آره داداشنقل قول:
منظورت پایه یکه؟؟؟؟؟؟
میخوام بگیرم
آره داداشنقل قول:
منظورت پایه یکه؟؟؟؟؟؟
میخوام بگیرم
دوست عزیز من پایه یک قبول شدم البته خیلی کار سختیی با ید سنت 23 سال تمام باشه و 3 سال هم از پایه 2 گذشته باشه .نقل قول:
من 45 روز پیش قبول شدم امروز که رفتم راهنمایی رانندگی گفتم چرا گواهینامه ام نمییاد بعد از کلی بررسی تو سایت میگه هنوز ثبت نشده بعد گشت کارتکسم را پیدا کرد گفت : امروز برات ثبت میکنم . واقعا دیگه نمیدونم چی بگم !!!! اعصابم را خورد کرد
راستی نمیدونم چرا انقدر برخوردشون بده . امیدوارم برای شما از این مشکلا پیش نیاد .
مرسی از راهنمایهاتون داداش
میشه بگب چیکار کردی؟
کجا یاد گرفتی؟
رئيس مركز صدور گواهينامه پليس راهنمايي و رانندگي : گواهينامه رانندگي كشور هاي عضو كنوانسيون 1968 وين تا شش ماه اعتبار دارد
گروه ناجا - سرهنگ رضايي مجد با اشاره بر اينكه رانندگان ايراني با گواهينامه صادره ايران مي توانند تا شش ماه در كشورهاي عضو كنواسيون 1968 وين رانندگي كنند، گفت :اين موضوع نيز در كشورهاي متقابل هم صدق مي كند .
سرهنگ رضايي مجد رئيس مركز صدور گواهينامه پليس راهنمايي و رانندگي با بيان اينكه دارندگان گواهينامه هاي معتبر خارجي كه كشور آنها عضو كنوانسيون 1968 وين است مي توانند تا شش ماه در ايران رانندگي كنند ، اظهار داشت ، اين موضوع درمورد ايرانياني كه داراي گواهينامه رانندگي ايران هستند نيز در كشورهاي متقابل صدق مي كند .
سرهنگ رضايي مجدرئيس مركز صدور گواهينامه پليس راهنمايي و رانندگي در پايان تاكيد كرد : گواهينامه هاي رانندگي صادر شده در كشورهاي آمريكا،انگليس،رژيم اشغالگر قدس،كانادا،و امارات متحده عربي در ايران اعتبار ندارند.
حالا چهکشورهای عضو وین هستند
خوشم اومد از این جمله اخرشنقل قول:
با کلی هدر شدن وقتم رفتم گواهینامه بین المللی گرفتم
تو امارات اومدم ماشین بگیرم بهم گفتن گواهینامه ایران مورد تائید نیست
آتیش گرفتم.... اینا هم دو منظوره عمل کردن
یکی از دوستان سلام اول تاپیک رو خیلی مضحک میدونست پس سلام نمیکنم.
1.سایت مربوط به راهنمایی و رانندگی آدرسش رو لطف بفرمایید بدهید.
2.آیا قوانین نسبت به 85 نغییر کرده؟ یعنی الآن همان قوانین را امتحان میگیرند؟
3.آیا امکان دارد بدون شرکت در کلاس های راهنمایی و رانندگی مستقیم امتحان داد؟(توضیح دهید لطفآ)
در صورت خیر بودن پاسخ سوال بالا:
4.اجازه ی شرکت در این کلاس ها بعد از 18 سال تمام داده میشود یا میشود قبل آن رفت و مجوز امتحان راهنمایی و رانندگی را گرفت؟
5.در صورتی که تفاوتی بین این کلاس ها است بهترین آنرا ذکر بفرمایید.
با تشکر
این اینجا چی کار میکنه؟
در هر صورت من که الان 3 سالی هست کلاساش رو رفتم ولی نرسیدم برم امتحان بدم
فک نکنم تغییر کرده باشه
ولی یه نمه سنه من از سنه 18 بیشتره!
سلام
قوانین از 2 سال پیش عوض شده؟
میش بدون رفتن به کلاس امتحان داد؟ یا باید کلاس تایید کنه؟
بعضی از قوانین مثلا حق تقدم با ماشینی که دور میدونه
نه باید کلاسهای آموزشگاه را بری
تا پارسال رو میدونم که باید آموزشگاه تایید میکرده. الان هم فکر نکنم تغییر کرده باشه...نقل قول:
اگه مدرك قبولى آموزشگاه رو به راهنمايى رانندگى ارائه نكنيد كه اصلا ثبت نام نمىكنن ازتون.
◙
با تشکر فراوان از دوستان.
خوب بود دکمه ی تشکر بود.
پس عوض شده؟نقل قول:
بعضی از قوانین مثلا حق تقدم با ماشینی که دور میدونه
باید کتاب جدید گرفت؟
Special thanks
اگه توی اون آموزشگاه آشنا داشته باشی میشه بدون کلاس رفتن امتحان بدی.نقل قول:
ولی اگه نباشه حتما باید حداقل کلاس آیین نامه رو بری.
کلاس عملی هم اکثر راننده ها از خداشونه که بلد باشی و نری و خودشون حاضریتو تیک میزنن.
کتاب هم عوض شده. دیگه اون کتاب کوچیکه نیس. شده اندازه یه کتاب دین و زندگی!!:46:
قیمتشم 6 تومنه تو اموزشگاه میدن 5 تومن
نه دوست عزیز قیمتش 3 تومنه:46:نقل قول:
کلاس آیین نامه تئوری است یا عملی؟نقل قول:
ولی اگه نباشه حتما باید حداقل کلاس آیین نامه رو بری.
پولش را در این صورت اخذ میکنند؟نقل قول:
کلاس عملی هم اکثر راننده ها از خداشونه که بلد باشی و نری و خودشون حاضریتو تیک میزنن.
با تشکر
تئوری
پولش را همون اول ازت میگیرن
قیمت استانداردی دارد یا خیر؟ هر کسی قیمتی میدهد؟
آیا کلاس ها تفاوتی دارند؟ اگر دارند کدام بهتر است؟
ممنون
قیمت کلاسای عملی توی هر شهری فرق میکنه. توی تهران 80 تومنه اما توی شهرستان شنیدم 60 تومنه. کتابش هم 3 تومنه (پشت جلد کتاب نوشته)
کلاسها هم فرقشون فقط توی استاداشونه که اگه خودت رانندگی بلد باشی واست فرقی نداره.
سلام
من هفته پیش امنحاناشو دادم و قبول شدم
در شهرستان ما هزینه اون 87 تومن بودش با کتاب
3 جلسه آیین نامه بود
2 جلسه فنی بود
10 جلسه هم آموزش عملی بودش
امتحاناشم
ایین نامه : مقدماتی و اصلی که اگر در امتحان اصلی رد بشی باید 1000 تومان بدی
توشهری : مقدماتی و اصلی : که اگر از توشهری اصلی رد بشی هر دفعه باید 10 هزار تومن بدی
با تشکر
شهرستان دیگه کجاستنقل قول:
قیمت کلاسای عملی توی هر شهری فرق میکنه. توی تهران 80 تومنه اما توی شهرستان شنیدم
همه جای ایران به غیر از تهران .......نقل قول:
یعنی زیر 18 سال اگه تو امتحان قبول شه میتونه گواهینامه بگیره
منم امتحان دادم خوشبختانه قبول شدم
فک کنم هزینه اش حدود 80 تمن شد
منم پارسال تموم کردم 50 تومن + 10 تومن هزینه های جانبی البته در شهرستان.
عجب هر جا جز تهران شهرستانه.
تهران که پر دوده و وقتی رانندگی میکنی حات بد میشه چون احساس میکنی تو پارکینگی-- شهره؟
من که فکر میکنم جاهایی مثل تبریز-مشهد-اصفهان-شیراز+... شهر هستند که هم بزرگ هستند نسبتآ هم هوای خوب و ترافیک خیلی بهتری دارند.
جالبه براتون یه خاطره بگم
تو یکی از کارخونه های تهران همون جا که میای بیرون پلاک میکرد
وقتی میومدی میپرسید تهران؟؟؟(یعنی پلاک تهران)
میگفتی شهرستان با دستش اشاره ی بدی میکرد یعنی بفرمایید اینجا پلاک نمیشه
ببخشید تو تهران بعضی ها به پلاک های غیر تهران و خط های غیر 912 نظر بدی دارند و آدم حساب نمیکنند.
عرض کنم که خودم تهرانی هستم و پدر بزرگ و مادر بزرگم از هر 2 طرف متولد تهران هستند و اصلآ تهرانی هستیم
فقط میخواستم بگم بدم میاد از این هایی که هی تهرانی شهرستانی میکنند.
