بدونdvd هم هست
Printable View
بدونdvd هم هست
منم خریدم و خوندم به نظر مجله بدی نمیاد به نظر من مجله اش خوب بود(نظر شخصی )
از صبخ تا حالا 3 صفحه اضاف شده
ببین چه خبره
دوستان لطفا نقاط ضعف و قوت مجله را بگید
راستی , اگه به عکس جلد اول تاپیک دقت کنید میبینید نوشته به انضمام dvd کاور پرنس اف پرشیا !
یعنی یه کاور 500 تومن اضافه میشه ؟!
.....................
نقل قول:
کاور پرنس نوشته روش ؟
بهتره تو پیغام خصوصی بگیننقل قول:
کل کل نکنید
سلام اقا مجید.اگه میشه یه لینک دانلود بدین برا یه شماره ببینیم چجوری هست شاید مشتری شدیم.یا یه نفر اسکن کنه.لیست دی وی دی هم بذارین.چون من اول یه مجله می خرم اگه سیستمم خورد یا ازش تعریف کرده بودن میرم بازی رو می خرم.
لینک دانلود نمیتونم قرار بدم . 2000 تومن قیمت خیلی مناسبی هست.
ِdvd و پوستر هم تو شماره های قبل نداشتیم
از شماره 5 به بعد dvd و پوستر به مجله اضافه شد
این هم از ملت عزیز ایران
دارن سر 2500 تومن ناقابل چونه میزنن
ولی حاظر میشن برن مجله رو اسکن کنن وبذارن برای بقیه که خدای نکرده بقیه مجبور نشن بخرن
با همین کاراست که ایران داره پیشرفت میکنه...
بیچاره اونایی که نشستن با هزار زحمت این مطالب و عکسا رو جمع کردن و این مجله رو تهیه کردن
یک بار خودتون رو جای اونا بذارید ببینید که زحمتش چقدره و فکر کنید اگه کسی در مورد مجله شما اینطوری فکر میکرد چه حسی بهتون دست میداد
واقعا که.....
دقیقا باهات موافقم:10:نقل قول:
چه عجب یکی حرف دل مارو زد !!!:46:نقل قول:
سلام
مجيد جان من همين الان از دانشگاه رسيدم تهران ميبينم كه حسابي تاپيك راه افتاده . هنوز فرصت نكردم پست ها رو بخونم . به زودي ميخونم
فعلا باي
من هم راضي به كپي نيستم ولي مثلا اين نفر كه مجله رو مي نوشت خودش بازي نكرده تا حالا اگه بازي كرده پس بازي كپي بوده اگه بازي نكرده پس اينكاره نيست ولي اين رو بگم درسته بازي يابرنامه هاي ما كپي است ولي اين كپي كردن ها باعث شده ما از دنيا خيلي عقب نباشيم ولي به هر حال اگه مثلا يكماه يا سه هفته بعد مي شه كپي شو داد بيرون خوبه ..............
نظرات دوستان رو خوندم . در مورد نظر سنجي حق با شما بود بايد گزينه ضعيف هم ميزاشتم .
اما در مورد تكراري بودن مطالب بايد اين نكته رو بگم كه ما تو ايران كلا 4 تا مجله بازي داريم و اين چهار تا تمامه بازي هايي رو كه مياد نقد ميكنن . مثلا نميشه گفت چون بازي نما far cry 2 رو نقد كرده پس ديگه دنياي پردازش نقد نكنه .
مثله مجلات سينمايي ديگه خوب وقتي يه فيلم اكران ميشه همه مجلات بهش ميپردازن و مثلا چون مجله فيلم اونو نقد كرده ديگه مجله ايي نقد نميكنه ؟؟
من همين امروز مطالب اين تاپيك رو خوندمنقل قول:
اين چيزي كه گفتي به طرز وحشتناك تاييد ميشه :31:
سلام........ولی من فکر میکنم نظر این دوست بد نیست....نقل قول:
آقا مجید ، حالا که هی کپی کپی میکنن ، شما اگه میتونید شماره های قبلی مجله رو که گیر نمیاد ( فقط یکی برای مثال ) رو اسکن کنید . البته باز هم نظر خودتونه .:27:
دوست عزیز اگه واقعا برای مثال میخوای خوب برو یکی که گیر میاد بخر ! کاری نداره که !!!
بعد از انتشار شماره جدید مجله که تو هفته اینده هست ، اگر تونستم و مدیریت ماه نامه موافقت کردند همین شماره ای که عکسش در صفحه اول هست رو براتون اسکن می کنم
فقط اگر موافقت شد که فکر نمی کنم بشه !!! زحمت بچه ها رو نمیشه الکی به باد داد
سلام به همگی.چرا مجله شما اینجوری گیر میاد؟2 ساعت گشتم یه کیوسک تازه داشت!اما دی وی ی نداشت.محتوای دی وی دی چی هستش؟لطفا بگید و مجلتون بدک نیست خوبه.
چون داره شماره جدید میاد این شماره کم گیر میاد
تو DVD بازی Fifa 09 و تریلر و ... بود
مجيد جان سايت مجله راه نيوفتاده هنوز ؟
راه نیوفتاده هنوز اما در مرحله تست هست
کد:www.bazicom.net
پس مجله چی شد؟؟
منظورم سایتش بود!!!
همون طوري كه مجيد جان گفت در مرحله تست هست
اينم آدرسش :
[HTML] www.bazicom.net[/HTML]
ميتونيد ببينيد و نظرتون رو بگيد .
ادرس سایت هست
کد:www.bazicom.net
این هم ادرس انجمن های سایت :
هر دو در حال تست هستند :
کد:www.bazicom.net/forum
عزیز من که برای خودم نگفتم ... شما برو از صفحه اول تاپیک تا اینجا رو نگاه بکن ، ببین چند نفر گفتن اسکن کن ببینیم ... :13:نقل قول:
شماره جدید هم اماده شد ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين شماره بايد خواندني باشه پيشنهاد ميكنم حتما تهيه كنيد و بخوانيد
كسي از دوستان شماره جديد رو تهيه كرده ؟
شما که بلد نیستید هنوز تامب رایدر رو چطوری مینویسند
تو سایت نوشتن :
این قسمت از سری تومب رایدر هم بسیار سرگرم کننده است. بعلاوه مشکلات قسمتهای قدیمی هم کاملا ازبین رفتن!
عکسم بخواین دارم
رو لینکشم کلیک میکنی این میاد :
واقعا جالبه مجلشون چی هستشکد:http://www.gamespot.com/xbox360/action/banjokazooie/review.html?sid=6201534&om_act=convert&om_clk=picks&tag=picks;story;1
والا اصلش همون تومب رایدر است دوست عزیز !!!
سایت هم که گفتم هنوز طراحیش تموم نشده , تمام لینک ها و مطالبی که درحال حاضر بر روی سایت قرار دارد، فقط برای تست هستند و من هم اون ها رو اونجا قرار ندادم ( این مطالب همش کار طراح سایت است ) وقتی سایت تکمیل بشه تمام این مطالب تغییر میکند.
بعد، شما یک سایتی که هنوز شروع به کار نکرده رو داری با خود مجله مقایسه می کنی ؟
دوست عزیز ، بازی که بنام تام رایدر تو بازار معروفه فکر کنم انگلیسیش اینطور نوشته می شه : ( Tomb Raider ) که تعدادی از مترجمین محترم اونو ( مهاجم مقبره ) ترجمه کردن و اینکه این ترجمه چقدر به این اصطلاح نزدیکه کارشناسا باید نظر بدن ولی ( tomb ) در اینجا قطعا معنی مقبره می ده و احتمالا اسم شخصیت اول بازی نیست و ( تومب ) تلفظ می شود.
این از این
مطلب دوم در مورد سایت فرموده بودین ، بله سایت نسخه آزمایشی هستش و دسته گل طراح سایته که بدون هماهنگی اونو آپ کرده ، و نه یکی ، بلکه تمام مطالب و محتویاتش به منظور تست داخل سایت قرار داده شده.
مجله هم همونطور که بقیه دوستان لطف کردن وتوضیح دادن اسمش دنیای پردازش هست و الان هم تو دکه ها می تونید اونو ابتیاع بفرمایید ، و ما الان هر چی بگیم به حساب تبلیغ گذاشته می شه ، ولی خوشحال می شیم بعد از مطالعه نظرتونو اینجا مطرح بفرمایید.
با تشکر
كسي از دوستان شماره جديد رو تهيه نكرده ؟
بله من دریلفت کردم این شمارش خیلی خیلی توپه فقط دی وی دی نداره و قسمت موبایل هم به مجله اضافه شده
Dvd رو شماره پیش آزمایشی دادیم ، از شماره بعد به شکل بهتری dvd میدیم
از دوستانی که در زمینه بازی های موبایل اطلاعات تخصصی دارن برای همکاری با نشریه دعوت می کنیم.
سایر دوستانی هم که نشریه رو مطالعه کردن نظراتشونو مطرح کنند لطفا