گرافیک 512 7100gs در چه حدیه ؟ میشه باهاش gta iv رو راحت بازی کرد ؟ گرافیک دوستم 7100
Printable View
گرافیک 512 7100gs در چه حدیه ؟ میشه باهاش gta iv رو راحت بازی کرد ؟ گرافیک دوستم 7100
در حد فوق تصور ضعيفهنقل قول:
ميشه گفت تقريبا ضعيفترين گرافيك PCI-Express دنيا است.
gta iv رو ؟!! حتی قلعه 2 رو هم به زور میاره ! اصلا بدرد نمیخوره . گرافیک مورد نظر gta iv خیلی باید بهتر از اینها باشه. مثلا 4670 خوبه.نقل قول:
نقل قول:تایید میشه .. در حد Kids ! آنبرد حساب میشه .نقل قول:
من هنوز کارت گرافیک نخریدم :31:
امروز میخوام بخرم فروشنده به من xfx 9400 gforce رو ÷یشنهاد کرد
به نظر شما چطوره ؟ خوبه همینو بخرم؟ بدون لق میتونم تمام بازیهای فعلی رو بازی کنم از جمله gta iv ?
میخوام قیمتش بیشتر از 100 تومن نشه
ممون از راهنمایی دوستان :11:
کارتی که بهتون معرفی کرده کارت ضعیفیه عملاً...شما زیر 100 می تونید 9500GT بگیرید با یک گیگ رم که حدود 70 80 تومن هم بیشتر نیست...اما به نظرم یه 10 تومن بذارید روش یه 9600GT از برند زوتاک بگیرید بهتر باشه...در ضمن می تونید 4670 عم بگیرید...حیفه بخاطر 10 تومن کارت ضعیف تر بگیرید...این کارت ها هم تو بازیا خوب جواب می دننقل قول:
نقل قول:
گیج شدم من :41: این 9500 بخرم کارو تموم کنم ؟؟ یا 4670 ؟ :41:
و همینطور مادربورد ایسوز خوبه؟
4670 حدود 2 برابر قویتر از 9500 هستنقل قول:
گیج شدم من :41: این 9500 بخرم کارو تموم کنم ؟؟ یا 4670 ؟ :41:
کدوم مدل؟نقل قول:
و همینطور مادربورد ایسوز خوبه؟
زیر 100 تومن می تونید 9500 رو بگیرید اما اگر می خواهید یه کارت پدر مادر دارتر بگیرید 4670 یا 9600 بگیرید...9500 از این دو تا ضعیف تره...110 تومن واس اون دو تا باید خرج کنید البته بگردید شاید جایی بهتر هم باهاتون حساب کرد همین 9600 زوتاک رو یه دوستی بهم گفت 90 تومن گرفتم!!!!!!!!!!البته این بنده خدا نمی دونم از کجا ولی گیر آورده بود اما قیمتی که معموله 100 تا 110 واس 4670 عم همین جور...نقل قول:
مادربورد ایسوز از لحاظ کارایی و امکانات عالیه اما خدا نکنه یه روز بلایی که سر من اومد سر شمام بیاد و مشکل گارانتی پیدا کنه همه می گفتن ویستا پخش بهترین گارانتی اما من رو یک ماه و نیم نزدیک دو ماه الاف کرد...به نظرم گیگا هم بگیرید خوبه مادربورداش اما ایسوز چیز دیگریس:20:
پاورت چیه؟نقل قول:
من هنوز کارت گرافیک نخریدم
امروز میخوام بخرم فروشنده به من xfx 9400 gforce رو ÷یشنهاد کرد
به نظر شما چطوره ؟ خوبه همینو بخرم؟ بدون لق میتونم تمام بازیهای فعلی رو بازی کنم از جمله gta iv ?
