شما احتمالا داری رو یه فایل jad کلیک میکنی(منظورم اینه که میخوای نصب کنی) که بغلش فایل jar نیست یا فایلjad خرابه... شما چک کن ببین درست میگم یا نه.... se با jad مشکل داره معمولا و نصبش نمیکنه باید jar داشته باشی...نقل قول:
Printable View
شما احتمالا داری رو یه فایل jad کلیک میکنی(منظورم اینه که میخوای نصب کنی) که بغلش فایل jar نیست یا فایلjad خرابه... شما چک کن ببین درست میگم یا نه.... se با jad مشکل داره معمولا و نصبش نمیکنه باید jar داشته باشی...نقل قول:
با سلام
من گوشی u700 دارم
طبق آموزش زیر بازی ها رو می ریزم روی گوشیم
وقتی یه بازی می ریزم درست اجرا می شه ولی وقتی چند تا بازی می ریزم فقط یکیش اجرا می شهکد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2356044&postcount=202
مشکل از کجاست
و چطوری می تونم فولدر ایجاد کنم تا هر بازی را توی یه فولدر بذارم تا این مشکل به وجود نیاد؟
کسی نیست جواب ما را بده؟
مشکل شما خیلی عجیبه !!! ............. تا حالا کسه دیگه ای مکل این دوستمون رو داشته ؟
فکر کنم فایل هام با هم قاطی می شه مثلا هر بازی یه فایل به اسم icon.png داره
وقتی دو تا بازی را می ریزم آیکون هر دو تا بازی به شکل یکیشون در می یاد !!!! و اصلا بازی ها اجرا نمی شه؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ولی وقتی یکی از بازی ها رو می ریزم مشکلی به وجود نمی آد
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فکر میکنم اگه مشکلتونو اینجا مطرح کنید، سریعتر جواب بگیرید:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=114
سلام
اولاً باید بابت راهنمایی در مورد هک و نصب N-Gage 2 از تاپیک مورد نظر تشکر ویژه بکنم چرا که بعد از گشت و گذار 2 ماهه در اینترنت ، تونستم در این سایت به مطلب مورد نظرم دست پیدا کنم.
دوماً سوال دارم در مورد Remove کردن 2 برنامه از موبایلم:
گوشی من N81 8GB هست و 2 بازی جاوا روش نصب کردم و حالا که می خام از گوشیم حذفشون کنم ، باید بگم که در App Manager گوشیم اضافه نشدن و
در مورد یکیشون با انتخاب منوی Options روی خود بازی و انتخاب گزینه Remove هیچ اتفاقی نمی یفته یعنی نه Yes میاد نه No و در واقع هیچ عکس العملی نشون نمیده.
در مورد بازی دومی هم ، با انتخاب منوی Options روی خود بازی و انتخاب گزینه Remove ، سوال میکنه که آیا حذف بشه یا نه (Yes/No) که بعد از تأیید (Yes) ، یه مکس چند ثانیه ای میکنه و شروع Removing میاد ولی در ادامه پیغام میده که : Removing Faild
خواهش می کنم با یه جواب یکی دو خطی طوری راهنماییم نکنید که متوجه نشم
ازتون می خام کمکم کنید تا بتونم حتماً پاکشون کنم ، آخرین امیدم به سایت شماست.
دوســــت عزيز اينجا رو بخون و امتحان كن ... :11:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشيد!:40:
سلام
اولاً باید بابت راهنمایی در مورد هک و نصب N-Gage 2 از تاپیک مورد نظر تشکر ویژه بکنم چرا که بعد از گشت و گذار 2 ماهه در اینترنت ، تونستم در این سایت به مطلب مورد نظرم دست پیدا کنم.
گوشی من N81 8GB هست و 2 بازی جاوا روش نصب کردم و حالا که می خام از گوشیم حذفشون کنم ، باید بگم که در App Manager گوشیم اضافه نشدن و
در مورد یکیشون با انتخاب منوی Options روی خود بازی و انتخاب گزینه Remove هیچ اتفاقی نمی یفته یعنی نه Yes میاد نه No و در واقع هیچ عکس العملی نشون نمیده.
در مورد بازی دومی هم ، با انتخاب منوی Options روی خود بازی و انتخاب گزینه Remove ، سوال میکنه که آیا حذف بشه یا نه (Yes/No) که بعد از تأیید (Yes) ، یه مکس چند ثانیه ای میکنه و شروع Removing میاد ولی در ادامه پیغام میده که : Removing Faild
سلام
در مورد بازی دومی هم ، با انتخاب منوی Options روی خود بازی و انتخاب گزینه Remove ، سوال میکنه که آیا حذف بشه یا نه (Yes/No) که بعد از تأیید (Yes) ، یه مکث چند ثانیه ای میکنه و شروع Removing میاد ولی در ادامه پیغام میده که : Removing Faild
مموری کارد تو دربیار دوباره بزار تو ... شاید حل شد
اگه نشد یه بار خاموش روشن کن ..
اگه بازم نشد برو روی آیکونشون c روبزن ... ممکنه حدود 15 ثانیه طول بشکه ولی باید پیغام خذف برنامه بیادش ...
اگه دیگه نشد باید خودت دست به کار و بری سراغ فایل های سیستمی ...
من گوشیم نوکیا 5800 اِ
چطور میتونم اون joystick ای موقع اجرای برنامه های جاوا میاد رو وردارم؟...
( مثلا بازی sonic unleashed رو نمیتونم تمام صفحه بازی کنم... )
مگه N81 8GB مموری داره؟:20:نقل قول:
سلام
گوشی من Samsung مدل M3510 با رزولوشن (320*240) .
میخواستم بدونم چطوری باید روش بازی نصب کنم ؟ در ضمن از نسخه Java 2 هم پشتیبانی میکنه .
آخه دوست عزیز ، مگه N81 8GBرم داره ؟
نمی دونستی بدون ، هارد داره.
سلام.میشه یکی کمکم کنه.چجوری میشه بازی های جاوارو روی نوکیا ۵۳۱۰اجرا کرد.مگه نباید فقت کپیش کرد؟
gooshie man w980 e sony ericssone
nemidoonam che bazi hayi ba che formati bhsh mikhore mishe komakam konid?
من n82 دارم.من تا حالا بازی جاوا نصب نکردم و نمیدونم چطوریه.
من کابل ندارم . بازیهای sis را از طریق رم ریدر وارد گوشی میکنم و از روی گوشی اون بازی را نصب میکنم.
ولی وقتی یک بازی جاوا دونلود میکنم.توی فایل زیپ تعداد زیادی فایل های مختلف وجود د اره و نمیدونم باید باهاش چکار کنم.لطفا کمک کنید
دوست عزیز پسوندش رو تغییر بـــده از Zip کن jar و اونو بریز روی گوشی و نصب کن ...نقل قول:
موفق باشید!:40:
در گوشی نوکیا 5610 بعضی بازیها،نرم افزارها و کتابها پس از اجرا پیغام application error میدهند. چکار کنم؟:18::37:
کاری نمیشــــه کرد باید بسوزی بسازی با اینو گوشی خودمم 7500 داشتــــم همینجوری بــود هر کاری کردم جواب نگرفتــــم چون سیستمشون اجرایشون برای اجرای همچین بازی و کتابها پایینه و ارور میده الان n78 گرفتـــم همچین مشکلی ندارم :11:نقل قول:
بیشتر گوشی های سری 40 همچین مشکلی دارن ...
اقا با وجود اینکه بازیهای جاوا با شتاب سنج تو بازار داره زیاد میشه .. یک تاپیک بزنید تحت عنوان بازیهای لمسی برای گوشی های جاوا با شتاب سنج وبی شتاب سنج .. ممنون ... که حداقل 2 تا بازی درست درمون بگیریم
سوال در مورد نداشتن صدا در بازی های جاوا من گوشی n97 دارم ولی بازی هایی که مخصوص خودش هم هست رو می ریزم ولی صدا نداره دلیلش چی می تونه باشه ؟؟؟
سلام
playmansummer چرا رو s8300 sasmsung نصب نمیشه؟!؟!
سلام خوبین
من یه بازی واسه گوشیم دانلود کردم از سایت GSMaria نمیدونم چطوری نصبش کنم
فایلش فرمتش زیپه اما توش نه فایل جار ونه سیس هست
بازیه هم اینه
Fifa 2008 3D (Patched 07)
اینم لینک دانلودشه کمک کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
تو رو خدا:37:
چرا هچکس جواب نداد
خیلی برای من مهمه باید حتما یه کاریش بکنم
تو رو خدا کمک کنید:37:
من چند بازی جاوا دانلود کردهام که پسوند zip دارند و وقتی باز شوند دو پوشه داخلاش هست :
پوشهایی به نام Z
و
پوشهایی به نام META-INF
و فایلی با پسوند Jar در آن وجود ندارد!
مشکل چیه ؟
دوســـت عزیز فایلی zip که دانلود کردی بازش نکن پسوند اونو عوض کن یعنی zip رو به jar تغییر بده بعد بریز روی گوشــی :46:نقل قول:
سلام.می خواستم بپرسم همه بازی های JAVA روی گوشی 5800 (کلا لمسی) کار می کنه ؟ (ممنون)
سلام
میخواستم بدونم برنامه ای است که رزولیشن بازیهای جاوا رو تغییر بده
اگه هست لطفا لینک دانلودش رو بزارید
با تشکر
اینجا کسی نیست جواب سوال ما رو بده!!!
سلام دوست عزیز.نقل قول:
شما گوشیتون چیه؟
سلامنقل قول:
گوشی من E61i نوکیا هستش
رزولیشن تصویرش هم 240*320 هستش!
یعنی بصورت واید اسکرین که متاسفانه بازی با این رزولیشن کم میاد!
این برنامه ای رو که هم گذاشتید متاسفانه این رزولیشن رو برای تبدیل نداره!!! :41: :41:
من با این برنامه کار نکردم شما میتونید به 240x320 تبدیل کنــــی سایزش کوچیکه براتون ولی میشه بازی کــرد :20:نقل قول:
واسه همین مدل گوشیتو پرسیده بودم.....نقل قول:
این روش رو امتحان کن. باید جواب بده. فقط یادت باشه یه کم کیفیتش کم میشه هااااااا....
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=371144
با سلام
گوشی من موتورولاv3
داداشی 80 در صد بازی و برنامه هایی که روی گوشی نصب میکنم ارور میده و اجرا نمیشه
خواهش میکنم کمکم کنین:2:
سلامنقل قول:
اگه بازی خاصی مد نظرتونه تو بخش درخواست بازی ها مطرح کنید، در صورت امکان خودم یا دوستان براتون قرار میدیم..:46:
شاد باشید:40:
اين روش هم براي گوشيهاي كارت خور هستش :نقل قول:
به قسمت Connection گوشيتون بريد و Default Connection رو روي حالت Memory Card قرار بديد..
بعد كه گوشيتون رو وصل كرديد .. يك درايو جديد در My Computer اضافه ميشه ...كه درايو كارت گوشي شما هستش ... وارد اون درايو بشيد و يك فولدر جديد به اسم Kjava ايجاد كنيد ... بازيها وبرنامه هاي jar رو تو اون فولدر بريزيد ..بعد از اين كارها گوشيتون رو Reset كنيد ....
بعد به قسمت بازيها و برنامه هاي گوشيتون بريد و در اونجا روي آخرين گزينه يعني Install New بريد تا هايلايت بشه و بعد گزينه Options رو بزنيد .. بعد گزينه View Storage Device رو بزنيد بعد گزينه All رو انتخاب كنيد ....حالا ميتونيد فايل نصبي كه ريختيد رو ببينيد ... و با انتخابش نصبش كنيد ...
موفق باشيد!:40:
سلام گوشی من 5130 هستش و اکثر بازی ها وقتی که اجرا میکنم منو بازی میاد ولی می خوام play کنم error memory یا error application میده؟!