بازی بعدی با کیه؟ چه روزی؟ چه ساعتی؟!
Printable View
بازی بعدی با کیه؟ چه روزی؟ چه ساعتی؟!
برنامه ديدارهاي تيم ملي فوتسال ايران در مسابقات فوتسال جام جهاني 2008 برزيل اعلام شد.
به گزارش سايت فدراسيون فوتبال، پيکارهاي جام جهاني فوتسال از تاريخ 19 مهر ماه سال جاري به مدت 19 روز به ميزباني برزيل برگزار مي شود.
بر همين اساس برنامه ديدارهاي تيم ملي فوتسال ايران در مسابقات جام جهاني به شرح زير اعلام شده است:
*ايران-اسپانيا 10 مهر ساعت 10:30 به و قت برزيل در ريودوژانيرو
*ايران – ليبي 14 مهر ساعت 12:30 به و قت برزيل در ريودوژانيرو
* ايران-اروگوئه 16 مهر ساعت 12:30 به و قت برزيل در ريودوژانيرو
*ايران- چک 18 مهر ساعت 10:30 به وقت برزيل در برازيليا
تاريخ مخابره پيام:سه شنبه 19 شهريور
ساعت 10:30 یعنی 17 تهران
و 12:30 یعنی 19 تهران
بازیها همگی از شبکه ی رای اسپورت ایتالیا نشان داده میشه !
ايتاليا رو هم نبايد دست كم گرفت تيم واقعا قوي هست من فينال فوتسال اروپا رو بين اسپاينا و ايتاليا ديدم. كلا ايتاليا خيلي از اسپانيا سرتر بود فقط اسپانيا حرفه اي تر بود و توپهاي آخرش گل ميشد. البته قرعه خوبي نداره چون فكر كنم به برزيل بخوره كه برزيل رو نميتونه بزنه . . .
سلام بر دوستان فوتسال دوست
لذت بردیم از این بازی خدایی این یکی از لذت بخش ترین بازیهایی که میبینم البته به اضافه ی والیبال (یه استرس و هیجانی گرفته بودم که خودم باور نمیکردم گیچ بودم:31:)
نقد بازی
اول چند تا نکته را بگم تا برای همه روشن بشه
1-اسپانیا قهرمان دنیاست
2-تا حالا مسابقات زیادی با ایران انجام داده که در تمامی مسابقات موفق و برتر بوده !
3-در ایران جوانگرایی شده (یعنی نباید به اندازه ی اسپانیا ازش توقع داشت چون اسپانیا از لحاظ تجربه ، نفرات با تجربه ی زیادی داره)
4-این اولین بازی ایران بود در این دوره ی جام جهانی
5-اسپانیا تجربه ی بسیار بیشتری از ایران داره و مهمتر بازیهای دوستانه ی بیشتری با تیمهای برتر دنیا داشته
6-....
با توجه به این نکات ایران بازی بسیار خوب و مورد قبولی از خود نشان داد! و برد 3-0 ایران در نیمه ی اول نشان دهنده ی پتانسیل قویه ایران و زهعر چشمی بود برای تمام تیمهای حاضر در دنیا و به نظر من در نیمه ی اول ما قهرمان دنیا بودیم
دلایل قدرت در نیمه ی اول:
1-تاثیر گرفتن به نحو احسن ازبرنامه های مربی
2-اجرای دقیق تاکتیکهای تیمی که از سوی مربی معرفی و تجزیه تحلیل شده بود (مهمترین تاکتیک ایران که بسیار هم خوب و قوی روش مانور دادند ، تاکتیک ضد حمله بود که دیدید که 2 گل خیلی قشنگ را با این تاکتیک به ثمر رساندند)
3-آمادگی بدنها در حد بازیها یعنی جام جهانی
4- استفاده ی بسیار صحیح از بازیکنان و انجام تعویضها به موقع
5- داشتن دروازه بان واقعا عالی
6-دفاع دقیق و منسجم
7- استفاده ی بهینه از موقعیتها
9-....
در نیمه ی دوم هم خیلی خوب بازی کردیم ! ولی چند تا دلیل باعث باختمون شد که توضیح میدم:
1- تیم ما در آمادگی بدن از تیم مقابل خیلی ضعیفتر بود (نه بگم بدنهای ایرانیان ضعیفه ها ، بلکه بدنهای اسپانیا خیلی خیلی قویه منطورم تقابل دو تیم هست
2- از بین رفتن انسجام دفاعی نیمه ی اول
3-اشتباه در یارگیری (مخصوصا شمسایی)
4- عدم استفاده ی بهینه از فرصتها (شمسایی خداوکیلی خیلی خیلی قشنگ بازی کرد و اصل نمیخوام خرده بگیرم ولی کاش رو 2 ضربه ی آخربازی دقت بیشتری میکرد مسلما یکیش گل میشد)
5-.....
و نکات کلی بازی :
1- دروازه بان ایران بسیار عالی کار کرد جای تعریف و تمجید فراوان داره و عامل تساوی تیم هم بود چون در 28 ثانیه پایانی بازی یه پنالتی از نقطه ی دوم برای اپانیا اعلام شد که با اقتدار تمام توپ را مهار کرد!
