راستی یه چیزی به ذهنم افتاد....................
اگه اول بازی شما قادر باشید که طرف مدرن باشین یا جنگ جهانی کدوم رو انتخاب میکنید؟
Printable View
راستی یه چیزی به ذهنم افتاد....................
اگه اول بازی شما قادر باشید که طرف مدرن باشین یا جنگ جهانی کدوم رو انتخاب میکنید؟
من براي كمك به قديميا خب اونارو انتخاب ميكنم ولي دلم با مدرن ها خواهد بود:31:چون اسلحه هاشون باحال تره:5:نقل قول:
ولي دلم برا اين جنگ جهانيا ميسوزه :20: ولي جدآ اين بازي چجوري خواهد بود؟؟؟يعني چي ميتونه باشه؟؟؟:19:
اخه چجوری هم مدرن وار فیر هم جنگ جهانی؟!
یعنی قراره هم سبک مدرن و هم سبک جنگ جهانی رو با هم بده؟؟؟؟
من که نفهمیدم چی شد؟؟؟
تا بازي منتشر نشه همگي تو كف مي مونيم:31:
این اکتیویژن هم داره کارای عجیب غریب میکنه
اون از قرار دادن زامبی توی بازی...
اینم از این...خدا کنه گند نزنه...ما که خیلی به این سری cod دل بستیم
معتادش شدیم شدید
من که خودم شخصا 2 بار بازی رو تموم میکنم و با هردو بازی میکنم:27:
من که حدسم همون بود که صفحه قبل گفتم 75 % هم بهش اطمینان دارم :دی
سلام.......هنوز تریلری....عکسی چیزی از بازی نیومده؟
نه هنوز تريلري , عكسي , چيزي از بازي نيمده.نقل قول:
امیدوارم مثل call of duty 4 بازی خوبی از آب در بیاد...5ش که زیاد به دل ننشست...یعنی وقتی 4 رو بازی می کنی اصلا دلت نمی خواد 5 رو بازی کنی...خدا کنه این بازی جدید بهتر از 4 و5ش باشه
قطعن بهتره، اينفينيتي وارد كارش درسته
البته 5 هم خيلي بازي خوبي بود
نزارید تاپیک بخوابه...........
این جمله حقیقت داره؟
" همچنین طبق استقبالی که از مود Nazi zombie انجام گرفت، در این بازی نیز مودی به نام Japanese Werewolves قرار خواهد داشت".
توضیحاتی در مورد این مود ندادن که به چه صورت انجام میشه؟
مثل همون زامبلی ها هست که اینبار به جایه سرباز هایه امریکایی . سربازایه ژاپنی میان و باید امتیاز جمع کنمیم....
واقعا خیلی گند کاریه !
سری Call of duty با این کار به گند کامل کشیده میشه یعنی چی سربازان مدرن Vs سربازای WW مگه میشه همچین چیزی؟
همچین میگید که انگار یه بازی پیش پا افتاده ی آنلاین رو دارید توصیف میکنید !
امیدوارم بازی تو یه راستا اتفاق بیفته در ضمن تو یه سایت میخوندم تنها علتی که باعث شد CoD :WaW امتیاز 8.5 از گیم اسپات
بگیره اضافه شدن مرحله ای نامربوط به این بازی بود به اسم نازی زامبی مرحله ای که شاید شوتینگ و Aiming رو بالا ببره ولی دارای هیچ پایان خاصی نمیباشد .
در ضمن اون عکس دومی هم به نظرمن یه Fake هستش زیاد دربارش فکر نکنید .
بارب مدرن وارفر 2 همه رو راضی می کنه
خواهید دید
شاهکار اینفینیتی وارد شاهکار دهه اول قرن 21 خواهد بود
بابا این مرحله ی زامبی من نمی دونم چرا به اسم Trayarch در رفته ! این ماد رو قبلا شرکت اپیک برای GeoW 2 معرفی کرده بود به نام Horde که بعدا مورد تقلید واقع شد !
