آفرین عیسی جان
کارت عالی و بدون نقص شده
باریکلا
Printable View
آفرین عیسی جان
کارت عالی و بدون نقص شده
باریکلا
بعله ::21:نقل قول:
بابا به خدا من طاقت شنیدنشو دارم اگه جاییش اشکالی داره بگید:19:نقل قول:
بیش از این درنگ جایز نیست :دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نظرت چیه؟
Oooooooooooooffffffff من میمیرم واسه اون چرخش!!! چه طوری این قدر خوب برآمدگی ها رو ساختی؟
این آینه بغلش خیلی زشته...
منو سکته میدی تا اینو رندر کنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و اما یه اشکال پیدا کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینو درست کنی فکر کنم بی اشکال شه
ایول :26:
خیلی تمیز کار کردی ، یعنی جایی نیست که بخوای با رندر بپوشونی ، همینجوریش هم خیلی قشنگه
تبریک میگم :11:
خسته نباشی:27: چرا؟ خودم میدونستم ولی اگه ادج رو ادامه ندم باید توربو اسموت رو بزارم رو 6 تا شکل درست گلگیر در بیاد آخه خودشونم تو کف این گکگیره موندن این عکسو نگاه کن:نقل قول:
انگاری اصلا خود طراحان این ماشین هم تو کف این قسمت موندن :دی
در کل کافیه یه دونه اج و 4 تا ورتکس رو بپاکنم تا اونطوری بشه ولی سیستمم میره هوا اگه اسموت رو روی 6 بزارم :دی شرمنده دیگه....:11:
در ضمن فقط از این زاویه این خطه تو چشم میزنه ( رفلکت بدنه هم خیلی زیاده وگرنه معلوم نیست اصلا)
آفرین عیسی جان
کارت خیلی عالی شده
کارت واقعا بدون عیب و تمیزه...
فقط اگه ممکنه از اینجای کار یه وایر بدون smooth برام بزاری ممنون میشم...
البته یه موقع ناراحت نشی برای خودم میخوام ...
میخوای نوع مدلنیگ و تعداد Chamfer هاتو ببینم...
بازم اگه خواستی بزار.....
راستی منتظره یه رندر توپ هم هستم...
یکی از اونا رو مدلینگ کردم بعدش با array اونو دور تا دور چرخ کپی کردم .. حله؟نقل قول:
تو راس میگی :27: ممنون رفیق فدای اون اسمایل هایی که استفاده میکنی :11:نقل قول:
آره از نمای بالا تابلو شده باید ورتکسای اون طرف رو یکم بکشم داخل تر درست میشه.:10::10:نقل قول:
واقعا خیلی عالی شده آفرین خوشم اومد و علاقه مند شدم به طراحی ماشین ! چون من بیشتر تو کار مدلینگ اشیاء هستم ...
همچنین رندر !
نه داداش واسه چی ناراحت بشم .. . باشه حتما میزارم وین عوض کردم باس مکس بنصبم . در ضمن اگه شما شک و شبهه ای داشته باشید جایز میباشد :دی اگه از روی شک و شبهه هم بگی باز من ناراحت نمیشم مگه بچه ام؟ کار گذاشتم وظیفمه اثبات کنم که مال خودمه. حالا بزا یه خاطره تعریف کنم.:27: یک روز به خانه نشسته بودیم دیدیم تلفنمون زنگ خورد:دی گ.شینه برداشتیم گفتیم کیسته دیدم از توی یه فروم هسته ٌ:27: میگه این ماشینی که ساختیمن مدلشو دارم لطفا وایر فریم یزار:27:( فک کنم فروم منتالری نمیدونم چی چی بود) منم خیلی راحت وایر گذاشتم اونم خیلی مودبانه به خاطر وایر تشکر کرد.نقل قول:
از این داستان نتیجه میگیریم که:
آقا بیاید یکم حرفه ای برخورد کنیم .:10:
در ضمن وایر رو الان میزارم . وایسا مکس نصب بشه.:11:
بیا اینم وایر:( به خاطر مسائل امنیتی اینطوریش کردم)
[PHP]http://img.villagephotos.com/p/2008-8/1319295/Chevrolet-Camaro-Concept-005.jpg[/PHP]
با با باریکلا
بابا تو دیگه کی هستی دست مکس گودو از جلو بستی!!
خیلی عالی شده عیسی جان :11: خیلی تمیز و قشنگ شده آفرین .
ممنون رفیق امروز یه آپ دیگه ازش میزارم یه سری اشکالاشو رفع کردم.:10:نقل قول:
آره تو راس میگی:27: مرسی داداش .نقل قول:
آقا علیرضا از گلگیرش یه اشکال گرفته بودی ببین الان درسته؟
این خوب شد زود توشو بساز رندر کن
فکر کنم تا رندر کنی من پیر شم مثل این: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس دیگه حله؟ خدا رو شکر.نقل قول:
سعی میکنم زود تر بسازم تو که میدونی من همش دغارم درس میخونم وقت ندارم( بزرگترین دروغ تاریخ):27:
آفرين تو مدل سازي خيلي خوب كار مي كني!
موفق باشي...