2-دروازه بان اسپانیا اصلا نمایش خوبی نداشت و فرصت گرفتن از تیم مقابلش نصف نشری (دروازه بان ایران نبود)
3-داشتن تجربه ی فراوان بازی بازیکنان اسپانیا کاملا مشهود بود به طور مثال بازیکن شماره 11 اسپانیا خیلی با تجربه بازی میکرد !
4-اسپانیا بیشتر گرفتن نتیجه ی تساوی را مدیون توراس است! چون 2 گل زد و خوب هم بازیسیازی میکرد !
5-داورها هم اشتباه میکردند! بهتر در انتخاب تیم داوری دقت بیشتری به عمل بیاد!
6-.....
جمع بندی در مورد این بازی:
در کل بازیه خیلی زیبا و مهیجی را بیننده بودیم! برتری اسپانیا کمی مشهود بود ولی این ایران بود که به نحو احسن و به شکلی هنرمندانه قهرمان دینا را متوقف کرد! و 1 امتیاز با ارزش از این تیم گرفت ! یکی از دوستان حرفی زد خیلی قشنگ گفت! گفت ما این بازی را بردیم حالا چرا !؟ چون اسپانیا شک نداشت میبره ولی ایران تساوی کرد و این ایران بود که 2 امتیاز از آن تیم گرفت و بهتر که 1 امتیاز هم به خود داد (که البته با کمی دقت و تمرکز میتونست 3 امتیاز بازی ماله خودش کنه که ما ناشکر نیستسم خدایی بازم دمشون گرم)
جمع بندی کلی در مورد این بازی و جام جهانی:
انشاءالله بازهای بعدی هم زیبا و مهیج باشه و ایران هم بتونه بر تیمهای دیگر غلبه کنه! اگر ایران به همین شکل دیگر بازیها را انجام بده 100% ما جزو 4 تیم اول جهانیم !
به این نکته هم توجه داشته باشید که این بازی یه برگ برنده برای ایران است از این بابت که ترسی را در کل جام جهانی و برای تمام تیمها ایجاد کرد!
به این نکته هم توجه کنید که دیگر تیمهای گروه ایران هم اسان نیستند درسته که از اسپانیا قویتر نیستند ولی اصلا نباید دست کم بگیریمشون! مثلا تیم لیبی که کمترین شناخت را نسبت بهشون داریم این تیم قهرمان آفریقاست! تیم اروگوئه هم از تیمهای متوسط به بالای آمریکای جنوبی است!
دوستان یه چیز خیلی خیلی خیلی خیلی حالب بگم ! تو این لینک
http://www.fifa.com/newscentre/photo/photolist.html#894574
که عکسهای بازیها را گذاشته در کنارش یه نظر سنجی است ! نوشته که قهرمان بازیها کی میشه ؟! شما مافیه رأیتون را بدید (نامردی نکنید بدید به ایران:31:) و نتیجه را ببینید! برزیل که در صدره و اگر دقت کنید ایران در مقام دوم شانس قهرمانیه !:18: و این نشون میده که این بازی واقعا تأثیر خودشو گذاشته:27: (اول ایران دوم بود هی که صفحه را ریفرش کردم شد اول و هی داره اختلافش با پایینها بیشتر میشه:10::8:)
تمامی این حرفها نظر شخصی من بود و انتقاد های شما صحیح و وارد است ! ممنون میشم نطر دوستان را هم بدونم!
قربانتان: مصطفی عشقی
سلام مصطفی جان..
بابت تفسیر قشنگت ممنون..
خوش به حالت که این بازی رو مستقیم دیدی.. من که تکرارشم ببینم کلامو میندازم هوا :31:
چرا شبکه 3 بازی رو پخش نکرد ؟ ناسلامتی مسابقات جهانیه فوتساله..
درسته منم حرفهاي شما رو قبول دارم اما در حال حاضر كه نه امكاناتي داريم و نه مديريت درست حسابي و ... تنها چيزي كه ميتونه كمك كنه يك مربي خوب برا فوتبال هست طوري كه بتونه تمام بازيكنا رو با هم هماهنگ كنه و يك اعتماد به نفس بهشون بده چيزي كه خيلي كم ميشه توي بازيكنا پيدا كرد .نقل قول:
در پاسخ به سوال شما من فكر ميكنم كه دليلش اين باشه كه جوونهاي ايراني به فوتبال علاقه و عشق خيلي زيادي دارند(تقريبا مثل برزيليها يه خون فوتبالي دارند) ولي اين دليل منطقي نيست .چون اگه تنها بحث عشق و علاقه مطرح بود پس چرا تو فوتبال ضعيف هستيم :
در جواب بايد بگم كه برا پيشرفت فوتبال علاوه بر عشق و علاقه پيش نيازهاي ديگه هم وجود داره از جمله سرمايه گذاري سنگين و بلند مدت و همچنين مديريت كارامد كه ما تو دو تا بخش آخر مشكل داريم و برا همين هست كه فوتبال ما از فوتسال عقب تر هست . ولي در فوتسال اون سرمايه گذاري كه فوتبال ميخواد لازم نيست مثلا فوتسال ورزشگاههاي بزرگ و با تجهيزات پيشرفته نميخواد و ما تو هر شهر و ديار اين مملكت بالاخره يه سالن ورزشي كه بشه توش فوتسال بازي كرد داريم و همچنين فوتبال هاي كوچه خيابوني ما هم شباهت زيادي به فوتسال داره كه خيلي تو بحث پيشرفت اين امر كمك ميكنه .