میخوام قیمتش بیشتر از 100 تومن نشه
ممون از راهنمایی دوستان
فقط 9600GT
9500GT اصلا ارزش خرید نداره یا 4670 یا 9600GT ...اولی بین 80-90 و دومی 100-110
از همه ممنون
پاورم الگانسه
بلاخره 9500gt خریدم 70 تومن
قیمتش مناسبه؟
البته گفت برو تست کن تو هر بازیی یه ذره هم لق بود بیار هرچی تو بگی اونو نصب کنم
گفت 9600 یا 800 پول اضافیه وگرنه 9500 همه ی بازیها رو به راحتی اجرا میکنه
من فعلا gta iv رو تست کردم رو آخرین رزولیشن هیچ مشکل و لقی نداشت :46:
cpu هم doul core 2.6 5300 رم هم 2 گیگ
هر بازی به نظرتون میرسه بگین تست کنم ببینم با این کارت گرافیک مشکل نداشته باشه اگه داشت برم عوض
کنم :20:
Crysis و Far Cry 2 رو هم تست کنید بد نیست....البته مبارکتون باشه...نسبت به قیمت مناسبه...البته باید دید 9500 ddr3 یا ddr2...البته ddr3 اش باشه خوب بهتره...ولی ای جوریام که اوشون!!!!!!!!فرمودن نیست که پول بی خود ریخته باشید بیرون شاید تا جایی خوب جواب بده اما به نظرم 9600 همچین مطمئن تر بود...بازم مبارک باشه:20::11:نقل قول:
کلا فروشنده ها برای خودشون زیاد حرف میزنن !نقل قول:
خب این که چرت و پرت محضه!:دی البته شما ناراحت نشی فروشنده گفته!!نقل قول:
قیمتش مناسبه؟
من فعلا gta iv رو تست کردم رو آخرین رزولیشن هیچ مشکل و لقی نداشت
cpu هم doul core 2.6 5300 رم هم 2 گیگ
هر بازی به نظرتون میرسه بگین تست کنم ببینم با این کارت گرافیک مشکل نداشته باشه اگه داشت برم عوض
برو همون gta iv ر و بزار 1200*1600 با بالاترین تنظیمات گرافیکی ببین چند فریم میده!!!!
رو تنظیمات آخر رزولیشن احساس میکنم یکم آهسته میشه بعضی وقتا !!!! تو بازی
از کجا باید دید که چند فریمور میده
9500 ddr2 هست رو قوطیش نوشته 1024mb/12 bit / ddr2 dual -link dvi / hdmi مارکشم palit
با 9600 تعویضش کنم ؟؟؟؟؟!!!!!
لطفا اسم کاملش رو بگین چون مدلهای مختلفی داره !!!
من شنیدم میگن این 4760 اسمشو دقیق نمیدونم کارتهای ati برای بازی کردن مناسب نیستن !!!
راستی رو وینذوز اکس پی سرویس پک 3 دارم بازی میکنما مونیتورمم معمولیه F700 b قدیمیه :31:
نحوه ی فریم گرفتن رو دوستان باید توضیح بدن اما در مورد این کارت اگر امکانش هست تعویض کنید به نظذم بهتره...اگر 9600 می تونید بگیرید که خوب خوبه از برند زوتاک بگیرید اگر نه 4670 رو می تونید بگیرید از MSI یا گیگا یا sapphire بگیرید...به قیمت هایی که تو لینک زده توجه نکنید که بازار ارزون ترهنقل قول:
9600
[HTML][/HTML][HTML][/HTML]کد:http://www.rayansaba.com/index.php?productID=3611
4670کد:http://www.rayansaba.com/index.php?productID=2968
[HTML][/HTML][HTML][/HTML]کد:http://www.rayansaba.com/index.php?productID=3423
[HTML][/HTML]کد:http://www.rayansaba.com/index.php?ukey=product&productID=2899
[HTML][/HTML]کد:http://www.rayansaba.com/index.php?productID=3179
بین این ها به نظرم 4670 HIS خیلی خوب به نظرم میاد...هم کارت خنکیه هم قیت مناسبی داره..تو 9600 هم زوتاککد:http://www.rayansaba.com/index.php?productID=3424
بیشتر خرج کن 4770 بگیر حالشم ببر............
