دوستانی که پشتش رو ندیدن تو مجله ماشین این ماه عکسش هست.
فقط تو یه کلمه میتونم بگم افففتتتتتتضضضضضضضاااااااا ااااحححححححح.
واقعا حالم به هم خورد. خاک بر سرشون با این طراحیاشون.
Printable View
دوستانی که پشتش رو ندیدن تو مجله ماشین این ماه عکسش هست.
فقط تو یه کلمه میتونم بگم افففتتتتتتضضضضضضضاااااااا ااااحححححححح.
واقعا حالم به هم خورد. خاک بر سرشون با این طراحیاشون.
14 ميليون تومان
خدا میدونه قراره چند دستگاه از این ماشین آتیش بگیره تا ایمنی کامل برسه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم زمان با ايام دهه فجر و در مراسمي با حضور وزير صنايع، توليد محصول جديد پژوSLX 405 در ايران خودرو آغاز شد و تا پايان سال جاري هزار دستگاه از اين خودرو وارد بازار خواهد شد.
دكتر منطقي مدير عامل گروه صنعتي ايران خودرو در مراسم رونمايي از پژو SLX 405 با اعلام اين مطلب گفت، پژوSLX 405 مدل بهبود يافته خودروي پژو 405 است كه در همان كلاس ابعادي و با استفاده از عملكردهاي جديد طراحي و عرضه مي شود.
وي افزود، به منظور ارتقاي ایمنی و عملکرد و ايجاد زيبايي، سيستم ها و زير سيستم هاي پژو 405 در مدل جديد بهسازی و به روز رسانی شده است.
دكتر منطقي اظهار داشت، انجام تغییرات مورد انتظار مشتري با بهبود عملکرد خودرو ، حفظ و گسترش سهم بازار ايران خودرو در بخش خودروهای سواري متوسط، افزایش رقابت پذیری پژو 405 و استفاده حداكثر از ظرفيت هاي موجود با حداقل سرمایه گذاری از جمله اهداف عرضه خودروي جديد است .
مدير عامل گروه صنعتي ايران خودرو ياد آور شد كه در مدل جديد 405، ضمن استفاده از سيستم بهبود یافته كنترل موتور (EMS ) Valeo ، در غربیلک فرمان قابلیت نصب کیسه هوا ايجاد شده است
وي قابلیت نصب سیستم ترمز ضد قفل ( (ABS بصورت اختیاری و تغيير قفل در موتور جهت افزایش ایمنی و سهولت باز شدن در موتور در شرایط اضطراری را از جمله ديگر تغييرات ايجاد شده در اين خودرو عنوان كرد و گفت، با ايجاد امکان بازشدن در صندوق از داخل کابین، امنیت خودرو و با استفاده از دو مخزن گاز 35 ليتري فضاي قابل استفاده صندوق عقب افزايش و مکانیزم تنظیم پشتی صندلی های جلو ازچرخشی به اهرمی تغيير يافته است.
وي طراحي جلوپنجره ، آينه های جانبي ، چراغ مه شکن جلو، براگير ((SPOILER به همراه چراغ ترمز سوم
، مجموعه چراغ های جلو و عقب و سپررنگ شده جلو و عقب را از جمله تغييرات خارجي خودرو عنوان كرد و گفت، دراين محصول تغييرات داشبورد به منظور استفاده راحت تر و بهتر از سيستم هاي موجود در پنل مركزي و نيز ايجاد نمای جديد انجام شده است.
مدير عامل ايرن خودرو اظهار داشت، دراين محصول ازطرح جدید دوخت و پارچه جهت راحتی بیشتر سرنشینان استفاده شده است.
دكتر منطقي، طرح جديد رودري، طرح جديد سقف كاذب و استفاده از تريم با رنگ متنوع را از ديگر ويژگي هاي پژو SLX 405 عنوان كرد و اظهار داشت، اين پروژه از مهر ماه سال 85 با 1480 نفر روز نيروي انساني به انجام رسيده است.
