خداییش مزدا 3 خیلی خوش استیله:46:
Printable View
خداییش مزدا 3 خیلی خوش استیله:46:
مزدا 3 قشنگ هست اما خیلی خشک و کم کارامد هست نسیت به زانتیا........
کم کار آمد؟؟ اونم نسبت به زانتیا.نقل قول:
نه عزیزم، اینجوریا هم نیست.
مثلا زانتیا چه کارآمدگی نسبت به مزدا 3 داره (به جز همون سیستم تعلیق؟):46:
سلام.دوستان بنا به دلایلی به زودی نام کاربری من تغییر کرده و شده:bepar2f
ببخشید.
میشه راهنمایی کنید که اگه بشه همین نامو که الان دارم عوض کنم
سلام.دوستان بابام امروز یه زانتیا میگیره.
یه زانتیا نقره ای که بابتش فکر کنم 35میلیون پول میده ولی مطمعن نیستم باید دوباره ازش بپرسم.اگرم یه مقدار ارزونه به خاطره اینه که از دوست قدیمیه بابام میگیریم و همیشه طرفا 2میلیون از بازار ماشینو به ما ارزون تر میده اخه بابام خیلی کار براش انجام میده.........
این از بابام.37میلیون هم پول مونده که میخاد یه ماشین برا من بگیره البته دردسرش اینه که قول دادم راننده مامانم بشمو هر چی مامانه گفت گوش کنم.
من میخام این پولو نگه دارم و وقتی 207 اومد بگیرمش.به نظره شما کاره درستی هست یا یه مزدا3 بگیرم؟
البته میتونم 2 یا 3 سال صبر کنم و یه تویتا کمری بگیرم.
چه کنم؟میترسم 2 سال صبر کنم بابام پشیمون شه...........
لطفن کمک کنیدنقل قول:
نمیدونم کجا باید برم برا این کار
زانتیا رو میده 35؟؟؟نقل قول:
حداقل 5 تومن از بازار داره گرونتر میده
2-3 سال صبر کنی؟؟؟
نه داداش من مگه حالت آشپزخونه شده؟
برو با 37 تومن همون مزدا 3 بگیر . راستی شما با این پول (72 تومن) میتونید یه bmw 320i هم بگیرید.
ولی همون بهتر مزدا 3 بگیرید.
من جای شما باشم، بابام رو مگان2000 میدم و خودم هم مزدا3. یا هر دوتامون مزدا 3.
شما باید به آقای meisam (مدیریت سایت)یه پیغام خصوصی با عناون "تغییر نام کاربری بزنید. بعد توی پیغام بگید که میخوایید تغییر نام کاربری بدید و نام کاربری جدید رو هم بگید.نقل قول:
آقا sina هم شاید بتون. به هر حال امتحان کنید.
الان بابام نیست که ازش بپرسم چرا این قدر گرون داره بش میده.
یه خبره بد!!!!!!!بابام میخاد ماشینه منو به نامه مامانم بزنه.
میگه من سنم پایینه!زوده برام.........
من 18 سالمه.کمه؟؟؟؟؟؟؟؟
چه کنم .باید بسازم دیگه.
ممنون
برا قیمت از بابام پرسیدم گفت که32 تا کلن داده.گفت که اضافه ی پولو از همون 32 تومان البته به قول خودش اگه چیزی بمونه..... دوسته بابام میخاد خرج ماشین کنه.یخچالو..........دقیق نمیدونم.ولی یخچالو مطمعنم.میرزه؟در کل 32 داده نه 35.
حالا من چه کنم؟پولو نگه ندارم که بعدن یه 207 بگیرم؟شایدم کمری؟یا برم تو کاره همین مزدا3؟
راستی میشه بگین چه طور میتونم پیغام خصوصی بدم؟
18 سال هیچم کم نیست. خیلی هم زیاده. بابات میخواد پیشگیری از فروش توسط خودت کنه. ولی جر و بحثتو کن. اگه اونا قبول نکردن تو قبول کن.