دوستان چرا اينقدر داغ كردين بابا!!!!!!!!!! شما كه هنوز نه عكسي از بازي ديدين نه trailer!!!
شايد از همه سري هاي COD بهتر باشه...
Call of Duty: Modern Warfare 2
December 2009
comming soon.....
PC/ps3/x360
box shot:?
screen shot ?
هیچی ازش منتشر نشده ؟؟؟؟؟من هرچی گشتم نبود
دسامبر میشه چه ماهی؟
در ضمن چرا تند تند سری های این بازی میاد بیرون؟
اینطوری ممکنه به بازی ضربه بزنن
حداقل دنبال یه داستان درست و حسابی بگردن...شماره قبل چون کوتاه بود اون مرحله زامبی ها رو چسبوندن بهش که کلی حالم رو گرفت
اخه سری cod همچین چیزی نداشته
خدا کنه خراب نکنن
میشه آذرنقل قول:
دسامبر میشه چه ماهی؟
در ضمن چرا تند تند سری های این بازی میاد بیرون؟
اینطوری ممکنه به بازی ضربه بزنن
حداقل دنبال یه داستان درست و حسابی بگردن...شماره قبل چون کوتاه بود اون مرحله زامبی ها رو چسبوندن بهش که کلی حالم رو گرفت
اخه سری cod همچین چیزی نداشته
خدا کنه خراب نکنن
به خاطر پول !
به هر حال دو شرکت هستن که همش در حال ساخت بازی های جدید CoD هستن این کار واسه اکتیویژن خوب پول میسازه
مثلا CoD 4 تا الان بیش از 10 میلیون فروخته فروش WaW هم چند میلیونی بود
راستی مگه اکتیویشن و بیلیزارد یکی نشدن ؟ پس یعنی بیلیزاردم توی ساخت این بازی نقش داره ؟
اگه اونطوره که بی شک ...
یعنی چی؟:31: cod رو میخوان تخیلی کنن؟:31::31:
مسخره میشه
این خبرهارو از کجا میارید من موندم.
بابا شایدم اصلا جنگ جهانی سوم باشه ! یه جنگ جهانی مجازی . اون حال میده . سال 3000 یه جنگ جدید!
فعلا تا خود شرکت داستانو تایید نکنه فعلا نباید قضاوت کرد که داستانش چطوریه و چیه.
خوب بدیش اینکه که اگر با سرعت همینطور بسازن دیگه گرافیک زیاد نمیشه دقت بکنین cod 4 و cod 5 گرافیکا یک جورایی هم شکل هم بود و دلیلشم اینکه که خیلی زود اومد cod 5 و احتمالا این بازی هم با همون مشخصات سیستم و همون تعداد DVD می آد چون خیلی زود اومدش و حتمی خیلی زود هم تموم میشه من که cod 5 رو توی 1.5 روز تموم کردم.
یک احتمال دیگه هم هست که اینا داستان های cod رو دارن و همینطور دارن بازی میسازن ولی فعلا گرافیک بازی رو زیاد نمی کنن چون خیلی زود می دن بیرون از cod 2 تا cod 3 و cod 4 چقدر طول کشید ولی الان همش دارن cod می دن بیرون تقریبا هر سال یک cod می آد شایدم زودتر ولی این آخری ها گرافیکاش مثل هم بود.
بلیزارد با اکتیویژیون کار میکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
امکان نداره چون بلیزارد فقط برای PC بازی میزنه ولی اکتیویژیون که فکر کنم زیر شاخه ی EA هست برای 3 کنسول بازی میزنه و من جز COD ازش بازیه دیگه ای ندیدم ممکنه به خاطر همین هم همش زود بازی میده بیرون!!!!!!
راستی یک چیز دیگه ممکنه اونم اینکه که اگه یادتون باشه توی cod 4 یک مرحله بود که به قدیم باز می گشت ممکنه اینم اینطوری باشه چون امکان نداره که یک سرباز خاک و خولی بیاد با مدرن ها بجنگه که جت و ... دارن!!!!!!!