همين فوتبالي هم كه الان ما داريم و شما ميبينيد كه هميشه تقريبا تو سطح اول آسيا حرفي براي گفتن داره اثرات همون عشق و علاقه هست نه سرمايه گذاري و مديريت درست.
مثلا شما امكانات ما رو (ورزشگاهها و تجهيزات رو با همين كشورهاي عربي مقايسه كنيد امارارت عربستان قطر و . . .
اين اعتماد به نفس بعلاوه هماهنگي كه مربي به وجود مياره ميتونه يه تيم خيلي خوب بوجود بياره .
كه همه اينها با هم ديگه نتيجش يه كار گروهي خوبه.
نظرسنجی برای قهرمانی هم جالبه !
برزیل اول ایران دوم و بالاتر از اسپانیا قرار داره !
مصطفی جان ممنون.
کاملا موافقم.
در اينكه مربي خوب ميتونه موثر باشه شكي نيست ولي من فكر ميكنم اين تاثير شايد نهايت 10% باشه و تا زماني كه ما زيرساختها مون درست نشه مربي خوب هم نميتونه كاري بكنه اگر هم كاري بكنه بيشتر مسائل روحي رواني و مقطعي هست و نميتونه با ثبات باشه .نقل قول:
در كل امروز فوتبال يه علم شده و تو كشورهاي پرچمدار فوتبال به صورت اكادميك تدريس ميشه و بازيكنان رو از سنين كودكي با اين علم آشنا ميكنند نتيجه اش رو هم ميبينند .
يكي از كشورهايي كه خيلي پيشرفت خيلي زيادي داشته و به صورت پايه اي كار ميكنه همين ژاپن هست كه امروز بدون شك يكي از قدرتهاي اول آسيا ست
بچه ها در مورد ليبي هم بگم كه طبق صحبتهاي آقاي شمس سرمربي تيم ملي ، اين تيم يكي از تيمهاي ناشناخته و احتمالا قوي اين دوره هست چرا كه تونسته تو دوره پيش مصر قهرمان چندين دروه آفريقا رو شكست بده و قهرمان شده و حتي تو اظهار نظر هشون هم از قهرماني جهان هم صحبت ميكردند.
فكر ميكنم بازي بعدي ايران زياد هم آسون نيست
انشا الله كه مي برند.
حرفات كاملا درسته اما با اينكه مربي نهايت بتونه 10 درصد تاثير داشته باشه مخالفم.نقل قول:
در اينكه مربي خوب ميتونه موثر باشه شكي نيست ولي من فكر ميكنم اين تاثير شايد نهايت 10% باشه و تا زماني كه ما زيرساختها مون درست نشه مربي خوب هم نميتونه كاري بكنه اگر هم كاري بكنه بيشتر مسائل روحي رواني و مقطعي هست و نميتونه با ثبات باشه .
در كل امروز فوتبال يه علم شده و تو كشورهاي پرچمدار فوتبال به صورت اكادميك تدريس ميشه و بازيكنان رو از سنين كودكي با اين علم آشنا ميكنند نتيجه اش رو هم ميبينند .
يكي از كشورهايي كه خيلي پيشرفت خيلي زيادي داشته و به صورت پايه اي كار ميكنه همين ژاپن هست كه امروز بدون شك يكي از قدرتهاي اول آسيا ست
شما گاس هيدينگ يا ادوكات رو نميبينيد با يه تيم معمولي چكارا كه ميكنن ؟ درسته كه موقت هست اما خودش كافيه تا نشون بده كه با همين بازيكنا هم به جاهاي والايي رسيد.
در كل با نظرت موافقم اما فعلا تو ايران نميشه اميد زيادي به اين جور چيزا داشت.
نقل قول:
منكر اين قضيه كه مربي خوب ميتونه تاثير داشته باشه نيستم ولي حرف من اينه كه مربي تو اولويتهاي بعدي قرار ميگيره .بعدش هم من گفتم كه تاثير مربي خوب مقطعي هست و عمرا كره جنوبي بتونه دوباره چهارم جام جهاني بشه . حداقل تو 20 سال آينده نميتونه .ولي ژاپن ميتونه
اگه ميبينيد گاس هيدينگ با كره جنوبي و استراليا تو جام جهاني 2002 و 2006 و با روسيه تو جام ملتهاي اروپا اينقدر خوب نتيجه ميگيره براي اينه كه اين كشورها اون حداقل زيرساختهاي لازم رو دارن .
ولي فكر ميكنم تو كشور ما زمينه هاي لازم از نظر سرمايه گذاري نيست و گاس هيدينگ كه هيچي اگه باباي گاس هيدينگ هم بياد فكر نكنم بتونه اونقدر تغييري بوجود بياره.
موفق باشيد.
دمشون گرم به خدا...
آدم باورش نمیشه نیمه اول 3-0 به نفع ایران تموم شده باشه!!!
واقعا با این امکانات در پیت ما فوتسال فقط غریزی به اینجا رسیده فدراسیون اصلا نمیتونه بچسبونه به خودش...
با اون برنامه ریزی شون...
آقا یه سوال دارم چرا فوتسال رو المپیکی نمیکنن؟
من تو المپیک 2008 یه رشته هایی دیدم که اصلا تا حالا ندیده بودم...:31:
تو مایه های حرکات موزون تو آب بود هماهنگ مختص بانوان...جنگولک بازی...:27:
حالا این یکیش بود...یا مثلا خارج آب هم داشت...دی:
ولی فوتسال نداره چرا؟
اینکه چرا فوتسال تو المپیک نیست میتونه به این برگرده که قبلاً اون چنان هیجانی توش نبوده. ولی الآن یکی از پرهیجان ترین بازی های دنیاست..
یه تیم از قهرمان جهان، 3 - 0 جلو میفته، قهرمان جهان با یه بازیه حساب شده میاد تو نیمه ی دوم 3 گل عقب افتادگیش رو جبران میکنه
به این نمیگن هیجان..
به نظر من جاش واقعاً تو المپیک خالیه. اون چنان هزینه ای هم نمیخواد بکنن..
اصلاً فوتبال رو بردارن و جاش فوتسال بذارن (همچین کاری رو نمیتونن بکنن)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه نکته جالبی که وجود داره اینه که بازی اروگوئه و لیبی هم 3 - 3 مساوی شده..
چک هنوز بازی انجام نداده. با این شرایط همه چی از اول دوباره شروع میشه، با این تفاوت که ما سخترین بازیمون رو انجام دادیم..
خیلی به صعود از این گروه میشه امیدوار بود. چون اسپانیا اگه قرار باشه تو بازی با تیم های دیگه هم کم بیاره، احتمال صعودش از این گروه خیلی کم میشه.. رو همین حساب میشه گفت که بقیه ی تیم ها رو به احتمال زیاد میزنه..
اگه امتیاز ها درست پخش بشه ما احتیاج به دو برد داریم..
خیلی بخوایم سخت گیرانه نگاه کنیم، احتیاج به دو برد و یه تساوی داریم..
پس میشه به صعود از این گروه امیدوار بود..
سلام.
بازي مهم ما با چك هستش.
اروپايي ها هميشه تيم هاي دردسر سازي بودن و هستن.
اروگوئه رو يك يا دو سال پيش در مسابقاتي كه در مالزي برگزار شده بود و اگه يادتون باشه آرژانتين رو هم در نيمه نهايي همون بازيها 3-2 برده بوديم به راحتي برديم. اگه اروگوئه رو با آرژانتيم مقايسه كنيم 50% قدرت آرژانتينو داره. من نيمه اول بازي ليبي با اروگوئه رو ديدم. ليبي اصلاً فوتسال بلد نبود. فقط حركات انتحاري ميكرد اصلاً بازي اونا قابل قياس با بازي ايران-اسپانيا نبود.
از نظر من اگه ايران خودشو نگيره و مغرور نشه اين دو تا تيم (ليبي و اروگوئه) براش دردسر ساز نيستن. فقط ميمونه چك.
بايد فردا بازي اونا رو هم ببينيم بعد قضاوت كنيم.
چند نكته هم در مورد بازي ايران-اسپانيا بگم و اونم اينه كه دروازه بان ما با وجود بازي خوبي كه از خودش نشون داد ولي روي گل دوم مقصر بود كه به هواي اينكه توپ داره ميره تو اوت ولش كرد و توپ رفت تو دروازه.
بعدشم وقتي تحت فشار قرار ميگرفت زود توپو ميزد به اوت بقل دروازه ايران در حالي كه ميتونست حداقل يه توپ بي هدف و بلند به سمت دروازه اسپانيا روانه كنه ولي دستپاچه ميشد سريع در منطقه خطر ايران توپو ميزد به اوت.
ولي دمش گرم كه پنالتي آخرين ثانيه هاي بازي رو از اسپانيا گرفت.
به نظر نميرسه اسپانيا در مقابل بقيه حريفان امتياز ازدست بده. با اين تساوي قطعاً حساب كار دستش اومده و فهميده كه بايد با تمام قوا مقابل حريفان بازي كنه. پس بايد به خودمون تبريك بگيم كه تونستيم از اين ميدان بزرگ همچين امتيازي بگيريم.
البته اگرم كمي خوش اقبال تر بوديم ميتونستيم بازي رو ببريم و شگفتي رو تكميل كنيم.
الآن فقط چك مجهوله. بايد ببينيم چي ميشه. ايران هم تا 14 مهر استراحت داره. من نميدونم اين چه صيغه ايه كه بايد بازيهارو در چهار گروه 5 تيمي بچينن و از هر گروه فقط 2 تيم بايد بالا. اينطوري كار سخت تره ولي اونايي كه بيشتر مستحق هستن ميان بالا.