اشکال نداره، معامله ای هست که شده. واسه 2-3 تومن خوب نیست با رفیقش ...
فکر کردی 207 و کمری ، رولز رویس فانتوم هستن؟ نه بابا، اونجوریام نیست.
ضمن اینکه تا 2-3 سال دیگه کمری که دیگه کمری نیست میشه زانتیا شایدم مزدا 323.
عقل میگه تا نقد هست نقدو بچسب، نسیه رو پرتاب کن.
:46: :11:
اگرسال پیش قیمت 35 میلیونی و مزدا3 باقیمت 37 میلیونو می شنیدم خنده ام میگرفت یادمه یکی ازدوستانم که درگروه بهمن کارمیکرد وقتی گفت تیپ 3 مزدا3 راخیلی بتونندبفروشند 27 میلیونه بهش گفتم عمرابتونه همچین قیمتی بفروشه اما نه تنهافروخت بلکه بالاترهم رفت اون هم فقط به خاطر بالارفتن قیمت فولاد دردوماه اخیر (از550دلاربه 1100دلاررسید) اما اکنون دوباره به قیمتهای سابق برگشته به نظرم خودروسازها مجبور میشند که قیمت خودروراتادوماه آینده بیارند پایین . امامن مزدا3 باقیمت 27 میلیون تومان رابه زانتیای 22 میلیونی ترجیح میدم
آفرین.نقل قول:
به نکته خوبی اشاره دادی.
ممکنه قیمت ها بیان پایین.
ماشینهای زابنی کم استهلاک نرمتر وسادهتر هستند ماشینهای فرانسوی استهلاک بالا دارن ولی زانتیا دختر کشتره
سلام دادا:10:نقل قول:
نکنه میخوایید بگید زانتیا نسبت به مزدا3 دخترکش تره؟:46:
سلام.
دوستان ما قبل خرید زانتیا سمند داشتیم.حالا من با بابام صحبت کردم و قرار شد اون 37 میلیونی که من قراره باش ماشین بگیرم بزارمش بانک تا هر موقع خاستم درش بیارم و باش ماشین بگیرم و سمند تا اون موقع که ماشین بخام بگیرم زیر پا من باشه.
دیگه کاری که شده.
حالا میخاستم بدونم که کمری 2007 فول چنده؟
اخه بابام قول داد که اگه دانشگاه علمی کاربردی قبول بشم 15 میلیون بم بده خودمم 9 میلیون تو بانک دارم که جمعن میشه 24 میلیون.
حالا چه کار کنم؟اخه دیروز پشت کمری یکی از دوستا بابام نشستم خیلی حال کردم.
عزیزم تا کمری بخری میتونی ماله منو سوار بشی تازه از کارواش اومدم اگه دوست داشتی بگو اکه نخواستی میتونی ماله داداشمو سوار بشی دوستاتم بیار سوار بشن
کمری 2007 اتومات الان 48.500.000 تومن هست.نقل قول:
سلام. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رفیق من خودم زانتیا داشتم واقعا میشه گفت جته زمینی هستش. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی رانندگی با مزدا 3 حال دیگری دارد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته من مزدا 6 دارم که از کیش آوردم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به به به داش عادلنقل قول:
قدم رنجه فرمودی، قدمت روی چشم.
خوب شما به عنوان فردی که 2 تا رو داشتی، نظرت در این رابطه یکم مفصل تر بگو لطفا.:11:
فرشاد جان شما که استاده مایی با اجازت :
راستش زانتیا از نظر کند اولیه و شتاب ماشین و سرعت از مزدا 3 سرتره ولی جلو داشبورد ساده و امکاناتش لذت رانندگی رو تا حدودی واسه آدم کم میکنه.
ولی مزدا 6 که من داشتم ( البته قبلا ) واقعا آدم از یه رانندگی اسپورت لذت میبره.
