------------------
Printable View
------------------
-----------------------------
با مجله ماشین تماس گرفتم.
متاسفانه راهنمایی دقیقی نکردن. و گفتن که میتونه از طریق همین موسسه ها و مدارس آموزش طراحی خودرو، استعدادش رو پرورش بده و همچنین استعداداش رو رو کنه...
و اینو هم گفت که بعد از ظهر هم تماس بگیرم شاید کسایی دیگه هم بلد بودن.
-----------------
یه سر به اینجا بزن.
تو قسمت وسط رو پر کن. و توی سابجت هم بنویس " من طرح هایی کاملا نو و متفاوت و همچنین قابل ساخت دارم" (البته به انگلیسی بنویسی ها)
کد:http://www.bmw-iran.com/ir/en/
=================
و اما اینجا که مهمتر هم به نظر میاد
اینو هم برو و توی قسمت state یه کشور خیلی شوط رو انتخاب کن. قسمت زیپ کد رو هم همینجوری یه چیزی بنویس.
توی قسمت city بنویس من اهل ایرانم ("im from asia-iran")
توی قسمت ایمیل هم ایمیل خودت رو وارد کن
توی آدرس هم آدرس هم "Asia-Iran" رو وارد کن توی اون پایین هم متنی که میخوای بفرستی رو قرار بده.
کد:https://www.bmwusa.com/Secured/Content/Forms/ContactUsWeb.aspx?enc=/eiUrYOZAxtXbrazY6tfkupOuIIjvPfW/fJzOPsHwSKBWf9t+qY8YNBSkJ6VhP0Uazxa6EnynSYk1HqdY8+a9cc6urDCLaIeAHOrRcSubqiCbtOM9B5OCbl+m3RsActOEHbRKxm2j3bBTJ0UNx1+eA==
سعید سعید سعید
اینه.
این یکی از بقیه برای ارتباط با BMW معتبر تره.
قسمت های ستاره دار رو پر کن. ضمنا قسمت SEND EMAIL TO رو هم تغییر بده به GERMANY.
پیغامت رو هم توی همون کادر بزرگی که بالای صفحه هست بنویس.
خیلی هم راحت ترهکد:http://www.bmw.com/com/en/general/contact/contact.html
--------------------------
بزرگترین هدیه برای من همینه که به جایگاه واقعی خودت برسی.نقل قول:
ارور دومی که مربوط به زیپ بوده رو دقیقا نمیدونم. واسه همین بود که گفتم یه کشور شوط رو انتخاب کن. چون کشورایی که خیلی توی آفساید هستن معمولا کد پستی ندارن.
ولی شاید اون لیست کشور آفساید نداشته.
اینی که توی پست قبلیم دادم رو هم حتما امتحان کن.
:11:
-----------------------
شرکت اسم داره؟اگه اسم دارن بگی من پیداش میکنم.فقط واسه اینکه مطمئن باشیم که اینا واقعا هستن.نقل قول:
شرکت تبریزی تماس گرفت گفت اگر مجوز بگیرم تو این هفته قرار داد میبنده...خودم که فکر نکنم ببینیم خدا چی میخواد.
راستی اینا که میگن میتونن تولید کنن یعنی اونقدر سرمایه دارن ؟
ولی سعی کن برو دنبال ثبت طرح نذار رو هوا بمونه از دانشگاه و از هر جا میتونی نامه ببر ثبت .
بازم تلاش کن من خودم خیلی طراحی رو دوس دارم ولی من در حد کار اسکچ و رندر دستی کار میکنم .
راستی یه سوال تو طرح رو با چه نرم افزارهایی کار کردی ؟ممنون میشم کمی توضیح بدی.
---------------
------------------------
راستی شرمنده سعید جان رشته تحصیلیت رو بگو .
این رو هم باید ببری اداره ثبت اختراعات اسم دقیقش رو نیمدونم ولی بری دانشگاه واحد تحقیقات دانشگاهتون کمک میکنه حتما برو .اونا حتی واست نامه میدن میتونی بری جشنواره .