وي شروع تولید پژو SLX 405 را از دهه فجر 86 عنوان كرد و گفت، تا پايان سال جاري هزار دستگاه از اين محصول وارد بازار خواهد شد.
دوست عزیز از مطالب مستند و
مفیدت تشکر می کنم با نظر شما
موافقم حال با این اوضاع باید در
مورد خریدش بیشتر فکر بکنم .:20:
خدایی حالا این ماشین 14 میلیونه من نمی دونم کی اینو می گیره هرکی می خواد این رو بگیره سمند رو بهش پیشنهاد می کنم یا 206
تقریبا 15 سال پیش اومدیم 405 وارد بازار ایران کردیم و تا اونجایی که میتونستیم کیفیت ساختش پایین اوردیم حتی به موتورشم رحم نکردیم.حتی زههای کنار درشم عوض کردیم!!! ولی هر سال امار فروشش بیشتر شد! چون ماشین دیگهای نبود که مردم بخرن.حالا بعد 15 سال اومدیم اینه های اصلیش روش گذاشتیم زه های در اصلیش روش گذاشتیم قالپاقش عوض کردیم(خیلی سخت بود)چراغاش اسپرت کردیم(تو مغازه ها دارن جلو تقریبا 200000 تومان)راهنمای رو گلگیرش که نارنجی بود بیرنگ کردیم!!!!!!!!!!!!!!!!!با تغیرات جزیی تو اتاق اسمشم شد 405 slx (خوب شد نذاشتن SLR!)بعد اسمش گذاشتیم پیشرفت در صنعت خودرو کشور. اینا پدیده هایی که فقط از خودروسازان ایرانی بر میاد.
بهتره که در بارش صحبت نکنیم آخه با این اضافات احمقانه ی slx ما رو نا امید کرده.
اون نیمچه اسپویلر پشتتش منو کشته!
اون چراغ کوچولو های جلوش دیگه هیچی
شتاب 405 و پارس اندکی بیشتره ولی سمند در سرعت های بالا راحت تره و سرعت نهایی آن اندکی بیشتره
با سلام عزیزان
به نظر من روا بهتره نسبت به 405 چون موتورش که قویه 84 اسب بخار شتابش هم 13 یک ثانیه از 405 کمتره تو سرعت روا 175 حداکثر سرعتشه 405 هم 182 تفاوت زیادی ندارند
ایمنی هم هم همشون به نظر تو یه حد هستند
فنر بندی روا با انکه قدیمی هست ولی نرم هست و 405 مزیت چندانی به ان نداره
تازه روا امکاناتی هم با 405 برابر است
و قیمتش هم 9 تومان و 405 13 تومان
یه بنده خدایی هم داشتش میگفت عالی هست شتابش هم خیلی خوبه
نظر شما چیه
منم موافقم با شما چون به پولی که می ده ادم می ارزهنقل قول:
به نظر من 405 خیلی با روا فرق داره و با وجود اختلاف قیمت هنوز هم یه 405 از دوتا روا بیشتر می ارزه!!!
روا :
قدرت واقعی موتور :70 اسب بخار
شتاب (رسمی) : 15 ثانیه 0-100
405 شتابش چنده مگه؟نقل قول:
روا تنها بدیش پشتشه که مثل ار دی ساختن:11:
شتاب 405 12 است الکی زدن 11 ثانیه
روا شتابش عالیه تو 13 ثانیه راحت پر میکنه
نمی دونم شما از کجا دیدی و فهمیدی 15 ثانیه است
این هم بگم من روا ندارم که بگی طرفدارشم ولی عقل میگه روا بهتره با توجه به قیمت تازه مونتاژش الان از 405 بی کیفیت بهتره چون طرفدار زیادی داره پیدا میکنه
قدرت روا هم معلوم است 85 اسبه چون اگه نداشت یورو 2002 رو کسب نمیکردامکاناتی هم خوب از 405 کمتر نیست
اين حرفو جاي ديگه نگيد بهتون ميخندن.
روا ميگن 0-100 15 ثانيه. ولي امار ايرانخودرو كه مثل كشكو دوغ دروغه. ولي شتاب واقعي 405 واقعا كمتر از 12 ثانيه هست.
از آدماي زيادي پرسيدم، كسايي كه روا دارن و عشق سرعت و مرعت دارن خيلياشون كه بالاي 150 رفتن سر سيلندر خراب شده، چرا؟؟ چون ايران روي آلمينيوم كار كرده.
4 بار با روا 150 به بالا بري ميفهمي كه ماكزيمم سرعت = 175 يعني جون روا.
در حالي كه 405 به راحتي 190 و حتي 200 هم ميره.
405 رو 5 سال داشته باشي و روا رو هم 5 سال اونوقت ميفهمي كه كيفيتشون چقدر با هم تفاوت داره.
اگه نسبت به قيمتشون هم بگيم روا صفر كيلومتر 100 سال به گرد پاي 405 مدل 82-83 نميرسه. از هر لحاظ
405 موتورش واقعا 100 اسب بخاره. در حالي كه موتور روا به اعلام كارخونه 84 اسب بخاره كه خيالت راحت بالاي 80 نميزنه.
405 و روا رو ببر توي يه شتابگيري واقعي تا ببيني كه كدومشون بهتره. من اينا رو كه ميگم تست كردم
روا توي سربالايي و شتابگيري هاي ثانويه واقعا كم مياره. در حالي كه 405 نسبت به روا واقعا توي اين زمينه هم بهتره.
دستي 405 رو 10 بار روي 80 كيلومتر بكش و 180 درجه بچرخ، احتمال 90% بار 11هم نيز همونطور ميچرخه.
ولي با روا اگه حواست نباشه دستي كشيده باشه و بري دنده 1 ميتوني حركت كني. اگه 5 بار دستي بكشي (كه من 3 بار بيشتر نشد) دستي رو بايد ببري تعمير.
و خيلي ديگر از موارد مثلا صداي ناهنجار روا(مخصوصا بعد از مدتي اگه ازش كار بكشي).
و.....
نقل قول:
اینطور که میگی انگار حق با شماست
اصلا نیازی به بحث نداره
ماشینای ایرانی که کیفیت خدایی نداره روا هم که دیگه نوبره
405 رو به عنوان یه ماشین خوب و کار راه انداز تو ایران قبول دارم
405 توليد جديد ديگه نه خوبه نه كار راه انداز
هر سال كيفيتش بدتر ميشه
ديروز يه چيز جالب ديدم سر خيابونمون يه موتور سي جي زده بود به 405 خدا شاهده جلو بندي 405 داغون شده بود سي جي هيچي نشده بود
اين 405 فك كنم هر سال نازكتر ميشه
روآ ماشینیه که فقط تا زمانی که صفره خوب کار میکنه بعد یه سال نگاه کنی ماشین از ریختو قیافه میافته.
تازه صداشم میشه عین پیکان دیفرانسیلشم که عقبه عمرا مثل 405 نشه عزیزه من!!!!!!!!!!!
اصلا با موتور خودش ميشه ؟
چنده ؟
از كجا بايد گير آوورد ؟
میشه بست ,مشکلی نیست
قیمتشم از 50 تومن تا خدا تومن ,رابطه مستقیم با جیبت داره
اگه بچه تهرانی میتونی تو سورنا پیدا کنی
حرف صفا جون درسته.نقل قول:
البته اگه ادم بخواد مثلا 10 تومن بندازه روی توربو چارجر بهتره موتورو عوض کنه.
بچه تهراني هستم !
سورنا كجاست ؟
50 تومان منظورت چيه (يكم بچه سوسولي تر بگو) ؟
چقدر تاثير داره (چنتا ميره) ؟
صداي پيس پيس هم ميده ؟
موتور چي بندازم كه خوب باشه اون چنده ؟
كجا نصب ميكنن ؟
آقا ببخشين من اينقدر توضيح ميخوام ميدونم وقتتان علف خرس نيست ولي خواهشن نذارمون تو خماري !!!!!!!!!!!!!
ايول
بچه تهراني هستم !
سورنا كجاست ؟
50 تومان منظورت چيه (يكم بچه سوسولي تر بگو) ؟
چقدر تاثير داره (چنتا ميره) ؟
صداي پيس پيس هم ميده ؟
موتور چي بندازم كه خوب باشه اون چنده ؟
كجا نصب ميكنن ؟
آقا ببخشين من اينقدر توضيح ميخوام ميدونم وقتتان علف خرس نيست ولي خواهشن نذارمون تو خماري !!!!!!!!!!!!!
پس چي شديد آقا خواهش ميكنم نريد
براي سلامتي خود و خانواده پژو 405 نخريد
يكي از بينندگان «تابناك» با انتقاد از عملكرد امدادخودرو در مطلبي ارسالي به اين سايت اعلام كرده است: در تاريخ شنبه 17/1/1387 پس از بازگشت از محل کار به منزل، حدود ساعت 30/14 متوجه دود شديدي شدم که از موتور ماشين بنده بيرون ميآمد. (پژو 405 مشکي مدل 1380).
بلافاصله از خودرو خارج و کاپوت ماشين را بالا زدم که آتش شعله کشيد. با دو گالون آب همراه آتش را خاموش کردم و سپس به امدادخودرو زنگ زدم که آقايي پاسخ داد و پس از شنيدن فرمودند، سر ما شلوغ است و دو شماره از يک نمايندگي در شرق تهران را دادند.
پس از تماس با نمايندگي، پاسخگو با تعجب گفت: چرا شماره ما را دادند، بايد خودشان براي بازديد ميفرستادند و دوباره با شماره امداد خودرو تماس گرفتم که پاسخگو خانمي بود و بعد از توضيح بنده، سئوالاتي کردند مبني بر شماره پلاک خودرو، شماره شاسي، شماره بدنه و... .
سپس گفت: گروهي را ميفرستم و شماره پيگيري 5848 به من اعلام شد. بعد از حدود يک ساعت دو جوان با يک سمند امدادخودرو ماشين بنده را نگاهي کردند و تماس گرفتند با مرکز خودشان و گفتند آتشسوزي وسيع و خطرناک و نياز به انتقال به تعميرگاه دارد و بعد از قطع تلفن درخواست سه هزار تومان پول از بنده کردند. وقتي علت را پرسيدم، با اين دليل که شما خدماتي نداديد و مشکلي از من حل نکرديد، من بايد هزينه چه چيزي را پرداخت کنم، در پاسخ گفتند: اگر ما نميآمديم، خودروي شما را بازديد نميکرديم، خودرو يدککش نميفرستادند و آن يدککش نيز رايگان است.
در خصوص هزينه حمل ماشين تأکيد کردم که گفت: شک داري، تماس بگيريد، بنده با تلفن خودم با 09644 دوباره تماس گرفتم و پس از پاسخگويي آقايي گفتم گوشي با همکارتان صحبت کنيد و گوشي را دادم به بازديد کننده امدادخودرو که بعدا خود را توکلي معرفي کرد. با سلام عليک گرم آنها متوجه شدم نام پاسخگوي امدادخودرو چيزي مثل ... يا ... است وآقاي ... (بازديد کننده) دوباره درباره هزينهها پرسي که پاسخ اين بود: بازديد بايد هزينه پرداخت شود و حمل رايگان است. بعد از قطع تلفن آقاي ... رو به بنده گفت: به شما گفتم که حمل به تعميرگاه رايگان است. با دريافت سه هزار تومان درحال رفتن بودند که گفتم اسم شريف را بفرماييد، چون ميدانم سيستم شما حساب کتاب ندارد. در پاسخ گفت:... و خيالت راحت باشد.
پس از حدود يک ساعت، خانمي با من تماس گرفت. ظاهرا از امدادخودرو و شماره خودروبر را داد و گفت با او تماس بگيريد که آدرس شما را پيدا نميکند. با خودروبر تماس گرفتم به شماره... آقاي ... دادم و راهنمايي کردم.
آقاي نصيحت در حال بستن خودرو براي حمل بود که به او گفتم: امدادخودرو گفتند حمل رايگان است. مقداري ترديد کرد و بعد با امداد خودرو تماس گرفت و درخواست پذيرش از يک نمايندگي ايران خودرو کرد و بعد از چند دقيقه با آقاي نصيحت تماس گرفته شد و گفتند همه نمايندگيها پر است. هر جا صاحب خودرو ميخواهد ببريد خودر را. ماشين به افسريه حمل شد؛ يک تعميرگاه، آقاي ... امضايي مبني بر انجام کار از بنده گرفت و با محلي تماس گرفت که تصور بنده امداد خودرو بود و بعد به من گفت: بايد هزينه حمل را بپردازيد. با تعجب گفتم: يعني چه؟ و تماس گرفتم با 09644و بعد از توضيح، خانم پاسخگو گفت، با خودروبر تماس گرفته ميشود. به آقاي ... اطلاع دادم و به سمت منزل حرکت کردم. در ميان راه آقاي نصيحت با من تماس گرفت و گفت بايد شما هجده هزار تومان بپردازيد. بنده با 09644 تماس گرفتم و با عصبانيت گفتم: مگر من مسخره شما هستم که دايم حرف خود را تغيير ميدهيد و اگر اشتباه کرديد هزينه اين اشتباه به گردن خودتان است؟
چندين تماس ديگر بين بنده و خودروبر و امدادخودرو رد و بدل شد و در آخرين تماس، آقاي ... گفت: به من گفتند پلاکهاي خودرو را بکنم با خود ببرم !؟
حال اين پرسش است كه اين مجوز را چه کسي به امداد خودرو داده است؟ با عصبانيت گفتم: الان با 110 تماس ميگيرم تا بيايند مشکل را حل کنند و با ناراحتي زياد به تعميرگاه بازگشتم و ديدم خودروبر رفته است.
در تاريخ دوشنبه 19/1/1387 حدود ساعت 15/14 از امداد خودرو با بنده تماس گرفتند با شماره و سؤال کرد از رنگ ماشين و کجا در حال تعمير است که بنده ماجراي آن روز را به طورکل براي وي بيان کردم وگفتم: من از شما شکايت دارم؛ هم براي آتشسوزي موتور ماشين و هم از برخورد غير مسئولانه همکارانتان و نام وي راخواستم که در پاس گفتند: من کد ... هستم و آن روز اشتباه از همکاران ما بوده و حمل اتومبيل شما رايگان هست و خوب شد شما مبلغي نپرداختيد، زيرا آن شرکت حمل اتومبيل طرف قرارداد ماست و ما در حال تهيه گزارشي هستيم براي آتشسوزي اتومبيل شما به مسئولان مربوطه.
يک روز بعد دوباره تماس گرفته شد با بنده با يک شماره چهار يا پنج رقمي و آقاي تماس گيرنده گفت: از ايرانودرو تماس ميگيرم در خصوص آتشسوزي ماشين شما و سؤالي پرسيد از داشتن دزدگير و آيا آتشسوزي در اتاق ماشين بوده يا موتور و بعد از دريافت پاسخ گفتند: تماس ميگيريم و هيچ(!؟).
چهار روز ماشين بنده در تعميرگاه ماند؛ غير از هزينه وقت و هزينه روحي، حدود سيصد هزار تومان هزينه يادگاري از ايران خودرو براي من و خانواده ماند و ايران خودرو همچنان در راه بياهميتي به مشتري در حرکت است.
منبع تابناك :
کد:http://tabnak.ir/pages/?cid=9592
فقط میشه گفت : به به ...
;dvl j, ;s lhnv whpf hwgd hdvhk o,nv, ;i ohlki hd ldfhan!!!!!!
در کل ماشین خیلی مشکل داریه
اینم که از خدمات
مطلب جالبي ببود ممنون:40:
آقا خدا بداد برسه
باز هم بعضی ها میگن (( Onlyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy yyy ))
405 Glx
صد رحمت به بنزای 20 سال پیش و خدمات اونا .اینا که نمیفهمن مشتری چیه .قالب کن بره سیاست ایناس .ما هم این وسط کشکیم .تنها اینا نیستن که بری یه ب ام و صفرهم بخری یه چیزی شبیه اینه .توی ایران خدمات به مشتری یعنی یه چیز لوکس .همینه که من مخالف ماشین صفر نو هستم .به دردسرش نمی ارزه
آره مشكل همون نداشتن رقيبه
ايران خودرو و سايپا خودشون هستند و خودشون . هر كاري بخواهند ميكنند
بايد يه رقيب جدي براي اينا درنظر گرفت تا مثل ايرانسل بزنه تو كاسبي شون
خوب وقتی یه دولت مثل شیر وایساده پشتشون یه مجلس بی عرضه هم که هر چی مایه دارا میگن تصویب میکنه پیششونه .وقتی حتی با کاهش تعرفه خودرو و قطعات حتی به اندازه 15 درصد هم مخالفت میکنه و هزار جور عوارض و کفتی میزارن جلوی رقیبا و میارن یه ماشین 10000 دلاری رو میروسنن به 25000 دلار اونوقت اینام حلبی های خودشون رو هر جوری دلشون میخواد قالب میکنن دیگه (ببخشید ولی خیلی عصبانی میشم از دست اینا)
حالا اگه تو این مملکتما هم یه کم عرضه نشون بدیم مثل همین ماجرای کامیون و کشنده ها که الان باد کرده رو دستشون(کلی مردم رو میچاپیدن و واسه هر جور خدماتی اونم بای ماشین واسه یه قطعه 3 ماه میخوابد )مردم هم کمی ماشین رو عین علف خرس نخرن ازشون یه کم ماشینای قدیمی بخرن یا برن از ماشینایی که شرکتای دیگه که کیفیت بهتری دارن بخرن حتی پول بیشتری بدن اینا ماشیناشون باد کنه رو دستشون .یه کم گوش مالی بشن
خوب النشم وضعیت مالی خوبی ندارن اونقده ریخت و پاش میکنن که اینهمه سود که از جیب مردم میکنن کفاف جیبشون رو نمیده .
حالا بسه دیگه بعدا بازم عصبانی میشم
قراره تو اين ماه يه دونه بخريم !
برم به اين بابام بگم بياد اينارو بخونه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
سلام.میخوام لاستیک برای 405 بخرم.خودم دوست دارم سایز 205 بگیرم.ولی بعضی ها میگن نگیر که شتاب ماشین رو میگیره ، مصرف سوخت رو میبره بالا.حالا من گیر کردم که سایز 205 بگیرم یا 185.اگر میشه راهنمایی کنید و بهترین مارکهای هر دو سایز رو معرفی کنید
نمی دونم چه جوری بگم ولی:41: ...
تعداد دندانه های چرخدندهاش و هرزگرداش
قطر اونها و عرض اونها
قطر شفت هاش:18:
رو می خوام
نا امیدم نکنید
نقل قول:
کد:http://peugeot.mainspot.net/eng_uk.shtml
نقل قول:
همه چیز بود علا اونی که میخواستم اگه جای ر خاصی از سایت مدنظرت بود بگو چون قبلا اینجا رفته بودم ولی چیزی نیافتیدم:41:
اینجا رو هم چک کننقل قول:
کد:http://www.nmir.com/en/Automotive-gearboxes.aspx?id=16
مرسی خوب بود ممنون
ولی اگه اتفاقا به چیز بیشتری برخوردی برام بزار بد جوری نیاز دارم