به نظرم اگر کارتون اورژلنسی نیست و می تونید تقذیباً یه ماه یه ماه و نیم صبر کنید با قیمت مناسب کارت های بهتری رو تو همین رنج قیمت بخرید...من خودم می خوام بگیرم اما الآن اصلاً...نسل جدید کارت ها تو راهه و مسلماً شکرت ها محصولات قدیمیشون رو با قیمت پایین تری عرضه خواهند کرد
خیلی ممنون که سریع جواب میدین
اگر صبر کنم کارت گرافیکم دست دوم محسوب میشه و قیمشت میاد پا یین درسته؟
به خاطر همین میخوام زودتر تعویضش کنم فروشنده خودش گفته اگه راضی نباشی بیار تعویض کنم
این 9600 هم 1.5 گیگ قیمتشم که زیاده 150000 !!!!!!! من 70 تومن دادم به 9500 باید حدود 70 تومن دیگه بدم برای 9600 ؟
xfxهمش نیم گیگ بیشتره که !!!! چرا اینطوری گرونه؟ حالا 1 گیگ زوتاک بخرم یا 1.5 گیگ xfx?
-------------------------------------------------------------------------------
شرمنده زیاد سوال میکنم
مادربود هم asus p5kplse نصب کرده 80 تومن خوبه؟
در نهایت یه سوال دیگه. چه کسی رو تنظیمات high رزولیشن بازی gta رو بدون لق 0 درصد رون رون بازی کرده ؟ مدل کارت گرافیکش چیه ؟
دوست عزیز اصلا 9500GT ddr2 بدرد نمی خوره!!!شما با خرید 4670 و یا 9600GT بین 85 تا 105 بیش از 2 برابر افزایش کارایی داشتی!!!!
این بازی که خودش تست FPS داره!با این حال از FRAPS استفاده کنید
9600GSO 1.5 هم بدرد نمی خوره!!!
یا 9600GT تا 110
یا 9800GT/4830 تا 130
4770 و 4850 تا 150
د وست عزیز یه چی میگی ها!:دی 9500GT ddr2 بتونه حداکثر تنظیمات و رزولوشن gta iv رو اجرا کنه که دیگه کسی 260 و 4870 و ...نمی خره ...نقل قول:
رو تنظیمات آخر رزولیشن احساس میکنم یکم آهسته میشه بعضی وقتا !!!! تو بازی
نه!!!نقل قول:
مادربود هم asus p5kplse نصب کرده 80 تومن خوبه؟
Gigabyte ep43s3l یا biostar tp43d2a7
پ.ن:الان 9600GT راحت حدود 95-100 گیر میاد!!!
همون جوری که گفتن دوستمونم GSO زیاد جالب نیستو GT بهش ترجیح داره اما همین GSO رو من دیدم پسرخالم داره خوب بود از نظر من اما قیمتش به نظر من بالاست...150 نیست اون جا چرت زده حدود 120 اینا باید باشه اینم بیشتر بخاطر همون نیم گیگشه...9600 بهترهنقل قول:
شما زوتاک رو بگردی حدود 100 می تونی گیر بیاری...لایون کامپیوتر زده بود 110 معمولاً قیمتاش نزدیک به بازاره فکر کنم حدود 100 بشه پیدا کرد...