مزدا 6 هم شبیه به مزدا 3 هستش با تفاوت های جزئی مثل جلو پنجره.
در کل نظر من روی مزدا 3 هستش.
دوستان این سیستم تعلیق اگه اشتباه ننوشته باشم مال زانتیارو میگم رو سی5 هم هست یا فقط رو زانتیا هست؟
نظرتون در موردسی5 چیه؟
لطف داری عادل جون. واقعا از نظرت ممنون.نقل قول:
:11:
سیستم تعلیق سیتروئن کلا عالی هست. از ژیان (CV2) گرفته تا C6 و ... همگی سیستم تعلیق خوبی دارن.نقل قول:
حتی ژیان هم تنظیم ارتفاع داره...!:18: (البته یکم با این تنظیم ارتفاع های امروزی فرق داره- با پیچ به راحتی تنظیم میشه)
در مورد یکی بودن سیستم تعلیق C5 و زانتیا متاسفانه اطلاعی ندارم.
نظرم در مورد C5 چه قدیم و چه 2008ش واقعا منفی هست. 2008ش یکم بهتر شده - مخصوصا قیافش به نظرم از قبلی خیلی بهتره.
ولی اون C5ی که شما مد نظرتون هست مشکلات زیادی داره.
از قیافش گرفته تا سیستم های الکتریکیش.
با قیمت C5 میشه مگان 2000 خرید که با اون تقریبا در یه کلاس هستن ولی واقعا مگان کجا و C5 کجا.
برای رانندگی اسپرت تر و با لذت تر هم که مزدا 3 هست. پس دلیلی نداره بریم سراغ C5 .
ولی اگه احیانا خواستید برید سراغ C5 ، پیشنهاد من اینه که همون زانتیا رو بگیرید
مزدا 3 بهتره ديگه اين كه اصلا نظر سنجي نميخواست.
با زانتیا که رانندگی کردم خیلی حال کردم.شاید بخرم.............
میتونم بپرسم تا بحال با چه ماشینایی رانندگی کردید؟؟نقل قول:
آخه آدم وقتی با یه ماشینی برای اولین بار رانندگی میکنه که تا بحال بالاتر از اونو نداشته، خیلی بهش خوش میگذره و میگه این بهترینه.
ولی پیشنهاد من اینه که اگه میخواید برای لذت رانندگی (همون چیزی که توی زانتیا حس کردید) ماشین بگیرید، حتما با مزدا 3 هم برونید.
لذت رانندگی مزدا 3 بیشتر از زانتیا هست.
من تا به حال با ماشین های زیر رانندگی کردم:
رنو-سمند-پرشیا-206-405-کمری-سوناتا-پراید-زانتیا-اردی
سوناتا خوب بود ولی کمری یه چیزه دیگه بود.ولی زانتیا وقتی پشتش میشینی و به پولی که بابتش دادی فکر میکنی حال میکنی.به خودت میگی در برابر پولی که دادم بهترینو گرفتم........
به نظر شما کمری ارزش خرید داره؟یا زا نتیا بهتره؟اخه قیمتارو ببینید.....!!!!!!!
زانتیا مفت گرونه
اصلا به درد نمی خوره....
خدائیش خودروهای ژاپنی خیلی خوبن
لذت رانندگی با کمری و سوناتا که خیلی بیشتر از زانتیا هست.نقل قول:
من پیشنهاد میکنم اگه برای لذت رانندگی میخوایین بخرین، حتما یه دوری هم با مزدا 3 بزنین. ضمن اینکه فکر کنم قیمتش 3-4 تومن از زانتیا بشتر هست.
به هر حال در نهایت تصمیم اصلی رو خودتون باید بگیرید و اینها فقط نظرات ما هستن. (که البته بی پایه و اساس هم نیستن)
========
یه نکته خیلی مهم
هر کسی لذت رو توی یه چیزی میبینه. ممکنه یکی لذت رو توی آرامش ببینه و دیگری توی هیجان و ...
از فکر مزدا3 اومدم بیرون چون فکر میکنم مزدا3 ماشینی نباشه که بشه یه 5 سالی نگرش داشت اخه من الان که ماشین میگیرم دیگه نمیگیرم تا زندگیم ردیف بشه بعد اگه تونستم بگیرم تازه دیگه خبری از پول بابا هم نیست.
فکر کنم زانتیایا کمری بهتر باشه کمری که گرونه ولی زانتیا رو میتونم الان بگیرم.به نظرتون یه سال وایسم بعد یه کمری بگیرم ودیگه خیال خودمو راحت کنم یا همون زانتیا خوبه؟
سلام.دوستان نظرتون در مورد bmw530i چیه؟ماشین خوبیه؟
به نظره شما bmw530i بهتره یا کمری2007؟
سلام.نقل قول:
در تمام حالات، bmw 530i بهتره. الان اگه 530 دارا بیان اینجا، فکر میکنن داری بهشون فحش میدی.
ولی با توجه به قیمت، کمری بهتره.
:46:
اصلا مزدا 3 کجا زانتیا کجا
همه می دونن که مگان از زانتیا خیلی بهتره
و همون مگان هم پیش مزدا 3 کم اوره فعلا
پس فقط دنبال مزدا باش
bmw530i چه قیمت هست؟bmw530i همین یه مدله یا مثل کمری: 2006 و20007.......داره؟
میشه یه سری از مدل های خوب bmw را بگین؟
اگه بگین خیلی ممنون میشم.
دوستان چرا این جا همه با زانتیا مخالفن؟میشه کسی دلیل مخالفت را بگه؟اگه ایرادی تو زانتیا هست بگین؟
اخه ما الان داریم.خداییش حرف نداره.پاتو که میزاری رو گاز میره.................
الان به نظرم چیزی نخرید خیلی بهتر باشه قیمت فولاد از1200دلار سه ماه پیش شده 385 دلار .در بازارهای جهانی تمام مواداولیه دارند سقوط میکننداساسی
دقیقا نمیدونم الان. ولی بالای 100 هستش.نقل قول:
ایرادای زانتیا نسبت به مزدا 3 پیدا میشه وگرنه در حالتی که خودش رو با خودش مقایسه کنیم ممکنه به جز ایمنی، ایراد دیگه ای نداشته باشه.نقل قول:
در مقایسه با مزدا3 و مگان امکاناتش کمتره.
قدیمی تره.
ایمنیش از مزدا3 و مگان که هیچ، از خیلی خودرو های دیگه کمتره،
قیافش از مزدا3 بد تره.
و...:46:
پس bmw را به خاطره قیمته بالا به کل بیخیال میشم.
یا کمری یا زانتیا میگیرم.اگه بخام کمری بگیرم باید یک سال صبر کنم ولی اگه بخام زانتیا بگیرم هر موقع خاستم میتونم بگیرم.
به نظره شما چه کار کنم؟
زانتیا که تو یکسال اخیر قیمتش بیخود اینقدر رفته بالا ولی مزدا3 حداقل از نظر قیافه که خیلی بهتر طراحی شده ارزش همچین قیمتیو داره//
سلام. خوبی؟نقل قول:
به نظره شما چه کار کنم؟
به جون خودم، به جون بابام، به جون مامانم نظر ما روی مزدا 3 هست.
ولی حالا که قبول نداری من از بین این دو حالت (زانتیا همین روزا و کمری سال آینده) من زانتیا رو ورمیدارم.
میدونی چرا؟ چون نمیدونم تا سال دیگه چه اتفاقایی میوفته. کمری میشه چند تومن. اصلا شاید تا سال دیگه مردم. اونوقت توی اون دنیا پشیمون میشم.:46:
سلام.قیمت مزدا3ومگان میشه بگید