آقا آینشو هم یکم اصلاح کردم فک کنم درسته دیگه اگه بازم اشکالی هست بگید تا برطرف کنم.
ایول عیسی.
تا اینجا شو خوب ساختی.
فقط لبه های آینه بقل رو زیادی چیز کردی.. همین که لاین رو دوبرابر میکنه چیه..لبه ها رو تیز میکنه زیادی لبشو تیز کردی
مسلم خیلی خوشحالم که داره ی چیزایی یادت میاد اینم به افتخاره مسلم کف مرتب برو تو کارش :دی
آفرین عیسی خوب داری پیش می ری مدلینگش خوبه
منو کسی صدا زد؟:31: یعنی وارد نشم:31:؟ باشه میرمنقل قول:
کار در حال پیشرفت است با بیل وارد نشوید
ولی خوب حالا که اومدم :31:
خیلی توپ داره میوشه :31: دمت بیژن :31:
یعنی چمفر رو یادت نمیاد؟ بابا یکم فکر کن حافظت درست بشه زود. ببین من یه عکس دارم که تو اون لبه ها از اینم تیز ترن یه عکسم دارم که اصلا لبه هاش گرد گردن این ماشینه کارش معلوم نیست بخای به این چیزاش گیر بدی کارت نمیشه:دینقل قول:
ممنون رفیقنقل قول:
ممنون داش دم شوما هم پاک شوما.:27: :دینقل قول:
شوخی کردم ممنون از دلگرمی :دی
بچه ها اینم یه وایر بدون نظرتونو در موردش بگید. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از وایر معلومه ایراد نداره ;)
آفرین
حرف نداره
مدلینگ مشکلی نداره
ادامه بده
خیلی خوب شده...
خسته نباشی...
ادامه بده..
ایشالا که عالی میشه!!
سلام
خوبه
منتال ری میشه بعدا دیگه :31:
فقط یه درخواست!
فک کنم مدلت کامله و الآن داری میری تو کار متریالو اینا
میگم یه متریال رفلکت دار بده بهش که طرحم داشته باشه مثه این:
البته قشنگتر من عکس پیدا نکردم :31: آره خلاصه ببینم چه می کنی ها (بعدش به منم یاد بده چطوری این کاره می کنن که مثه عکس بالا میشه!):10:
ممنون رفیق بله بدنه تموم شده ولی داخلش مونده و اگه سیستمم کشید موتور و خلاصه بگم کل بدنشو تا هر جا که سیستمم بکشه میسازم بعد میرم سراغ متریال ، لایتینگ و رندر. در ضمن اگه بخوای مثل این بشه کافیه که از متریال blend استفاده کنی و نا گفته نماند که ماسک ها و تکسچر ها رو باید تو فتوشاپ بسازی. این مدل کامارو که من ساختم فقط همون خطی که روی وسط ماشین رد شده باس اینزوری بشه چونکه سادگیشو از دست میده. به هر حال سعی میکنم یه چیز خوب بدم به بازار :دی شما هم واسه اینکه بشه مثل عکس بالا کافیه از همون متریال blend که گفتم استفاده کنی. طرز کارش آسونه ولی اگه یه وقت سوالی داشتی هم من هم بقیه بچه ها ماده جواب دادن هستن :دی
بازم از این پیشنهادا بدید بچه ها خوبه کارو جذاب میکنه.
خیلی عالیه.
منتظر ادامشم..........
باشه حتما ولی فعلا تو شیشو هشت داخلش هستم اصلا حوصلشو که ندارم هیچ باید خیلی دقت کنم که تعداد ادج ها کم کم کم بشه تا اگه بشه موتورشم بسازم(موتورش روش همش کایت داره راحت میشه ساختش:21:)
راستی. میخوام تیونینگش کنم به نظرتون چطوری میشه این ماشینو از اینی که هست باحال تر کرد؟ اسپورت تر از این میشه کردش؟ نظرتون در مورد کاپوتش چیه؟ جا واسه کار دااره ولی اگه دقت نکنم سیستم ماشینو میریزه به هم آخه تو طراحیش یه سری چیزا هست که تو کل ماشین از بدنه گرفته تا رینگش رعایت شده حالا اگه کسی نظر خاصی داره بگه.:10:
من طراحی روی کاغذم خوبه؛یه مدل اسپورت میکشم؛اگه خوشت اومد؛بسازش اگه نیومد... (!!!) البته باید با وب کم بریزم تو Pcم.
خیلی عالیه...واقعا خوب ساختی...کارت درسته.....
ممنون دوست من فقط باس یه چیزیو خیلی مراقب باشی. این زاویه های تیز ماشین باید حفظ بشه.نقل قول:
ممنون . شما هم کارت درسته:10:نقل قول:
خیل خوب است پسره بابا ...
ایراد خاصی نیست .. تو یاهو سی جی هم گفتم ... عالیه ...
منتظر رندریم ...
•♥•
ممنون داش امین. الان که دارم داخلشو میسازم ایشالا تا هفته ی دیگه همین موقع رندرشو خواهید دید.این روزا متاسفانه وقت اصلا نمیکنم بیام سروقتش از فردا سعی مینکنم برم تو کارش.
ایول عیسی خیلی خوبه!!!
با ما می پلکی؟؟؟:5: