سامان Global Racing یه نسخه بیشتر نداره...اونم 240x320 هست..نقل قول:
شاد باشی:40:
Printable View
سامان Global Racing یه نسخه بیشتر نداره...اونم 240x320 هست..نقل قول:
روي گوشي n79 من اكثر بازي ها مثل prince of persia hd ، asphalt 4 ، 7 days ، assassins creed به صورت فريم فريم اجرا ميشه . مشكل از كجا ميتونه باشه ؟
چرا بعضی از بازی ها رو که نصب میکنیم اجرا نمی شن؟
با تشکر اینجا دیگه نیاز به پست دادن نیست مستقیم فقط با خوندن جواب میگیری:5:
با سلام
من نيمدونم مشكلم مربوط به اين تاپيك ميشه يا نه؟ولي هرچي گشتم جاي ديگه اي پيدا نكردم
من گوشيم n95 8gb هستش ميخوام بازي جاوا روش بريزم. ولي تو هر پوشه ش كه ميريزم بعد كه ميام گوشي مو باز ميكنم هيچي توش نيس و اون بازي رو نشون نميده؟؟كسي ميتونه راهنممايي كنه؟ممنونم:20:
سلامنقل قول:
بازی رو با چه فرمتی میریزید؟
با فرمت jar ميريزم
چه جالب!:31:نقل قول:
این کارارو انجام بده تا ببینم چی میشه!
#0000#*
رو بزن ببین RM-xxx چی میزنه؟ vxx.x.xxx اینم ببین ورژن چنده؟
همچنین اینم بگو چه بازی دانلود کردی و میخوای نصب کنی؟!
rm-320
v 31.0.015
بازي commandos
چي شد دوست عزيز؟؟؟؟مشكلش چيه؟
اینجوریشو ندیده بودم...: دینقل قول:
یعنی بازی رو میریزی میری تو آدرس چیزی نیست؟ :18:
این بازی رو تست کن:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اره باور كن
توي كدوم پوشه بريزم خب؟؟فرقي نداره يا داره؟؟؟؟
فرقی نداره..!نقل قول:
شما بریز تو پوشه Other :10:
با سلام چند هفته ای میشه که گوشی بازی ها رو سیو نمی کنه !!!
گوشی n73Me لطفا راهنماییم کنید .
گوشی هک نیست .
کسی نیست به ما جواب بده . رسیدگی به این انجمن در سطح پایینی انجام میشه
ای بابا اعصاب ما رو بهم ریختینا
چرا جواب نمیدین بلد نیستتین بگین بلد نیستم
وقت ملت شهید پرور ایران رو هم نگیرید .
تاپیك خوبیه
چرا بعضی بازیها (البته تعداد معدود) کامل رو گوشی نصب میشه ولی وقتی میخوای اجراش کنی اجرا نمیشه و هیچ پیغامی رو نمیده؟
من ان96 رو فرمت كردم تمام نرم افزارهاي اجراي ngage حذف شد خوشبختانه تونستم دوباره از سايت نوكيا دانلود كنم ولي ديكه بازيهاي s60 v3 اجرا نميشن ؟مشكل كجاست
نقل قول:
به نظر من تنه نرم افزار که پاک بویه اونیکه که نصب هکاردی دری وری بیه
يه جواب درست حسابي بده اينا رو كه خودم ميدونم
نقل قول:
اگه میدونی بگو مشکل از کجاست
کسی سوال مارو نمی جوابه؟نقل قول:
چرا بعضی بازیها (البته تعداد معدود) کامل رو گوشی نصب میشه ولی وقتی میخوای اجراش کنی اجرا نمیشه و هیچ پیغامی رو نمیده؟
نقل قول:
چون اون بازیها مخوص گوشی شما نیست یا خود بازی در کل ایراد داره
من n82 دارم.کابل خودم را گم کردم.میخوام بازی ها را از خود گوشی نصب کنم.یعنی فایل نصب بازی را از طریق رم ریدر داخل رم بزارم و بعد از طریق گوشی نصب بشه.ولی من هر چی از اینجا بازی دونلود میکنم.مثلا مثل Freekick .یک فایل زیپ میده که توش بالای 30 تا فایل هست .من نمیتونم از طریق خود گوشی نصب کنم.لطفا بازیهایی که میشه من این کار را بکنیم را بگید تا بتونم دونلود کنم؟؟؟
من n82 دارم.من تا حالا بازی جاوا نصب نکردم و نمیدونم چطوریه.
من کابل ندارم . بازیهای sis را از طریق رم ریدر وارد گوشی میکنم و از روی گوشی اون بازی را نصب میکنم.
ولی وقتی یک بازی جاوا دونلود میکنم.توی فایل زیپ تعداد زیادی فایل های مختلف وجود د اره و نمیدونم باید باهاش چکار کنم.لطفا کمک کنید
فرمت فایل رو از zip به jar تغیییر بدید و نصبش کنید.نقل قول:
چطوری فرمت zip را به jar تبدیل کنم؟
پسوندشو که Zip پاک کنید و بنویسید jar ...نقل قول:
تو کجا باید این کار را بکنم.راستی من با برنامه winrar کار میکنم.
یعنی کجا باید برم تا zip راا پاک کنم و jar بنویسم
رو خود اسم فایل!نقل قول:
البته مممکنه رو سیستم شما نشون نده...کافیه تو همون پنجره ویندوز از قسمت Tools به بخش Folder Option برید و تو تب View گزینه Hide exentions for known file types رو تیکشو بردارید...
من n82 دارم.چرا همه بازیها بی صدا هستند.؟؟؟ایا تنظیم خاصی باید در گوشی انجام بدم؟
من n82 دارم.چرا همه بازیها بی صدا هستند.؟؟؟ایا تنظیم خاصی باید در گوشی انجام بدم؟
چی چی رو مخصوص گوشی من نیستن؟! خنگ که نیستم:5: خودم میدونم گوشیم چی رو ساپورت میکنه پی رو نمیکنه:27: فقط تعداد معدودی از نرم افزارها و گیم ها هستند S60V3 که کامل رو گوشیم نصب میشه ولی هنگام کلیک اجرا نمیشن؟ علتش چیه؟نقل قول:
نقل قول:نقل قول::18:نقل قول:
عجــــب !!!
همه بازی ها بی صـــدا هستن ؟
همچین چیزی امکان پذیر نیســــت که بازی ها صدا نداشته موقع اجرا بازی ازت سوال میشه که صدا داشته باشـــه یا نــــه اگه گزینه yes رو انتخاب کنی بازی صدا دار میشــه (بیشتر بازی ها اینجوریــــه) چه جوری برای شما صدا نداره ...
کلیک میکنی اجرا نمیشه به درصــد زیاد مشکل از بازی هستــــش ...نقل قول:
موفق باشید!:40:
اینجا تاپیکی چیزی برا بازیهایی که با شتابسنج کار کنن هم داریم؟
تایپک به خصوصی فکر نکنم ولی تو این تایپک دوستان چندتا بازی معرفی کردن :46:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
موفق باشید!:40:
ایا نرم افزار نوکیا سری60 روی سامسونگ i8510 نصب میشود
بله دوست عزیز...نصب میشه...نقل قول: