونی بهتره یا پاناسونیک ؟
2 - اگه سونی رو پیشنهاد میکنید کدوم سریش بهتره ؟ V یا S البته X هم هست که گرونه .
3 - Full HD و HD برای دیدن فیلم های DVD یا کانال های ماهواره تفاوت زیادی دارند ؟ واقعا مشهوده ؟
ممنونم /
1. سونینقل قول:
2. به ترتیب:
X
z
w
v
s
3. خیر تفاوتی نمیکنه.
با سلام دوستان عزيز لطفا نظر تون رو در مورد این مدل از سامسونگ بگيد البته من می تونم تا 1000000 تومان هزینه کنم البته گه مدل خاصی هم پیشنهاد ميکنيد خو شحال میشم راهنمايی کنيد
1-la-32a650a1f البته تو قسمت مشخصا تش که نوشته وضوح تصویر 1920x1080 و full hdبا دو ميليون رنگ کنار هم
2-la32a550p1
3- (lg ) سری اسکارلت مدل :37lg606
نظرتون درمورد این سه مدل چیه و کدوم بهتره:
sharp lc-37a53m
sony klv-37s400
sharp lc-37a33m
وبطور کلی "37 تا 1.5 میلیون چی پیشنهاد میکنید که هم از لحاظ کیفیت رنگ خوب باشه و هم در تصاویر با تحرک زیاد خوب عمل کنه ودر تغییر سایز تصویر هم قوی باشه(تلویزیون ایران را خوب پخش کنه)
من که خودم از کیفیت رنگ شارپ خوشم اومده اما نمی دونم در تصاویر پر تحرک چگونه عمل می کنه یا تلویزیون ایران را با چه کیفیتی پخش می کنه.
این سری هایی که شما از شارپ و سونی گفتید چون 100 هرتز نیست، بالطبع مقداری مات شدگی تصاویر سریع خواهد داشت(البته معمولا برای منابع hd این تنظیمات مفید هستند و برای تصاویر معمولی کمتر به چشم میاد)
من شارپ را در تصاویر کانالهای داخلی ندیدم، ولی سونی خوبه!!
آقا يه مدل Samsung به من بگين ميخوام بگيرم بتركونم !!!
32 Full !!! ارزون شده الان نه ؟؟؟
دوست من
با 32 اینچ یکم میتونی بترکونی، اگه بخئای کامل بترکونی باید بری سراغ 40 و بالاتر!
من بتازگی ال سی دی خریدم و قبل از خرید کلی تحقیق کرد م. نتیجه :نقل قول:
1-مدل 650 با اینکه 100 هرتز ه و مدل نسبتا جدیدیه ولی نسبت به سری 4 یعنی 450 که فول اچ دی هم نیست تصویر مات تری داره . فقط از لحاظ کنتراست و فول اچ دی بودن نسبت به 450 برتری داره . در کل شخصا با توجه به قیمت 650 خریدش رو بصلاح نمیدونم . واقعیتش اینه که این جریان 100 هرتز بودن رو بهیچ وجه نمیتونید تشخیص بدی و باور کنید اصلا تفاوتی با 60 هرتز نمیکنه .
2- در مورد سری 5 یا همون 550 همین قضیه 650 صدق میکنه . و میشه گفت تفاوتش با 650 فقط کنتراستشه .
3- و اما ال جی که کمتر کسی بهش توجه میکنه . منم بشخصه اصلا بهش هم فکر نمیکردم ولی وقتی تصویرش رو با 650 و v400 سونی مقایسه کردم بمراتب کیفیت بهتری داشت و میشه گفت یه سر و گردن از اونا بالاتر بود . از لحاظ ظاهری هم که زبانزد خاص و عامه و فوق العاده زیباست . من اسکارلت 42 اینچمدل 60 رو انتخاب کردم که بدون گارانتی توی کرمانشاه 1100000 تومن خریدم (البته من ارزون خریدم و گرنه زیر 1200000 نمیدن) و واقعا از انتخابم راضیم و باید بگم ال جی واقعا داره شاهکار میکنه .
نه بابا بيخيال نميصرفه !!!نقل قول:
همين 32 Full HD ديدم خيلي خوبه !!!
البته full نديدم !!! 1080i اونم تازه Xvision بود !!!
32A650 سامسونگ گزینه خوبیه برای شما. قیمتش حدوداً یک تومنی هست.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Full HD
کنتراست: 1:15000
دقيقا من خودمم يه قيمت گرفتم 32 Full HD مدلشو نميدونم !!!
اونم حدود 1 تومن بود !!! معموليم كه full نبود 760 تومن ...
البته مدل sharp a53m صد هرتز استنقل قول:
می خواستم بدانم فاکتور صد هرتز بودن در خرید چقدر اهمیت دارد