راستي تا يادم نرفته! اگه ايران از گروهش بالا بياد به همراه اسپانيا بازم در يك گروه 4 تيمي با تيم هاي اول و دوم گروه c همگروه ميشه يا داستان چيز ديگه ايه؟ هركي ميدونه لطفاً بگه.
متشكرم.
راستي در مورد بازتاب اين نتيجه در جهان هم اگه كسي مطلبي داره بذاره. لطفاً
در مورد بازتاب اين نتيجه در جهان اگه كسي مطلبي داره بذاره. لطفاً!
اين لينك ها رو ببينين :
سلام دوستان این فرکانس رای اسپورت چنده؟رو هاتبرد هست دیگه؟
سلام به همه
تساوی ارزشمندی بود
راستی یه چیزی توی سایت رسمی فیفا یه رای گیری گذاشتن در مورد قهرمانی فوتسال جهان
فعلا برزیل اوله
با تعجب فراوان ایران دوم
راستی منم رفتم رای دادم
اگر تونستین برین رای بدین
کد :
کد:www.fifa.com
منم رأی دادم..
نکته ای که جالبه اینه که اسپانیا پنجمه..
درصد ایران هم همینجور رو به افزایشه..
تا چند ساعت پیش 17 % بود، الآن شده 20 % !
اینم برنامه ی بازی ها
یه م ناجوره ببخشید :
درسته كه هممون عاشق قهرماني ايرانيم ولي بايد منطقي با اين قضيه برخورد كرد.
با رأي گيري نميشه تيمي رو قهرمان كرد. يادمه تو وب سايت فيفا همزمان با برگزاري جام جهاني 2006 آلمان رأي گيري گذاشته بودن و توش پرسيده بودن به نظر شما كداميك از گزينه هاي زير آقاي گل جام جهاني ميشه؟ توي اون ليست اسم علي كريمي هم بود و ايرانيها اينقدر تو وب سايت هايي مثل همين وب سايت تبليغ اين رأي گيري رو كرده بودن كه علي كريمي توي اون نظر سنجي با اختلاف زياد اول شده بود. ولي آيا علي كريمي در اون جام اصلاً تونست بازي خوبي از خودش به نمايش بذاره؟ گل زدن پيش كش.
درضمن اگه آراي سيستم هايي كه زبان اصليشون غير انگليسي هست رو هم ببينين بد نيستا !
مثلاً : Fr , Es , De
من با كمال احترام و علاقه شديدم به ايران، به برزيل رأي دادم.
اونا تو خونه شون به هيچكس باج نميدن.
ژاپني رو كه ما به زحمت با يك گل برديمش، با 12 گل بدرقه كرد!!!
جزاير سليمان رو هم با 21 گل درهم كوبيد.
من آرزو دارم ايران از گروهش به مرحله بعدي بره و در اونجا هم با اقتدار بازي كنه و اگه تونست به مرحله نيمه نهايي هم برسه. همين برام كافيه. فراموش نكنين كه ايران دوره پيش يه آبروريزي حسابي با انصاري فرد كرده بود. به پرتغال 0-4 و به آرژانتين هم 1-6 بازي رو واگذار كرد. پس از 4 سال پيش تا الآن همين كه تونسته با اسپانياي بزرگ مساوي كنه بسيار با ارزشه و اميدوارم بهتر هم بشه. ولي هنوز فكر قهرماني تو سرم نميره.
يه كم واقع بين باشين. لطفاً !!!
جالبه بدونين كه در رأي هايي كه از سيستم هايي كه زبان اصليشون اسپانيايي بوده گرفته شده به اين ترتيبه :
1- برزيل 50.28%
2-ساير تيمها 29.92%
3-اسپانيا 14.09%
4-ايتاليا 5.41%
5-ايران 1.68%
6-مصر 1.62%
راستي كسي نميدونه كه آيا بقيه بازي هاي ايران از تلويزيون ايران پخش ميشه يا نه؟
در ضمن در مورد نحوه چينش مرحله بعدي هم اگه كسي چيزي ميدونه بگه. لطفاً
درسته که شمس گفت لیبی را نمیشناسیم ولی این برنامه ی بازیها بهترین فرصت را ایجاد کرد که با دیدن بازیها به شناخت کاملی از این تیمها دست پیدا کنند!نقل قول:
در کل ایران تو بد گروهی افتاده و راحتترین گروه برای برزیل است !
به امید موفقیت تیم ایران در این دوره از بازیها !
نظر من : بی شک از این گروه صعود میکنیم !
تعیین رشته های ورزشی موجود در المپیک تحت نظر یه هیئت قوی از کارشناسان ورزشی است! به نظر من کارظون عالیه و برای انتخاب و یا عدم انتخاب هر رشته ای دلایل محکم و مستدلی دارند! به عنوان مثال ورزشهای سافت بال و بیس بال را بهه دلیل استقبال به شدت کم تماشاگران به طور کلی از بازیهای رسمی المپیک کنار گذاشتند و دارند بررسی میکنند که ووشو و کاراته را وارد عناوین رشته های ورزشی کنند !نقل قول:
نقل قول:
نظرات شما همه متین و صحیح ولی من نظرات خودم را هم میگم :
مطمئنا بازی مهمی همچون اسپانیا دیگر در این گروه نخواهیم داشت والبته نباید تیمهای حریف را دست کم گرفت! و حرف شما درسته که تیم قدرتمندیه ولی باید دید که در جام جهانی چطور بای میکنه ! و این اصلا نشون نمیده مثلا تیم مصر با این همه شانس برد و ادعا از تیم گواتمالا با نتیجه ی 1-0 شکست خورد یا لیبی قهرمان قاره ی افریق با اروگوئه 3-3 کرد ! و ایرانی که 2بار در بازی دوستانه از اسپانیا باخته بود به ناگهان همچنین حماسه آفرینی ای میکنه! میخوام بگم شرایط تیمها در موقعیتها مختلف به اشکال گوناون بروز میده و در کنار آنالیز وضعیت هر تیم باید شرایط آنها را در همان دوره بررسی کرد!
و کاملا با این حرفتان موافقم
در مورد نظرتان در مورد دروازه بان کاملا باهاتون مخالفم ! یعنی مطئنم که همگی با من هم نظرند که بسیار عالی نقش خود را ایفا کرد و قبول هم دارم که مقصر در گل دوم بود ولی با بررسی و آنالیز دقیق به هیچ وجه نمیتوانم از عملکرد بسیارر قوی و قابل قبولش در کنار چند تا اشتباه کوچک بگذرم !نقل قول:
بايد فردا بازي اونا رو هم ببينيم بعد قضاوت كنيم.
در مورد شوت کردن بهت توپ به اوت های بغل من کاملا با دروازه بان موافقم (تجربه ی کمی هم در مورد دروازه بانی فوتسال ندارم:20:) و مطمئنم که بهترین کار همین کاریه که ایشون کرد !
الآن براتون تشریح میکنم ! ببینید دروازه بان وقتی توپ زیر پاش هست به طور تقریبی 70% از دروازهبانی به دوره وداره فکر میکنه که چطور توپ را به بهترین شکل در اختیار هم تیمیش قراربده و بعد از ضربه تازه تمرکزش را در دروازه بانی برقرار و حفظ میکنه! وقتی که دروازه بان تو موقعیتی قرار میگیره که باید زود توپ را از خودش دور کنه باید حواسش به دروازه هم باشه پس بهترین کار اینه که توپ را به بیرون بزنه تا در بهترین موقعیت تمرکز حفظ نقش خودش دروازه بانی قرار بگیره ! حالا شما میگید که توپ را به جلو بزنه با یه حساب و کتاب ذهنی و داشتن یه تجربه ی کوچیک در این بازیها متوجه میشید که قرار گرفتن توپ در اختیار هم تیمیتون خیلی احتمالش پاینه و احتمال اینکه یار حریف توپ را تصاحب کنه یا بلوکه کنه به بیرون یا با ضربه ای باز به جریان بندازه و یا پاس به هم تیمیش بده خیلی احتمالش بیشتره ! در نتیجه دروازه بان در بدترین شرایط نقش خودش قرار میگیره و به راحتی گل میخوره !
یه مثال هم میزنم که کامل روشن بشه ! اگر بازی آمریکا و ایتالیا را دیده باشدی حتما مشاهده کردید که گل اول ایتالیا به چه صورت رقم خورد! دروازه بان آمریکا کمی جلو اومد و در اثر یک پاس اشتباه توپ در اختیار ایتالیا قرار گرفت و آنها هم فرصت را به گل تبدیل کردند و بازی را به تساوی کشیدند !
نقل قول:
من که بعید میدونم و چشمم آب نمیخوره که ایران پخش کنه ! یادمه 8 سال پیش میگفتند تجهیزات ضعیفه و فلان و بیسار 4 سال پیش هم به یاد ندارم که پخش کرده باشند ! امسال کمه همه چی فراهمه فقط بلدند آبروریزی کنند!
به نظر من که از شبکه های هاتبرد ببینید همه ی بازیها رو !
من هم سرچی زدم ولی مرحله ی بعدش همچنان در هاله ای از ابهامه برای من !
نقل قول:
هاتبرد
11804
2/3
27500
من هنوزم روي حرفم هستم. لطفاً نگيد كه اون بهترين كارو كرد. چون ميتونست توپو خيلي عقب تر به اوت بزنه نه نزديك دروازه.حالا اگرم تو اين بين توپش به بازيكنان حريف برسه نشان از بد زدن توپه يه دروازه بان مطمئن بايد در شروع بازي كه يكيشم همين شوت هاي دروازه هستش مهارت داشته باشه اگه قراره تو اينجور جاها اشتباه كنه پس ديگه چرا اومده جام جهاني؟من هرگز نگفتم كه اون عملكرد بدي داشته و ميدونم كه اون دروازه بان خوبيه ولي ميتونه با برطرف كردن اين نقاط ضعفش مطمئن تر و كامل تر بشه. آيا اينكه دروازه بان دستپاچه بشه و توپو در نزديك دروازه خودي در شرايطي كه چند ثانيه هم فرصت فكر كردن داشته به بيرون بزنه اونم توي فوتسالي كه اوت كنار دروازه مثل خطا در نزديكي دروازه و يا كرنره ضعف به حساب نمياد؟
من ميدونم كه اون دروازه بان بهترين دروازه بان فوتسال ايرانه و شايد هم يكي از برترين دروازه بان هاي اين مسابقات هم باشه ولي اين باعث نميشه شما فكر كني كه با گفتن اين عبارات از ارزشش كاسته ميشه. ما ميتونيم با گفتن اين نكات به بهتر شدن عملكردش كمك كنيم.
نه تنها 4 سال پيش بلكه قبل تر ها هم بازي هاي جام جهاني فوتسال از تلويزيون ايران پخش ميشده و من از همون دوران به فوتسال علاقمند شدم. احتمالاً امسال حق پخش مسابقات بالاست و اينا هم كه براشون علاقه ملت ملاك نيست پس براي چي پخشش كنن؟
نقل قول:
نظر شما کاملا برای همه محترمه ولی بنده همچنان با نظرتون مخالفم !
دلایل را همه که روشن و دقیق بیان کردم و حتی با ذکر مثال ! البته یه نکاتی را گفتید که با نقل قول کردن بهتون پاسخ میدم !
حالا این ممکنه ولی من باز بهش حق میدم ، تصممی گیری کردن تو اون موقعیت بسیار سخته و نمیشه به این کار خرده گرفت ! به هر حال اوت اوته حالا شما میگی دم دروازه خطرش بیشتره حرفتون صحیح ولی مطمئنا خیلی فرق نمیکنه ! (بگذارید به حسابب تصمیم گیری سخت در اون موقعیت)نقل قول:
چون ميتونست توپو خيلي عقب تر به اوت بزنه
این دیگه از استدلالهای غلطه ! من الآن با یه حساب کتاب ریاضی اینو روشن میکنم ! ببینید سالن فوتسال خیلی کوچیکه پس احتمالات کمی توش رخ میده با این حساب 4 تا اتفاق میافتهنقل قول:
حالا اگرم تو اين بين توپش به بازيكنان حريف برسه نشان از بد زدن توپه
1- یا توپ میره تو اوت (یا یارش نمیتونه استپ کنه و یا اشتباها به اوت میزنه)
2- توپ دقیق به یارش میرسه
3- دفاع بلوکه میکنه توپ میره تو اوت
4- دفاع توپ را بلوکه میکنه و در زمین جریان پیدا میکنه
5- دفاع توپ را استپ کرده و با دقت بازی را ادامه میده!
بعید میدانم که جز این 5 حالت اتفاق بیافته (منظورم فکر معمول هست وگرنه در 1% ممکنه توپ مستقیم تو گل طرف بره یا .... که خب خیلی مسخره است براش حساب و کتاب کنیم)
ایده آل ترین وضعیت یعنی شماره 2 که احتمالش 20% هست
وضعیت معمولی یعنی احتمال شماره ها ی 1 و 3 یعنی 40%
وضعیت خطرناک خطرناکتر یعنی احتمالات شماره ی 4 و 5 یعنی میزان 40%
ببینید در اینکه دروازه بان توپ را داخل زمین بیاندازه 40%خطر وجود داره ، 20% وضعیت ایده آل هست و 40 درصد هم معوملی
خب اینجا عقل حکم میکنه که به خاطر قرار نگرفتن در موقعیت خطرناک و موقعیت گل برای تیک حریف به زدن توپ به اوت متوسل بشیم که بهترین حالت هست!
نکته ی مهم: این وضعیتی که من توضیح دادم در مورد اون 2 تا توپی بود که دروازه بان تو اوت زد (یعنی یه مقدار بیرون از دروازه بود پاس بهش دیر رسیده و بازیکن دفاع مجبور شده به عقب پاس بده و همچنین بازیکن حریف دروازه بانرا تحت فشار قرار داده)
ممنون میشم نظر دیگر دوستان را هم بدانم !
قربانتان: مصطفی عشقی
امیدوارم که کامل و روشن توضیح داده باشم ! و باز هم نظر شما برای من محترمه!
کاناله RAI Sport più بازی ها رو پخش میکنه
دوستان یه خواهش دارم فرکانس این کانالهایی رو که میگین رو بنویسین.ممنون از همگی.
11804
V
3/2
Hotbird
اقا ما چرا توی این قضیه گیج میزنیم ! خب معلومه دیگه ! 4 تا گروهه 5 تیمه از هر گروه 2 تا میاد بالا که به صورت ضربدری با هم بازی میکنند !نقل قول:
یعنی ایران باید تیم اول یا دوم گروه 3سوم بازی کنه که به احتمال قوی یکی از اون 2 تیمی که از گروه دیگه صعود میکنه آرژانتین هست و دیگریش یا اوکراین یا تیمی دیگر از این گروه (خدایی انتخاب بین تیمهای مصر و گواتمالا و چین سخته باید بازهای بعدیشونو دید)
دوستان عزیز من قبلا که به این سوال پاسخ داده بودم ! کافیه پست 68 را ببینید ! به این لینک :
حالا به هر حال ! بشینید بازی ها را ببینید و لذت ببرید !کد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=3029755&postcount=68
من فكر ميكنم مرحله دوم هم گروهي باشه چون جدول مرحله دوم در وب سايت فيفا گذاشته شده ولي سئوالم اينجاست كه اگه قراره مرحله دوم گروهي باشه اونوقت اگه به فرض ايران و اسپانيا از اين گروه بيان بالا باز هم با هم در مرحله دوم روبرو ميشن؟ اگه اينجوري باشه خيلي مسخرست.
البته نبايد چك رو فراموش كنيم چون ديشب 4-1 اروگوئه رو برده و ايران حتماً بايد اروگوئه و ليبي رو ببره تا در بازي با چك به اميد مساوي يا پيروزي به ميدان بره. البته اگه چك به اسپانيا ببازه!!
فردا همه چيز معلوم ميشه. چون قبل از بازي ايران- ليبي چك با اسپانيا بازي داره كه خيلي حساسه. براي ما بهتره كه اسپانيا چك رو ببره اگرم مساوي بشه كار به روز آخر كشيده ميشه. البته بازم تأكيد ميكنم ما بايد اروگوئه و ليبي رو حتماً ببريم و با مساوي كردن با هركدومشون كارمون تمومه و در اونصورت در بازي آخرمون در مقابل چك حتماً بايد پيروز باشيم. فردا شب همه چيز معلوم ميشه.
به اميد پيروزي ايران !!!
در مورد مرحله دوم اگه ايران و اسپانيا برن بالا به هم نميخورن.نقل قول:
سرمربي تيم ملي فوتسال اسپانيا:
از اشتباهاتمان در بازي با ايران درس گرفتيم
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم ملي فوتسال اسپانيا گفت: از اشتباهاتمان در بازي با ايران درس گرفتيم و برابر ليبي آنها را تكرار نكرديم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به گزارش خبرگزاري فارس، تيم ملي اسپانيا بعد از توقف برابر فوتسال ايران، در دومين بازي خود مقابل ليبي قرار گرفت و با نتيجه سه بر صفر به پيروزي رسيد.
ونانسيو لوپز اين تيم بعد از كسب اولين پيروزي تيمش در جام جهاني برزيل گفت: فرصت آن رسيده كه ادعا كنيم اسپانيا تيم بدون نقصي است و علت توقف ما برابر ايران، دوري از اين حقيقت بود. تنها مشكل احتمالي ما برابر ليبي، تماشاگران اين تيم بودند كه تجربه بازيكنان و برگزاري كلاس روانشناسي قبل از بازي به كمك مان آمد.
وي افزود: سرعت اين مسابقه، به اندازي بازي با ايران نبود و ما مجبور بوديم به سبك خاصي كه نمي توانم به جزئيات آن اشاره كنم اين مسابقه را اداره كنيم. اسپانيا در مجموع شش سبك متفاوت براي بازي در زمين دارد كه در ديدار با ايران، ما 2 نوع متفاوت را امتحان كرديم. ما براي هر بازي، تاكتيك خاصي را در زمين پياده خواهيم كرد.
ونانسيو لوپز در مورد وضعيت اسپانيا در گروه D مسابقات، تاكيد كرد: اين كه از گروه خود صعود كنيم براي هواداران مان زياد مهم نيست و به نظر امري بديهي مي رسد.
وي در جواب به ابراز اميدواري كنايه وار خبرنگار روزنامه آس اسپانيا مبني بر عدم رويارويي دوباره با تيم ملي ايران در مراحل حذفي، گفت: آرزو مي كنم اين اتفاق رخ دهد و دوباره با ايران بازي كنيم.
ليبي از اسپانيا 3 تا خورد ؟؟
متشكرم !نقل قول:
پس با اين حساب اگه ايران از گروهش به عنوان تيم دوم بياد بالا احتمال زياد با برزيل، (پرتغال يا ايتاليا) و (اوكراين يا آرژانتين) همگروه ميشه. چه گروهي بشه !!
من فكر ميكنم اگه ايران بتونه از گروهش بالا بياد بردن برزيل كه محاله ولي مقابل بقيه حرفي براي گفتن داره.
فكر مي كنم در بين تيم هايي كه ذكر شد فقط ايران با اوكراين بازي نكرده.
الآن ديگه جدال با اونا ديدن داره. چون الآن تيم ايران يه چيز ديگست. ميشه اميدوار بود كه ايران به جمع 4 تيم برتر دنيا راه پيدا كنه. زياد هم دور از دسترس نيست. در مسابقات جام جهاني ما سابقه2 بار بردن ايتاليا در سال 1992 رو داريم.
در آخرين بازي كه با آرژانتين داشتيم موفق شديم 3-2 اونا رو ببريم. كلاً ما 4 بار با آرژانتين بازي كرديم. كه 3 بار باخت داديم و آخري رو برديم. ما در برابر پرتغال 1 بار در 4 سال پيش بازي كرديم و0-4 بازي رو در جام جهاني واگذار كرديم. ولي اين تيم كجا و اون تيم كجا!
كلاً اميدوارم و از اينكه اون روزا رو تصور ميكنم خوشحالم و منتظرم كه زودتر ايران از گروهش بالا بياد. فقط خدا كمه بچه ها مغرور نشن و خراب نكنن. اين هميشه معضل فوتبال ما بوده. خدا كنه تكرار نشه.