جوووووون
چه کیفی میده این دزدی
Printable View
جوووووون
چه کیفی میده این دزدی
جلل خالق................................
حالا واسه سارق حرفه ای سودی هم داره ؟ یعنی از مدت حبسش کم میشه یا فقط ترفند هاش لو میرن ؟
تعجب نداره بياين من براتون در پرايد رو با سوئيچ جيك ثانيه باز ميكنم.
سارقه پایه یاد دادنه این حرفه نیست؟؟؟؟
واقعا چشم ایران خودرو روشن !!!!! ماشین تولید می کنن به قیمت خون اجدادشون به مردم میدن اونم با این همه هارتوپورت آخرشم میشه این خدایی اگه واردات آزاد بشه که اینا تو سه سوت ورشکستن البته همین الانشم کم از ورشکسته ها ندارن !!!!!
تکراری شد ---> ویرایش
با سوزن یا سنجاق باز کرد ؟ به این راحتی ها نیست خیلی تجربه میخواد احتمالا یارو قفل ساز بوده . البته تئوری ساده ای داره اما از نظر عملی سخته
در اکثر ماشینارو میشه با یه تیکه سیم مفتول نازک که به راحتیکج نشه باز کرد ته سیم رو باید به شکل قلاب در بیاری و از بین شیشه و لاستیک که سمت بیرون شیشه قرار داره رد کنی و بفرستیش پایین و بعد که مطمعن شدی سیم به جای مخصوصش گیر کرده آروم بکشی بالا نکته مهم اینجاست که قلاب شما باید به سیمی گیرکنه که قفل در باهاش حرکت میکنه همون قفلی که روی در ماشین از سمت داخل قرارداره اگه بار اولت باشه محاله بتونی انجامش بدی پیشنهاد میکنم اول برای یاد گرفتن رودری ماشین رو در بیاری و جای سیمیو که گفتم رو پیدا کنی و خوب جاشو یاد بگیری تا بتونی از بیرون بدون دیدن پیداش کنی
این روش کاملا قدیمی شده و برای ماشین های قدیمی جواب میدید مثل 504نقل قول:
ماشینهای جدید طوریه که اگه سیم و فرستادی پایین جاییی نداره که بهش گیر کنه و قفل و بکشی بالا
نمی دونم از زیر دستگیره در یه کارایی کرد باز شد
شايد سوييچ داشته خواسته سركارت بذاره؟؟!؟؟!d:
lkمن خودم در پراید و 405 رو با این روش باز کردم
من خودم در پراد و 405 رو با این روش باز کردمنقل قول:
13 محصول جدید ایران خودرو در سال 87
مديرعامل گروه صنعتي ايرانخودرو، از توليد سيزده محصول جديد در سال جديد خبر داد و گفت: امسال مدل جديد روآ، سورن، سمند جديد، رونمايي از خودرو ايکس دوازده و خودرو هيبريد شهري، مدل جديد پارس، سمند با گيربکس دنده اتوماتيک و موتور ديزلي، 206 اس دي با موتور ديزلي و سمند با پايه گازسوز به بازار عرضه ميشود.
به گزارش واحد مرکزي خبر، منوچهر منطقي در مراسم آغاز سال جديد کاري در جمع مديران و کارکنان ايران خودرو افزود: امسال چهار خط توليد خودرو نيز راه اندازي ميشود.
مديرعامل ايران خودرو همچنين راهاندازي خط توليد ون، وانت تندر 90، وانت دو ديفرانسيل جديد در تبريز، بدنه بنز آتگو و اتوبوس بين شهري را از ديگر توليدات جديد اين شرکت دانست.
منطقي در زمينه برنامه توليد اين شرکت در سال 87 نيز گفت: امسال که همزمان با سيامين سالگرد پيروزي انقلاب اسلامي است، توليد اين شرکت از مرز ششصد هزار دستگاه انواع سواري خواهد گذشت.
وي افزود: از اين ميزان توليد، 520 هزار دستگاه در ايران خودرو، صد هزار دستگاه در ايران خودرو خراسان، سي هزار دستگاه در ايران خودرو تبريز و بيست هزار دستگاه نيز در کارخانجات خارج از کشور توليد خواهد شد.
مديرعامل ايران خودرو، تکميل خطوط توليد اين گروه صنعتي را در سال 87 از ديگر برنامهها دانست و گفت: تکميل مرحله دوم کارخانه ايران خودرو در خراسان با ظرفيت 150 هزار دستگاه در خرداد ماه، تکميل خط دوم توليد موتور کم مصرف با ظرفيت 250 هزار دستگاه در شهريور، راهاندازي مرحله دوم کارخانه ايران خودرو در تبريز در اسفند ماه و راهاندازي ايران خودرو در استان فارس در بهمن ماه و نيز افتتاح خطوط توليد واگنهاي مترو در ابهر در خرداد ماه را از مهمترين برنامههاي توسعه خطوط توليد در داخل کشور اعلام کرد.
منطقي افزود: امسال ميزان توليد کاميون، اتوبوس و مينيبوس در ايران خودرو ديزل از مرز سي هزار دستگاه خواهد گذشت.
وي درباره گسترش فعاليتهاي ايران خودرو در جهان نيز گفت: کارخانه توليد خودرو در چين در بهمن امسال افتتاح ميشود و عمليات اجرايي مرحله دوم توليد خودرو در بلاروس نيز با ظرفيت صد هزار دستگاه در تير ماه آغاز خواهد شد.
به نقل از تابناك.
خداي من اينا ميخوان چيكار كنن ؟!
چقد ديگه ميخوان پول مردمو بالا بكشن ؟ چقد ديگه ميخوان آت و آشغال بسازن به نام خودروي روز تحويل مردم بدن. اين خدا كجا نشسته ؟! بابا چقد ديگه ؟؟!
نقل قول:
13 محصول جدید ایران خودرو در سال 87
:2::2: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
امسال مدل جديد روآ، سورن، سمند جديد، رونمايي از خودرو ايکس دوازده و خودرو هيبريد شهري، مدل جديد پارس، سمند با گيربکس دنده اتوماتيک و موتور ديزلي، 206 اس دي با موتور ديزلي و سمند با پايه گازسوز به بازار عرضه ميشود.
من شنیده بودم ایران خودرو در حقیقت ورشکستست
حالا داره چی کار می کنه؟
اين هيبريد يعني چه ؟
نقل قول:نقل قول:
خودروی هیبریدی ماشینی است كه حداقل از دو نوع منبع انرژی برای حركت بهره میگیرد. در نسل جدید خودروهای هیبریدی دو موتور سوختی و برقی، نیروی محركه لازم برای حركت را فراهم میكنند. در این خودروها، برق مصرفی موتور برقی از طریق نسل جدید باتریها، یعنی باتریهای دوقطبی حاصل میشود. موتور سوختی منبع اصلی انرژی محركه ماشین بوده و باتری به عنوان یك منبع كمكی عمل میكند و در مواقعی كه خودرو به انرژی بالایی برای حركت و یا شتاب گرفتن نیاز دارد، موتور برقی نیز به صورت خودكار به كار میافتد.
در مواقع عادی، انرژی اضافی حاصل از موتور سوختی از طریق دینام در باتری ذخیره میشود و به این طریق اتلاف انرژی موتور سوختی به شدت كاهش یافته، مصرف سوخت كمتر شده و آلودگی هوایی ناشی از خودروها كاهش مییابد. فكر استفاده از برق برای تامین انرژی حركت خودروها به چند دهه قبل برمیگردد. برق لازم برای خودروهای برقی میتواند از برق شهر (برای خودروهای داخل شهر مثل اتوبوس و قطار برقی)، باتری و یا پیلهای سوختی تامین شود. به عنوان مثال در سال ۱۹۶۴ میلادی در كشور ژاپن، كل نیروی محركه یك كشتی از طریق پیل سوختی تامین میشد. باتریهای قابل شارژ یكی از منابع بسیار مورد علاقه برای تامین انرژی در خودروهای برقی هستند. مشكل اصلی استفاده از باتری در خودروهای برقی، وزن بالای باتری جهت فراهم ساختن انرژی لازم برای حركت است كه طی سالهای اخیر نیز این مشكل حل شده است.
ممنون ازت.نقل قول:
به اميد روزي كه الگانس بزنيم (ايشالا سال 3000)
شاید هم x00000نقل قول:
؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
گيربکس دنده اتوماتيک
تا وقتی یه عده حالو پیدا میشن میرن از اینا ماشین میخرن اوضاع همینطوریهنقل قول:
خداي من اينا ميخوان چيكار كنن ؟!
چقد ديگه ميخوان پول مردمو بالا بكشن ؟ چقد ديگه ميخوان آت و آشغال بسازن به نام خودروي روز تحويل مردم بدن. اين خدا كجا نشسته ؟! بابا چقد ديگه ؟؟!
منطقي افزود: امسال ميزان توليد کاميون، اتوبوس و مينيبوس در ايران خودرو ديزل از مرز سي هزار دستگاه خواهد گذشت.
نقل قول:
تا وقتی یه عده حالو پیدا میشن میرن از اینا ماشین میخرن اوضاع همینطوریه
ملت نخرن چكار كنند ؟با ناوگان سريع السير شهري تردد كنند؟نقل قول:
تا وقتی یه عده حالو پیدا میشن میرن از اینا ماشین میخرن اوضاع همینطوریه
در سمند و 405 احتياج داره به يه سيم مفتول نازك كه دولاش كني و ...
خودت هم ميتوني امتحان كن من كردم شده
احتمالا ماشین هیبریدی شون باید با برق شهر شارجش کنی!!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
امسال مدل جديد روآ، سورن، سمند جديد، رونمايي از خودرو ايکس دوازده و خودرو هيبريد شهري، مدل جديد پارس، سمند با گيربکس دنده اتوماتيک و موتور ديزلي، 206 اس دي با موتور ديزلي و سمند با پايه گازسوز به بازار عرضه ميشود.
اگه 206 اس دی با موتور دیزل بیاد بازارو به خودش اختصاص میده البته تا زمانی وارد کردن خودروی دیزل ممنوع باشد
سلام به دوستان
همه ی حرفا درسته
ولی وقتی ایران خودرو با این همه سابقه و سرمایه ای که تعداد صفرهاشو نمی تونی بشماری وارد کار میشه هیچ کس حتی محمود هم نمی تونه جلوشو بگیره و مجبوره بگه : به به . . .
در ضمن شما فقط بیا یـن محصولات کرمان خودرو رو با ایران خودرو مقایه کنید دیگه حساب کار دستتون میاد.من دیگه چی بگم.
وقتی کرمان خودرو در مقابل این غول گنده(استعاره از ایران خودرو) میاد این ماشینای توپ رو میزنه حالا شما بفهمین که ایران خودرو چقدر به کشور و ملت خدمت میکنه.
اين ديزلي ها كه بياد بعد لايه اوزون رو چيجور ميخوان بدوزن ؟؟؟!!!نقل قول:
سلام.
واقعا تاسف باره....
فقط میخوا پول مفت بگیرن...
دیزیل؟؟
کدوم دیزل؟؟؟
همین دیزلی که تو ایرانه؟؟؟
مطمئن باشید 206 1ساله اوراغ می شه!!!
بنزین سوپر رو با اکتان 85 تولید میکنن دیگه دیزل چی میشه!!!!!!!!!!!!!!!
توی همه این 13 تا من فقط یه دونه مدل جدید دیدم : ایکس12
سلام دوستان :40:
من اینو تازه دیدم حالا نمیدونم جدیده یا نه :31:
چندی پیش برای اولین بار اقدام به انتشار کلیپی با عنوان سمند وانت کردیم که نمونه آزمایشی از تولید ایران خودرو برای جایگزینی پیکان وانت بود .
با خبر شدیم گروه صنعتی ساپیا نیز پس از تولید و عرضه خودروی پراید در مدل های مختلف، تصمیم به ساخت “پراید وانت” گرفته است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:laughing:
ما اینبار می توانید برای اولین بار یک کلیپ تصویری کوتاه با پسوند 3GP که مخصوص پخش در تلفنهای همراه است را دانلود مشاهده کنید که این خودرو را از زوایای مختلف نمایش می دهد .
لینک دانلود :
کد:http://mobileha.parsaspace.com/3gp_clip/samand-vanet_%5Bwww.mobileha.com%5D.zip
پسورد : mobileha.com
پسورد اشتباهه
يا من اشتباه ميکنم ؟
این واقعیه مدیر عامل سایپا هم اعلام کرده که امسال قرار وانت پراید بدن تو بازار ولی واقعا مسخرست یعنی موتورش همون موتور پرایده اگه باشه فکر کنم حداکثر 100 کیلو بار میتونه حمل کنه :31:.
آره 100 كيلو بار را آدم خودش با فرقون ببره بهتره!
100 کیلو ؟یعنی 2 کیسه سیمان .من شخصا با فرقون از این سنگینترش رو بردم
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=217315
عمرا بشه !
بازم امروز یه خبری توی مجله میخوندم .این یه بحث و یا بهتر بگم یه کل کل حسابی بین شرکتای بزرگ کشورمون هستش .
امروز یه خبر در مورد این میخوندم که سایپا s81 رو داده و یه شرکت خارجی طراخی کرده و یه عده اشکال میگیرن که این دیگه ملی نیست .
حالا اینجا میخوام بدونم نظر شما در مورد برند یا خودرو ملی چی هستش .
چه جوری باید شکل بگیره .؟
میتونیم خودمون تنها با اتکا به دانش فنی خودمون این کار رو انجام بدیم؟
آیا اینکه تنها هزینه و امکانات فنی تولید رو ما فراهم میکنیم برای ملی بودن طرح کافی نیست ؟
خوب نظرتون رو بگید
( تا الان 23 نفر بازدید کردن .یعنی از این 23 نفر یکی نظری در این مورد نداشت یا نخواست به خدش زحمت بده
یعنی ما ها اینجا دعوا کردن و کپی پیست کردن مطالب رو بیشتر بلدیم تا اظهار نظر.)