-
32 گيگ شاهكاره ها.حتما cpu بالايي داره! چند سال پيش بود يه ايده داده بودن كه گوشي ها در آينده ميتونن سرور وب هم بشن براي سايتهاي كوچيك.انگار داريم نزديك ميشيم به اون آينده.درسته دوربينش 8نيست ولي حداقل من اين گوشي رو به چشم دوربينش نميبينم.فوق العاده زيبا .پر از امكانات.انگيج.درسته 8 مگا پيكسلي هم ميده نوكيا بالاخره ولي چيزي از ارزش اين گوشي كم نميشه به نظرم.ميتونم بگم اولين گوشي هستش كه اينقدر رفتم تو نخش.از همين الان عاشقش شدم واقعا.تاحالا از هيچ گوشي به اين مقدار خوشم نيومده بود.به نظرم xperia بره بوق بزنه.نه بخاطر دوربين بهتر n97 يا حافظش.فقط بخاطر اينكه آرم نوكيا رو اين گوشي خورده(الان se دارها ميان فحشم ميدن)!!!
-
فوریه
نقل قول:
سلام دوست عزیز .
کاملا مشخص هستش که گوشیهای خیلی بهتر از n97 معرفی میشن و مطمئنا خود نوکیا هم بهتر از این معرفی میکنه .
مخصوصا فوریه که دیگه شرکتها هرچی تکنولوژی دارن به رخ همدیگه میکشن .
مخلصیم .
یعنی میگین از فکر Omnia هم بیام بیرون؟و منتظر محصولات جدید این شرکت ها باشم؟دیگه برام فرقی نمیکنه گوشیم نوکیا یا سامسونگ باشه ( البته فقط همین 2 شرکتا بقیه اصلآ ) فقط میخوام که گوشی خوب با دوربین خوب و حافظه خوب داشته باشم.
آره قبول دارم فوریه داره میادو دوباره کل کلای شرکتا شروع میشه آخه وقتی فوریه معرفی میکنن هم که 3 ماه بعد تازه میخواد بیاد وارد بازار شه اونم با قیمت کذایی تو ایران!!!
-
نقل قول:
یعنی میگین از فکر Omnia هم بیام بیرون؟و منتظر محصولات جدید این شرکت ها باشم؟دیگه برام فرقی نمیکنه گوشیم نوکیا یا سامسونگ باشه ( البته فقط همین 2 شرکتا بقیه اصلآ ) فقط میخوام که گوشی خوب با دوربین خوب و حافظه خوب داشته باشم.
آره قبول دارم فوریه داره میادو دوباره کل کلای شرکتا شروع میشه آخه وقتی فوریه معرفی میکنن هم که 3 ماه بعد تازه میخواد بیاد وارد بازار شه اونم با قیمت کذایی تو ایران!!!
به نظر من الان شما Omnia رو بخر چون قیمت مناسبی داره و وقتی این گوشی به قیمت معقول رسید بیا سروقتش .
به قول دوستمون x1 باید بوق بزنه :دی
مخلصیم .
-
دوستان این گوشی عرضه شده ؟یا چند ماه دیگه عرضه میشه ؟کسی خبر داره؟؟
-
نقل قول:
دوستان این گوشی عرضه شده ؟یا چند ماه دیگه عرضه میشه ؟کسی خبر داره؟؟
گفتن که تو پست اول! ابتدای 2009 عرضه می شه...
========
من فقط می گم ::: :18::18::18:
این همونیه که من تو رویای نوکیاییم داشتم! فقط اگه 8 مگاپیکسلش بیاد ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-
این گوشی فقط دکمه های مخصوص بازی رو کم داره پس نوکیا برای کریسمس هیچ گوشی تاپی نمیده بیرون ؟اینکه دیگه فکر نکنم شامل کریسمس بشه اخه اغلب شرکتا گوشیهای تاپشون رو کریسمس رو میکنن تا نظر دوستان چی باشه
-
5 کافیه
باباجانه من همین 5 کافیه بخدا 5 کافیه اصلآ می دونی چیه؟سران نوکیا وقتی میخوان گوشی بدن بیرون از من مشاوره میگیرن چون میدونن من نظرم روی 5 مگاپیکسلیه:31:
-
1 پيوست (پيوستها)
نوکیا n97 معرفی شد : گام بزرگ نوکیا به جلو
سلام
ایول به نوکیا
فکر می کنم با این کارش جواب منتقدانش رو داده و تا حدودی هم چشم همه رو باز کرده برای مدل های بعدیش
علاوه بر آیفون این گوشی رقیب ایکسپریا سونی اریکسون هم هست
باتری 1500 هم که دیگه ترکونده
اینم مشخصات کامل از سایت خود نوکیا
اینم چنتا عکس دیگه(برای بزرگ شدن روی عکس ها کلیک کنید)
-
اگه این رو می خواید با x1 مقایسه کنید که معلومه برندست چون اون ویندوزه و این سیمبین و ویندوز تا 10 سال بعد شایدم زودتر بتونه 16 میلیون بزنه...{یک دلیلش اینه}
ولی هر چی باشه گوشی زیبایی زده پدر سوخته
-
با سلام
گوشيه سيار خوشگليه!
بعد از 5800 اين دومين گوشي سيمبين تاچ اسكرينه
اگه بخوايم مقايسه با محصولات قبلي نوكيا مثل n96 خوب تغييراتي كرده
اول از همه حافظه 32 گيگا بايتي:24: كه خيلي رويايي به نظر مي رسه(8 گيگ n95 دوستم شده آشغال دوني خدا مي دونه 32 گيگ به چه درد مي خوره؟؟؟)! به نظر مي رسه هر چه بقيه برندها روي دوربين جلوتر مي رن نوكيا تو حافظه گوشي جلوتر ميره!!!
خوب lcd بزرگ و رزولوشن بسيار بالايي داره 640×360 با 16 ميليون رنگ و 3.5 اينچ!!! كه به نظر عالي مي ياد در مقايسه با ديگر پاكت پي سي ها مثل omunia كه معمولا 65000 رنگ هستن چند پله كه هيچ، چند طبقه بالاتره!!:8::thumbsup:
ولي بازم اگر نگاهمون يه مقدار كلي تر باشه ميبينيم كه تغيير آنچناني نداشته! باز هم دروبين 5 بدون هيچ امكاناتي از نوع لرزش گير،تشخيص چهره و .. ، باز هم فلش led:21: ، و جي پي اس و ... همون امكاناتي كه تو n96 هم بود. البته وزن بسيار سنگيني داره 150 گرم!!! رقم بسيار فوق العاده ايه كه به خاطر صفحه كليد lcd بزرگ و احتمالا باطري 1500!!!
اگه بازه يكم كلي تر نگاه كنين تا 5 ماه ديگه وارد بازار بشه (تازه اگه مثل n96 هي ورودش عقب نيافته) بقول دوستمون با قيمت 1.2 ميليون تا بعد از 3 ماه برسه به قيمت 750 تومان يعني بعد از حداقل 8 ماه ميشه گوشي رو خريد! احتمال زياد اون موقع هيچ نرم افزاري هم براي اين گوشي كه ورژن 5 هست نيامده!كه تا اون موقع گوشي مثلا omnia رسيده به قيمت زير 400 تومان!!!(الان تقريبا 600 تمونه!!) يعني خريدن اين گوشي اون موقع اصلي منطقي نيست و فقط كلاس داره!!!
ولي خوب بازهم نوكيا نشان داد كه داره سعي مي كنه از بقيه برندها جلو برنه ولي متاسفانه هنوز تو دنده 1 مونده!!! همه چي كاملا نااميد كننده است!:19: مگر اينكه مشخصات بسيار خوبي در سي پي و و رم داشته باشه! به نظرم بايد نوكيا اين گوشي رو خيلي سريع تر مثلا تا 2 ماه ديگه و با قيمتي كمتر از 500 يورو به بازار عرضه كنه تا نسبت به بقيه رقبا حرفي براي گفتن داشته باشه!!!
-
نقل قول:
با سلام
گوشيه سيار خوشگليه!
بعد از 5800 اين دومين گوشي سيمبين تاچ اسكرينه
اگه بخوايم مقايسه با محصولات قبلي نوكيا مثل n96 خوب تغييراتي كرده
اول از همه حافظه 32 گيگا بايتي:24: كه خيلي رويايي به نظر مي رسه(8 گيگ n95 دوستم شده آشغال دوني خدا مي دونه 32 گيگ به چه درد مي خوره؟؟؟)! به نظر مي رسه هر چه بقيه برندها روي دوربين جلوتر مي رن نوكيا تو حافظه گوشي جلوتر ميره!!!
خوب lcd بزرگ و رزولوشن بسيار بالايي داره 640×360 با 16 ميليون رنگ و 3.5 اينچ!!! كه به نظر عالي مي ياد در مقايسه با ديگر پاكت پي سي ها مثل omunia كه معمولا 65000 رنگ هستن چند پله كه هيچ، چند طبقه بالاتره!!:8::thumbsup:
ولي بازم اگر نگاهمون يه مقدار كلي تر باشه ميبينيم كه تغيير آنچناني نداشته! باز هم دروبين 5 بدون هيچ امكاناتي از نوع لرزش گير،تشخيص چهره و .. ، باز هم فلش led:21: ، و جي پي اس و ... همون امكاناتي كه تو n96 هم بود. البته وزن بسيار سنگيني داره 150 گرم!!! رقم بسيار فوق العاده ايه كه به خاطر صفحه كليد lcd بزرگ و احتمالا باطري 1500!!!
اگه بازه يكم كلي تر نگاه كنين تا 5 ماه ديگه وارد بازار بشه (تازه اگه مثل n96 هي ورودش عقب نيافته) بقول دوستمون با قيمت 1.2 ميليون تا بعد از 3 ماه برسه به قيمت 750 تومان يعني بعد از حداقل 8 ماه ميشه گوشي رو خريد! احتمال زياد اون موقع هيچ نرم افزاري هم براي اين گوشي كه ورژن 5 هست نيامده!كه تا اون موقع گوشي مثلا omnia رسيده به قيمت زير 400 تومان!!!(الان تقريبا 600 تمونه!!) يعني خريدن اين گوشي اون موقع اصلي منطقي نيست و فقط كلاس داره!!!
ولي خوب بازهم نوكيا نشان داد كه داره سعي مي كنه از بقيه برندها جلو برنه ولي متاسفانه هنوز تو دنده 1 مونده!!! همه چي كاملا نااميد كننده است!:19: مگر اينكه مشخصات بسيار خوبي در سي پي و و رم داشته باشه! به نظرم بايد نوكيا اين گوشي رو خيلي سريع تر مثلا تا 2 ماه ديگه و با قيمتي كمتر از 500 يورو به بازار عرضه كنه تا نسبت به بقيه رقبا حرفي براي گفتن داشته باشه!!!
سلام
معلومه که مثل گوشی های قبلی هست و تنها مقداری بهتر شده . پس شما میخواستی یهو روش دوربین 100 مگاپیکسلی بزارن ؟؟؟
شما تغییر و پیشرفت رو در چی میبینی ؟ حتما باید بتونی با این گوشی پرواز بکنی تا بگی چیز جدید روش اومده و خوبیه ؟ شما منتظر یه شاتل هستی یا گوشی ؟
-
قابلیتی مانند touch flo 3d و multi touch رو در کلیپ دیدم!همونجا که ایکونها رو با جابه جا کردن عوض میکنه!نوکیا حرفی در این مورد نزده؟؟؟
-
نقل قول:
با سلام
با این حرفتون کاملا مخالفم!دلیلش اینه توی خارج از ایران فرق میکنه!قیمت گوشی از روز اول همون قیمته و فقط همراه با تغییر جهان قیمت گوشی قیمت اون هم تغییر میکنه و از روزی که گوشی وارد بازار میشه اون رو میشه از نمایندگی اصلی نوکیا با گارانتی و قیمت اصلی خرید!:46::46::46::10:
نکته ی دیگه اینکه اگه دقت کنید شرکت ها دیگه روی تولید دراز مدت یک گوشی سرمایه گذاری نمیکنند!این از چینی بودن و قیمت ان96 مشخص بود!امنیا سامسونگ هم همینجور!کلا دیگه دوران تولید دراز مدت یک گوشی و اومدن ادیشنهای مختلف از یک مدل گذشته!همین امنیا با اومدن ان97 یا با قیمتی بسیار پایین تولید و عرضه خواهد شد یا تولیدش با یک مدل جدیدتر جایگزین میشه!برای ان96 هم همینطور!نمونه ی قبلی این گوشیها ان82 و ان78 هست که سریعا نوکیای چین تولیدشون رو بر عهده گرفت و قیمتشون الان فوق العاده اومده پایین و کیفیت هم بسیار واضح هست که پایین اومده!
-
دوست عزیزravani_13فکر نمیکنم گذاشتن حداقل یه دوربین هشت مگاپیکسلی (نه 100مگا پیکسلی به قول شما)روی یه گوشی اونم در زمانی که هم سامسونگ و هم ال جی و هم سون اریکسون 8 مگا پیکسلی زدن کاری در حد فرستادن شاتل فضایی باشه ولی مثل اینکه نوکیا فکر میکنه دوربین عکاسی فقط تا 5 مگاپیکسل اختراع شده بذارین نوکیا خوابای خوش ببینه راجع به دوربین های 5 مگا پیکسلی ببینیم برندهای دیگه چکار میکنن
-
چرا این لامصب هم اینفرارد نداره:19::41::13::42::4::29::evil2::43:
-
نقل قول:
دوست عزیزravani_13فکر نمیکنم گذاشتن حداقل یه دوربین هشت مگاپیکسلی (نه 100مگا پیکسلی به قول شما)روی یه گوشی اونم در زمانی که هم سامسونگ و هم ال جی و هم سون اریکسون 8 مگا پیکسلی زدن کاری در حد فرستادن شاتل فضایی باشه ولی مثل اینکه نوکیا فکر میکنه دوربین عکاسی فقط تا 5 مگاپیکسل اختراع شده بذارین نوکیا خوابای خوش ببینه راجع به دوربین های 5 مگا پیکسلی ببینیم برندهای دیگه چکار میکنن
اولا" كه كيفيت دوربين به مگا و گيگاپيكسل نيست...ميشه با يه گوشي 2 مگا هم در حد 8 مگ عكس انداخت..اگه عكاس باشي...
ضمنا" نوكيا گوشي 8 رو هم تا چند وقت ديگه بيرون ميده...:20:
شايد به عنوان n83...:31:
نقل قول:
چرا این لامصب هم اینفرارد نداره:19::41::13::42::4::29::evil2::43:
بابا چقدر گير دادي به اين اينفرارد؟؟:31: گوشي هاي جديد نوكيا هيچكدوم ندارند...برند هاي ديگه رو نميدنم...
-
چون اینفرارد فقط به درد کنترل میخوره...
فکر میکنم اگه اینو ویندوز موبایل میزد خیلی بهتر بود چون با همه این امکانات خفن بازم نمیشه بهش گفت پاکت پی سی .... نهایتا یه آلترا اسمارت فونه... البته فکر نمیکنم با وجود سیمبین بودن سی پی یو و رم قوی داشته باشه یعنی اصلا سیمبین نیازی به سی پی یو و رم بالایی نداره... منظورم درمقایسه با پاکت پی سی هاست. به هر حال گوشی خوشگلیه ....
-
ببخشید اصلاح میکنم. من هنوز دموی این گوشی رو ندیده بودم. با این اینترفیس و این افکتهای فوق العاده حتما باید سی پی یو قوی داشته باشه.
-
-
طراحیش که مثل 5800 هست، فقط یه کیبورد qwerty داره....
ولی دمش گرم نوکیا دیگه واقعاً داره میترکونه!:40:
-
-
فیلمبرداری چند فریم در ثانیه داره ؟همون 30فریم با فرمتvga?????
-
دوست عزیز legend با اینکه خیلی از حرفاتو دربست قبول دارم ولی این یکی رو اصلا" نمیتونم قبول کنم که یه عکاس خوب با دوربین 2 مگا پیکسل عکسای در حد 8 مگا بگیره یا اینکه مگا پیکسل ربطی به کیفیت نداره با این حساب باید اگه آنتن رو خوب تنظیم کنی بتونی با یه تلویزیون معمولی تصاویر HDتماشا کنی
-
ميدوني دوست عزيز.وقتي يه نفر كه يه se داره.مياد گوشي منو ميبينه كه فايل اتو كد نشون ميده و صفحه فوق العاده داره و كلي نرم افزار و تم و... و بخصوص بازي هاي انگيج رو ميبينه و كف ميكنه من ميگم همون بهتر كه se چنين قابليتهايي نداره.بزار مردم بفهمن امكانات يه گوشي فقط به دوربين و صداي بلند اسپيكر ختم نميشه.اگه ما الان داريم بد و بيرا ميگيم به نوكيا واسه اينكه چرا فلاشش led هست يا دوربينش هنوز 5 مونده از اون طرف هم دارن به سوني اريكسون ميگن چرا هنوز گوشي 16گيگ حافظه اي نزده و....
من خودم به شخصه بيشتر به محتوي نگاه ميكنم تا ظاهر.يه گوشي بايد كارايي بالا داشته باشه.كاري كه نوكيا داره انجام ميده بخصوص در 2 سال اخير
-----
چرا ديپد گوشي سمت چپ هستش؟ چرا واسه e90 سمت راست هستش ولي.سمت راست كار كردن باهاش راحتتره تا با دست چپ بخايم كار كنيم!!!
-
نقل قول:
دوست عزیز legend با اینکه خیلی از حرفاتو دربست قبول دارم ولی این یکی رو اصلا" نمیتونم قبول کنم که یه عکاس خوب با دوربین 2 مگا پیکسل عکسای در حد 8 مگا بگیره یا اینکه مگا پیکسل ربطی به کیفیت نداره با این حساب باید اگه آنتن رو خوب تنظیم کنی بتونی با یه تلویزیون معمولی تصاویر HDتماشا کنی
100% 8 بهتره ولي بشرطي كه بخواي رو عكس زوم كني..وگرنه تو كامپيوتر و در اندازه اصلي عكس 2 و 8 يا 20 مگ فرقي نداره آنچنان...
بگذريم حالا..اين مسلمه كه 8 از 2 يا 3.2 بهتره...ولي در جزييات..
نقل قول:
ميدوني دوست عزيز.وقتي يه نفر كه يه se داره.مياد گوشي منو ميبينه كه فايل اتو كد نشون ميده و صفحه فوق العاده داره و كلي نرم افزار و تم و... و بخصوص بازي هاي انگيج رو ميبينه و كف ميكنه من ميگم همون بهتر كه se چنين قابليتهايي نداره.بزار مردم بفهمن امكانات يه گوشي فقط به دوربين و صداي بلند اسپيكر ختم نميشه.اگه ما الان داريم بد و بيرا ميگيم به نوكيا واسه اينكه چرا فلاشش led هست يا دوربينش هنوز 5 مونده از اون طرف هم دارن به سوني اريكسون ميگن چرا هنوز گوشي 16گيگ حافظه اي نزده و....
من خودم به شخصه بيشتر به محتوي نگاه ميكنم تا ظاهر.يه گوشي بايد كارايي بالا داشته باشه.كاري كه نوكيا داره انجام ميده بخصوص در 2 سال اخير
-----
چرا ديپد گوشي سمت چپ هستش؟ چرا واسه e90 سمت راست هستش ولي.سمت راست كار كردن باهاش راحتتره تا با دست چپ بخايم كار كنيم!!!
به نظرم بهتر شد سمته چپه...:31: ميشه مثل psp خوراكه انگيجه..خداتا هم كه دكمه داره...:31:
-
یکم حرف!!!
بابا جانه من چرا نمی خوایین قبول کنید که سران نوکیا برای گوشی زدن توی قسمت دوربینش از من مشاورره میگیرن؟ آقا جان من همین 5 بسته:46:
نمی دونم این حرفها فقط توی ایران هستش یا نه الان توی تمام اروپا و آسیا و .... بحثه که چرا نوکیا دوربین این گوشی رو 8 مگاپیکسلی نزد؟چرا ما آدما فقط به فکر اعداد هستیم؟سامسونگ این کارو کرد سونی اریکسون این کار رو انجام داد ال جی هم انجام داد وای نوکیا تا الان دست نگه داشته این گناهه؟حالا یه سوال دارم؟چرا ما بچه های نوکیا باز یا دوباره باید بگم کل اروپا و آسیا و ..... بر نمیگردیم به سامسونگ ، سونی اریکسون ، ال جی بگیم که چرا گوشیاتون حافظه اش 48 گیگ نیست؟!!!!!
تا قبل از 5800 همه میگفتن نوکیا بلد نیست باتری واسه گوشیاش بزنه بعد که زد حالا دوباره همه گیر دادن به دوربین نمی دونم حالا چقدر اختلاف بین یه دوربین 8 با 5 وجود داره؟چقدر این 3 مگاپیکسل توی کیفیت عکس موثره؟ ( بخوایین در نظر بگیرین هیچ فرقی نداره فقط توی زوم کردن عکس ، عکسی که با دوربین 8 مگاپیکسلی گرفته شده قابلیت زوم بهتری داره همین ). بعدش ما از یک گوشی چه انتظاری داریم؟اینو اعتقاد داریم که دوربین 8 مگاپیکسلی گوشی موبایل هم به اندازه یه دوربین 4 مگاپیکسلی دوربین حرفه ایی نمی تونه عکس بندازه؟
یه چیزه دیگه هم هست که باید در نظر گرفته بشه نوکیا با این گوشی ثابت کرد که میشه در حال حاظر یک گوشی مموریش 48 گیگ هم باشه ولی اگه این گوشی وارد بازار شد و همه دیدن که این گوشی فوق العاده هنگ میکنه بازم از نوکیا میایم قدردانی کنیم واسه این کارش؟نه مطمئن باشید این کارو انجام نمیدیم و اگر توی اون لحظه یه شرکت دیگه گوشیش 48 گیگ مموری داشت و هنگ نمیکرد میایم بهش جایزه میدیم.پس میخوام اینو بگم مهم نیست چه کسی واسه اولین بار حتی یک کاری رو انجام میده مهم اینه که چیزی که تولید میکنه خوب باشه. اینو هم معتقدیم که نوکیا هم توی کریسمس یا همین چند روز اخیر گوشی 8 مگاپیکسلی خودشو میده بیرون از کجا می دونیم نوکیا این گوشیش بهترین دوربین رو توی 8 مگاپیکسلی ها نداره؟پس صبر کنیم و صبر کردن رو یاد بگیریم و بعدآ نتیجه گیری کنیم. در ضمن نوکیا توی همه زمینه ها داره میره جلو : دوربین ، صدای پخش موزیک خوب ، مموری گوشی در حد عالی ، اجرای بهترین بازیها از نظر گرافیکی ( انگیج ) ، سیستم عامل قوی و کاربری راحت و قابلیت برنامه نصب کردن بسیار خوب ، خدمات خوب و در حد عالی ...... چندتا شرکت گوشی ساز میشناسیم همه اینارو یکجا در یک گوشی قرار بده؟به سونی اریکسونیا ، سامسونگ بازها ، ال جی دوستان بر نخوره چون واقعآ بدون هیچ قصدی دارم حرف میزنم چند تا برنامه میتونن روی گوشیشون نصب کنن؟بازیهایی که روی گوشیشون دارن در حد بازیهای انگیج هست؟و .............:41:
باور کنید قصد هیچ توهینی و بی احترامی نصب به کسی نداشتم و ندارم امیدوارم حرفایی که زدم هم به کسی بر نخوره به این امید که نخواییم یک شرکت رو بکوبیم چون سلییقمون اون شرکت یا برند نیست نه اینکه اون شرکت یا برند داره ضعیف کار میکنه!!!!
-
سلام به همگی .
اینکه نوکیا در صدا و دوربین و .... پیشرفت میکنه یه امر عادی هستش چون اگر پیشرفت نکنه جائی واسش نیست !
این گوشی امکانات Multimedia قوی داره و یه کامپیوتر شخصی رو میشه فرض کرد . ولی بازهم به نظر من عرضه این گوشی دیر هستش با سوابقی که از گذشته هستش به طور مثال iPhone 3G و بلافاصله معرفی Omnia و C905 و بازهم معرفی KC910 و INNOV8 نشون داده که اصلا نمیشه به این اعتنا کرد که تا سه ماه دوم سال 2009 این گوشی با امکانات کنونی که خب میشه گفت از دید همه کامل هستش هم چندماه آینده کامل باشه .
مثلا سونی اریکسون اومد گفت سال 2012 دوربین 20 مگاپیکسلی با صفحه نمایش XGA میزاه ! به نظر من سال 2012 اینقدر این چیزها پیش پا افتاده هستش که سونی اریکسون نباید از حالا دلشو خوش کنه به این چیزها .
خلاصه کلام این گوشی کمرافون نیست ولی اینکه دوربین 8 به اندازه 5 عکسبراری میکنه به نظر من بی انصافی هستش حتی در حالت عادی .
مخلصیم .
-
نقل قول:
خلاصه کلام این گوشی کمرافون نیست ولی اینکه دوربین 8 به اندازه 5 عکسبراری میکنه به نظر من بی انصافی هستش حتی در حالت عادی .
ما نمیگیم 8 در حد 5 میندازه...میگیم 5 میتونه راحت در حد 8 بندازه...وگرنه کسی از 8 بدش نمیاد...:46:
-
نقل قول:
سلام به همگی .
اینکه نوکیا در صدا و دوربین و .... پیشرفت میکنه یه امر عادی هستش چون اگر پیشرفت نکنه جائی واسش نیست !
این گوشی امکانات multimedia قوی داره و یه کامپیوتر شخصی رو میشه فرض کرد . ولی بازهم به نظر من عرضه این گوشی دیر هستش با سوابقی که از گذشته هستش به طور مثال iphone 3g و بلافاصله معرفی omnia و c905 و بازهم معرفی kc910 و innov8 نشون داده که اصلا نمیشه به این اعتنا کرد که تا سه ماه دوم سال 2009 این گوشی با امکانات کنونی که خب میشه گفت از دید همه کامل هستش هم چندماه آینده کامل باشه .
مثلا سونی اریکسون اومد گفت سال 2012 دوربین 20 مگاپیکسلی با صفحه نمایش xga میزاه ! به نظر من سال 2012 اینقدر این چیزها پیش پا افتاده هستش که سونی اریکسون نباید از حالا دلشو خوش کنه به این چیزها .
مخلصیم .
ممنونم از نظرت.
ولی خودت اینکاریی خوب میدونی دارم چی میگم شرکت های دیگه ادعا نداشتن و ندارن ولی تونستن پیشرفت کنن توی همون زمینه ایی که ادعا داشتن؟ادعا داشتن ما موزیک فون میزنیم و این چیزا؟آخرش که سامسونگ جایزه بهترین موزیک فونو گرفت ( حالا توی همین یک سال اخیر رو دارم میگم پس پیشرفت نکردن ).
قبول دارم که شاید عرضه این گوشی دیر باشه و اون زمانی که نوکیا اینو میخوا بده بیرون گوشی های بهتری هم وجود داشته باشن ولی اان به قول یکی از دوستان زمانی نیست که 6600 وارد بازار شد و یکسال توی اوج اوج فروش میکرد و هیچ کسی هم نمی تونست جلوشو بگیره.الان یه چیزی بدی بیرون فرداش بهترش اومده توی بازار شرکت های موبایل سازی هم تمام قدرتشونو دیگه توی یک محصول نمیزارن چون می دونن اوج فروشش شاید 1 الی 2 ماه باشه.پس اگه اینو قول داریم نباید از نوکیا ایراد بگیریم که چرا داره این گوشی رو میزنه یااینکه چرا داره دیر وارد بازار میکنه بزارین تولید کنه تا جا برای محصولات دیگه باز بشه بالاخره باید از یک جا شروع کرد دیگه!!
در مورد 8 یا 5 هم من اصلآ نگفتم دوربین 8 با 5 هیچ فرقی نداره نه فقط میخوام اینو بگم که 8 توی جزییات اونم توی زوم کردن خیلی خیلی با 5 فرق داره وگرنه از نظر کیفیت عکسی می تونن باهم رقابت کنن و 5 هم میتونه هم تراز 8 عکس بگیره و این اختلاف اختلاف دوربین 1 مگاپیکسلی با 5 مگاپیکسلی نیست که اینقدر بخواییم دربارش حرف بزنیم
-
رقابت یعنی پیشرفت یعنی زندگی
امیدوارم سامسونگ و........هر روز بیشتر پیشرفت کنن تا رقابت بیشتر بشه
چوم نوکیا رو دوست دارم (و البته جیبم رو) رقابت رو دوست دارم
و ای کاش کشور ما شرکتی مثل نوکیا یا سامسونگ داشت!
-
من نمیفهمم یعنی بعضی ها فکر میکنن نوکیا نمیتونه 8 مگاپیکسلی بزنه ؟ به نظر شما وقتی ال جی 8 مگاپیکسلی میزنه نوکیا نمیتونه ؟ این گوشی دوربین 8 مگاپیکسلی نداره احتمالا واسه اینکه قیمت تمام شده ش زیاد میشد و به نسبت فرق بین 8 و 5 نمی ارزید. اون موقع ملاک مقایسه میشد مثلا با c905 که که غیر از دوربین در موارد دیگه رسما مغلوب این گوشیه. اینترفیس گوشی رو ببینید هیجان انگیزه... مثل چیزهایی که تو فیلم های اکشن و تخیلی دیدیم و حالا میشه اونو تو دست گرفت. نوکیا 8 مگاپیکسلی هم میزنه به زودی نگران نباشید. همونطور که با n82 همه 5 مگاپیکسلی ها رو نشوند سرجاشون... نوبت به 8 مگاپیکسلی ها هم میرسه. اما در تایید حرف دوستان کیفیت خیلی مهم تر از کمیته... اینکه یه دوربینی فقط مگاپیکسلش بره بالا فایده ای نداره و فقط جنبه تبلیغاتی داره. باید اجزای دیگه دوربین هم متناسب با افزایش مگاپیکسل بهبود پیدا کنه . اگر اینجوری پیش نره میشه همینی که بعضی وقتها آدم یه دو مگاپیکسلی رو میبینه که از 3.2 یا 5 عکس بهتری میگیره. نوکیا نمیخواد یه 8 بزنه که مثل همون 5 عکس بگیره فقط بزرگتر کاری که بقیه شرکتها کمابیش میکنن.
-
نقل قول:
فیلمبرداری چند فریم در ثانیه داره ؟همون 30فریم با فرمتvga?????
دوستان کسی نبود این سوال مارو جواب بده ؟
-
سلام دوست عزیز .
کسی نگفت نوکیا نمیتونه 8 مگاپیکسلی بزنه عزیز . اگر نوکیا تا سال 2010 گوشی 8 نزنه مطمئن باش همون سال 2010 که اولین 8 خودشو معرفی میکنه باز هم جزء پرفروش ترینها میشه حتی با وجود 12 و یا حتی 20 مگاپیکسلی !
اینکه نوکیا میخواد یه دوربین 8 خوب بیرون بده به نظر من غیر منطقی هستش چون این کمپانی دیگه اینقدر حکمیت به کمپانی سازنده لنزهاش نداره و همچنین حکمیت به سامسونگ واسه تولید سنسورهاش .
کلا به نظر من فقط مگاپیکسل بالا نرفته و کیفیت این لنزها هم به همون نسبت بالا رفتن مگاپیکسل بالا رفته .
در آخر باید بگم من خودم حدود 500 هزار عکس فقط با d900 گرفتم ولی همون عکس با همون سوژه با دوربین 5 مگاپیکسل نظر بیننده رو بیشتر به خودش جذب میکنه .
مخلصیم .
-
سامسونگ جان تشکر کردم از مطلبت که لازم بود ولی فکر کنم یک دونه هزار جلوی تعداد عکس اضافی گذاشتین تا نظر خودتون چی باشه :31::18:
-
گفتم از این دعوا بیایم بیرون..........
صفحه تاچ داره؟؟؟...............دي
سامسونگ راست میگه........نوکیا خیلی زود اینا رو معرفی کرده.......برای همین ادم زیاد تو کف بمونه بده چون یک گوشی دیگه میاد و ادم از بس تو کف هست میره اینی که امده رو می گیره...............دي
-
راستی چرا از دوستان کسی سراغ قلم این گوشی رو نمیگیره ؟اینکه ظاهرا"مثل آیفون مولتی تاچ نیست پس چرا تو هیچکدوم از عکسا قلمی موجود نیست؟
-
بعضی سایتها نوشتن که این cpu این گوشی arm 11 هست و فرکانسش از N95 بیشتره....
اطلاعات تکمیلی متعاقبا اعلام خواهد شد ...
-
من نمی دونم چرا یک تاپیک تو این انجمن طفلی نمی تونه بدون مقایسه برند ها باشه
-
نقل قول:
با این حرفتون کاملا مخالفم!دلیلش اینه توی خارج از ایران فرق میکنه!قیمت گوشی از روز اول همون قیمته و فقط همراه با تغییر جهان قیمت گوشی قیمت اون هم تغییر میکنه و از روزی که گوشی وارد بازار میشه اون رو میشه از نمایندگی اصلی نوکیا با گارانتی و قیمت اصلی خرید!:46::46::46::10:
نکته ی دیگه اینکه اگه دقت کنید شرکت ها دیگه روی تولید دراز مدت یک گوشی سرمایه گذاری نمیکنند!این از چینی بودن و قیمت ان96 مشخص بود!امنیا سامسونگ هم همینجور!کلا دیگه دوران تولید دراز مدت یک گوشی و اومدن ادیشنهای مختلف از یک مدل گذشته!همین امنیا با اومدن ان97 یا با قیمتی بسیار پایین تولید و عرضه خواهد شد یا تولیدش با یک مدل جدیدتر جایگزین میشه!برای ان96 هم همینطور!نمونه ی قبلی این گوشیها ان82 و ان78 هست که سریعا نوکیای چین تولیدشون رو بر عهده گرفت و قیمتشون الان فوق العاده اومده پایین و کیفیت هم بسیار واضح هست که پایین اومده!
اولا البته منظور من هم در ايران بود چون ما به هر حال در ايران زندگي مي كنيم !
دوم اينكه قيمت گوشيهاي نوكيا چه در ايران و در خارج از آن نسبت به بقيه گوشيهاي هم رده آن گرانتر است. مي توني يك نگاه تو اين سايت بكني n96 رو سرچ كن ميبيني كه قيمتش 610 دلاره و از زماني كه به بازار امريكا اومده از 700 رسيده به 610 بعد از 3 ماه! مي توني i8510 سامسونگ رو سرچ كني كه قيمت مدل 8 گيك 547 دلار و مدل 16 گيگ 620 دلاره! و تو اين 1 ماهي كه به بازار اومده قيمت از 700 دلار در مدل 8 گيگ رسيده به 547 دلار! ببين چقدر افت قيمت اين گوشي بيشتر بوده!! يغني مي توانيم به راحتي ببينيم مدل 16 گيگ سامسونگ با اينكه ديرتر از n96 به بازار آمده و دوربين 8 مگاپيكسل با قابليت هاي فراواني همچون تشخيص چهره، لبخند و ... دارد وداراي شتاب سنج گرافيكي و cpu بهتري نسبت به n96 مي باشد فقط 10 دلار از n96 گرانتر است! بگذزيم از قيمت مدل 8 گيگ كه حدود 70 دلار ارزانتر است!
در ضمن دوستان توجه كنند كه حافظه 32 گيگابايي خيلي خوبه ولي تكنولوژي كاربردي حساب نميشه! چون مگه شما تو هارد گوشيت چي ممكنه بريزي كه انقدر جا بگيره؟ برنامه ها و بازيي كه روي گوشي نصب ميشن به زحمت به چند مگابايت مي رسن! عملا مي بيني كه داري پول چيزي رو ميدي كه ازش اصلا استفاده نمي كني! (مثل اين مي مونه كه بخواي با يك قاشق كل آبي كه در داخل ديگ هست رو بخوري!!!)
-
:31::31:
بدون مقایسه نمیشه فهمید هر گوشی توی چه سطحی قرار داره.
فقط نباید بدون اطلاعات و از روی تعصب قضاوت کرد و مقایسه تبدیل به کل کل بشه.(اینجوری بشه کار شما سخت میشه:40:.)