به نظر من یه جور نژاد پرستی تحت کشوره
منم دوست دارم بدونم... ولی کسی نیست جواب بده...!؟
نه نمیشه باید 18 تموم شده باشه تا کادکس صادر بشه!!!!
منبع: آموزشگاه راد
دوستان میخوام بدشانسی خودم رو براتون بگم و ببینم راهی هست تا من گواهینامه بگیرم ؟
من متولد 27 تیر 1369 هستم . یعنی تیر ماه امسال 18 سالم تمام شد و مجاز شدم به دریافت گواهینامه .
ولی از شانس من پیش دانشگاهی خرداد ماه تموم شد و من الان نمیتونم گواهی اشتغال به تحصیل از مدرسه بگیرم.
جون مدرک پیش دانشگاهیم رو گرفتم. الان یا باید برم دانشگاه از اون جا اشتغال بگیرم و یا باید برم خدمت مقدس سربازی.
در حالی که برای متولدین 68 هیچ کدوم از این مدارک نیاز نیست .
بله، یادمه این مشکل رو داشتم!! با این تفاوت که من پشت کنکوری بودم و یه سال کاملاً رو هوا بودم و نمیتونستم گواهینامه بگیریم!!نقل قول:
دوستان میخوام بدشانسی خودم رو براتون بگم و ببینم راهی هست تا من گواهینامه بگیرم ؟
من متولد 27 تیر 1369 هستم . یعنی تیر ماه امسال 18 سالم تمام شد و مجاز شدم به دریافت گواهینامه .
ولی از شانس من پیش دانشگاهی خرداد ماه تموم شد و من الان نمیتونم گواهی اشتغال به تحصیل از مدرسه بگیرم.
جون مدرک پیش دانشگاهیم رو گرفتم. الان یا باید برم دانشگاه از اون جا اشتغال بگیرم و یا باید برم خدمت مقدس سربازی.
در حالی که برای متولدین 68 هیچ کدوم از این مدارک نیاز نیست .
سلام دوست عزیز ! من که بعید میدانم این چیزی که شما میگی باشه!نقل قول:
آخه تا آنجایی که من میدانم گواهی پیش دانشگاهی تا آخر شهریور آن سال اعتبار داره! من خودم گرفتم ولی فرصت نشد برم دنبالش ! مثلا الآن هم من ترم تابستان برنداشتم در دانشگاه ولی اعتبار برگه اشتغال به تحصیل تا آخر شهریور هست !
نه من تابستون نگرفته بودم. فکر کنم دی ماه بود خواستم بگیرم که رفتم دبیرستان و گفتم گواهی اشتغال میخوام و اونا هم گفتن دیگه با ما کاری نداری و باید بری سراغ دانشگات (که من پشت کنکوری بودم و داشنگاهی وجود نداشت)نقل قول:
این گواهینامه کی میاد؟؟؟؟
من پونزدهم رفتم تو شهری امتحان دادم قبول شدم! ولی هنوز گوهینامم نیومده؟؟؟
چجوریاس؟؟؟ میاد دم خونه دیگه؟؟؟ چقدر طول داره تا بیاد؟؟؟
ببخشید دوستان منم یه سئوالی داشتم در مورد گواهینامه »
من متولد 25 مهر 69 هستم ( 1990 , Oct , 17 ) خواستم ببینم امسال میتونم امتحان بدم ؟
دوست عزیز شما از 25 مهر میتونید برای گرفتن گواهینماه اقدام کنید! که حتما باید وضعیت مشمولیت حود را مشخص نمایید! یا کارت پایان خدمت یا معافیت و یا معافیت تحصیلی که این آخری فقط با قبولی در دانشگاه میسر میشود !نقل قول:
میاد به اون آدرسی که توی فرم نوشتی و معمولاً دو هفته تا یه ماه طول داره (بدون حساب کردن تعطیلات)نقل قول:
سلام. من تازه 18 سالم شده! ولی نه گواهی اشتغال به تحصیل دارم و نه سربازی رفتم!! الان یعنی هیچ راهی نیست که بشه گواهینامه گرفت!؟؟؟:19::19::41:
نه خوب
یکی از این دو تا باید حتما باشه
درس نخوندید؟؟
اگه سال تحصیلی 85-86 رو هم در پیش دانشگاهی بودید ( یا در رشته فنی سال 3 بودید) الانم بهتون گواهی موقت اشتغال به تحصیل میدن. که کافیه.
اگه هم نه خوب یا باید دانشجو بشید یا معاف یا سرباز.