سلام
نسخه بتای افیس 2010 تا کی کار میکنه ؟
Printable View
سلام
نسخه بتای افیس 2010 تا کی کار میکنه ؟
از یه نسخه دیگه هم استفاده کردم که فکر کنم نسخه کامل هم باشه ( حجم:1.8 g ) ولی باز همون پیغام رو میده..نقل قول:
شما از يه نسخه ديگه آفيس 2007 استفاده كن يعني سي دي رو عوض كن ببين مشكل حل ميشه
چون با وجود 2003 ه مميشه 2007 رو نصب كرد چه برسه به اينكه پاك شده باشه
فرقی ندارهنقل قول:
فقط اون ارور پایین رو نمیده
اینم عکسش :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میخوام آفیس رو پاک کنم :
وقتی از رو دیسکش هم میخوام پاک کنم همینو میگه
با Uninstaller هم نمیشه ! چون خود برنامه به هیچ وجه پاک نمیشه !
اگه از اون برنامه ها استفاده کنم فقط رجیستریش رو پاک میکنه و اونوقت دیگه حتما باید ویندوز رو عوض کنم
شما يه بار سي دي آفيس رو بذار و آفيس رو Repair كن ببين مشكل حل ميشهنقل قول:
اصلا setup بالا نمیاد !نقل قول:
اگه میومد که پاکش میکردم
تا باز میشه همون ارور رو میده !
هر دفعه این آفیس لعنتی رو ریختم به یک طربقی خراب شده
من احتمال ويروسي بودن سيتم رو هم ميدمنقل قول:
البته بهتره يه بار سيستم رو با نرم افزارهايي كه رجيستري رو Clean ميكنن هم يه بار اونو تميز بكني
سلام
من فونت هام رو توی پوشه فونت control panel کپی کردم ولی پیغامی برای install نداد
اصلا هم فونت ها رو نشون نمیده توی office من هم توی لپ تاپ هم کامپیوترم این مشکلو دارم. از 1 cd office برای هر دو استفاده کردم.تا قبل با office 2007 روی لپ تاپ خودم کار نکردم.
آیا باید فونت رو جای دیگه هم نصب کنم یا کار دیگه هم باید بکنم؟
یا cd office مشکل داره و دوباره باید 1 office دیگه نصب کنم؟
ممنون
سلام
من هم يه مشكل مهم دارم:
از وقتى كه ويندوز اكس پى رو نصب كردم نميشه توش برنامه آفيس (چه 2003 و چه 2007) نصب كرد. وسطاى نصب آفيس 2003 اين پيغام برام ظاهر ميشه:
وسطاى نصب آفيس 2007 هم اين پيغام:
كسى مى دونه مشكل از كجاست؟ اين مشكل قبلا تو ويندوز يكى از دوستانم هم پيش اومده بود. من چند تا دى وى دى و سى دى كه حاوى آفيس 2003 و 2007 بود رو نصب كردم ولى تو همه اونا اين پيغام ها برام ظاهر ميشه. لطفا اگه كسى راه حلى بلده دريغ نكنه چون خيلى ضروريه و اگه مشكل حل نشه هيچ وقت نمى تونم آفيس تو ويندوزم نصب كنم. :41:
شما چه فونتهايي رو نصب كردي و چه حجورينقل قول:
آيا از منوي file هم استفاده كردي در پنجره font و بعد install font رو بزني يا فقط كپي پيست كردي
ميتوني اين فونتها رو هم امتحان كني
کد:http://wordist.persiangig.com/other/BFont.rar
شما روي سيستم چه برنامه هايي نصب دارينقل قول:
آيا تا بحال پس از نصب ويندوز و درايورهاي سيستم و قبل از نصب هر برنامه ديگه اي روي سيستم آفيس نصب كردي يا نه ؟
با سلام
در زمان پرینت گرفتن در word 2007 خطوطی یا اشکالی را که توسط ابزارهاکشیده می شود یا بهتر بگم کادر ها را در پرینت نمی اندازد این مشکل را قبلاً هم داشتم ولی یادم نیست چگونه برطرف شد
اگر ممکن است زودتر کمک کنید خیلی حیاتی است
بله، بعد از نصب ويندوز و درايوهاى سخت افزارى خواستم آفيس نصب كنم ولى اين مشكل در هنگام نصب بوجود مياد. اتفاقا دو روز پيش بعد از زدن مكرر بر روى گزينه Ignore مشكلم حل شد و الان آفيس 2007 بدون مشكل پيشم كار ميكنه.نقل قول:
خيلى ممنون از كمكتون.
