دوست عزيز ما همه اينجا جمع شديم كه بتونيم مشكلات همديگرو حل كنيم
اميدوارم مشكل شما همه هرچه زودتر حل شه
Printable View
دوست عزيز ما همه اينجا جمع شديم كه بتونيم مشكلات همديگرو حل كنيم
اميدوارم مشكل شما همه هرچه زودتر حل شه
دوستان عزيز لطفا اينقدر فكر نكنيد يه گوشي 6630 يا 6680 پيدا كنيد تا بفهميد مشكل ما چيهنقل قول:
نوشته شده توسط NINTENDO_DS
باز هم از توجه شما ممنون
:happy: :happy: :happy: :happy: :happy:
:) :) :) :) :)
البته به نظر من حق با آقا احسان هستش
چرا عکس نوکیا به سامسونگ نمی خوره
کی واسه سامسونگ عکس هایی مثل عیدت مبارک و غیره داره ممنوون میشم معرفی کنید یا به شمارهام اس ام اس بزنه
سامسونگ دی 500
اين مشكل بود يا درخاست پيكچرمسيج؟
من عكس دارم اما گوشيم نوكيا هستش
متاسفام
دوست عزيز چطوري Sms هايي كه واسم فرستادن و در حافظه گوشي ام است(6600) را به كامپيوتر بريزم / و در كامپيوتر بتوانم آنها را بخوانم/ باتشكر فراوان
مهران
مي خواستم بدونم چگونه مي توان با نوكيا 7710 فارسي نوشت و يا عكسي ترسيم نمود
اگر نرم افزاري در دست داريد بگذاريد
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط mehranin
دوست عزيز بهتره اس ام اس هاتو با پسوند txt روي مموري گوشي ذخيره كني بعدش بوسيله بلوتوث اون فايل هاي txt رو روي سيستم بزني ;)
دوست عزيز هنوز يه فارسي ساز درست حسابي واسه 7710 نيومدهنقل قول:
نوشته شده توسط mohamad-farzad
همشون يه ايرادي دارن :happy:
سلام. من فارسی ساز 6610iبرای نوشتن sms فارسی لازم دارم . اگه لینکشو بذارین ممنون می شم.
دوست عزيز من سراغ ندارم از بقيه دوستان اگه كسي سراغ داره لطف كنه لينكش رو بزاره !
نقل قول:
نوشته شده توسط nishnish
سلام دوست عزيزم/
اينكار رو كردم فقط يك مشكل تو كامپيوتر دارم اينه كه فايل تكس بخصوص فارسي رو باز ميكنم خوانده نميشود شما ميدانيد چه فونتي بايد نصب بشه/باتشكر
مهران
شما وقتي فايل txt روي داري از روي سيستم save ميكني گزينه utf-8 رو انتخاب كن
تا روي گوشي خونده شه !
سلام .
دوست گرامی من میخوام پیگچر مسیج هام رو که با فرمت gif تو هردم دارم رو بفرستم تو گوشی ولی جواب نمیده
دوستان من یک گوشی نوکیا 1101 تازه خریدم و نمی توانم با آن sms به صورت متن بفرستم ولی پیکچر مسیج ویا مسیج خالی میتوانم ارسال کنم کسی تا حالا به این مشکل برخورده اگر راهنمایی کنید متشکر میشم
دوست عزيز منم 1101 دارم اما مشكل شمارو ندارم !نقل قول:
نوشته شده توسط bnnima
فكر كنم شما بايد توي قسمت setting گوشيتون نوع اس ام اس رو text انتخاب كنيد :happy:
لطفا نوع گوشيتون رو بگيد !نقل قول:
نوشته شده توسط reha
دوست عزیز تنظیماتش درست تنظیم شده و با یک سیم کارت دیگه امتحان کردم و راحت مسیج ارسال شد فکر میکنم مشکل از سیم کارتهای جدید باشه از برخی دیگر هم این مشکل را شنیدم مثل 2600 نوکیا سیم کارت شما با چه پیش شماره ای شروع میشه ؟ فکر میکنم این ایراد مال سیم کارتهای جدیدهنقل قول:
نوشته شده توسط nishnish
من 0918339 هستشنقل قول:
نوشته شده توسط bnnima
شنيدم واسه حل اين مشكل بايد اول هر اس ام اس كه ميخواي بفرستي يه كلمه فارسي بنويسي
اما مطمئن نيستم درست باشه
ارزش امتحان كردنش رو داره ;)
دوست عزیز امتحان کردم فارسی ارسال میکنه اما اگر انگلیسی داشته باشد ارسال نمیکند ولی فارسی را کامل ارسال میکنهنقل قول:
نوشته شده توسط nishnish
اگه ميتوني با يه گوشي ديگه هم امتحان كن
دوست عزیز مشکل من حل شد با تغییر شماره مسیج نامبرم دیگر مشکلی ایجاد نشد و سنتر نامبر جدید استفاده کردم به مابقی دوستان هم که این مشکل را دارند توصیه میکنم این کار را بکنندبرخی سیم کارتهای جدید با مسیج سنتر قبلی مشکل دارند مخصوصا با گوشیهای نوکیا
با تشکر از همفکری شما
خوشحالم مشكلت حل شد
با سلام:
فكر كنم تو اين تاپيك بد نباشه، تو چندتا سايت نوشتم جواب نگرفتم!
راستش يك گوشي 6670 دارم، اون اولا كه گرفتم چندتا sms مهم رو از فلدر message گوشي كپي كردم رو هارد(پسوندش vmg)
حالا نميدونم چجوري رو گوشي برگردونم، همينجوري كه كپي مي كنم پيغام خطا ميده.
لطفا اگر ميدونيد راهنمايي كنيد.
متشكرم.
دوست عزيز توسط همون برنامه پس سي سوايت كه همراه گوشي هستش به راحتي ميتوني اين كار رو انجام بدي
دوستان كمك:
اس ام اس ميفرستم به طرف نميرسه
centre number رو هم 10 بار عوض كردم !
وقتي واسه كسي اس ام اس ميزنم تقريبا 4 ساعت طول ميكشه به دستش برسه
چرا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام . دوست عزیز گوشی من سامسونگ X700 هست و باهش نمی تونم عکس اس ام اس رو ببینم.
سلام 2 روزه كه روي صفحه گوشي من(نوكيا6600)مدام علامت ارسال sms مياد. فكر كنم ويروسي شده.اگه اينطوره لطفا آنتي ويروس مربوطه را برايم ايميل كنيد با تشكر
دوست عزيز يه ويروس هستش كه واسه شماره تلفن هاي موجود توي گوشي بطور خودكار اس ام اس هاي چرت ميزنه !!!!!!!!!!!!نقل قول:
نوشته شده توسط reza6315
سلام به wookman و تشکر ولی برنامه مورد نظر را معرفی نکردی
دوست عزيز SimWorks AntiVirus v1.18 هستش
هر كي هر سوالي در مورد SMS داره بذاره اينجا. البته من خودم هم كلي سوال دارم. پس اونايي كه ميدونن كمك كنن. به خدا ثواب داره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اولين سوال:
فرمت عكسهاي اس ام اس چيه؟ مگه برا سوني و نوكيا فرق ميكنه؟ من خيلي از اين عكسها را دانلود كردم ولي رو گوشيم كه سوني است باز نميشن. اگه نرم افزار تبديل هست معرفيش كنيد.
دومين سوال:
چطور ميشه از بيرون متن فارسي رو گوشي ريخت. اگه فارسي بنويسيم و وارد كنيم همش تبديل به علامت سوال ميشن!! يعني نميشناسه.
مرسي :blush:
سلام
عكس هايي كه دانلود كرديد چه فرمتي دارند؟؟؟؟
wbmp فرمتي هست كه من نديدم گوشي اونو دريافت نكنه
درسته. اما اون عكسها اين فرمتو نداشتن.نقل قول:
نوشته شده توسط shaparake_sahra
سلام دوستان .اقا اين flash sms يعني چي ميشه راجبش توضيح بدين
آقا من ميخوام گوشيم نا محدود اس ام اس بگيره با اونكه تازه اومده اين اشكال حل نشده ممنون ميشم كمكم كنيد
گوشيم كا 800 هستش
براي كا750 و دبليو 810 هم ميخواستم
پیغامی که میفرستی مستقیم میاد رو صفحه و دیگه اون سوالی که میخوای اس ام اس رو الان بخونی یا نهنقل قول:
نوشته شده توسط quest_mohammad
از طرف پرسیده نمیشه
بچه ها كسي ميدونه چطور ميشه اس ام اس فرستاد به صورتي كه شماره تلفنت مخفي بمونه ؟؟؟؟؟