خلاصه این بازیم اومد و ما هیچی ازش نفهمیدیم.راست میگن منتظر هرچیز خوبی باشی چرت از آب در میاد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
خلاصه این بازیم اومد و ما هیچی ازش نفهمیدیم.راست میگن منتظر هرچیز خوبی باشی چرت از آب در میاد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان من یه مشکل تو خود بازی دارم این لباسهای مسخره شو چجوری میشه عوض کرد
دوست عزيز شما بايد در بازي چند مرحله را رد كني تا بتوني لباساتو عوض كني.....
بعد از اینکه چند تا مرحله رو رد کردی تو قسمت Load بازی برو و اونجا روی Edit کلیک کن (دقیقاً یادم نیست کامل چی بود ولی یه چیزی تو همین مایه هاست) بعد تو اون قسمت هم می تونی شکل ظاهریش رو عوض کنی هم لباساش رو البته برا تعویض لباس یا کفش یا کلاه باید به اندازه کافی پول داشته باشی ;) :biggrin:نقل قول:
نوشته شده توسط H3SAM
سلام
من امروز بازي رو گرفتم
اينقدر اين چند روزه از بازي بد گفتن كه من ميترسيدم بازي رو نصب كنم
اما بر خلاف همه من از بازي راضي بودم ... آزادي عمل بازي در مقايسه با مافيا كمتره كه مطمئننا با جلوتر رفتن بازي اين فضيه هم حل ميشه
گرافیکش افتضاحه
آیا زمانی بازی در روز انجام میگیره یا نه؟
همش شبه؟
مثلا دارم با نهایت گرافیک بازی میکنم!
دوستان خیلی ممنون ولی مشکل من تو لباسش حل شد حالا اون مرحله هستم که خودش Godfather میشه و بقیه میان دستشو میبوسن تقریبا %45 از بازی رو رفتم . َAmin جان من هم حرف شما رو قبول دارم این بازی از نظر گرافیکی اصلا تعریفی نداره ولی از نظر موضوعی عالیه چون من عاشق مافیا هستم این بازی هم که کپی اونه خیلی دوستش دارم
بالا خره اين بازي خوبه يا نه
گرافيك=؟
هيجان=؟
آزادي در بازي=؟
سختي بازي=؟
يكي به اينا از 10 نمره بده تا بفهميم خوبه يا نه
گرافيك=8نقل قول:
نوشته شده توسط Reynard
هيجان=9.5
آزادي در بازي=7.5
سختي بازي=8
من خيلي باهاش حال كردم
مجموع 8.2
.................................................. .
Gameplay 8نقل قول:
نوشته شده توسط Reynard
Graphics 7
Sound 7
Value 8
Tilt 9
Difficulty: Medium
Learning Curve: About a half hour
Stability: Stable
موفق باشيد
پس خوبه ارزش خريد داره
اين دوستان يه جوري تعريف كردن كه ترسيدم كه بخرمش
سلام
كسي نميدونه چرا مايكل كورلئونه (آلپاچينو) رو تو بازي مثل خودش نساختن ؟؟؟
به بازي ScarFace كه ربطي نداره ؟؟
دانلود :
ياکد:ftp://218.58.62.5:2897/---+++English Game+++---/03.19.06.The_Godfather_The_Game/-[100%]-[69.files]-[ServUPlus.thegodfather]-[TLF]-
کد:Part 1 - http://www.oxyshare.com/d/xMJFEFfjnHn/TheGodfatherTheGame_landyne4x2.net.1.html
Part 2 - http://www.oxyshare.com/d/Bx1LXdAIMUv/TheGodfatherTheGame_landyne.4x2.net.2.html
Part 3 - http://www.oxyshare.com/d/bROrYAZE1Ww/TheGodfatherTheGame_landyne.4x2.net.3.html
Part 4 - http://www.oxyshare.com/d/eZxeuNbIHH8/TheGodfatherTheGame_landyne.4x2.net.4.html
Part 5 - http://www.oxyshare.com/d/k5lF7BV8VeY/TheGodfatherTheGame_landyne.4x2.net.5.html
Part 6 - http://www.oxyshare.com/d/AFjWzJdfMQv/TheGodfatherTheGame_landyne.4x2.net.6.html
Part 7 - http://www.oxyshare.com/d/xic4MqJ8zLO/TheGodfatherTheGame_landyne.4x2.net.7.html
*.bat file - http://www.oxyshare.com/d/wnq2RpDranc/TheGodfatherTheGame_landyne.4x2.net.bat.html
Crack/Serial Or Password
landyne.4x2.net
سلام . این بازی فوق العادست ...! ا آهنگ محشرش گرفته تا گرافیکش ! نمیدونم چطور یکی از دوستان میگفت همش تاریکه ! مال من که خیلی واضحه ! مراحلش هم خیلی هیجان داره ! داستانش باحاله ! اصلا وقتی مارلون براندو توش باشه یعنی محشره دیگه ! :tongue:
ولی من یه مشکل کوچیک دارم !
این بازی رو گرفتم و داشتم بازی میکردم که متوجه شدم کلیدی برای پیاده شدن از ماشین ندارم !
مگه ممکنه ؟ تو ماشین نشست دیگه با هیچ کلیدی پیاده نمیشه ! تو Option هم نگاه کردم . همه کلیدها تعریف شدن . ولی برای پیاده شدن نه .
مشکل بزرگیه نه ؟! کمک میکنین؟ شاید من اشتباه میکنم !
lahij_web سلام
اين اشكال از كرك بازي هستش كه شما فقط بايد از طريق برنامه Deamon tools یا alcohol 120% , ایمیج این بازی رو mount کنید و بعد اجرا کنید . با این روش بازی هیچ ایرادی نداره !
شک نکن :)
منم نظر خودم رو بگم که این بازی محشره ! همین :cool:
همین کار رو میکنم رضا جان ... در واقع با mount کردن Image بازی رو شروع کردم ولی مشکلم همونه که گفتم .نقل قول:
نوشته شده توسط R e Z a
در حالت عادی می تونی با زدن دکمه Space یا T از ماشین پیاده بشی امتحان کن اگه نتونستی صددرصد مشکلت از کرک بازیه تو همین تاپیک فکر کنم اگر بگردی یه لینک برای کرک پیدا می کنی حجمش هم 7 یا 8 مگ هست اگه نتونستی پیدا کنی بگو خودم کرکش رو برات بذارم در ضمن یه سر به سایت بازیکده بزن اونجا هم یه جستجو کنی پیدا می کنی
كركي كه بچه ها گذاشته بودن رو هم دانلود كردم ولي نشد . باز همونه ! پياده نميشه . اگه ممكنه اون كركي كه خودت امتحانش كردي و جواب داده رو بزار برام . ممنون :)نقل قول:
نوشته شده توسط khatat
خدمتت عرض کنم که سی دی که من خریدم احتیاج به کرک نداشت ولی این کرک رو هم امتحان کن شاید درست بشه اگه نشد باید یکی دیگه باید بخری ولی انشاءا... درست می شه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منبع : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رمز های بازی :
Cheats
Go to the Pause Menu (by pressing ESC) and, using the keyboard, type:
Cheat Effect
corleone Full Health
stracci Full Ammo
cuneo $5000
tattaglia Unlock Movies
ببینم دوستان بازیش در مقایسه با سرورش مافیا چطوریه ؟؟!!!
به نظر من که بازی خوبیه اما مافیا فقط یه دونه است .نقل قول:
نوشته شده توسط Morteza3SN
كاملا تاييد ميشود ! ;) مافيا يكي بود و همه مزشم به همون تك بودنشهنقل قول:
نوشته شده توسط amirpers
تقریبا مثل Gta می مونه
ولی بدیش اینه که ماشیناش انواعش کمه .... در کل نسبت به مافیا که 2 سال پیش عرضه شد تعریفی نداره .... تازه با این همه پیشرفت تکنولوژی در بازی سازی .... مافیا رو با اینا مقایسه نکنید .... مثه متال گیر و Pes تکه و همتا نداره ....
سلام
از نظر من معركه هستش
شما فقط به ساخت شهر دقت كنيد درسته كه تو مافيا كه 3 سال پيش منتشر شده بود هم شهر عالي ساهتخ شده بود اما در مورد معازهها و مكانهايي كه ميشه توش وارد شد اين تنوع و بزرگي رو نداشت
تنوعه ماشينها كم هست اما قابله تحمل هستش
هر منطقه هم ماشينهاي مخصوص به خودش رو داره
در مورد ساخت چهره و لباس هم كه بسيار جالب هستش
سلام
بازي خوبيه ؟ ارزش خريدن و وقت گذاشتن رو داره..؟
علاوه بر اون مشكل پياده نشدن از ماشين يه مشكل ديگه هم داره و اون اين كه ماوس براي سمت هاي چپ و راست برعكس عمل ميكنه .
سلام دوستان...
من کل 7 صفحه رو ديدم ولی کسی در مورد سيستم مورد نياز اين بازی چيزی نگفته بود(کسی هم چيزی نپرسيده بود)
مثل اينکه سيستم های همتون بالاست که کسی نگفته....آره؟
"سيستم مورد نياز بازی" رو کسی ميدونه؟
خيلی ممنون.
System Requirements:
CPU: 1.4 Ghz or faster Intel Pentium 4 or AMD Athlon processor
RAM: 256 MB or more
DVD Drive: Requires a 2x or faster DVD Drive
Hard Drive: At least 5 GB of free space
Sound: DirectX 9.0c compatible sound card
Video: DirectX 9.0c compatible video card (see below*)
*Detailed Video Card Info
Video card must have 64MB or more memory and one of these T&L capable chipsets:
ATI Radeon 8500 or greater;
NVIDIA GeForce 3 or greater (except GeForce4MX);
Intel Graphics Media Accelerator 900 or greater
DirectX 9.0c is included on this DVD and may require the latest drivers for your video and sound card.
به نظر من تفاوتهایی بین یازیهای مافیا و پدرخوانده وجود دارد که بد ندیدم به آنها اشاره ای کوتاه داشته باشم :
1 - گرافیک : گرافیک مافیا نسبت به بازیهایی که در سال 2002 آمده بود عالی بود و کاراکترها ، ماشینها و شهر
به زیبایی به تصویر کشیده شده بودند اما پدر خوانده را اگر بخواهیم با بازیهایی مثل F.E.A.R و یا Quake 4
مقایسه کنیم می بینیم که اصلا حرفی برای گفتن نخواهد داشت . کافی است به عنوان مثال به چهره شخصیت اصلی
در هنگام صحبت و یا عصبی شدن دقت کنید تا مشکلات را ببینید .
2 - موزیک : موزیک بازی مافیا اگر اشتباه نکنم در آن سال توانست عنوان بهترین موزیک سال را از آن خود کند .
این موزیک به قدری زیبا بود که انسان را در خود غرق می کرد و مدتها در خاطر می ماند . اما موزیک پدرخوانده
برگرفته شده از موسیقی فیلم پدرخوانده است و به نوعی از خود چیزی ندارد .
3 - صداگذاری : صدا گذاری کاراکترها و خودروها از نقاط مثبت مافیا بود در حالی که EA Game با تمام تبلیغات
و سر و صدایی که به پا کرد نتوانست از عهده این کار هم به خوبی بر بیاید .
4 - کنترل شخصیتها : کنترل شخصیت اصلی مافیا کار ساده و روانی بود که فقط در هنگام تیر اندازی با بعضی از کلتها
سخت به نظر می رسید که البته با تمرین حل می شد اما در پدر خوانده نه تنها کنترل شخصیت به آن روانی نیست بلکه
هنگام تیراندازی به اوج می رسد و به قول معروف کلی رو اعصاب آدم راه می رود .
5 - کنترل اتوموبیل : در مافیا حرکت خودروها در اوج ظرافت و زیبایی طراحی شده بود و احساس انسان را واقعا به راندن
خودروهای قدیمی می کشاند به طوری که پس از سوار شدن ، مدت زمانی برای استارت زدن و روشن کردن ماشین می گذشت
و سپس زمانی برای شتاب گرفتن ماشین ( آن هم از نوع ماشینهای با شتاب پایین ) و حتی هنگام پیاده شدن نیز مدت زمانی
برای خاموش کردن ماشین می گذشت که به نظر من اوج لذت بود اما متاسفانه در پدر خوانده مانند ماشینهای امروزی ، به
سرعت خودرو روشن و شروع به حرکت می کند .
6 - مافیا از یک داستان بسیار زیبا بهره می برد که حتی در انتهای آن و پس از کشته شدن شخصیت اصلی انسان را در
فکر فرو می برد . پدر خوانده هم ظاهرا داستان خوبی دارد ، اما ای کاش که داستان برگرفته شده از فیلم بود و آنقدری که
از تصویر مارلون براندو برای تبلیغات بازی استفاده شد همان قدر هم او در بازی نقش داشت .
در کل باید بگویم که به نظر من مافیا تک بود و شاید خیلی زمان ببرد که بازی ای مثل آن ساخته شود اما پدر خوانده نیز با
تمام معایبی که ذکر کردم می تواند بازی خوبی برای همه دوستداران مافیا و در کل این سبک باشد .
R e Z a جان دستت درد نکنه.
سلام به همه.
وسط بازی یه هو قفل میکنه.
ویندوز من سرویس پک 1 داره.
Cpu=3G
Ram=1G
Graphic=256 nvidia
آقا تورو خدا این مشکل کرکبازی حل نشد
باور کنید به اندازه خود بازی من کرکای مختلف دانلود کردم
اما نمیشه
نوع قفل این بازی به گونه ای هستش که درایو های مجازی مثل دایموند تولز و الکوحل رو میشناسه
چند تا کرک هم برای این بازی اومده که مشکل پیاده شدن از ماشین رو داره
یه چیز درست تورو خدا بگین
سلام
من تو این بازی سه مشکل دارم
اولیش وقتی تیک Invert mouse رو برمیدارم باز هم وقتی که موس را به چپ میبرم راست رو نشنون میده ولی بالا و پایین مشکلی نداره
دومی اینکه نمیتونم از ماشین پیاده شوم
و سومی اینکه تنظیمات در Option را وقتی ذخیره میکنم و از بازی خارج میشم دوباره به حالت اول برمیگرده
در ضمن مشکل از کرک نیست چون من بازی رو بدون کرک هم باز کرده ام اما این مشکل ها رفع نشده
(با Fixed Image)
من بازي كردم تموم شد مشكلي بود بگين
بچه ها يادتون هست مافيا ساخت كدوم شركت بوده.
ساخت شرکت Illusion Softworks بود .نقل قول:
نوشته شده توسط Gilopa
Agha Mohite Bazi Marekasttttttttt