سزيال سيمكارت را پشت خود سيمكارت هم نوشته يك شماره 9 رقمي هست جاي باركد پوكه سيمكارت هم نوشته.نقل قول:
برچسب همون كه شمارت روش نوشته شده اگر با خودكار هم نوشتي درسته
Printable View
سزيال سيمكارت را پشت خود سيمكارت هم نوشته يك شماره 9 رقمي هست جاي باركد پوكه سيمكارت هم نوشته.نقل قول:
برچسب همون كه شمارت روش نوشته شده اگر با خودكار هم نوشتي درسته
نه دوست من. با این کار فقط تنظیماتش براتون میاد. و اگه فعال نکرده باشید نمیتونید استفاده کنید. حتما" اون دوستتون فعال کرده و بهتون نگفته!:10:نقل قول:
نوشته شده توسط hosseinmusicmaster [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد نظارت بر mms کسی خبری داره؟
آقا من که پوکه ی سیم کارتمو گم کردم باید چی کار کنم| (سریالو می گم!!)
راستی من باید فرم پر کنم یا ننه بابام ؟
اخه من هنوز 18 سالم نشده سیم به اسم من نیست!!!
شماره سیم کارت رو خود سیم کارت هم هست یک شماره 9 رقمینقل قول:
سیم کارت به نام کیه بابا مامانت واست گرفتن یا خودت گرفتی من که فکر نکنم مشکلی باشه برو فوقش میگن برو با بابات بیا :4: که فکر نکنم
نه عزيزم حتما بايد 18 سال تمام باشه 1 روز هم مونده باشه سند در سيستم ايرانسل ثبت نميشه !!
کی گفته؟ من خودم وقتی زیر 18 سال بودم، همون اوایل که ایرانسل اومده بود، از طریق 140 سند به اسم خودم زدم!
آره بابا كي به كيه؟مشكلي بابت زير 18 بودن نيست
آقا اين سرويس mmsچقدر طول ميكشه تا فعال بشه؟
من چهارشنبه گذشته سيمكارت خريدم، طرف هم گفت چون الان ميخري، ديگه لازم نيست فرم جديد براي mmsپر كني و با همين فرم ثبت نام، mmsات هم فعال ميشه. ولي هنوز خبري نيست!
سلام دوستان خوبم. اقا من یه مشکل خیلی اساسی برام پیش امده موبایل منو دزدیدن توی سیمکارت ایرانسلم کلی شماره سیو داشتم که خیلی برام مهمه ....از طرفی میخوام پیرینت ایرانسلمو از نمایندگی ایرانسل تو شهر بابل بگیرم بهم نمیدن و میگن باید از دادگاه نامه داشته باشی؟؟؟یعنی چی ؟؟سیم کارت مال خودمه سندم داره ولی عوضیا نمیدن من چیکار باید بکنم خواهشن کمکم کنید ...... ایدم lacoste_man99 تورو خدا اگه راهی به نظرتون میرسه واسه پرینت گرفتن بهم بگید از سایت خوبتونم واقعا ممنونم
سلام دوستان خوبم. اقا من یه مشکل خیلی اساسی برام پیش امده موبایل منو دزدیدن توی سیمکارت ایرانسلم کلی شماره سیو داشتم که خیلی برام مهمه ....از طرفی میخوام پیرینت ایرانسلمو از نمایندگی ایرانسل تو شهر بابل بگیرم بهم نمیدن و میگن باید از دادگاه نامه داشته باشی:13:؟؟؟یعنی چی :19:؟؟سیم کارت مال خودمه سندم داره ولی عوضیا نمیدن من چیکار باید بکنم خواهشن کمکم کنید:18: ...... ایدم lacoste_man99 تورو خدا اگه راهی به نظرتون میرسه واسه پرینت گرفتن بهم بگید از سایت خوبتونم واقعا ممنونم
همینطوره که میگی! برای سیمکارتهای اعتباری پرینت نمیدن! به 140 زنگ بزن و بگو گوشیمو دزدیدن! اگه کارتن گوشیتو داشته باشی و طرف توی گوشیت سیمکارت گذاشته باشه میتونی پیداش کنی! اگه سوالی داری همینجا بپرس:46:نقل قول:
آقايون من 1 هفته ميشه رفتم و فرم رو پر كردم تو مشهدم ساكن هستم تو مشهد يه دونه نمايندگي اصلي بيشتر نداره اونجا حسش نبود برم رفتم يك نمايندگي نزديك خونه و بابتش 2000 تومن دادم سوالم اينه شركت به اين بزرگي يه دونه نمايندگي رسمي تويه مشهد بايد داشته باشه؟؟؟؟بقيه نمايندگياش كه ماشالله بايد گفت سند ميزنن 30 روز .فرم ام ام اس 30 روز من يه خط پارسال گرفتم هنوز كپي كارت شناساييم بدستشون نرسيده واقعا . .. .. چي ميشه گفت.
در ضمن اون اولا كه ايرانسل دورو بره 30 هزار تومان بود يكي خريدم و ثبت نام نكردم و بعد چند روز خطم قطع شد رفتم نمايندگيش گفت خط داره كاره ميكنه و سند به اسم يكي ديگه ثبت شده منم همونجا خشكم زد. برخوردشونم خيلي بد بود انگار كه من دزد بودم در صورتي كه سيم و پوكش و چهارتا بر چسبش دست خودم بود و هنوزم هست واقعا متاسفم واسه اين ضعف ايرانسل بچه ها سند به اسم يكي ديگه تويه يه شهر ديگه باورتوون ميشه؟؟؟؟هنوزم سيمو پوكه و چهار تا برچسبو دارم ...
ميشه يكي هم به ما يه جوابي بده؟!!:41:نقل قول:
فعلا این سرویس در حال تست می باشد
دوستان یه سوال!
الان که gprs همراه اول راه افتاده ما می تونیم بهشون mms بزنیم؟
نه نميشه بايد ام ام اس اونها هم فعال بشه.نقل قول:
براي گوشي دزديده شده بايد نامه حقوقي( يعني نامه اي از دادگاه مبني بر شکايت شما) داشته باشيد و براي شرکت بخش حقوقي پست کنيد 140 يا 130 فقط مي تونن خط رو غير فعال کنن !! در مورد پرينت هم قبلا ما مي تونستيم که بديم ولي الان واسه ما بستن و فقط شرکت اونم با نامه حقوقي اينکار رو مي کنه.
اين نامه حقوقي كه بايد براي گرفتن پرينت بديم نميدوني متنش بايد چي باشه؟ميخوام بدم دائيم برام بنويسهنقل قول:
آخه چه ربطی داره؟؟نقل قول:
نه نميشه بايد ام ام اس اونها هم فعال بشه
باید بتونن دیگه!!!
دوست خوب وقتی mms سنتر هنوز نداره چی جوری بتونننقل قول:
آخه چه ربطی داره؟؟
باید بتونن دیگه!!!
مثل این میمونه که بگی یکی از یاهو به شما تو سایت پی سی ورد ایمیل بزنه جفتشونم تو اینترنتن دیگه باید بشه
خوب میدونی که نمیشه چون پی سی ورد سرویس ایمیل نداره
فعلا که همراه اول تو همون gprs هم بکسباد کرده
ما بعد سالها يه ذره صحبت كرديم انگار نه انگار...خيلي باحالين
نقل قول:به به دوست خوبمون چطوزی؟ خوبی؟ سلامتی؟ انشاالله همیشه خوشبخت و سربلند باشی.نقل قول:
dear admins please don't remove my post as spam:41:
من اینو ثبت نام کردم ولی چرا پس از 5 روز فعال نمی شه؟ چقدر طول می کشه فعال شه؟
منم هر چی *140*5# رو میزنم میگه شبکه موقتا با مشکل مواجه شده ، چند روزه این ایراد رو داره!!! نمیدونید کی درست میشه؟؟!! آشنا ماشنا تو ایرانسل ندارید؟؟:دی
ایرانسل (به قول یکی از دوستان "ایرانخر") واقعا" شورشو در اورده. دیگه هرچی ازش مونده مشکله! زنگ میزنم که ده بار باید بزنم تا بگیره. بعد اینکه گرفت چند ثانیه نگذشته قطع میشه. تازه اگر هم قطع نشه بعد ده بار اونقدر صدا قطع و وصل میشه که اصلا نمیفهمی چی گفتی و شنیدی! اگه اینترنت رو نداشت که من واسه N-gage ازش استفاده میکنم، همین الآن مینداختمش دور!
من واسه 2 تا سیم کارت فرم ام ام اس رو به ایرانسل فرستادم و بعد چند روز با ایرانسل تماس گرفتم و گفتن که فعال کردیم و با اینکه تنظیمات رو هم گرفتم ولی عملا نمیشه ام ام اس فرستاد
بعد چند بار تماس با ایرانسل هنوز هم مشکل سند دارم
منم الان یک هفته ای میشه که مدارک رو انداختم صندوق پست، ولی خبری نشده. وقتی برسه به دستشون و فعالش کنن ،از طرف ایرانسل مسج میاد؟!!
منم 9 روز پیش فرستادم ، زنگ که زدم گفت نرسیده!!! تازه از طریق نمایندگی، اونجا هم رفتم گفت ما فرستادیم!!
ا فکر کنم باید از اول بفرستم، با پست!
به نظر منم پست بهتره، چون ممکنه بعضی فروشنده ها وقت نکنن یا یادشون بره بفرستنش. البته من با پست فرستادم ولی هنوز خبری نشده.نقل قول:
اقا یعنی این mmsاگر فعال کنیم واگر چیزی نفرستیم پولی که الکی دیگه نمیاد؟
هروقت یکی بدیم 48تومان کم میشه دیگه؟
ابونمان واین چیزها نداره که؟
میگید پست کنیم پست چی پیشتاز سفارشی عادی ؟ ادرس کجا؟
من يه سوال دارم
به چه كسائي ميتونيم mms بفرستيم ؟
فقط به ايرانسلي هائي كه mms هاشون را فعال كردند يا به همه ايرانسلي ها
همراه اولي ها چطور؟
درسته دوست عزیز، مثل sms هست،تا نفرستید هزینه ای نداره.نقل قول:
در مورد پست هم همون عادی. ادرس هم نمیخواد، هیچ گونه تمبر یا چیزه دیگه ای هم نمیخواد. فرم مربوطه رو دقیقا پر میکنید.فتوکپی کارت ملی یا فتوکپی شناسنامه رو هم که شماره ایرانسل خودتون روش نوشته شده رو داخل پاکت نامه میذارید، روی پاکت نامه مینویسید "ایرانسل" و بداخل یه صندوق پست می اندازید. همین! البته من همه اینکارا رو کردم ولی هنوز فعال نشده!
فقط برای کسانی که فرم ایرانسل رو پر کرده و فرستاده باشن و mms شون هم تایید شده باشه. البته فعلا اینطوریه، بعدا رو نمیدونم.نقل قول:
سلام به همه
از دوستان کسی میدونه که چقدر طول میکشه تا mms فعال بشه...؟؟؟
من 25 آبان فرم رو فرستادم هنوز هیچ خبری نشده...!!!!!
موفق و پیروز باشید.......................
فقط خدا میداند و بس!نقل قول:
من که رفتم فرم را پر کردم گفت یک هفته تا یک ماه یادم نیست کی پر کردم ولی هنوز فعال نشدهنقل قول:
رفیق من حدوده 1 ماهه از خوده نمایندگی اقدام کردم تا الان وصل نشده !نقل قول:
من که سیم کارتم رو فله ای از یه نفر خریدم و شماره سریال کارت ندارم چه خاکی برسرم بریزم؟
اصلا کسی از دوستان تا بحال mms ش فعال شده و تونسته mms بفرسته؟!!