راستی میتونی یه عکس کوچیک واسه ما بذاری؟
این خوابیدن کامل صندلیها واسم جالبه میتونی رو این طرح زیاد کار کنی.حتی کار کردن روی خود این طرح صندلی ها و تکمیل اون میتوه خیل نتایج خوبی داشته باشه
سعید موفق باشی
اسم شرکت رو بپرس و همچنین شماره ثبت .من ته توش رو در بیارم واست .
یه هو اینا یه کاری نکنن که نا امید بشی .
منم یه توصیه دارم با توجه به اینکه مزدا تحرک بیشتری توی طرح های جدید داره دنبال اونم برو بهتر از تویوتا فکر کنم جواب بگیری.
---------------------------
بله حتما.نقل قول:
ارسال ایمیل به تویوتا:
کد:http://toyota.custhelp.com/cgi-bin/toyota.cfg/php/enduser/ask_intercept.php
تلفن، فکس و ...تویوتا.
Phone: 800-331-4331
Fax: 310-468-7814
راستی برای جاهایی که میفرستی ذکر کن، که آخرین طرحم یه جوری طراحی کردم که 4 صندلی میخوابه...کد:http://www.toyota.com/help/contactus.html
البته من قصد بحث ندارم اصلا چون من تخصصی در این زمینه ندارم وشما خودت یه پا اوستا هستی بدون شک کارتم درسته ولی من فکر میکنم چون کمپانیهای بزرگ اکثرا ماشیناشون رو از چند سال قبل طراحی میکنن و کلا یه پروسه چند ساله رو طراحی یه ماشین شروع میکنه ایده ها هم 90% از خودروهای کانسپت هست بدون شک بعضا هم حتی میبنید که ماشینهای کانسپت عینا تولید میشن که نمونش خیلی خیلی زیاده برای همین دوست عزیز طراحی مطابق با سال یعنی متانسب با خودروهای امروزی خیلی جنبه عملی رو پوشش نمیده چون الان محصول 2010-2011 این کمپانیهای بزرگم مشخصه که قائدتا طراحی خیلی جلوتر از الان رو داره به طرح های کانسپت الان نزدیک تره اصلا دلیل اینکه کمپانی ها خودروهای کانسپت انقدر تولید میکنن همینه یعنی نمایی از آینده . البته طرحا معمولا تا 1 سال حداقل قبل عرضه خود ماشین رو نمیشه که کمپانیهای دیگه طرح دزدی نکنن با این حال بعضا هم رو میکنن تو همین نمایشگاه پاریس اخیر بود بگمونم هم این مسئله رو دید که مثلا شورلت مثلا یه مدل که قرار سال 2011 عرضه بشه رو نمایش داد یا مرسدس ماشینی رو نمایش داد که ظاهری شبیه به نسل آینده کلاس e داره ولی براتب جلوتر که میگن کلاس جدیدی به اسم cle تا چند بعد از رویه این ماشین عرضه میکنه یا BMW X1 و ... با این حال فکر کنم شما هدفت چیز دیگه ای هست پس حتما به تلاشت ادامه بده و ناامید نشو حتما موفق میشی .نقل قول:
-------------------
اگر تا این حد به خودتون اعتماد دارین که خیلی واقعا عالیه (چون آدماهای اینطوری کم میبینم این روزا و اعتماد بنفس کمه) من یه پیشنهاد دوستانه بهت میکنم , تا سنت بیشتر نشده حتی اگر این نامه نگاری ها هم جواب نداد خودت رو به آب و آتیش بزن از اینجا برو مطمئن باش اونور برای همچین آدم هایی خیلی بهتره دلیل اینکه میگم الان برو اینه که ببین دوستانه بهت بگم اگر میخوای واقعا طراح ماشین خوبی بشی باید آکادمیک تو دانشگاه درس بخونی سن شما هم خوبه الان (ولی 2-3 دیگه شاید دیر باشه میشی مثل الانه من) این یه حقیقت و همه جایه دنیا هم همینه و چیز دیگه ای نیست , واقعا آدم اگر اعتماد بنفس داشته باشه کمی هم اراده بهرچی بخواد میرسه ولی خوب باید یکمی واقع بینم باشی دیگه دنیا خیلی بزرگتر از اون چیزیه که فکر میکنیم و آدم های قوی هم زیاد .نقل قول:
--------------------------
نا امید نباش خدا گندست : anothermarsforever [at] gmail.com
----------------
من این تاپیکو کامل خوندم . آرزوی موفقیت برات دارم ولی فقط یک نقطه :
با تمام احترامات فقط یه توصیه است و صد بی احترامی ندارم .
اینقدر از خودت تعریف نکن ، یعنی تو نامه مثلا" به شرکت بنز یا بی ام و نگو من می توانم آینده ی خوبی داشته باشم ، من می توانم فلان کار کنم و یا غیره ! اونا به این که تو کی هستی و چی می شی توجه نمی کنند اونا فقط فکر شرکت خودشون هستند و شاید انتخاب یه طرح که باعث فروش بیشتر یه محصول و سودآوری برای شرکتشون می شود ، سعی کن تو نامه ات فقط منافع اون ها رو بنویسی مثلا بگو ، این طرح خیلی زیبا است و باعث فروش می شود و ... . نمی دونم یه همچین چیزی .
ممنون .
FARSHAD_200_7@YAHOO.COM
راستی فکر آیرو دینامیک این خودرو رو هم کردید؟
فکر بازی نور چی؟
مزدا هم دارم میگردم.
فکر کنم اینم مزدا باشه:
webmaster@mazda.co.jp
----------------------
--------------
سعید جان انشاالله این مورد درست میشه و به هدفت میرسی ولی اگه خدایی نکرده نشد با این یکی نا امید نشو .
بیشتر تمرین کن بیشتر تلاش کن تا جایی برسی که خودشو نبیان دنبالت مطمئن باش میان .فقط تا میتونی واسه شناخته شدن کارات تلاش کن .تو مسابقات بین المللی شرکت کن(اکثرا اینترنتی هستش.ماهم سعی میکنیم تا حد امکان بهت خبر برسونیم )توی همین دوره هایی که آقای بر خورداری برگزار میکنه برو کارت رو ببر کم کم بین اونا برو .
پول همه مشکل دارن ولی حل میشه من خودم می خواستم برم ایتالیا همه چیز داشت درست میشد واسه طراحی خودرو میرفتم تورینو درس بخونم ولی همین مشکل پول جلوی من رو هم گرفت .
ولی تا حالا هیچوقت نا امید نشدم.هنوزم پی کارش هستم تا یه روز برم.
سعید جان، دوست عزیز.
کارت رو دیدم. نسبت به اینکه طرح اولت بوده خوبه.
ولی پیشنهاد من اینه به همه کارخونه ها فعلا پیغام نده. به نظر هر کاری که میکنی رو فقط به کارخونه های خاصی بفرست.
ضمن اینکه همونی که بهت گفته طرح رو بده (همون که خارجی هم بود و فکر کنم امین بهت داد) ممکنه نقطه شروعی باشه.
در واقع منظورم اینه که نیاز نیست حتما از بزرگترین خودرو ساز ها شروع کنی.
نيچه:پرواز را با پرواز آغاز نميكنند. آنكه ميخواهد روزي پريدن آموزد، نخست ميبايد ايستادن، راه رفتن، دويدن و بالارفتن آموزد.
یه چیز دیگه هم یادم رفت بگم. زاویه گرفتن عکس رو بهتر انتخاب کن.
مثلا اگه در عکس اولی (همون نمای کلی) که بهم دادی دوربین رو در جهت محور Z ها بیشتر بالا میبردی بهتر بود. طوری که روی کاپوت مشخص باشه.
اینجوری بازی نور ماشین خوب درنیومده و چراغهاش خیلی شکسته به نظر میاد.
اگه تونستی و شرایطش برات جور شد، کلاس رو هم برو.
------------------------------
عکس از همه نما ها کامل دارم و اون عکسی که برات فرستادم cut کردم برات فرستادم ...حدود 20 عدد عکس تهیه کردم.مدل بیشتر مد نظر هست فکر میکنم
من دیدم طرحت رو نظرم با آقایه فرشاد یکیه ولی مطمئنم اگر ادامه بدی طراحی رو آکادمیکش کنی طراح خیلی عالی میشی .نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این ای میل من هستش
وقتی با همین اولین کارت نا امید بشی که نمیشه .سعید جان دنیای اتومبیل دنیای بزرگ و بی رحمی هستش .
با تجربه ترین مدیرها مهندسین و مدیران طراحی به خاطر کوچکترین ضعف مارشون رو از دست میدن .به این سادگی ها نیست .
تو هیچوقت همون اسکچ رو دست کم نگیر چون پایه و اساس طراحی هستش .
ولی اگه دوس داری روی بخش فنی خودرو کار کنی پس اسکچ رو یاد بگیر ولی تحصیلت رو در بخش خودرو ادامه بده.
رشته تو خیلی بستر خوبی داره .لازم نیست همین اول همه بگن بیا کار کن .
صنعت خودرو خیلی بی رحمتر از اونی هستش که فکر میکنی.یک ماشین حاصل ذست یک نفر نیست تیمهای زیادی روی ماشین کار میکنن .از همون طراحان صنعتی شروع میشه بعد همون ها نمونه های سه بعدی دیچجیتالی کامپیوتری طراحی میکنن بعد پلتفرمی رو برای اون مشخص میکنن و با بدنه طتبیق میدن ساخت نمونه ها توی مقیاس های مخطلف تست های دیجیتالی و کلی چیز دیگه .
--------------------------------
=---------------------
نقل قول:
اگه مایلی میتونی یکی یه عکس از یه زاویه ثابت براشون بفرستی.
------------
سعید جان خوشحالم که با هات اینجا آشنا شدم خب تنبلی زیاد خوب نیست خیلی خوشحال میشم بیشتر باهم آشنا بشیم.
سعید جان از بابت عکسا ممنونم
خیلی جالب هستش ولی کمی هم روش کار کن .جلو پنجره رو کمی ساده تر کن بازم برام جالب بود.
راستی حتما سعی کن تنبلی رو بذاری کنار و بری کلاس حتی واسه تدریس و کتاب هم زیاد بخون من الان با اینکه رشته خودم هیچ ارتباط مستقیمی با طراحی نداره ولی بیشتر از کتابای دانشگاه کتاب طراحی دارم .مطالعه که داری بیشترش کن.
ولی کلاس رو سعی مکن برو
اینجا تو تبریز جایی نیست که اگه بود حتما میرفتم.
من تاپیکتو خوندم امید وارم که موفق بشی حتما پیگیر مساله باش حتم دارم که موفق میشی اگر با شرکتای مهم در تماس باشی آینده خوبی در انتظارته ( بجز ایرانیا ) بعد که تولیدش کردن یادت باشه که اسم این ماشین رو پرشیا بذاری که نام ایران و ایرانی همیشه مال ماشینای ایران خودرو و سایپا نباشه ...
چشم رامین جان سعی میکنم.....
دوستان آخرین ایمل که عکس کامل برای BMW فرستادم اینو گفت ببینید میتونید کمک کنید
دفعه اول همین خط اول که دوباره نوشته رو گفت رفتم به این آدرس به زور یک ایمیل فرستادم و تمام عکس ها رو .....جواب داد توصیه میکنیم که طرح نو و ابتکاری خود را با گروه مجازی و نو آوری ما در میان بذار و بفرست میشه آدرس اون گروه رو از این لینکی که معرفی کرده پیدا کنید؟خودم دارم میگردم فعلا که نتونستم
We advise you to submit your innovative proposal by contacting our Virtual Innovation Agency.
Please see the following link for useful tips and information:
< [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] >
Please note that we have deleted your designs.
Thank you for your interest in our company.
فکنم الافیه ها......راستی یکی از طرح دیگم اینه که اگه مثلا ماشین با سرعت 100 با یک دیوار ثابت تصادف کنه طبق مدار هیدرولیکی و کنورتوری که جولوی ماشین سوار میشه بهد از تصادف باز تاب نیروی تصادف با طوری انتقال به سازه ماشن داده میشه که انگار با سرعت 20 کیلومتر تصادف کرده......این رو هم بفرستم؟؟؟؟؟؟البته این رو 3 بعدی نکردما ولی اگه آماده شد ربطی داره که بفرستم؟؟؟