هم شاد گوش می کنم هم غمگین. ولی غمگین بیشتر دوست دارم.چون معمولا آهنگ های غمگین شعرشون هم قشنگ تره.
Printable View
هم شاد گوش می کنم هم غمگین. ولی غمگین بیشتر دوست دارم.چون معمولا آهنگ های غمگین شعرشون هم قشنگ تره.
غمگین بیشتر
غمگین > شاد
موسيقي يك خصيت بسيار جالبي داره
وقتي آم تو اوج غم و غصه باشه با گوش دادن به يك آهنگ شاد كاملا روحيش عوض مي شه
و برعكس در اوج شادي مي شه يك نفر رو به گريه انداخت
در كل بستگي به حال آدم داره كه تو چه لحظه اي دوست داشته باشه چه آهنگي گوش بده
اما به نظر من احوال آدمی بر موسیقی قالب است ( البته نمیدونم با " ق " یا "غ" !!)نقل قول:
یعنی موسیقی میتونه تنها به احوال آدمی در همان جهتی که هست....سرعت بده...یا ازش سرعت بگیره
البته منکر توانایی موسیقی در روحیه ی انسان نمیشم...ولی در مورد خود من ، هرگز تا به حال سابقه نداشته که مثلا حالم خرابه و به صرف گوش
دادن به یه موسیقی شاد ، احوالاتم رو عوض کنه....یا بر عکس
در کل من 95 درصد اوقات موسیقی مناسب حالم ( یا به قول شما غمگین ) گوش میدم....اون 5 درصد هم تو تاکسی و عروسی و مهمونی اتفاق میفته...:دی .
اين كه ديگه سوال نمي خواد قطعا اكثر جوانان ما غم گين گوش ميدن
يه بار راه بيوفتين تو خيابون تا تهش برين (ترجيحا وليعصر نباشه چون زياد طول مي كشه) ببينين چند نفر هستن كه از ته دل ميخندن
100% آهنگ غمگين بيشتر حال ميده :
دلمو اينقده نشكن آخه اين دل يه روزي عاشقت بود ....... اون كه تو خود خواهيات مرد دل من بود تو نديدي
به همین دلیل هست که سلطان چاووشی در ایران محبوبترینه چون مردم کارهای پرمغز و غمگین رو بیشتر دوست دارن البته سلطان کارهای شاده قشنگی هم داشته.
نقل قول:
تعداد کارهای شاد سلطان به انگشتای یه دست هم نمیرسه
بابا ملــــــــــت افسردن!!!:13:
شبا آهنگ غمگین آروم از نوع انگلیسیش بیشتر حال میده:20:
غمگين...چون اشعار قشنگي داره...
شاد. ولی نه هر شاد مسخره ا ی مثل ساسی مانکن و تهی و... آهنگای شاد درست حسابی...
غمگین مال عشاقه....
بستگی داره
هردو
شاد و غمگین با هم زیبا میشه
:10:
مردم ایران از بس مشکلات و بدبختی دارن اکثرا اهنگ غمگین گوش میکنن
هر دو با هم!... مگه میشه فقط یکیش رو انتخاب کرد؟
هر دو یکسان!
میشه گفت هر دو . خوب هر کدومش به نظر من توی یه فضا و موقعیتی میچسبه به دل. هم غمگین هم شاد.
همونطور که در بسیاری از متون معتبر نوشته شده و هممون خوندیم، این دنیا محل رنج و غمه، پس چه بهتر که نشانه ای باشه تا این نکته رو بهمون یادآوری کنه و این کاریه که از پس موسیقی غمگین برمیاد، و بجای اینکه یه سرخوشی گذرا به آدم بده، آدمو به فکر فرو میبره که تو این دنیا باید چکار کنه.
اينهمه آدم چرا نظرشون غمگينه ؟؟؟؟ آهنگ غمگين خوبه ولي فوقش هفته اي 10 دقيقه !
بعدش ميگن چرا جوانان مملكت ما افسردن !!!!
اگه یه دلیل برای شادی وجود داشت,
حاضر بودم تمام وقت آهنگ شاد بگوشم ...
اين پست بالايي شعر بود يا نظر ؟ :31:
سلام
ببین رفیق,
بهونه برای شاد بودن زیاده,
اما دلیل ... نمیدونم شاید من نمیبینم!
آهنگ های "فرهاد" شروع این مود غم در زندگی موسیقایی من بود.
نمیشه گفت....
هم شاد و هم غمگین...
تو ماشین که فقط شاد...
من بیشتر با غمگین حال میکنم
غمگین ،فقط هم با صدای سلطان غم :40:
غمگین ...........
نه غمگین نه شاد
من اهنگای سلطان چاووشی رو فقط گوش میدم.........
هم غمگین هم شاد
من یه مدت فقط غمگین گوش میدادم کارم داشت به خودکشی میکشید! :lol
ولی اگه یکیشو انتخاب کنم غمگین ...
68 رای غمگین نشون میده جوانان کیف می کنن از زندگیشون تو این خراب شده
روح همه زخمیه
شادش جلف نباشه
غمگينش تهوع آور نباشه
واقعا گل گفتی........نقل قول:
اصلا یادم نمیاد موسیقی شاد گوش داده باشم
به قول یونس جون نه به خاطر غمش!به خاطر اشعار خوبش.
آخرین باری که شاد گوش دادم ماه پیش بود اونم ترکی از استاد دی جی سروش اس.جی ترک که فقط به خاطر اینکه ایشون ساختن گوش دادم.خیلی هم خوب بود...ولی فکر کنم آخریش باشه!چون خود استاد به این سبک اعتقادی نداره...
منم هميشه آهنگهاي غمگين گوش ميدم , مخصوصا آهنگهاي غمگين لاتين
منم قاطی گوش میدم! هرچی بیاد!
اما اگه یکیشو بگم: شاد
ديگه اينروا از مود آهنگ ديالوگ دار بيرون اومدم(5 ماهه كه بيرون اومدم)
موسيقي كه الان داريم توي اين دنيا ديگه موسيقي نيست و كاملا تجاريه پس بهتره بريم سراغ كلاسيك
سخني از harbert von karajan و mendellson
فکر کنم قبلا اینجا پست دادم و احتمالا غمگین رو انتخاب کرده دودم..اما الان نظر دیگه ای دارم
انسان اگه ناراحت هم باشه باید اهنگ غمگین رو برای بهتر شدن حالش گوش کنه..در کل موسیک ادم رو باید خوشحال کنه
غمگینو عشق است.................
آهنگ شاد بعد از یه هفته دیگه مزه اش میره! اما آهنگ غمگین با شعر قوی رو هر وقت گوش بدی حال میده... :40:
نمیشه فقط یکیو انتخاب کرد بستگی به حس ادم داره بعضی وقتا شاد حال میده بعضی وقتا غمگین جفتشو باید گوشید :31:
آره اما ماندگاری آهنگ های غمگین خیلی بیشتره! مثلا آدم هر وقت حتی آهنگ های قدیمی محسن چاووشی (مثلا عشق دوحرفی) رو گوش می کنه بازهم حال میکنه، اما آهنگ های شاد اغلب اینطور نیستن...نقل قول:
ببین رفیق من اگه امریکا هم باشم ملایم و غمگین رو گوش میدم به این دلیل که در موسیقی لایت (میتونه غمیگن باشه یا صرفا حسی) هنر بیشتر نمایان میشه .. شما در آهنگ شاد نمیتونید خیلی تکنیکی از یک ساز استفاده کنید و بیشتر آهنگهای شاد به اجبار وکال محور هستند فردی که اهنگ شاد گوش میده حوصله نداره به جزئیاتش فکر کنه و ببینه مثلا نوازنده از چه سازی استفاده میکنه یا اینکه تکنیک به کار رفته در اجرای کار چی هستش و غیره .. صرفا برای تغییر روحیه یا گوش دادن ساده به موسیقی به اهنگ شاد گوش میکنه و بس ..:11:نقل قول:
جدا چرا؟ فک میکنین هر کی اهنگ غمگین گوش بده با کلاس تره؟ من که فقط اهنگ شاد مجلسی گوش میدم و بسیار کم اهنگ غمگین گوش میدم. الان هم دارم سوسن خانوم رو گوش میدم.
بیشتر شاد:40: