درمورد نصب اسکین توضییح ندادی........اون برنامه ای که گفتی تو گوشی باید نصب شه؟؟؟نقل قول:
فایل ها رو چیکار کنیم؟؟؟
Printable View
درمورد نصب اسکین توضییح ندادی........اون برنامه ای که گفتی تو گوشی باید نصب شه؟؟؟نقل قول:
فایل ها رو چیکار کنیم؟؟؟
اگر منظورتون ویبره ی زنگه، به صورت درست و غیر یک نواخت ویبره میزنه. منظورتون از 5 جور تنظیم مختلف هم نمی دونم چیه. چون ویبره ی این گوشی قابل تنظیم نیست. اگه اون تنظیمات رو دقیق تر بگید بهتره. شاید یه جایی که من ندیدم.نقل قول:
Main menu - setting -ersonal - vabration -call alert
اگه برین اینجا نوشته Rhytmic vibration که 5 جور نوع ویبره رو میشه تنظیم کرد واسه زنگ. من تنظیم میکنم اثری نداره و وقتی زنگ میزنن همینجور زنگ میزنه (قطع نمیشه) Firmware = G4
----
واسه اون برنامه:
من برنامه رو با skin ها upload کردم که 16 تا skin هست و چندین background اونایی هم که عکسش صفحه قبله داره
1- spb mobile shell 2.1.2 رو نصب کنید
2- با یکی از سریال ها رجیسرکنیدکد:http://rapidshare.com/files/153320707/SPB_mobile_shell_2.1.2.rar
3-SpbMobileShell2.1.2-WQVGA-Skins_Release2.6 را در حافظه گوشی کپی کنید
4- وارد فولدر skin ها شده که کپی کردین تو حافظه و وارد Scripts بشین
5- install_WQVGA رو اجرا کنید English رو انتخاب و بعد اون Yes
6- Mort script رو اجرا کنید
حالا هر کدوم از theme رو میتونید اجرا کنید اونایی که با Kyro شروع میشن theme هستند و اگه back ground جدا از theme خواستین اونایی رو که با Luna شروع میشن انتخاب کنید. iPhone خیلی قشنگه ... رو هر theme کلیک کنید چند تا سوال میپرسه مثلا میگه آیکن آب و هوا آیکن برنامه ها ... چی باشه یعنی میشه iphone htc omnia رو ترکیب کرد
تر کیب من که خیلی قشنگ شده :
Kyro Iphone => Double clock => Programs+MRU =>avali=>All=>Iphone=>Tecno=>Tecno=>D7G Black=> Diamond Black +> Diamond Xdark
درسته اون جا رفتم. جالبه این همه تو setting گشتم اون جا نمی دونم چرا از قلم افتاده بود. جای به اون واضحی!:31:نقل قول:
5 مدل مختلف ویبرش کاملا قابل درکه که چه فرقی می کنه، تو حالت ویبرشه نه مدت زمانش. اگه می خواین موقع زنگ زدن فقط اولش ویبره بزنه و بعد زنگ اجرا کنه از گزینه phone توی همون Personal گزینه ی ویبره بعد زنگ رو انتخاب کنید. اما اگه از اون دسته افراد هستید که معمولا گوشیتون رو ویبره است و می خواین برای زنگ فقط یه تک ویببره بزنه گزینه ring once رو انتخاب کنید و گوشی رو در حالت ویبره بذارید.
Device Name گوشی از کجا عوض میشه؟
reventon جان یه چک بکن لینک رو..........
Setting - personal -owner information - nameنقل قول:
لینک سالمه
خوب امکلنی که میگی تا جایی که میدونم ، google map واسه ایران نداره :نقل قول:ولی بازم رو google map ی که رو امنیاس امتحان کردم ونداشت(direction فک کنم منظورته )کد:http://maps.google.com
البته این تقصیر هیچکی نیست جز سازمان جهانگردی خودمون که تا جایی که پیگیری میکردم مختصر نقشه هایی هم که تهیه کرده بود فقط online بدون امکان دانلود ... وجالبه بدونی تو یکی از جزایر مالزی gps منو تا در داخلی(نه تنها در خارجی) یه هتل متر به متر برد ! و تو پیچها مختصر جاده هم turn right یا turn left رو میگفت
وقتی به 30 درصد میرسه قطع میشه.......یعنی از 20 به بعد خراب میشه و 34 درصد دیگه...........نقل قول:
ممنون. مشکل حل شد.نقل قول:
سلام
ببخشید کسی این گوشی رو داره؟
میتونه یک صحبت کلی در موردش بکنه چه جوری هست آیا واقعا Lcd گوشی دارای شفافیت کم یا زیر نور خورشید کم نور خواهد شد؟
در مورد صدا دوربین و سرعت در منوها و اجرای برنامه ها و طرز اس ام اس زدن یعنی خوب هست کسل کننده نیست یک توضیح بدید...
اگر هم کسی قبلا آیفون داشته و الان اینو داره بگه که چه طوری هست یا مثلا این چه مزایایی داره و اون چی ممنونتون میشم.
نقل قول:
به این ادرس مراجعه کن: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نرم افزار sms به دو حالت chat و معمولی هست در حالت chat تمام پیغاما قبلی یک نفر میاد
اما امشب یک cruise دیدم که MOBiDIV.416 روش نصب کرده بود وهیچ مشکلی نداشت به نظر برنامه فارسی ساز خوبیه و پ وگ و... هم داره
لطفا این برنامه رو یکی رو امنیا نصب کنه و جوابشو بده. من که از دفعه قبل توبه کردم که فارسی ساز رو تست کنم!!!:41:نقل قول:
این برنامه رو روی امنیا نریز جواب نمیدهنقل قول:
قبلا تست شده
قرمز واقعی این اپدیت مشکلی که نداره؟؟؟
به نظرم وایسیم offical همراه با توضیحات بیاد بهتره الان همون H3 هست
لینک و تاریخچه همه firmware ها
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
خوب salim جان من که قبلا گفته بودم خودم تا 2 ماه دیگه update نمیکنم ver رام من g4 و به نظرم که خوبه این لینکا رم میذارم اونایی که عجله دارن update کنن ظاهرا اینا support arabic هم هستن از بین اینها I1 خوب بوده و اکثرا نه همه راضی بودن ولی در مورد h3 که نوشتن اصلا توصیه نمیشه چون همه ناراضی بودن، h1 هم من رو demo دیدم خوب بود
I1 عربی رو ساپورت نمیکنه. چون ورژن رام من الان I1 هست و اس ام اس های فارسی باز نمیشن!نقل قول:
دوستان امنیا دار از کیفیت پخش ویدیو این گوشی یه کم تعریف میکنین؟؟
همچنین کیفیت Lcd.
ممنون.
سلام دوستان. شارژ اوليه i900 چند ساعته ؟؟
منظورش جدیدا بود.......h3 و j1 .......نقل قول:
دوستان اگه لطف کنید و به این سوالا جواب بدید ممنون میشم
کیفیت ال سی امنیا در چه حده و مثلا نسبت به پی1 چون یکی از دوستان x1 با پی1 مقایسه کرده بود و x1 واقعا کیفیت محشری داشت
پخش ویدئو این گوشی چطوره و مثلا موقع جلو بردن فیلم گیر نمی کنه؟
فایل pdf نگین راحت بتز میکنه یا نه چون این موضوع برام خیلی مهمه؟
البته این مسئله زیاد مهم نیست ولی بازی ریختن و بازی کردن تو امنیا راحت هست یا نه؟
وضعیت شارژ گوشی چطوره و با استفاده متوسط چند روز دوام میاره؟
دوستان بگم که من نیاز مبرم به ppc برای اجرای pdf دارم و تنها گوشی هوشمندم هم تا حالا پی1 بوده و اونم مدت کوتاهی دستم بوده و بقیش جاوا بوده می خواستم بدونم برای اجرای برنامه و نرم افزار توی ppc به مشکل برنمی خورم و کلا برای کسی که ppc باز نیست کار کردن با امنا راحت هست یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه واقعا این مسئله صحت داره و کسی تست کرده دوباره آپدیت کنم. چون از وقتی گوشیمو عوض کردم همه صرفه جو شدنو اس ام اس فارسی می فرستن!:31:نقل قول:
نه چندان سخت نیستنقل قول:
اگر به کامپیوتر ( ویندوز و کارکردن با برنامه های کاربردی در ویندوز ) وارد باشی می تونی با ppc کار کنی
کلا سختی آنچنانی برای کسی که با کامپیوتر کار کرده نداره
معمولا 8 ساعت کافیه ( برای تمامی گوشیهای ppc )نقل قول:
نقل قول:
حالا که اینقد فارسی لازم داری اینو تست کن خبرشم بده بی زحمت،عربا که ازش راضی بودن :)
first install Mobidiv WM6.1then install FIX arabic1 arabic2
دوستان در مورد کیفیت ال سی دی پرسیده بودم صفحه ی قبل کسی جواب نداد.
خواهش میکنم بگین که تو حالت معمولی (توی خونه) چه طوره و زیر نور آفتاب چطور؟؟؟؟
ممنون.
تو خونه حرف نداره فوق العادست ولی زیر نور آفتاب اصلا جالب نیست بسختی میشه خوندشنقل قول:
یک بار از دستم افتاد رو موزاییک هیچیش نشد
باطری هم منو پرکار 2 و کم کار 3 روز میبره
پخش فیلم هم wide و با کیفیت عالی
صدای speaker تعریفی نداره headphone رو تست نکردم
سرعت هم خیلی باش تا حالا ندیدم لنگ بزنه
شاید با این مشکل روبرو بشید low memory و دیگه نه دوربین میاد بالا نه message دریافت میکنین گوشیو reset میکنین فرقی نمیکنه و خلا صش یه ضد حال حسابی !
اول برید سراغ clear temp همه رو click کنید و نترسین اونجا سه تا custom folder دارید یکیشونو تعریف کنین ادرس cash اپرا 9 بدید (my device -application data-opera9-cash ) , تازه حالا clear temp کنین اگه بازم مشکل باقی بود به cash برنامه هایی که instal کردین و temp یه سری بزنین و اکه بارم نشد reset کنین و اکه بازم نشد از توی setting حالا دیگه hard reset کنین (:
سلام.....
نزدیک 10 نفر از دوستان این گوشی رو خریدن ولی یه review کامل ازش نزاشتن .
عزیزان لطف کنن یه زحمتی بدن این کارو انجام بدن (بعد از 1 ماه) تا اونایی که قصد خرید این گوشیرو دارن
راحت تر تصمیم گیری کنن.
ممنون میشم .
دوستان اين گوشي فارسي رو ميشناسه يا بايد نصب كنيم؟
براي دريافت و فرستادن اس ام اس ميگما
لطفا لینکش رو درست کنید تا دانلود و نصب کنم!نقل قول:
اگر یه نگاه به پست های قبل می انداختین میدید که مشکل ما سر یه فارسی ساز به خصوص برای اس ام اس هامونه!:46:نقل قول:
با جايگزين كردن فونتهايي كه فارسي هم ساپورت ميكنه به جاي فونت هاي خود گوشي درست نميشه ؟نقل قول:
گر یه نگاه به پست های قبل می انداختین میدید که مشکل ما سر یه فارسی ساز به خصوص برای اس ام اس هامونه!
[quote=farnaz_bahall;3083299]لطفا لینکش رو درست کنید تا دانلود و نصب کنم!
sorry :
اینجا توضیح کاملشو نوشتمکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=269380
شما نگران نباش.نقل قول:
من به احتمال زیاد تا آخر این هفته میخرمش یه ریویو توپ مهمونتون میکنم. :11:
اگه هم این هفته نگیرم دیگه تا وسطای هفته ی دیگه ردیفه... :46:
مازیار جان پیشاپیش مبارکت باشه .
فقط از خود نمایندگی مایکروتل بخره ( 715 میده ) جاهای دیگه با گارانتی مایکروتل میدن 780 یا 750 .
منتظر ریویو هستیم .
این لینک دوست عزیز RealRed :
مخلصیم .کد:http://www.4shared.com/file/63018066/e1909283/omnia_arabic.html%3Cbr%20/%3E
ممنون امیر عزیز.
درسته خودم دیروز زنگ زدم مایکروتل پرسیدم.
واقعا مایکروتل شرمنده میکنه آدم رو...
تو هر برند دیگه ای با گارانتی اصلیش 50 تومن گرونتره ولی مایکروتل برعکسه.
دمشون گرم... :دی
چه طور این کار رو بکنم؟ منظورم اینه که فونتهایی که فارسی هم ساپورت می کنند رو از کجا پیدا کنم؟نقل قول:
[quote=RealRed;3083817]دانلودش کردم الان می رم نصبش کنم. فقط اگه مثل اون دفعه شه ...:41:نقل قول: