آقا پس هر موقع خواستی بگیری 2 تا بگیر،طرف گفت حتما میاره؟می تونی شماره تلفن و آدرسش را به من بدی؟ من خیلی به این مودم نیاز دارمنقل قول:
Printable View
آقا پس هر موقع خواستی بگیری 2 تا بگیر،طرف گفت حتما میاره؟می تونی شماره تلفن و آدرسش را به من بدی؟ من خیلی به این مودم نیاز دارمنقل قول:
سلام
جناب رامین اگر میشه شماره تماس این طرف رو که مودمbroadxent داره رو به من هم بده. راستش من امروز (تهران) یه مودم کریتیو خریدم di5663 منتها کالر آیدیش رو کار نمیکنه. با یه مودم conexant هم قبلا تست کردم نشد . جالبه ین مودمه رو بردش بیزر یا همون اسپیکرهای کوچیک که صدای شماره گیر داره نداره. بجاش مثل مودم قبلیم جنیوس رو اسپیکر صدا رو پخش میکنه. یه قطعه هم داره که موقع وصل یا قطع شدن از اینترنت تق تق میکنه مثل سوییچ می مونه. سرعتشم بد نیست.
در ضمن رو جعبه این مودم کریتیو پایین دست راستش نوشته powered by Broadxent خب. یعنی همون broadxent ساختتش؟
من که با این کالر آیدیم کار نکرد چیپش هم کریتیو هست حالا این مدلی که گفتین حتما کار میکنه خودتون تست کردین.
بعد یه موردی دستگاه کالر آیدی داریم شماره نشون میده پس چرا این نمایش نمیده روی جعبه مودم هم زده v92 ready. در ضمن من 9 تومن بدون تخفیف خریدم.
اگر میتونید یه کمکی هم به من بدید کالر آیدی این رو راه بندازم.
سلام بچه ها چشم به همتون جواب میدم منتها صبر کنین وقت امتحاناته
اگه میشه یه کمکم شما بمن بکنین
من دنبال این رم میگرم 1gb هر کی داره یا میتونه تهیه کنه بمن خبر بده لطفا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم بقیشه
رامین خان اگه جواب سوال من را می دادین خیلی خوب بود آخه من خیلی نیاز فوری به این مودم دارم
شما که آدرس و شماره دارین عزیز پس چرا نمی دین؟
جناب آریا مودم DI5663 دو مدل تو بازار وجود داره یه مدل با چیپ DS 1930 و یه مدل به چیپ PC TEl 1820
اگه مدل اولی را خریدین کالر آی دیش تو ایران کار نمی کنه ولی اگه دومی هست بگین که راهنماییتون کنم
نقل قول:
من شمارشو ندارم وگرنه میدادم یه بار که رفته بودم بگردم دیدم شمارشو نگرفتم همینطوری میتونم برم
توی ولیعصره باید امتحانام تموم بشه برم
چرا عصبانی هستین من تا 20 بهمن امتحان دارم تموم شد میرم
شما هم اگه این رم رو سراغ دارین بهم بگین منم شدیدا احتیاج دارم به این رم
سلام چیپش ds1937 کریتیو هست فکر کنم. حالا چی؟:13:نقل قول:
من که عصبانی نشدم رامین خان،گفتم شاید شماره فروشنده را دارین واسه همین گفتم فقط چون بهش نیاز فوری دارم تو این بازار کامپیوتر خراب شده اصفهان یه مودم خوب گیر نمیاد چه برسه به این رمنقل قول:
فرمانهای زیر را در Hyper Terminal اجرا کن ببین کدومش بهت OK می ده و بعد با خطی که به مودم وصل شده تماس بگیرنقل قول:
البته حتما یه سیم اتصال به زمین(ارت) هم از کیست به در یا پنجره اتاقت وصل کن چون دلیل اینکه بیشتر مودمها شماره را نمایش نمی ده وجود نویز بیش از حد می باشد(مثل مودم خودم Zoltrix Smart Spirit 3 chip
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ATZ
هر کدام از فرمانهای زیر بهت ok داد دیگه نیازی به اجرای فرمان بعدی نیست
AT+VCID=1 یا AT+VCID=2
AT#CID=2یا AT#CID=1
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
بعد از نمایش Ring اول یا دوم(بستگی به FSK یا DTMF بودن خطتون) در Hyper Terminal باید شماره را به صورت زیر بهت نمایش بده
OK
at+vcid=1
OK
RING
DATE = 0127
TIME = 1254
NMBR = 00989363258###
NMBR = 3321###
TYPE = 01
MESG = 0A
MESG = 455753442066726F6D205349454D454E53
RING
باشه تست میکنم .منتها یه چیزی هم دستگیرم شد نرم آفزار Phone dialer که صحبتش بود نوع جلو کارخون نوشته بودcxt و نوع چیپ conextant7 فکر کنم این چی رو هم کنکسانت ساخته. لیست سازنده چیپ مودمها کریتیو تو سایت آسیایی ش هست بخش ساپورت فکر کنم.