سلام دوستان
من موقع ریختن office 2007 سریال رو میزنم و اون هم قبول میکنه و کامل نصب میشه. بعد از نصب میگه genuine نیست و دائم از منوی اصلی میپره روی این تب:
ویندوز : XP-SP3
راهنمائی کنید ، ممنون میشم . . .
نسخه آفيس مورد استفاده تقلبي هستنقل قول:
از يه سي دي ديگه استفاده كنيد
سلام دوستان من یک سری فونت نصب کردم چون باعث شد فرمت نوشتاری ویندوز ویستا بدجور شه به محل فونتها در ویندوز رفتم و همه رو پاک کردم بعدش افیس 2007 رو هم پاک و مجدد نصب کردم متاسفانه دیگه نصب نمیشه و ارور1907 میده به این مضمون:
could not register font. verify that you have sufficient permissions to install fonts; and that the system supports this fonts.
خواهشن اساتید عزیز کمک کنن
کارام کاملا لنگ شده
ممنونم.
درود به همه ی عزیزان
من office2010رو از همین p30worldدانلود کردم وقتی میخوام نصبش کنم اروری میده که باید msxml v6.10.1129روی سیستم نصب باشههر جا رو هم گشتم نتونستم این نرم افزار رو پیدا کنم
لطفا منو راهنمایی کنید
با تشکر:40:
سلام دوست عزيزنقل قول:
ورودتون رو به انجمن تبريك ميگم
خدمت شما دوست عزيز
افیس من 2007 هست حالا لوک شده ازگزینه تریل 60روزه می خوام فعالش کنم اما فایده نداره باید چه کار کرد؟
بچه ها آفیس لبتاپ من 2007 home and student هستش
60 روزه بود
من شماره سریالش رو از اینترنت گرفتم
ولی میگه باید اکتیو بشه
25 بار هم بیشتر نمیشه بازش کرد
می خوام ببینم برای اکتیو کردنش فایل کرکی چیزی هست؟
دارم بدبخت میشم اگه expired بشه
لطفا یکی کمک کنه
سلام دوستان
الآن ویندوز XP دارم و امشب میخوام فرمت کنم و یه XP و یه 7 بریزم. 2 تا سوال:
1- Outlook 2007 روی 7 کار میکنه؟
2- چطوری از اطلاعات Outlook ( مثل inbox , draft و ...) یه Backup بگیرم تا بعد از ریختن 2باره ویندوزها بتونم بازیابی شون کنم؟
3- این backup رو میشه بعداً با ویندوز 7 بازخوانی کرد؟
4- آرشیو با export چه فرقی داره؟
ممنون . . .
یه روز گذشت ، این تاپیک تعطیله؟
از دیوار صدا بلند شد ، از بر و بچ این تاپیک خبری نشد!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم راه حلی که پیدا کردم ، شاید به درد کسی خورد:
خود Microsoft یه Plugin داره با حجم 159 کیلوبایت ، واسه Outlook که بعد از نصب ، به منوی File در Outlook گزینه Backup اضافه میشه. روش کار هم اینه:
1- بستن کامل Outlook
2- نصب برنامه
3- باز کردن Outlook
4- رفتن به File-> Backup
5- زدن Option و مشخص کردن مسیر ذخیره فایل Backup .
6- زدن Save Backup و ظاهر شدن پنجره زیر ، که میگه بعد از خروج کامل از Outlook عملیات Backup گیری انجام میشه.
7- با خروج از Outlook ( با زدن File -> Exit ) پنجره زیر ظاهر میشه و شاهد کپی شدن فایل های بانک اطلاعاتی Oultook که همگی از نوع psd هستن خواهیم بود :
واسه بازخوانی هم کافیه تو مرحله 6 بجای Save گزینه Open رو بزنین و آدرس فایل Backup رو بدین.
اینم لینکش:
یا حق .. . . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?familyid=8b081f3a-b7d0-4b16-b8af-5a6322f4fd01&displaylang=en&tm
دقیقا مشکا منو داری ولی کسی نمی خواد کمک کنهنقل قول:
سلام خسته نباشيد همگي
من قبلا رو سيستمم office 2003 داشتم اما حالا كه office 2007 نصب كردم ديگه هيج كدوم از فايل ها و فلدر ها icon مربوط به خودش رو نداره و يه جوري شدن كه انگار برنامه نصب نيست
چه كار كنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
می تونم بهتون سریال اصلی بدم واسه Activate. لینکش تو تبلیغات بین پست های فروم میتونید پیدا کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
منظورت از اينكه نداره چيه ؟نقل قول:
يه عكس بذار تا مشخص بشه
من مشکل جدی در برنامه افیس دارم اکر کسی راه حل مشکل مرا می داند لطفا برایم ایمیل بزند
وقتی در word کپی می کنم و می خواهم در صفحه جدیدی پیست کنم پیست نمیشود و وقتی به صفحه اول برمیگردم کل صفحه کپی گرفته می شود و در کلیپبورد ظاهر میشود. در task manager برنامه .ctfmon.exe مرتب فعال می شود. ویندوز را عوض کردم بازم درست نشد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من مشکلی با آفیس 2007 در ویندوز7 نداشتم اما چند وقت پیش وقتی یکی از نرم افزارهای آفیس و موزیلا رو باز می کردم کامپیوتر روی صفحه آبی می رفت.برای رفع این مشکل هر دو نرم افزار را پاک کردم و دوباره نصب کردم.موزیلا خوب شد .آفیس هم خوب شد اما با یک مشکل جدید رو به رو شدم.
وقتی که میخواستم نرم افزاری از آفیس اجرا کنم.باید صبر کنم تا میله نصب(مثل میله ای که در زمان نصب پر می شود) پر شود تا برنامه اجرا شود.چیزی حدود 2 دقیقه وقت می گیرد.
آفیس 2007 را پاک کردم و 2010 را ریختم...باز هم همین مشکل دیده شد.
من تمپ های 2007 را هم که در درایو C ساخته شده بود را هم پاک کرده بودم اما هنوز این مشکل را دارم.
ممنون میشم کسی من رو راهنمایی کنه
سپاس بسیار
سلامنقل قول:
ببينيد اين بسته فونت به دردتون ميخوره
کد:http://www.4shared.com/account/file/47650139/5d9d5f3c/bfont.html
شما بغير از نسخه 2007 نسخه ديگه اي داريدنقل قول:
مثل 2003 ؟
هنوز مشکل من حل نشده کسی نمی تونه کمک کنه؟؟؟؟؟
افیس روی لپ تاپ از قبل نصب بوده بعد ازمدتی از کار افتاد با گزینه activition assistannt یه بار اکتیوش کردم ولی باز از کار افتاد حالا دوباره همونطوری می خوام اکتیو کنم تا مر حله configutatin پیش میره و پیغام successfully هم میده و درخواست restart می کنه اما دوباره بعد از باز شدن ارور convert می ده!
سلام دوست عزیز ،
منم همین مشکل رو داشتم ، بعد از دو سه هفته ، قیدشو زدم یه Office 2007 دیگه دانلود کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
هیچ یک از Genuine هایی که تو تاپیک واسه Office ارائه شده واسه من عمل نکرد! پیشنهاد می کنم شما هم بجای عذاب دادن خودت ، یا dl کن یا DVDش رو بگیر.
office genuine advantage چیه؟نقل قول:
از سایت مایکروسافت دی ال کنم ؟
microsoft office enterprise sp2 با microsoft office home and student چه فرقی داره؟
1- اگه ازش کرک Genuine بخوای که می افته دنبالت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
کرک Office Genuine درواقع کرک آفیسه . مثل Windows Genuine crack که میندوز رو Genuine (قانونی) میکنه.
2- Office تو چند بسته مختلف ارائه میشه ، به ترتیب همراه با قیمت هاشون به $ :
Home & Student : 149 : شامل Excel, OneNote, PowerPoint, Word
Small business : 370 : شامل Excel, Outlook with Business Contact Manager, PowerPoint, Publisher, and Word
Standard : 400 : شامل Excel, Outlook, PowerPoint, and Word
professional : 500 : شامل Access, Excel, Outlook with Business Contact Manager, PowerPoint, Publisher, and Word
Ultimate : 680 : شامل Access, Excel, Groove, InfoPath, OneNote, Outlook with Business Contact Manager, PowerPoint, Publisher, and Word
لینک برای اطلاعات بیشتر:
کد:http://office.microsoft.com/en-us/suites/FX101677751033.aspx
سلام خواستم بدونم برنامه وان نوت رو آیا باید همراه با آفیس 2007 دانلود کنم یا جدا هم میشه دانلود کرد؟ یه لینک هم بذارین ممنون
اینو پیدا کردم ، ببین بدردت میخوره؟ خبرشو بدی ممنون میشم !!!نقل قول:
سلامنقل قول:
نه ندارم.....چطور مگه؟
من آفیس 2010 رو امروز پاک کردم و آفیس 2007 دوباره ریختم...تمام تمپ ها رو هم پاک کردم قبل نصب اما به نظرم هنوز این تمپ ها در جایی دیگری ذخیره هستند.
امروز که 2007 را نصب کردم فکر کردم باید دوباره تنظیمات دلخواهم را روی آن اجرا کنم اما دیدم تمام تنظیمات من وجود دارد و در قسمت Recent تمام پرونده هایی که قبلا با 2007 کار کرده بودم...در این منوو وجود دارد.
فکر میکنم مشکل از تمپ های آفیس است اما واقعا نمیدانم دیگر کجا را پاک کنم !!
ممنون
امید
سلام
من روی لپ تاپم آفیس داشتم که سریال میخواست و هر سریالی زدم نشد. میخواستم 2007 و حتی 2003 نصب کنم که ارور داد منم پاکش کردم به روش دستی چون معمولی پاک نمی شد.اما زوائدش هنوز باقی بود و پیغام میداد که روی سیستم هست.
به روش پست بالا پاکش کردم زوائدش رو و اینبار 2010 رو نصب کردم اما تا نصفه که میره بیرون میاد و همون پیغام خطای اول رو میده که میگه نتونستم رجیستری رو بخونم: (قبل پاکسازی هم وقتی 2007 خواستم نصب کنم همین پیامو داد) از این خطا عکس گرفتم که قرارش میدم:
واقعا درموندم و نمیدونم چیکار باید بکنم. اینم بگم که چند سی دی مختلف رو امتحان کردم اما همش همین خطا رو میده. چون ویندوزم اورجینال هست امکان نصب دوباره ویندوز هم نیست. ممنون میشم در یافتم علت خطا و درست کردنش به من کمک کنید.
توی نصب 2007 و 2003 هم همین ارور رو میده..
سلام
دوستان من ابتدا آفیس 2003 رو نصب کردم و بعد آفیس 2007 رو ودر تمام موارد موقعی که می خوام اکسس ورد پاور پویینت و... رو باز کنم (چه 2003 باشه و چه 2007 )با این صفحه روبرو میشم
فقط در اکسل این اتفاق نمی افته
نمی دونم چکار کنم تا این پیغام نیاد
من بهترین آفیس ها رو نصب کردم و نمیدونم باید چکار کنم
ممنون میشم راهنمایی بکنید
با تشکر
اين مشکل بخاطر نصب بودن همزمان دو آفيس هست و اغلب براي ورد هم رخ ميدهنقل قول:
بهتره که شما هميشه از يه نسخه استفاده کنيد و در صورت نياز اون يه نسخه رو باز کنيد