چرا این لایون کامپیوتر این جا نوشته نمی شه؟؟؟lioncomputerکد:http://------------.ir/index.php?product_id=211
من موندم gta کارت گرافیک 512 میخواد دیگه درسته؟ من با 1 گیگ چرا نمیتونم با بهترین گرافیک بازی کنم :13:نقل قول:
9600 gt که میگین همون زوتاکه منظورتون؟ حالا من بخرمش میتونم رو آخرین تنظیمات روزلیشن بدون هیچ لقو
آهستگی بازی راحت بازی کنم ؟ شما خودت کارت گرافیکن چیه ؟ راضی هستی؟ gta رو آخرین رزولیشن با
راحتی بازی میکنی ؟
اینطور که معلومه بین 9600 و 4670 باید یکی رو انتخاب کنم حالا کدومش به نظرتون برا بازی به درد بخورتره؟؟
اون پسر خالتون تو بازیها اصلا مشکلی نداره مثلا رو همین gta رو تنظیمات آخر رزولیشن بازِی ؟نقل قول:
ینی زوتاک بخرم میتونم به اون چیزی که تو بازی gta می خام برسم؟؟
واقعیت من خودم زیاد اهل بازی نیستم اما این پسر خالم GTA رو گرفت نتونست نصب کنه اما یه بازی داشتم اسمش رو نمی دونم دقیقاً فقط می دونم 2 اش الآن داره میاد تو بازار!!!!!!!!!!!!!!!!!آدرس نگاه کن فقط....به هر ترتیب بازی از لحاظ گرافیکی بسیار قوی بود...اون جوری که من دیدم اون بازی رو در حضور خودم روی بالاترین حد گرافیکی گذاشتیم بدون کوچکترین گیری اجرا کرد...call of duty world at war رو هم خودم دیدم که اجرا کرد فکر کنم حداقل رو مدیوم بود بدون هیچ گیری و بسیار خوب...اما یه دوستی دارم که 7 8 ماه پیش 9600GT رو گرفت و اولین کاری کردنقل قول:
بازی کردن همین GTA iv بود...باز هم اطلاع ندارم رو چه حدی بازی می کرد و مشکلی نداشت باهاش...
در زمینه ی این که فرمودین مگر 1 گیگ نیست...حافظه ی گرافیکی یه فاکتور از فاکتورهای انتخاب گرافیکه...فاکتورهای مهم تر دیگری هم وجود داره از جمله Memory clock و GPU clock و Bandwitch و ...که فاکتورهای قوی بودن یه کارتن و صرفاً یه کارت بخاطر داشتن حافظه ی بالا نمی تونه کارت خوبی باشه...ملاً واحدهای سایه زنی ی یه کارت عامل مهمیه که روش تکیه می شه همین FPS ای که تو چارت ها پیدا می شه فاکتور بسیار مهمیه...:20:
به نظر من 9600GT بهتره...همون زوتاک رو هم بگیرید...قیافش و مشخصاتش رو هم تو همون سایت لایون هستش اگر نه می تونید سه سر به خود سایت زوتاک بزنید...سرچ کنید ZOTAC می تونید سایتش رو پیدا کنید و اون جا ببینیدش.:20:نقل قول:
اینطور که معلومه بین 9600 و 4670 باید یکی رو انتخاب کنم حالا کدومش به نظرتون برا بازی به درد بخورتره؟؟
خوب شما یه لطفی بکن :31:نقل قول:
برتری این زوتاک نسبت به 9500 و 9600 1.5 گیگ رو بگو، از چه لحاظ میگین بهتره؟ خوب حتما یه دلیل داره دیگه
ممنون از راهنمایت:46:
اینم عکس از فریمور بازیم: چطوره؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:[2254]=on&prod[2067]=onکد:http://www.tomshardware.com/charts/gaming-graphics-charts-q3-2008/compare,736.html?prod
به لینک بالا یه نگاهی بندازید...جالب بود تو یه مقایسه ای همین الآن من دیدم که 4670 بهتر از 9600 جواب داده بود البته با کمترین اختلاف...به نظرم دوستان دیگری که بهتر توضیح می دن توضیح بدن بهتر باشه...
در مورد این تصویری که قرار دادی خوب تعداد فریم بر ثانیه (میانگینش)خوب کمه...مشخصاً کمه در این رزولوشنی که قرار دادید...اگر برای رزولوشن های بالاتر بود شاید طبیعی باشه اما خوب همین رزولوشن مشخص می کنه ...
در مورد 9500 و 9600 ها به لینک های زیر یک نگاهی بندازید و به فاکتورهایی که گفته بودم یعنی کور کلاک و مموری کلاک و بندویچ و ...توجه کنید متوجه خواهید شد چرا کدوم بهتر از کدوم می شه...
9600gso
9600GTکد:http://www.rayansaba.com/index.php?productID=2968
9500GTکد:http://www.rayansaba.com/index.php?productID=3611
امیدوارم کمکتون کرده باشهکد:http://www.rayansaba.com/index.php?productID=3610
دوست عزیز
9600GSO 1.5 مفت گرونه نه چون 150 تومنه 120 تومن هم باشه بدرد نمی خوره چون ddr2 هست!!!