ولی اکتیویژیون که فکر کنم زیر شاخه ی EA هست
LoL !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!
نه بابا اينجوريم ديگه حال نميده!!! call of duty star wars!!!نقل قول:
يه چيز تو مايه هاي star wars ميشه!!!:31:
COD فقط MOdern Warfare!!!
نه بابا چی میگی چرا فحش میدی الان Activion Blizzard بزرگترین رقیب EA هست کلا نصف دنیای بازی دست این دو تا شرکته و بقیه هم یه کارایی میکنن. Vivendi و Activion سال پیش با هم شریک شدن (Vivendi کمپانی بسیار غولیه که کلی زیر مجموعه داره، Blizzard از زیر مجموعه های این کمپانی بود، بغیر از Blizzard کمپانی های دیگه ای مثل Sierra و چندین کمپانی غیر مرتبط با بازی و فعال در زمینه ارتباطات یا رسانه همه از زیر مجموعه های این کمپانی هستن) البته هر کدوم بازی های خودشون رو میزنن و قرار نیست اسم Activion Blizzard رویه بازی ها بیاد. کلا اصلش Vivendi هست که 52% سهام Activion Blizzard هم برای این کمپانیه.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم اطلاعات در مورد این کمپانی:
کد:http://en.wikipedia.org/wiki/Activision_Blizzard
وای تا تونستم خندیدم ! :27:نقل قول:
------------
آقا اصلا اسمشو بذارن Call Of Warcraft :دی
نقل قول:
خیلی جالبه یعنی زیر شاخه ی EA نیست؟؟؟؟؟؟؟
چه جالبت تازه فهمیدم چون تا اونجایی که یادمه اول بازیه cod 2 میگفت :EA GAMES من نمیدونم حالا یا واقعا می گفت یا من دارم چرت می گم :دی
حالا ممکنه یادم نبوده اشتباه گفتم :31:
ولی الان یک نگاه می کنم
خوب واستا ببینم فکر کنم این نقش هالو رو اینجا بازی می کنه نه؟ :دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی یک توضیحی هم درباره ی این شرکت اکتیویژیون و کل دستک دفترش بدین چون خیلی قاطی پاتیه ( infinity ward و tryrech و blizzard )
ولی خوب توی اونای دیگه نبود همین تعجب منو برانگیخت که ممکنه EA هم در ساخت این جدیده همکاری داشته باشه!!!!!!!!!!!!!!!! ( البته باز قاطی نکنین اینو از من نادیده بگیرین :دی)
اون Medal of Honor بوده نه CoD !! :)نقل قول:
چه جالبت تازه فهمیدم چون تا اونجایی که یادمه اول بازیه cod 2 میگفت :EA GAMES من نمیدونم حالا یا واقعا می گفت یا من دارم چرت می گم :biggrin:
دوستان یه سرچی زدم رسیدم سر سایت vidaextra
یه متنی نوشته بود در مورد CoD 6 معلوم نبود چه زبونی بود :31: نتونستم ترجمه کنم ولی یه عکس داشت:
منبع:کد:http://www.vidaextra.com/2008/06/22-primeros-e-interesantes-rumores-de-call-of-duty-6
عجب !!!! اگه اين عكس واقعي باشه چيز جالبيه !!!
مطمئنی درباره ی CoD بوده ؟ :27:نقل قول:
این عکس برای فیلم Starship Troopers هست.نقل قول:
زدي وسط خال !!!نقل قول:
من فكر كردم تو يكي از بازيا ديدم اينو هرچي فكر كردم چيزي نيمد!!!
البته شايدم modern warfare 2 باشه!!!!!!
منم فکر کنم این در مورد CoD 6 بود .نقل قول:
دوستان یه سرچی زدم رسیدم سر سایت vidaextra
یه متنی نوشته بود در مورد CoD 6 معلوم نبود چه زبونی بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نتونستم ترجمه کنم ولی یه عکس داشت: