در ضمن منظورم از داداش پسر خالمه.چون از بچگی پیشه ما بوده و همه میگن داداشمه منم رو این حساب گفتم داداشم......
Printable View
در ضمن منظورم از داداش پسر خالمه.چون از بچگی پیشه ما بوده و همه میگن داداشمه منم رو این حساب گفتم داداشم......
(:31:)نقل قول:
يعني ميشه شما و برادرت هر دو P1 بگيريد؟؟؟؟
ضمنا" فكر نميكنم ديگه چيزي از اين دو گوشي مونده باشه كه بگيم...شما اگه چيزه مبهمي داري كه متوجه نششدي مطرح كن...
برادره من تا گوشی به دستش رسید دیگه دسته من نمیده و من باید با گوشی خودم بگذرونم.خودمم دوست دارم فقط با گوشی خودم کار کنم.
اگه در مورد یی71 بگین خوبه.اخه من از یی71 چیزی سر در نمیارم.فقفط از پی1 زیاد میدونم.
من تا 2-3 ماه پیش p1 داشتم، نمیگم گوشی بدیه ولی چند تا ایراد اساسی برای من داشت:
1- برنامه های زیادی نمی تونستم براش پیدا کنم. همونطور که بیشتر دوستان مطرح کردن.
2- برای sms زدن باهاش مشکل داشتم چون دکمه هاش یه مقداری نافرمه اگرم می خواستم با قلمش بزنم که واویلا خصوصا وقت رانندگی یا کلا تو ماشین.
3- از کیفیت صداش اصلا راضی نبودم، البته من قبلش 5700 داشتم و خب نارضایتیم طبیعی بود.
4- وقتی خواستم عوضش کنم دادمش به دوستم، از شانس اون بیچاره رفت شمال و دوربینش یهو مرد، الانم مدتهاست هرجا می بریم نمی تونن دوربین گوشی رو درست کنن!!!
خلاصه الان e71 گرفتم حدودا 10 روزه، اعتراف می کنم که از ظاهرش خیلی خوشم اومد و اینکه دست هرکسی نیست. اما به هر حال قابلیتهای زیادی داره. و غیر از gps بقیه خیلی به دردم خورده.
دوست عزیز اینجا هم یه سر بزن E71 رو نگاه کم :46:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=266606
سلام.دوستان بنا به دلایلی به زودی نام کاربری من تغییر کرده و شده:bepar2f
ببخشید.
میشه راهنمایی کنید که اگه بشه همین نامو که الان دارم عوض کنم
هر چند به اينجا ربطي نداره..ولي بايد به ادمين بگي كه اونم فك نمكنم به اين راحتي ها قبول كنند...نقل قول:
یشه بگین (ادمین) چیه؟نقل قول:
من نمیدونم کجا برم.
لطفن راهنمایی کنید.
به خدا همین یه بار فقط.........
سلام.دوستان من شنبه هفته دیگه میرم پی1 بگیرم.میدونم که این جا همه گفتن یی71.ولی دیگه........ببخشین دوستان
کاش پی1 همونی باشه که من میخام
بله خب....از همون اولم مشخص بود...نقل قول:
من که همون اول گفتم :16:
ولی به نظر من خیلی زشته یکی با برادرش گوشیشون یکی باشه یعنی یه مدل :13:
هنوز معلوم نیست که برا داداشم چی بگیرم.
شاید براش دبلیو960 یا جی 900 گرفتم.
حالا فردا میخام باش تماس بگیرم ببینم نظرش چیه.
خودمونیم من الان قیافه E71 رو دیدم خیلی بدریخته(از نظر من) و فکر کنم P1 تو قیافه بهتره و انتخاب من هم هست فقط این بحث که میگن P1های فعلی تو بازار بدرد نمیخوره چیه؟ اگر کسی اطلاعات دقیقی داره توضیح بده
من که اون روز رفتم گوشی ها رو دیدم به نظر من P1 یه جوری بود :13:
ولی E71 باحال بود من که خوشم اومد فقط Lcd یکمی کوچیکه
منم همین نظرو دارم.lcd کوچک
راستش p1 یه گوشی کاملیه
هیچ وقت کم نمیاره
همیشه یک قدم جلوتره
من خودم خیلی تحقیق کردم ولی نامردیه اگه قیمتو در نظر نگیریم...
از نظر قیافه هم عظمتی داره...کلا هیچ گوشی مثل این نیست مگر HTC
این از e71 که من نمیدونم چطور با p1 مقایسه می کنید...:
http://www.gsm.ir/a411.asp?phoneid=1602
واین اینم از p1
http://www.gsm.ir/a411.asp?phoneid=1240
منم که پی را مورد بررسی قرار دادم نتیجه این بود که واقعن از هر جهت حرفی واسه گفتن داره و کم نمیاره.....
به جون عزیزتون اطلاعاتی که تو این سایتها میخونیم با اون واقعیتی که یه گوشی داره گاهی خیلی فرق داره، وقتی از اون گوشی استفاده کنین میبینین در عمل یه مشکلاتی داره...
خوشالم که پی1 امتیاز بیشتری اورد........
این مسخره بازی ها چیه که تو در میاری؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
اگه قرار باشه با اینجور روش هایی که یه سری افراد متعصب انجام میدن رفتار کنی گوشی نخری بهتره
چون هیچ وقت گوشی خوب گیرت نمیاد
این مسخره بازی ها چیه که تو در میاری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
اگه قرار باشه با اینجور روش هایی که یه سری افراد متعصب انجام میدن رفتار کنی گوشی نخری بهتره
چون هیچ وقت گوشی خوب گیرت نمیاد
در خواست دادم تاپيك قفل شه....
واقعا" كه...
دوستان حق دارید چون من با توجه به نظرات باید یی71 میگرفتم ولی پی1 گرفتم.
حق دارین عصبانی بشین.......