اینم یه تست میگیرم نتیجه رو میکم ولی چشم آب نمی خوره. سیم ارتم که زدم کار نکرد.
نقل قول:
ماله منم zoltrix smart spirit 3 chipe
اما نشد اینم عکس hyper terminale وقتی زنگ زدم به تلفن
مشکل از جای دیگست. شاید سیستم کالر آیدی رو این مودمهایی که ما داریم از مخابرات ایران و سیستم هاش ساپورت نمیکنه. اول باید یکسری اطلاعات در مورد خود کالر آیدی و استاندارهاش جمع کنیم. بعد ببینم اگر چندتا به فرض استاندارد داره کدومش مال ایران هست. و چه مودمی اون رو ساپورت میکنه. اگر هم v92 فقط یک استاندارد باشه. پس مودمهای ما ایراد دارن چون من باکس کالر آیدی دارم شماره رو نشون میده ولی مودمم نه؟
مودم کریتیو خریدم 4 روز پیش پایینش هم زده Powered by Broadxent یعنی همون مودمی که دنبالش هستید احتمالا این مودمی کهمن خریدم رو ساخته چیپش روش کریتیو نوشته ولی phone dialer به عنوان conexant 7میشناسدش یه همچین چیزی.
درایور جدیدش رو گیر نیاوردم.
ارتینگ سیتمم رو هم وصل کردم! دیگه نمیدونم.اینطوری بی خیالش شم بهتره. منتها اگر باز اون مدل خاص broadxent رو گیر آوردید بگید. هرچند که معلوم نیست اونم کالر آیدیشبرای من کار کنه یا نه.
دوست عزیز این مودمی که شما خریدین اون مودمی نیست که من معرفی کردم،مودمی که من معرفی کردم کالر آی دیش کاملا با خطوط ایران سازگاره و من خودم دو روز پیش این مودم را خریدم و تست کردم،اگر دوستان این مودم را خواستن واسم پیغام خصوصی بزارن که اگه خواست واسشون ارسال کنمنقل قول:
در ضمن مودم های کریتیو تقلبی نیز در بازار وجود داره که دقیقا مشابه اصلیش هست
نقل قول:
سلام خوبین
فکر کنم از دست من عصبانی هستین
اما من با اینکه امتحان داشتم چند روز پیش رفتم گفت نیووردیم هنوز
حالا اینکه شما خردین جواب داده؟ شماره نشون میده؟ قیمتش چنده؟میفرستی اگه بخایم؟
میشه بگین چه کارایی انجام دادین که نشون داد؟
إرت وصل کردین؟
نقل قول:
نه عزیز،چرا عصبانی باشم،بله،شماره را نمایش می ده بدون وصل کردن سیم ارت،من 13 تومان گرفتم عزیز و پدرم در اومد تا گیرش اوردم،اگه بخواین واستون می گیرم با
پست پیشتاز می فرستم،من هیچ کاری انجام ندادم،نیاز به انجام کار خاصی نداره و با هر نرم افزاری که کالر آی دی داشته باشه تست کنین جواب می ده
نقل قول:
ممنون آقا خیلی لطف داری
شما کدوم شهر هستین شاید فقط اونجا کار کنه؟ اگه همه جا کار میکنه بگو چیکار کنیم که بفرستیش
من میخوامش حتما منتظرم
راستی بگو کدوم شهری
داشت یادم میرفت اسمه این مودمه چیه؟
سلام خوبی عزیز
چه خبرا کم پیدا شدی
من همچنان منتظر جوابتم توی قسمت پیام خصوصیم برات پیام گذاشتم
فعلا یا حق
سلام خوبین
کجایین پس چرا نیومدین دیگه جوابه ماروهم که ندادین
ما هم چنان منتظر مودم هستیما
سلامنقل قول:
من که واستون پیغام خصوصی گذاشتم عزیز و گفتم که باهام تماس بگیرین
09363258852 باهام تماس بگیرین که هماهنگ کنیم
من اصلا به خاطر همین تاپیک در سایت عضو شدم !
دلم میخواد بدونم غیر از آقای حمید خاکزاد کسه دیگه ای از این مودم برادزنت نتیجه گرفته ؟ چون ممکنه مودم فقط با مخابرات منطقه ایشان تطابق داشته باشه و با بقیه نه ! - آخه اینجا ایرانه دوستان !
