نقل قول:دوباره شروع کن بخون.کد:www.machinemag.com
90 تا مجله ماشین خوندی خیلی خوبه. میشه تقریبا 7-8 سال .
بیا توی انجمن از اطلاعاتتون استفاده کنیم:10::46:
Printable View
نقل قول:دوباره شروع کن بخون.کد:www.machinemag.com
90 تا مجله ماشین خوندی خیلی خوبه. میشه تقریبا 7-8 سال .
بیا توی انجمن از اطلاعاتتون استفاده کنیم:10::46:
ای دستت درد نکنه برای ادرس سایت!والله حقیقتش من مجله ماشین رو بیشتر برای حواشی و مقایسه هاش در مورد خودروهای داخل ایران میخریدم!همیشه هم با کسانی که مثلا هنوز نمیدونستند شاسی و موتور سمند و 405 و پرشیا یکی هست مشکل داشتم!!!!در مورد مطالبی که برای ماشینهای خارجی خوانده بودم حقیقتش هیچی یادم نمیاد!!!!!اون مقاله های شبیری سردبیر مجله ی ماشین(اگه فامیلیشو درست گفته باشم!)هم همیشه تند و تیز بوده و پر حاشیه بوده و با خوندنشون بعضی وقتها احساس کردم که مجله ی ماشین از ماه دیگه متوقف میشه!!!به خصوص یه مقاله در مورد چگونگی پیشرفت ترکیه و کره ی جنوبی در صنعت خودروسازی نوشته بود که حقایق زیادی رو روشن کرد!مثلا اینکه همین کره ی جنوبی اون موقع که ما ایران خودرو رو داشتیم دوچرخه تولید میکرده!یا ترکیه با تولید قطعات با کیفیت سعی کرده توی دنیا قطعه ساز برتری باشه!
مطالب کامل و pdf شده ی مجله های ماشین همین جند ماه گذشته رو از کجا میشه تهیه کرد؟؟؟؟
دوستان یه مسئله:
شما از اولین مطلب این شماره شروع کردین به کند و کاو ولی جلدش رو ندیدین.
دقت کردین جلدش ضخیم شده؟همچنین سلفون براق روش اومده؟
اگه مجله ماشین این جلد ضخیم رو همچنان ادامه بده،به نظر من که خیلی خوبه،حتی اگه مثلا 200 تومن دیگه هم بکشه بالا.
اخه با این جلد مجله سالم میمونه بعد چند سال.و قابل خوندن و ارشیو کردن.
تا حالا چنین چیزی نبوده.مگه خودمون دست به کار شیم.نقل قول:
motor trend رو نمیشه شماره اخیرش پیدا کرد چه برسه به مجله ماشین.
...............پاک شود!پست اشتباه
انصافا citroen DS از زانتیای خودمون قشنگتره نه؟
البته این پست،جواب بالایی بود که پاکش کرد.:37::37::37:
اگه هر بار آخرین شماره مجله ماشین رو هم بذارید خیلی خوب میشه.
کامل ترین هاش روی سایت خودش هستنقل قول:
ولی مربوط به چند ماه پیش نیست. بلکه قدیمیتره.
خوب حواست هست هاانقل قول:
دقت نکردم. ولی اگه این کار کرده خوبه.
ولی به هیچ وجه حاضر نیستم 200 تومن زیادی بدم به خاطر اینکه جلدش ضخیم تر باشه. حتی حاضرم 200 تومن ارزونتر بخرم، ولی جلدش رو نازکتر کنن.:46:
مگه 1000 تومن زياده بنظر من خيلي خوبه
به نظرم خیلی قیمت خوبی داره
جلد و صحافی این ماه عالی بود .ولی ماه پیش خودم مجبور شدم چند بار صحافی کنم.
