مدل گوشی شما چیه؟ ایا اخرین ورژن اپدیت کردین؟ چه اروری میداد؟نقل قول:
مدل گوشی شما چیه؟ ایا اخرین ورژن اپدیت کردین؟ چه اروری میداد؟نقل قول:
والله خودشون آدرس این تایبک برو بهم دادننقل قول:
هم ما رو شوت کنید و بهم خواستمون نرسونید
6300-ورژن5.50-همون پیغامی که بدون رم ریدر میدادنقل قول:
مدل گوشی شما چیه؟ ایا اخرین ورژن اپدیت کردین؟ چه اروری میداد؟
واقعا عجیبه این روش روی 6270 دوستم که از سری 40 نوکیا قدیمی هست راحت کار میکرد
بچه ها من گوشیم 6500 هست.
از روش Data Store روش یه دیکشنری بیشتر از 1 مگ ریختم خیلی راحت نصب شد و جواب داد.
دیگه لازم نیست برنامه ها را تقسیم کنیم!
سلام mahsa joonنقل قول:
لطف می کنید آدرس لینک دیکشنری هم به من بدید
من 6500 دارم
باتشکر
بای
نقل قول:
نوشته شده توسط ahmad.es.es.2atisheh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم چندتا دیکشنری برای شما:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=1187439&postcount=5
آره راست میگی بوک رو جواب میدهنقل قول:
ولی فکر کنم School و War رو جواب نده ولی بازم مطمئن نیستم چون دیگه اونو پاک کردمو یدونه کاملشو ریختم
منم میخوااااااااااااااااااااا اااااااامممممممممممنقل قول:
از روش Data Store روش یه دیکشنری بیشتر از 1 مگ ریختم خیلی راحت نصب شد و جواب داد.
میشه دقیقا بگی چیکار کردی؟
ایا فایل رو توی یه پوشه توی رم ریختی یا مستقیما توی رم ریختی
وقتی حالت data store را انتخاب میکنید دقیقاً مثل اینه که یه فلش مموری به کامپیوتر وصل کردی .نقل قول:
پنجره ی مموری کارتت باز میشه بعد من خودم یه پوشه به نام app ساختم و راحت فایلم را کپی کردم.همین.دیگه هیچ کار دیگه ای لازم نیست انجام بدیم.هر پوشه ای که دوست داشته باشی با هر نامی میتونی بسازی و فایل را درونش کپی کنی.:31:
دیکشنری PMD حوبه.خودش لیست لغات را میاره.نقل قول:
نوشته شده توسط ahmad.es.es.2atisheh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
گوشی من 7310 نوکیا هست
اصلاً نمی دونم جاوا روش نصب می شه یا نه !
در ضمن نمی دونم بیشتر از یک mb روش نصب می شه یا نه !
آیا منم از این دیکشنری ها استفاده کنم یا میتونم دیکشنری حجیم تری رو نصب کنم ؟
سلام jasminجاننقل قول:
این لینک دیکشنری ای که بهم دادی رو من دانلود کردم
و از حالت فشرده(زیپ)خارجش کردم
ولی من الان توش موندم که در قسمت مموری موبایل یا حافظه خود موبایل بریزمش
در ضمن این موبایل من(نوکیا6500)بایدچه نرم افزاری روش نصب باشه تا این دیکشنری رو ساپورت کنه؟
باتشکر
بای
آقا دستت درد نکنه من 3110 دارم دیکشنری pmd رو می ریختم میگفت فایل خرابه ولی این دکشنری قوی هستش و چون حجمش رو تقسیم کردی باز میکنه. واقعا دستت درد نکنه در ضمن نگفتی فایلهای بزرگ رو چه جوری تقسیم میکنی ؟ با چه برنامه ای؟
سلامmahsa joonنقل قول:
این لینک دیکشنری ای که بهم دادی رو من دانلود کردم
و از حالت فشرده(زیپ)خارجش کردم
در ضمن این موبایل من(نوکیا6500)بایدچه نرم افزاری روش نصب باشه تا این دیکشنری رو ساپورت کنه؟
باتشکر
بای
این تو عملکرد دیکشنری تاثیر خاصی نداره فقط باید ببینی کدومش فضای خالی مورد نیازت رو دارهنقل قول:
اگر شما از حالت فشرده خارجش کرده باشی و اونو بریزی تو گوشیت دیگه نیاز به نصب و یا برنامه خاصی برای خوندنش ندارینقل قول:
من فایل دانلودشده روازحالت فشرده خارج کردم _و اون رو در مموری موبایلم قرار دادم ولی اینجا یه سوال برام پیش میاد .وقتی که فایل رو از حالت فشرده خارج کردم ، دیدم که فایل دیکشنری شامل 3 تا پوشه هست و درون هر پوشه آیکون های مختلف هست. حالا من در کدام قسمت باید برم تا فایل رو اجرا کنم.دقیقا کدوم پوشه و کدوم آیکون رو انتخاب کنم؟نقل قول:
با تشکر
:41:data store کجاست؟نقل قول:
sdownloadn:سلام به همگی من یه گوشی 3110 کلاسیک دارم ولی نقشه تهران بیش از یک مگ نصب نمیشه:41:
اگه میتونید نقشه تهران رو به صورت قطعات کمتر از یک مگ تبدیل کنید :5:
شاهکار کردید:31:
خیلیییییییییییییییییییییی ییی ممنونمممممممممممممممممممم :31:
punisher عزيز واقعاً ممنون..... از روشت براي 5610 استفاده كردم! مفيد بود! زنده باشي
باسلام وخسته نباشید
یکی نمی گه برنامه های بیش تر ازیک میگ مث همین دیکشنری که به 3 قسمت شده
چگونه وبا چه برنامه ای تقسیم شده
قبلا هم سوال شده
ولی کسی جواب نداده
باتشکر
سلام منم گوشي 6500 دارم اما ديكشنري كه نياز دارم انگليسي به روسي يا روسي به انگليسي هست ميشه كمكم كنيد چون تو اينترنت حجم همشون بالاي 2 هست كه رو موبايل 6500 جا نميشه
:11:سلام من نمیتونم لینک هارو دانلود کنم وقتی میرم روی لینک که دانلود کنم مثل متن معمولی است (یعنی نمیشه دانلودکرد) اگر میشه کمکم کنید راستی برای گوشی6230iجواب میده
خوب شما از فایل ضمیمه سایت استفاده کنید . بله روی گوشی شما جواب میده .نقل قول:
اگه برات پیدا کردم همینجا میذارم .نقل قول:
بهتر بهتون بگم که این کار کار هرکسی نیست . شما باید به زبان برنامه نویسی جاوا کاملا مسلط باشید .نقل قول:
پست تشکر توی این انجمن خلاف قوانینه . از دکمه تشکر استفاده کنید .نقل قول:
خدایش دمتون گرم
فقط یک خواهش اگه میشه روش دست کاری تو جاوا رو هم یه توضیحی بدین و اگه نگفتین هم بازم دمتون گرم
سلام دوستان
راهی نیست که نرم افزار گوشی رو آپگرید کنیم تا بتونه نرم افزار های با حجم بالا رو هم ساپورت کنه؟
آقا دستتون درد نکنه دیکشنری خوبه
اما بعضی لغات مثل War رو نداره
به هر حال بهتر از هیچییه
اگه میشه اسم نرم افزار edit فایل های جاوا رو لو بدین
یکیش وینرار
خیر ! شما میتونید اونو روی مموریتون بریزید و نصبش کنید :دینقل قول:
:18::18::18:نقل قول:
با سلام
به غیر از او دیکشنری که 3 قسمت بود رتهی نداره که بشه چند تا دیکشنری خوب روی 6500 نصب کرد ؟
واقعیتش اگه نشه فرداگوشیم رو میفروشم
مثلا مثل PMD یا یه چیزی به اون کاملی
نقل قول:سلام دوســت عزيز بيشتر ديكشنري ها حجمشون بالاي 1 مگ هستش !نقل قول:
گوشي شما هم كه سري 40 هستش بالاي 1 مگ رو ساپورت نميكنه و ايراد ميگيره !
من همين دردسر رو با 7500 و 6300 داشتـــم خيلي محدوديــت برنامه و بازي داره :20:
موفق باشيد!:40:
سلام:20:نقل قول:
چه طوری می تونم روی حالت data store قرار بدم ؟ :19:
راستی برای گوشی corby می خوام
لطفا راهنمایی کنین :11:
کسی نیست جوابمو بده؟
این جا ، این همه کاربر هست .
ولی مشکل اینه که هیچ کس به من اهمیت نمیده!
مثه این که هیچ کس نیست:13:
دوست عزيز خيلي به دردم خورد جيران مي كنم
نقل قول:نقل قول:نقل قول:تو قسمت هایی که مربوط به کانکشن یا کانکتیویتی هست میتونی یه سرچ بکنی ببینی پیدا میکنی یا نه؟؟ من گوشیم کوربی نیست و جای دقیقشو نمیدونم کجاس که بگم.. اما همونجا که گفتم به احتمال زیاد پیدا میکنی:10:نقل قول:
دوستان در مورد گوشي سامسونگ کوربي و نيز ساير گوشي ها که برنامه بيش از يک مگ را قبول نميکنند راه حل ساده اي وجود دارد و بنده اين مطلب را در جايي خوانده و با موفقيت روي کوربي ديکشنري PMD با حجم دو مگ و نيز ديکشنري آکسفورد و کامبريج بدون اشکال نصب و اجرا کردم و اما روش کار :
1 - ابتدا برنامه jadmaker.exe را اجرا کرده و از فايل jar مربوطه فايل jad استخراج ميکنيم .
2- هر دو فايل jar و jad را به گوشي منتقل کرده و فايل jad را انتخاب و install مينماييم .
به همين سادگي ميتوانيد ساير فايلهاي چند مگي را بدون مشکل روي گوشي خود نصب و استفاده نماييد .
موفق باشيد .
و اما يادم رفت :
لينک دريافت jadmaker.exe
کد:http://www.4shared.com/file/6aUQ6MkO/jad_maker.html