با تشکر !
بعد از یک هفته هنوز جوابی نگرفتم !
ببینم چون غریبم جوابم را نمیدین ؟
نقل قول:
سلام همگی خوب هستین؟
آره آقا امیر رضا جواب میده. من تست کردم جواب میده شماره موبایل ( همراه اول ،ایرانسل،تالیا ...) و شماره های داخل شهری و بین شهری هم نشون میده
میتونی اسم و فامیل هم به برنامه کالر آی دی بدی مثل دفترچه تلفن
ممنون آقاحمید لطف کردی دادا
سلام دوستان
میخوام یه PC جدید بخرم و دوست دارم مودم آن سازگار با Caller ID ایران باشد. کسی چنین مودمی داره که تست شده باشه و مطسمئن باشه که سازگار هست؟ اگه دارید و میتونید برام ارسال کنید لطفاً PM بدهید.
البته یکی از دوستان در همین تاپیک گفته بودند که می توانند تهیه کنند اما PM من را پاسخ ندادند و به همین دلیل اینجا پیام گذاشتم.
سپاسگزارم
من کریتیوی که گرفتم از نمایندگی خریدم. چیپست Broadxent هم کریتیو هست منتها یه مدلهی دیگه هست روی چیپش فکر کنم یه چیزای دیگه نوشته من هم این مودم رو یه جا پیدا کردم ولی چون دو ماه قبلش دیگه کریتیو خریدم بیخیال Broadxent وتجربه کردن کالر آیدی رو پی سی شدم. چون دوباره باید 10 تومن هزینه می کردیم اونم تازه ببینم کار میکنه یانه چون ممکنه مشکل از مرکز تلفن محلمون اصلا باشه.نقل قول:
سلام آقا جواد خوبین شما؟نقل قول:
من خریدم اون مودم رو کاملا هم جواب میده توی ایران. کریتیو هست اگه خواستین عکس مودم رو میذارم تا ببینین
اگر هم خواستین بخرین و کمک خواستین مطرح کنین
موفق باشین
سلامنقل قول:
خوب هستين
شرمنده كه دير جوابتون را دادم غير از كريتيو يه مدل جديد هم تو بازار اومده كه با تمامي خطوط ايران سازگاره
اگه خواستين باهام تماس بگيرين
09363258852 حميد خاكزاد
سلام
دوستان من تنظيمات را انجام دادم امّا اين مشكل را نمايش ميده.هم فايل inf و تصوير مشكل را مي زارم لطفاً راهنمايي كنيد.
مودم من:Zoltrix Smart Spirit V.92 PCI 56K هست
اين هم لينك فايل من:
البته مودم هم قابليت call id هم call waiting را داره.
ممنونم.
منتظرم.
نقل قول:
سلام
باید بگم که مودم های zoltrix اصولا نشون نمیدی شماره رو. منم خودم zoltrix داشتم اما بی خیالش شدم
امکان نشون دادنشون یک در هزاره. بعلاوه اینکه بیشتر مواقع موقه کانکت شدن هنگ میکنن و باید سیستم ریست بشه.درضمن at+vcid=1 باید ok باشه وقتی میگه erorr یعنی کالر آی دی فعال نیست یا نداره.
نکته بعدی اینکه این برنامه که شما استفاده میکنین به نظر من خوب نیست چون من با مودمی که شماره رو نشون میداد تست کردم اما این برنامه نشون نداد.
من برنامه ای دارم که خیلی سبک تر هست و احتیاج به هیچ تنظیمی هم نداره فقط و فقط باید نصب کنین همین. اگه خواستین بگین تا براتون آپ کنم
موفق باشین
سلام ...
آقا من یک مودم broadxent تهیه کردم - مدل 1-3631 ، اما نه با نرم افزار phonetray caller id کارکرد و نه با fax console ویندوز !
سیم ارت هم وصل کردم از پشت کیس به شیر اصلی گاز ! ، اما بازم کار نکرد !
کسی چیزی به نظرش میرسه ؟
علاوه بر اینها سیم ارت از پشت کیس وصل کردم به پنجره !! بازهم کار نکرد !نقل قول:
نقل قول:
سلام
اصلا احتیاجی به سیم ارت نیست. شما بهتر بود قبل از خرید از مدلش مطمئن میشدین.
فعلا این برنامه رو تست کنین. در ضمن قبلش ببینین که مودمتون قابلیت کالر آیدی داره یانه.
بدنیست یه نگاهی هم به اینا بندازین ضرر نداره
1.2.کد:http://scorpio007.persiangig.com/image/ram/broadxent/broad%201.jpg
3.کد:http://scorpio007.persiangig.com/image/ram/broadxent/broad%202.jpg
اگه برنامه هم خواستین مطرح کنینکد:http://scorpio007.persiangig.com/image/ram/broadxent/broad%203.jpg
موفق باشین
با سلام
دوست گرامی رامین خان،لطفاً لینک دانلود اون برنامه ای که می گین سبک هست را بزانین.من برام شماره تلفن نشون دادن مهم نیست.فقط می خوام به محض اینکه ÷شت خطی دارم ارتباط با اینترنت قطع بشه.
هم برنامه را لینکشو بزارید و هم راهنمایی کنین.
ممنون
نقل قول:
آقا مسئله حل شد !
به برنامه احتیاجی نیست !! --- حالا برنامه شما چه ویژگی خاصی داشت ؟
اینم از عکس مودم :
در ضمن تعداد معدودی از این مودم موجود است که به قیمت 10 هزار تومان میفروشم !
نحوه تحویل هم به این صورت خواهد بود که اول سفارش میدین و بعد با هم هماهنگ میکنیم و من مودم را در یکی از میادین انقلاب ، جمهوری یا ونک تحویل شما خواهم داد و وجه را میگیرم !
بهتر از این امکان نداره !
سلام
بنده يك مودم D-Link مدل DFM-562IS گرفتم كه ورژن V92 رو جواب ميده ولي Caller ID نداره. البته منشي تلفني اون كار كرد اما شماره نشون نمي ده.
آيا كسي ميدونه كه اين مدل اصولا Caller ID داره يا نه ؟
يه جوانمردي در راه رضاي خدا كمك كنه ...
ممنون و سپاس
سلام
آقا من ميخوام ... شمارتو بده ما تماس بگيريم. ميدون انقلاب خيابان فخر رازي ازت تحويل ميگيرم... فقط تضميني كالر اي دي داشته باشه ... (همونجا ميزنيم به كامپيوتر!)
سلام
جناب امیر رضا عزیز من خرمت رامین جان هم عرض کردم که مودم های broadxent فقط سیتستم fsk را ساپورت می کنن و این مودمی هم که شما دارین دقیقا همونی هست که من برای رامین جان ارسال کردم
ولی من یه مودم جدید سراغ دارم که با تمامی خطوط سازگاره و بیشتر برای برنامه های تلفن گویا کاربرد داره که ممکنه روی هر خطی نصب بشه (fsk-dtmf)
جناب msfrajvand
اگر با نصب میخوای ، 10 تومن پول مودمه و 5 تومن هزینه ایاب و ذهاب ! - اگر کالر آیدی روی منطقه شما کار نکرد ، 5 تومن میگیریم و مودم مال خودمون ! ، اما اگر کار کرد 15 تومن باید پرداخت کنی !
اگر خواستی پیغام خصوصی بزار برام با آدرس ایمیل و شماره تلفن !
دادن پست مربوط به خرید و فروش خلاف قوانینهنقل قول:
سلام
من یه Iriver E100 دارم که خیلی دستگاه خوبی هست. همه امکانات ضبط و پخش صدا و تصویر رو داره. LCD بزرگ با کیفیت و ضبط و پخش صدای خیلی خوبی داره. رادیو و... هم داره. ولی شدیداً نیاز به دستگاهی دارم که Study Mode داشته باشه. یعنی امکان این که با زدن دکمه عقب و جلو، فایل صوتی را یک گام به جلو یا عقب ببریم (مثلاً 30 ثانیه). به همین دلیل میخوام این دستگاه را با یک Iriver T60 عوض کنم که خیلی هم ارزانتر از دستگاه خودم هست. اگر کسی Iriver T60 داره و مایل هست عوض کنیم (ساکن تهران هست) من حاضرم که موقتاً با هم تعویض کنیم و در صورتی که تا مدت زمان معینی، هیچ کدام پشیمان نشدیم، به طور دائم با هم عوض کنیم.
آقا من یه مدل broadxent دیدم منتها به جای 3631 زده 5631 یا تو این مایه ها .... اینا فرقی داره با اون 3631 که دوستان میگن ؟؟؟؟؟ آیا اینم مثله 3631 هست بگیرمش یا نه ؟؟؟؟
سلام دوستان
با عرض ارادت ویژه خدمت دوست قدیمی حمید خان خوبی آقا؟
من مدتی نبودم ظاهرا که همه مشکلشون بطرف شده خوب خدارو شکر
موفق باشین