در مورد چند ماه قبل اگه الان اسکنر دم دستم بود میتونستم ولی حیف فعلا دسترسی ندارم
ولی سایز مجل استادارد نیست و الان همه مجله ها در اندازه تقریبا a4 چاپ میشن و نمیدونم چرا مجله ماشین تو این زمینه تغییر نمی کنه
خب این ماه ی مقاله چرت و پرت داشت و اونم در رابطه با تویوتا fj بود اصلا من نمیدونم این ماشین هدف اصلیش off road هستش و بیشتر تو این زمینه تاکید شده از طراحیش بگیر تا سایر مسائل بعد تو آزمایش میان در رابطه با هندلینگ و شتاب و این جور مسائل بحث می کنن که واقعا مسخرست
قسمت کدوم دست دوم هم بد نیست و خوبه ولی به نظرم قیمت هایی که توش هست با واقعیت تفاوت داره
آزمایش مورسیه لگو 640 هم که اصلا آزمایش نیست و فقط این ماشین معرفی کرده و چند تا عکس انداخته و الان هم که دیگه همه در رابطه با مورسیه لگو اطلاعات کافی دارن و این مطلب به نظرم اصلا جالب نبود
در مورد قسمت ماشینای دست دوم من که قیمتاشون رو با بازار یک دیدم .
مثلا سیلو رو دقیقا هومن قیمتی که گفته بودن تو بازار پیدا کردم.
در مورد 205 همکه این ماه گفتن اطلاعات خوبی دادن .
آزمایش لامبورگینی هم بیشتر شبیه اینه که رفتن بورلی هیلز و اونجا رو توصیف میکنن.
من که از آزمایش fj چیزی نفهمیدم مثل اینکه صاحب ماشین فقط میخواست بگه من این ماشین رو دارم و نذاشته هیچ کاری باهاش بکنن و حتی ببرنش بیرون شهر .و کاستی بعدی هم یه تاریخچه وکمی عکس ااز مدلهای قبلی لندکروزر fj بودش که به نظرم بهتره یه پیشنهادی بدیم در این مورد چون ماشینی هستش که توی 8 سال جنگ و بعد اون توی کشور ما خدمات زیادی انجام داده و حتی یه زمانی خودرو سازان فتح تو ایران تولیدش میکرد .
اصلا بهتره خودمون باهم یه کلوب واسه ماشینایی مثل لندکروز و لندرور و جیپ و اوواز های روسی بزنیم که ماشینهای بودن که اول با هدف نظامی تولید شدن بعد نمونه های غیر نظامی هم بهشون اضافه شده.
آره فکر خوبی هسش و اگه اصلا برای suv ها تاپیک مجزا بزنیم بهتره
خب رسیدیم به مقایسه سورن و پرشیا که این تاپیک به خاطر اون زده شد
حالا که توافقی بوده اشکالی نداره.
ولی قرار بود:
امروز ساعت 24 قسمت اول رو ول کنیم و بریم سر قسمت بعدی.
ولی خوب دیگه رفتیم :46:
خب داریم میریم دیگه قسمت اول خیلی وقته تموم شده .برین جلو
سورن و پارس رو هم که قبلا بحث کردیم در موردش.
فکر کنم بهتره برسیم به نقد فنی تویوتا کرولا.این مطلب در واقع ادامه مطلب مقایسه از نظر طراحی هستش.
مطلب تویوتا کرولا بیشتر جنبه معرفی و همون نقد داره تا آزمایش و تقریبا تمام مطالب در رابطه با این ماشین بیان می کنهنقل قول:
خب بعدش مطلبی در رابطه با موتورهای دورانی نوشته که مطلب جالبی هستش و کلا مطالب کیوان بنی هاشمی مطالب خیلی خوب و علمی هستش و واقعا ارزش خوندن داره
قسمت نوآوری های جهان اتومبیل خیلی خبرهاش قدیمی هستش و تقریبا همه خبراش برای 2 ماهه قبله
لینک سایت مجله ماشین و سایر مجلات ماشین رو اینجا قرار میدین؟ممنون
مجلهی ماشیننقل قول:
http://machinemag.com
فروم وابسته به مجلهی ماشین هم وجود داشت که متأسفانه مدتیست که غیر فعال شده است:
http://www.machinemag.com/forum
ضمناً در مسیر زیر نیز میتوانید برخی شمارههای مجلهی ماشین را دانلود کنید:
http://www.-----------/vbulletin/showthread.php?p=359179
منم قبلا میگرفتم و میخوندم اما الان حدود یک سالی هست که دیگه نگرفتم ... چون وقتی میخونم اعصابم خورد میشه که چرا خارجیا اونجور و ما اینجور .... فقط شماره های ویژه اشو میگیرم .... به نظر من حدود دو سالی میشه که مجله ماشین افت کرده ...شاید به خاطر قرار دادن بعضی از مطالب داخل مجله نوآور باشه
اکبر جان میشه کمی توضیح بدی .متوجه نشدم .نقل قول:
شاید به خاطر قرار دادن بعضی از مطالب داخل مجله نوآور باشه
مثلا چه مطالبی
بعضی ها اعتقاد دارن تبلیغات زیاد میزنه یا چیزهای دیگه .اگه میشه کمی واضحتر بگو ممنون میشم ازت
نوآوران فكر كنم مال خود مجله ماشين باشه براي همين يك سري مطالبشو براي اون مجله هم ميزاره كه داخلش چيزي داشته باشه البته اون مجله فقط خودرو نيستنقل قول:
مجله نوآور در حقیقت مجله دوم سر دبیر مجله ماشینه که در اون علاوه بر بعضی از مطالب جذاب خودرو از نو آوری های تکنولوژی جهان هم صحبت میکنه و تقریبا همیشه بزرگترین عکس روی جلدش یک خودروست و در سایز مجله ماشین چاپ میشه .... از روزی که نوآور چاپ شد مجله ماشین افت کرد
ولی به نظر من نوآور در برابر مجله ماشین حرفی برای گفتن نداره. (البته در زمینه اتومبیل)نقل قول:
مجله ماشین هم تخصصی تره هم حرفه ای تر و به نظر من در زمینه اتومبیل از نوآور خیلی سرتره.
:11:
خوب اون که از اسمها شونهم معلومه و شکی درش نیست ..... اما بحث سر اینه که مطالب (خودرو)نسبتا خوبی رو توی نوآور میزارن و توی مجله ماشین تبلیغات چاپ میکنن
بله.نقل قول:
نظر من هم در مورد تبلیغاتش این بود.
ولی فکرشو میکنیم اینا هم از راه تبلیغ پول زیادی گیرشون میاد و برای ما هم نسبتا خوبه.نقل قول:
البته هنوز هم به نظرم 27 صفحه زیاده و میتونست توی 10 صفحه هم باشه.
چند نکته وجود دارد که لازم به یادآوری است
دیر زمانی بود که ماهنامهی ماشین را مطالعه میکردم و فاقد خودروی شخصی بودم.عدهای که علیالظاهر تحصیلکرده اما در تفکر بنظر من عوام بودند طعنه میزدند که تو ماشین نداری و مجلهی ماشین مشترک هستی و میخوانی؟! پاسخ میدادم برای بالا بردن سواد تخصصیام است.همان موقع ماهنامهی صنایع هوایی((چاپ وزارت دفاع)) را هم مشترک بودم.آیا معنی آن این بود که میخواستم هواپیمای شخصی داشته باشم یا الزاماً باید هواپیمای شخصی داشت و بعد آن ماهنامه را خواند؟!
اگر مجلهای تخصصی و فنی را میخوانیم نباید حسرت بهدل باشیم که خوب ما که این خودروهای جدید را نداریم پس چرا...؟.و اعصابمان بقول این دوستمان خرد شود!من هم جزو قدیمیهایی هستم که این ماهنامه را از گذشتهی دور مطالعه میکردهام اما چنین طرز فکری هرگز نداشتهام.همواره هم اطلاعات تئوری-عملی فنی اینجانب برای دوستان و بستگانی که بعضاً هم در امر خودرو مجرب بودهاند راهگشا بوده است
نکتهی بعد اینست که متأسفانه وزارت ارشاد ایران در توزیع کاغذ وارداتی و یارانهای و سایر تسهیلات ضروری چاپ و نشر،ظاهراً ((مثل گذشته)) هنوز تبعیض روا میدارد.به همین دلیل شاید اگر ماهنامهی ماشین یک مجلهی دینی و... بود یا به ارگانها ویا حزبهای سیاسی و... وابسته میبود آنوقت با صفحات تمامرنگی و قیمتی نصف اینی که هست عرضه میشد... به همین دلیل است که تبلیغات برای حیات یک مجلهی مستقل و تخصصی بسیار ضروری است چرا که از یک طرف حق التألیف نویسندهها،هزینههای بالای چاپ و نشر،سود فروشندگان و توزیع کنندگان باید پرداخت شود و از طرف دیگر صاحبان این نشریات از این راه معمولاً امرار معاش میکنند و باید حقوق خود و کارمندانشان را هم تأمین کنند.من همیشه خوشحال میشوم که میبینم تبلیغات این ماهنامه رو به رشد است چرا که امید به ماندگاری این مجله بیشتر میشود.مجلههای زیاد و بسیار سودمندی را سراغ دارم که چون سودآوری پایینی برای ناشر داشت،در فراز و نشیب روزگار دیگر چاپ نشد و نمیخواهم این سرنوشت در انتظار مجلهی ماشین باشد.حتی سعی میکنم این مجله را اگر دانلود هم کردهام،نسخهی چاپی آن را هم خریداری کنم تا حمایتی جزئی از مجلهی محبوبم باشد
البته از حق نباید گذشت که درست این است که صفحات تبلیغات،جزو صفحات رسمی مجله محسوب نشود
قبول دارم...... البته اون زمانی هم که تبلیغات کم بود مجله ماشین 104 صفحه داشت و الان 120 صفحه داره .
ممنون از نظرتون. واقعا خوب بود. آفرین:11:نقل قول:
من هم با این نظر شما موافقم. اطرافیان هم همیشه میگن فکر اینا رو از سرت بیار بیرون، منم میگم اینا خود سر من هستن.
وقتي به منم ميگن ايييييييييي زورم ميگيره ميگن اينا كه نشد نون و آب نميدونن چند سال ديگه برام نون وآب ميشه :31:نقل قول:
نقل قول:
دانلود میشه کرد؟از کجا؟
نقل قول:
از سایت خودش میتونی استفاده کنی.
البته شماره های جدید رو نمیشه.
معمولا 5-6 شمار هقبل رو میذاره
نقل قول:
خب دیگه بحث نمیکنید؟
خب این ماه یک مطلب قابل توجه دیگه هم داشت که اونم در رابطه با نیسان 350z بود
در کل خودم به شخصه این ماشین خیلی دوست دارم و نسبت به امکاناتش قیمت فوق العاده ای داره
کلا مطلب جامع و خوبی هستش و از همه نظر ماشین بررسی کرده و همه نکته هاش گفته و ضمنا نظر بیل توماس هم توی آزمایشش آورده
بعد نسل جدید گل هست که همون طور گفتم این مطالب ترجمه ای فقط محاسن اتومبیل مینویسن و در رابطه با مشکلاتش بحث نمی کنن و فقط یک سری اطلاعات کلی میدن البته مقاله های آقای کیوان بنی هاشمی استثناست و واعا مطالب جامع و کاملی مینویسن
خب واقعا من خودم مشتاق بودم یه روز این نیسان رو تست کنن .واقعا هم دوس دارم این ماشین رو(اگه بشه یکی وارد کرد)
یعنی واقعا این ماشین رو تست واقعی کردن و سعی کردن تمام قابلیتهاش رو محک بزنن(از جرات صاحبش )
نه مثل fj که اصلا بیرون شهر نبرده بودنش.وفقط واسه خود نمایی صاحبش بود
واقعا جای 350z تو ایران خالیه ماشینی با این قدرت و کیفیت و این قیمت دیگه کی میرفت سراغ هیوندای کوپهنقل قول:
البته به صاحب ماشین هم بستگی داره و همین طور به نویسنده که جسارت آزمایش سنگین ماشین داره یا نه یا اصلا راننده حرفهای off road یا پیست هست یا نه
حالا این آخرین تست مجله بود .و میرسیم به آخر مجله کهه چند تا خبر از جمله نسل جدید فولکس گل یا گزارش گراندپری که واقعا گزارش نافصی شده .و در آخر هم اخبار بازار داخل کشور در مورد ماشینای وارداتی
خلاصه اینم از مجله این ماه یعنی شماره 1 سال 30 شماره 309
ختامش کردیم
مجله این ماه هم فکر کنم این هفته بیاد .
خب تقریبا توی یک ماه مجله بررسی کردیم و این ماه درسته مه خیلی مقایسه داشت ولی به نظرم 2تاشون خوب بود و بقیه زیاد ماسب نبود
در کل با یک سری تغییرات جزئی مجله ماشین میتونه خیلی سطحش بالاتر بره البته همن الانم سطحش از تمامی مجلات داخلی بالاتره ولی هنوز جای کار داره
خب این خیلی خوب هستش که مجله هوز جای پیشرفت داره .
من میخوام یه کاری کنم لینک این قسمت رو براشون ایمیل کنم تا خودشون شاید اومدن و نگاه کردن .