همونطور که توضیح داد دوستمون به حافظه نیست که 512 مگ بخواد یا یه گیگ
من گیمر نیستم ولی این بازی فراتر از این حرفهاست که بازی نکنی :دی این نتیجه تست قدیمی من هست البته با اورکلاک شدید:
Statistics
Average FPS: 32.55
Duration: 37.17 sec
CPU Usage: 89%
System memory usage: 88%
Video memory usage: 100%
Graphics Settings
Video Mode: 1600 x 1200 (85 Hz)
Texture Quality: High
Render Quality: Highest
View Distance: 100
Detail Distance: 100
Hardware
Microsoft Windows XP Professional
Service Pack 3
Video Adapter: NVIDIA GeForce 9800 GT
Video Driver version: 181.00
Audio Adapter: Realtek HD Audio output
Intel Pentium III Xeon processor
File ID: benchmark.cli
9600GT حدود 20% از 4670 قویتره و الان جز حداقلها برای اجرای بازی های روز هست
ر مورد این تستی که گذاشتی مومن خدا این شد بالاترین تنظیمات و رزولوشن!؟بعد فریم 22 متوسط هست قطعا شما تو صحنه های پر آبجکت و شلوغ (انفجار -پرواز و ...) فریمت زیر 15 میاد!این خوب نیست یعنی تیک زدن و گیر کردن برند هیچ برتری ند اره 9600GT از هر برندی از 4670 9500GT-9600GSO به شدت قویتره!!
حالا با بودجه محدود باید برندهای ارزونتر رو انتخاب کرد zotac msi club ,...
دوست عزیز توضیح نداره!!!4670 برای رقابت با 9600GSO عرضه شد و کاملا از 9600GT ضعیفتره!!!!!حالا شما دلت بنچمارک می خواد بگو 1000 تا برات بزارم!!!تو یه تست خاص و .. که ملاک نیست!نقل قول:
به لینک بالا یه نگاهی بندازید...جالب بود تو یه مقایسه ای همین الآن من دیدم که 4670 بهتر از 9600 جواب داده بود البته با کمترین اختلاف...به نظرم دوستان دیگری که بهتر توضیح می دن توضیح بدن بهتر باشه...
4670 بیش از دو برابر ت اکثر تستها از 9500GT ddr3 قویتر بوده ddr2 که جای خود دارد ببین روزگار رو یه آدم بی انصفی که این 9500GT ddr2 رو انداخته!بعد هم گفته هیچ مشکلی نداره و های اند هس تحالا ما باید اینجا 60 صفحه توضیح بدیم اگه بحث نخوابید پست بعدی لود می ترکونم!:دی
هی ممنون الان متوجه شدم :31:نقل قول:
ولی این تاپیکو یه نگاهی بنداز [PHP]http://forum.p30world.com/showthread.php?p=4168691[/PHP]
ایشون که ناراضین :13:
:31: نه با با تنظیمات آخر رزولیشن نیست رو تنظیمات آخر نمیشه راحت بازی کرد خودم اینطوری تنظیم کردم :31:نقل قول:
شما خودت 9800 داری این از 9600 بهتره؟؟؟؟ قیمتش چنده؟؟!!!
فردا پرینت مقایسه ی کارت گرافیکا رو میبرم پیش فروشنده خیلی ابله !!!
صبح میخوام برم عوض کنم 9600 بخرم تموم کنم دیگ ؟ چرا 9800 پیشنهاد نکردی ؟:46:
لطفا اسم دو تاشونم کامل بنویس و بگو کدوم بهتره اون بخرم!
آره داشتم بله خیلی قویترهنقل قول:
نه با با تنظیمات آخر رزولیشن نیست رو تنظیمات آخر نمیشه راحت بازی کرد خودم اینطوری تنظیم کردم
شما خودت 9800 داری این از 9600 بهتره؟؟؟؟ قیمتش چنده؟؟!!!
فردا پرینت مقایسه ی کارت گرافیکا رو میبرم پیش فروشنده خیلی ابله !!!
صبح میخوام برم عوض کنم 9600 بخرم تموم کنم دیگ ؟ چرا 9800 پیشنهاد نکردی ؟
لطفا اسم دو تاشونم کامل بنویس و بگو کدوم بهتره اون بخرم!
حدود 130
چون گفتی بودجت حد ود 100-110 هست!
پاورت چیه!؟
سلام تا ظهر وقط دارم لطفا سریع کمکم کنید
با 130تومن می خوام یه گرافیک 9800جی تی512مگ دست دو سه (1.5هم گارانتی داره)بخرم به نظر شما خوبم یا کار دیگه ای بکنم
نوش هم همین قیمته!!نقل قول:
VGA:CLUB - 9800GT - 512MB ==>130T
VGA:BFG 9800GT 1GB ECO==>140T
و یه مقدار بالاتر:
VGA:HIS HD4770 512MB==>140T
VGA:Sapphire 4770 512MB=150T
VGA:CLUB - 4770 - 512MB==>150T
4770 در 9800 هست ؟ قیمت 4850 چنده ؟ و نظر اخرتم بمن میگید
باتشکر
4770 یکم بهترهنقل قول:
4770 در 9800 هست ؟
با برند MSI یا PowerColor حدود 140-150نقل قول:
قیمت 4850 چنده ؟
4850 خیلی بهترهنقل قول:
و نظر اخرتم بمن میگید
باتشکر
نقل قول:
پاورم الگانس تو پستهای قبلی گفتم که
مدل کاملش رو هم لطفا بگو .
رم چی خوبه ؟ مدل رم من elxir 2gb 2r,b pc2 6400u-555-13-e
mso97130bxx
خوبه ؟ یا اینم نیاز به تعویض داره؟ اگه آره به جاش چی بندازم؟
سلام
مادربردم اینه
چه کارت گرافیکی از خانوادهNVIDIA بگیرم خوبه؟؟؟؟؟؟؟؟؟ AGP مادر بردمکد:http://www.asus.com/Product.aspx?P_ID=BzdUgDHAcPqpd3GT
نو گیر ما یا دسته دوم؟؟؟؟؟؟؟
از کجا بگیرم خوبه؟؟؟؟؟؟
خروجی TV هم داشته باشه
خواهشا هر چی دادید لینکشم بدید
ممنون
اگر جایی میشناسید معرفی کنید
عجب کل شهرمونو گشتم 9600 ddr2 zotak پیدا نکردم. گفتم فروشنده از تهران بیاره
البته 9600 مارک club 3d بود تو یه مغاره این خوبه بخرم ؟؟؟؟ 80 تومن بود، لطفا هر چه سریعتر راهنماییم کنیم
چرا می خوای DDR2 بگیری !؟ کار آیی کارت گرافیکت با DDr2 پایین میاد !!!
اگه GT 9600 رو 80 تومن بهت میدن حتما بگیر خصوصا که میگی DDR3 هم هست آقا تو بری یه مدل یه گیگ DDR2 بگیری فکر میکنی کار آیی سیسمت از DDR3 512 بهتره !؟
اگه فکر میکنی اینطوره ، واقعا در اشتباهی !!! این کارت بیشتر از 512 براش زیاد تاثیری تو کار آییش نداره ...
و اگه این حافظه ی گرافیک DDR2 باشه برعکس هم میشه چون تاثیر منفی در قدرتش داره حالا شما میگی یک گیگ من میگم اگه 100 گیگ هم باشه ولی DDR2 شما باز هم ضرر می کنی چون با کارت ضعیفی سر و کار داری که پردازنده ی گرافیکیت نمی تونه از همه ی حافظه استفاده کنه .......
آقا تو قدرت یه کارت گرافیک خیلی مسائل دخیله که مقدار حافظه در مقابل خیلی از اون فاکتورها در مرتبه ی پایین تری قرار می گیره !!!
DDR2?????????????????????نقل قول:
در مورد اون کلاب هم به نظر من نگیرید...شاکی زیاد داره!...اون زوتاک رو همین الآن سایت لایون کامپیوتر گذاشته...------------
من خودم CLUB دارم و کاملا راضی هستمنقل قول: