only omnia..................
Printable View
only omnia..................
مطمئنن ویندوز موبایل از سیمبین بهتره..............پس ..........>>>>> Omnia <<<<<.............
سلام
با حساب و یا بدون حساب اینکه قبلا 8 گیگ داشتی ولی باز :
innov8
omnia
95 8 gig
96
پس همتون یه جورایی امنیا رو پیشنهاد می دید...
آخرین قمیت هردو ، هم 8گیگ و هم امنیا چقدره؟!
95 8 گيگ 450 تومان...امنيا 550 تومان..نقل قول:
من باورم نمیشه ..نقل قول:
مقایسه عکس i8510 و n95 8gb تو محیط بسته خونه.فلاش هر دو گوشی هم خاموشه.
دوستان نباید یه گوشی 8 مگایی 2008 رو با یه 5 مگایی 2006 مقایسه کردا....
ولی باز به نظر من ..
ان85
8510
ان82(اینو ویره سفارشت میکنم که تا نخری نیمفهمی چی هست و....)
آقایMojtaba-MCI من یه سوالی از شما داشتم که جواب بدین ممنون می شم. شما که 8 g داشتین و اون عکسهای واقعا قشنگ رو باهاش انداختین می شه لطف کنین و بگین که دوربین رو چطوری تنظیم کردین. من 95 8g دارم ولی نمی تونم عکسهای با کیفیت بندازم.
ممنون یونس جان ، این دیجی کالا هم خیلی نامرد شده تازگیا...نقل قول:
تورخدا قیمت هاشو ببین!
به نقل از دیجی کالا :
ان95 8گیگابایت - قيمت: 495000 تومان
امنیا آی900 - قيمت: 619000 تومان
باورت میشه؟!تا یه خورده خوب کار کرد و شناخته شد داره خودشو خراب می کنه با این قیمت های تخیلیش...
حالا این قیمت هایی که داری واسه کجاست؟!
اصلا ورژن این امنیا که گفتی 8گیگ بود یا 16؟؟؟
داغ دلمو تازه کردی ، کجاشو دیدی...نقل قول:
یه عکس هایی باهاش انداخته بودم که هیچکس فکرشو نمی کرد این عکسا کار موبایل باشه!
حالا چی بگم ، تنظیماتشو؟!
خب مشخصه ، هروقت توو هوای آفتابی می خواستم عکس بگیرم تنظیمش می کردم واسه هوای آفتابی یا مثلا هوای ابری یا زیر نور چراغ و بقیه که خودت بهتر می دونی...
رنگشو تنظیم می کردم ، نور تصویر رو هم همینطور.اگه فرضا توو یه محیط باز و آزاد عکس می خواستم می ذاشتمش رو حالت Landscape و حالت های دیگه برای مکان های دیگه!
به همین راحتی...
==========
اگه خواستی بگو تا چندتا عکس دیگه بذارم و کیفیتشونو ببینی...
نظرسنجی هم که نتیجه ش به همون صورت و با آمار باور نکردنی 27 به 2 به نفع امنیا پیش رفته...
مجتب جان چرا ان 85 رو روش فکری نمیکنی؟؟؟؟؟
راستش از ظاهر این گوشی خیلی خوشم نمیاد...
به نظرم امنیا و 8گیگ خوش دست تر و خوش ظاهرترن!
البته امنیا رو که باهاش کار نکردم ولی اگه بخوام برم سراغ ان85 100% همون 8گیگو می گیرم.
چرا؟؟ ان85 با 8 گیگ خیلی تفاوت داره که ظاهرشم خوشگله...نقل قول:
ولی اگه بخوام برم سراغ ان85 100% همون 8گیگو می گیرم.
چی بگم ، راستش خیلی از ظاهر ان85 خوشم نمیاد به خصوص که یه کمبودهایی هم نسبت به 8گیگ داره...
آخرین نتیجه ی نظرسنجی تا الان :
سامسونگ امنیا آی900 = 31
نوکیا ان96 = 4
.
.
.
فکرشم نمی کردم!
ولی n85 گوشی بسیار تکمیلی هست نسبت به قیمتش.تقریبا هیچ ایرادی نداره.دوست عزیز اگه قیافه رو فاکتور بگیریم(باز هم سلیقه ای هست)n85 از 8گیگ بهتره.
تقریبا بزرگترین مشکل...نقل قول:
بابا خوشگله که به نظر من از 8 گیگ بهتره...نقل قول:
تقریبا بزرگترین مشکل...
از نزدیک دیدیش؟؟؟
من باشم اول
innov8
omnia
8gig
96
1100
والا من 360 ویوتی این گوشی رو از آرنا دیدم زیاد خوشم نیومد.البته نسبت به قیافه ی 8گیگ می گم!نقل قول:
خداوکیلی 8گیگ یه چیز دیگه س.
صفحه نمایششم 0.2 بزرگتره...
و یه چندتا مورد جزیی دیگه که الان یادم نیس.
خیلی باحال بود ، 100% تایید میشه...نقل قول:
خواهش میکنم البته یه اشتباه لپی پیش اومدنقل قول:
1-innov8
omina
8gig
1100
n96
اینقدر بزرگ دیگه چی کارش داری؟؟؟من فکر کنم خود نوکیا هم فهمیده واسه گوشیهایی درحد 8 گیگ(از نظر شمایل و کارایی و و...)این 2.6 مناسبترین اندازه هست بیشترش دیگه زیادی گندست...نقل قول:
صفحه نمایششم 0.2 بزرگتره...
منم وقتی ریوی میدیدم میگفتم بده حالا که مال دوستمو میبینم میگم ایول داره....نقل قول:
والا من 360 ویوتی این گوشی رو از آرنا دیدم زیاد خوشم نیومد
من خودم N95 معمولی داشتم...من N95 معمولی رو بهترین گوشیه سال 2006 نوکیا میدونم..البته این کاملا نظر شخصیمه...
گوشیای قبلیه من n70 بعد p990 بعد w300.
بعد از w300 میخواستم پاکت بگیرم...بخاطر یه تنوع توی سیستم عامل...دوربین گوشی برام مهم نیست...
ولی خوب اون موقع(تقریبا 1 سال و نیم پیش) نمیتونستم یه پاکت خوب صفر بگیرم...بخاطر کمبود مانی!!
N95 گرفتم...و خیلیم از انتخابم راضیم...انصافا بعد از یه سال و نیم اصلا دلم و نزد..ولی خوب همینجوری بخاطر اینکه دیگه با سیمبین زیادی کار کرده بودم ترجیح دادم که یه پاکت بخرم...میتونم 96 بخرم ولی دیگه سیمبین نمیخام..
هنوز پاکت نخریدم..ولی قطعا گوشی بعدیم یه پاکت پی سیه.
الانم اگر از سیمبین خسته نشدی و هنوز ارضات میکنه به نظر من n95,n96,n85, یا هر گوشیه دیگه ای تو این کلاس زیاد فرق اساسی با هم ندارن..بستگی به سلیقت داره که اگه نظر من و بخوای من N96 رو انتخاب میکنم.(هویجوری!)
ولی اگه از سیمبین خسته شدی به نظر من دیگه به گوشیای نوکیا فکر نکن...
در ضمن همونجور هم که خودت میدونی سیستم عامل 95,96,85 هر سه یکیه...فقط قیافشون فرق کرده که اینم بعد از یه ماه عادی میشه...ولی اگه بری دنبال پاکت یه سیستم و یه دنیای دیگه و تازه ای و تجربه میکنی...
در هر صورت موفق باشی...اینشالا که اصلا نه طرف 96 بری نه امنیا.....اینشالا که گوشیه خودت هر چه سریعتر پیدا شه..
از راهنماییای خوب تو و بقیه ی بچه ها ممنونم...نقل قول:
حالا تا آخر این ماه چیزی نمونده ، گوشی پیدا شد که خب هیچی اگرم نشد تا 10 - 15 روز بعد از دی ماه و بعد از تموم شدن امتحانات ترم دانشگاه می مونم و یه گوشی می گیرم...
یا 8گیگ!
یا امنیا!
یا آی8510!
یا 1100 و یا ان96...
و دیگر هیچ ، البته باید دید تا اون موقع چه گوشی های دیگه ای وارد بازار میشن!
یکی از دوستام موبایل فروشی داره...
ازش قیمت 8گیگو گرفتم گفت 440!
نمی دونم راس می گه یا دروغ!از اون طرف دیجی کالا 8گیگو می ده 485...
چرا اینقدر فرق داره نمی دونم.
امنیا آی900 = 37
ان96 = 5
من فکر می کنم هیچ گوشی به پای نوککیا نمی رسه . بهتر بگم یه جورایی نوکیا سرتره
مطمئنی؟؟؟
اینجا با برند کاری نداریم بحثمون سر اینه که کدوم گوشی مزیت های بیشتری نسبت به قیمتشون دارن
در ضمن یه نگاهی به نظرسنجی بکنید نظرتون عوض میشه
والسلام
آره والا ، من یکی که شاخ در آوردم...نقل قول:
خیلی دلم می خواست 8گیگ رو هم به این نظر سنجی اضاف می کردم!
40 به 6!
یعنی دیگه برو برنگرد...
برو نمون!
برو واینسا!
1% هم احتمال نمی دادم نتیجه ی نظرسنجی اینی بشه که هست!
این تاپیک خیلی خنده داره!!!!!! اصلا n96 در حد omnia نیست.... الان تنها رقیب omnia. گوشی HTC Touch HD هستش... حتی Xperia X1 هم در حد omnia و touch HD نیست......................
پس تا می تونی بخند...نقل قول:
جدی؟!چطوری به این نتیجه رسیدی دوست عزیز؟نقل قول:
اصلا راجع به این دوتا گوشی اطلاعی هم داری که اینو می گی؟؟؟
توصیه می کنم یه نیم نگاهی به سایت های معتبر از جمله جی اس ام آرنا بندازی...
نمی دونم شاید نتیجه ی نظرسنجی رو دیدی که اینو گفتی ولی نباید به خاطر نوع طراحی و سیستم عامل 2 تا گوشی رو از هم متمایز کنیم و بگیم که اصلا توو کلاس هم نیستن که بخوایم مقایسشون کنیم.
اینی هم که گفتی دوستان سونی اریکسونی باید جوابتو بدن چون من نه هیچوقت ایکس1 رو داشتم و نه هیچی در موردش می دونم...نقل قول:
فقط ازش خیلی تعریف شنیدم.
ما هم بسی خندیدیم(بابا ول کنید این حرفا رو فقط در مورد 900 و 96 صحبت میکنیم چی کار x1و hd داریم)
منم با آی 900 موافقم بیشتر بخاطره تاچ بودن و wm بودنش و آگه خدا بخواد میخوام بخرم
خب همه یه جورایی آی900 رو پیشنهاد می دن...نقل قول:
ولی فک کنم کار باهاش خیلی سخت باشه ، البته نه از لحاظ پیچ و خم های زبان چون این مشکل نیست!
من شنیدم کار باهاش سخته چون کلی منوهای پیچ در پیچ داره...
واسه یه بلوتوث روشن کردن باید چندتا منو رو باز کنی و الی ماشاالله!
حالا نمی دونم واقعا همینجوریه یا نه ، اونایی که داشتن اینجوری می گفتن.
کار با ویندوز موبایل سخته ولی اینترفیس امنیا کار با ویندوز خیلی خیلی راحت کرده و مثلا برای بلوتوث از دسکتاپ بلوتئث روشن می کنی و اصلا احتیاج به رفتن تو منو نیستنقل قول:
ولی مطمئن باش چون قبلا با سیمبیان کار کردی اصلا با ویندوز مشکل نداری و یه روزه همه کاراش یاد میگیری
راستی یه سوال داشتم:
جریان این امنیای جدید(t*omnia) که اومده چیه؟
اگه صحت داشته باشه که خریدن امنیا دیگه فایده نداره!
منم110% موافقمنقل قول:
10%اضافش هم به خاطر تضمینه:31:
نقل قول:امیدوارم همینجوری باشه که شما می گین ، خودمم احساس می کنم اینترفیس امنیا کاملا فرق داره و یه طرح جدیده...لااقل از عکس هایی که ازش دیدم اینو فهمیدم ولی خب از طرفی کار کردن باهاش هم یه دنیای دیگه ای داره!باید حتما باهاش کار کنم ببینم به همون سختی ای که می گن هست یا نه!!!نقل قول:
من خودمم الان دارم اینو می بینم ، قضیه ش چیه؟!نقل قول:
کلا بعد از آیفون و همین طور بازار نچندان خوب ppc ها بازار ppc ها یه تکونی خورد
امنیا اینترفیس جذابی داره x1 با پنل هاش کار راحت کرده و htc هم که بعد از آیفون فعلا قشنگ ترین اینترفیس داره
به نظر من تا خودت اومنیا رو تو دستت نگیری و باهاش کار نکنی نمیتونی خیاله خودت رو راحت کنی به قول قدیمی ها((شنیدن کی بود مانند دیدن-- اومینا دیدن کی بود مانند اومینا کار کردن))نقل قول:
امیدوارم همینجوری باشه که شما می گین ، خودمم احساس می کنم اینترفیس امنیا کاملا فرق داره و یه طرح جدیده...لااقل از عکس هایی که ازش دیدم اینو فهمیدم ولی خب از طرفی کار کردن باهاش هم یه دنیای دیگه ای داره!باید حتما باهاش کار کنم ببینم به همون سختی ای که می گن هست یا نه!!!
یه سر برو نمایندگی مایکرو تل و به گوشی یه انگشتی برسون
دقیقا درست گفتی...نقل قول:
من باید حتما باهاش کار کنم تا ببینم چی به چیه ، حتما یه مزیت هایی داره که 46 نفر بهش رای دادن!
اصلا شاید آخرش برم دوباره همون 8گیگو بگیرم خیال همرو راحت کنم!
t omnia فعلا می خوان تو المان پخش کنند ولی کشور دیگه ای معلوم نیست پخش بشه یا نه...........