سلام.دوستان من Ipod Touch 8G از اين جديدا دارم ميخواستم بدونم هنوزم مشكل آنلاك كردنش حل نشده و نميشه برنامه ريخت روش؟
سلام.دوستان من Ipod Touch 8G از اين جديدا دارم ميخواستم بدونم هنوزم مشكل آنلاك كردنش حل نشده و نميشه برنامه ريخت روش؟
سلام.
دوستان یه سوال داشتم، آیا می تونم بعد از اینکه من به این ورژن آپگرید کردم، دوباره به ورژن مثلا 1.1.4 دانگرید کنم؟ حالا به هر دلیلی...
بله میشه. البته اگه iPhone معمولی (غیر 3G) دارید.نقل قول:
سلام دوستان
من یک iphone 3g v2.1 خریدم که از اول با همه سیم کارت ها کار میکرد واسه همین نمیدونم چیکارش کردن .
الان که میخوام برنامه نصب کنم نه installer و نه cydia رو ندازم .
با توضیحاتی که در بالا دادید فکر کنم گوشیم unlock شده ولی jailbrick نه .
اگه میشه کمکم کنید .
دمتون گرم
Quickpwn 2.2 رو با فرمور 2.2 دانلود کن، تیک Cydia رو هم حواست باشه بزنی......
اقا من میخوام روی iphone v2.1 برنامه نصب کنم ولی نه cydia رو دارم رو گوشیم و نه installer رو .
اینجوری که از بالا فهمیدم گوشی من jailbreak نشده.ولی من گوشیمو که خریدم با همه سیم ها کار می کرد .
مدل گوشیم :iphone 3g v2.1
خواهشن یه راهنمایی بکنید .
به wifi هم دسترسی دارم . اگه میشه یه توضیح کامل بدبد. ممنون میشم
منم مشکل sairan 89 رو دارم
میشه کمک کنید
جناب آرش خان گوشی شما 2g است یا 3g ؟
و اگه 3g ه آنلاک فکتوریه یا سیم آنلاکی ؟
همین طور شما صا ایران....آنلاک فکتوری یا سیم آنلاکی ؟
3g
فکتوری یعنی سیم کارت میتونی عوض کنی ؟؟ اگه اونجوریه آنلاک فکتوری هست برا من
3g
آنلاک فکتوری
جناب آرش خان
شما باید گوشیتو با QuickPwn جیلبریک کنید
برای این کار به این چیزا نیاز داری:
- فرمور
- QuickPwn 2.2
- بوت لودر
فرومورشو باید ببینی اگه مطمئنی که آنلاک فکتوریه 2.2 رو دانلود کن، اگه نه 2.1
اینا رو که دانلود کردی، بگو تا مراحل کارو توضیح بدم
jailbreack کردم الان ولی احساس میکنم که صورت بالا امدن برنامه کند شده!!!
lotfan komak konin man chetor mitonam shomarehae sim kartamo to apeel bebinam ye moshkel degam hast vaghti shomararo seav mikoni chera vaghti zang mikhore baz esm namindaze lotfan zod javabbedin???????????
دوست عزیز اولا شما باید فارسی تایپ کنید
دوما مشخص نکردین ورژن گوشیتون 2 یه بالاست یا نه ؟!
اگه 2 به بالاست از مسیر زیر میتونید کلیه شماره های سیم کارتتون رو کپی کنید تو دفترچه تلفن:
Setting > Mail,Contact,Calender > Import Sim Contacts
برای درست نشون دادن اسم افراد هنگام زنگ خوردن باید یه Patch نصب کنید که برای انجام این کار گوشیتون باید جیلبریک شده باشه....
سلام آقا من از 1.1.4 به 2.1 ریستور کردم - ولی کامل ریستور نشد - اومد رو restoring iPhone software... گیر کرد -
منم end task کردمش
بعد خواستم به 2.2 update کنم, نگذاشت و error داد,
بعد اومدم ورژن iTune ro 7.6 کردم و گوشی رو بردم تو DFU Mode که برگردونم به 1.1.4 ولی بازم اومد restoring iPhone software... گیر کرد
گوشیم hPhone 2G هستش
وقتی تو اون مرحله گیر می کنه منم end task اش میکنم , گوشی ReStart میشه بعد عکس کابل و cd میاد,
که بعدش هر کاری میکنم با Ziphone 3 آنلاک نمیشه
نمیدونم دیگه چی کار بکنم؟؟؟
لطفا" راهنماییم کنید
یه ایفون معمولی دست دوم از دبی برام اوردن که مشکلش این بود که دکمه های پایین صفحه کلید لمسی مثل 123 و ... کار نمیکنن . گفتم که از طریق آموزشی که در پست اول دادین اقدام کنم و به ورژن 2.1 اپگرید کنم . اما در هنگام این کار در مرحله verifying iphone software گیر کرده و جلو نمیره . باید چکار کنم ؟
با تشکر از زحمات شما
سلام
با توجه به اینکه نسخه جدیدتر اومده و آموزشش هم در انجمن هست این تاپیک قفل میشه. به تاپیک زیر مراجعه کنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
دوستان عزیز آموزش پست اول برای آنلاک کردن iPhone OS 3.0 آپدیت شد.
دوستانی که iPhone 2G دارند می تونند گوشی هاشون رو آنلاک کنند ولی دوستانی که iPhone 3G دارند تا زمانی که UltraSn0w عرضه بشه باید صبر کنند، البته طبق این آموزش امکان Jailbreak کردن هست.
دوستانی که iPod Touch و iPod Touch 2G هم دارند می تونند طبق این آموزش به رایگان سیستم عاملشون رو به iPhone OS 3.0 آپدیت کنند.
stream جان كارت عالي بود ممنون.
فقط يه سوال.
اين تاپيك تا الان كجا بود ؟
من كه نديده بودمش!!!
ممنون.نقل قول:
این تاپیک 9 ماه پیش زده شد و چون بعد از مدتی نسخه 2.2 عرضه شد و دوستان آموزشش رو گذاشته بودند تاپیک رو قفل کرده بودم تا کسی به نسخه 2.1 آپدیت نکنه. و برای همین به صفحه های بعدی انجمن رفته بود.
عزیزان من 3g دارم که به 3 اپدیتش کردم.چون سرعتم پایین بود خواستم دوباره ریستور کنم به همون ورژن 3.
ولی موقع ریستور کردن اخراش گیر میکنه و عکس سیب ثابت میمونه (خط پیشرفت تو گوشی تا اخر رفته و گیر کرده و ماله ایتونز (8.2) نزدیکای اخر مونده)
چند بار اینکار رو امتحان کردم همینه.حتی ایتونز رو دوباره نصبیدم.اگه راه حلی دارید ممنوم میشم
سلام الان کسی هست که آیفن 2g به ورژن 3 آپدیت و Jailbreak, Activate و Unlock کرده باشه و سیم کارت همراه اول و ایرانسل آنتن بده؟
بله دوست عزیز من واسه دوستمو آپدیت کردم و الان هم هیچ مشکلی نداره :46:نقل قول:
سلام دوستان من ایفون 3 جی دارم ورژنش 2.2 بود داشتم دانگرید میکردم ! اخراش که رسید دیگه پر نمیشد ! یو اس بی رو کشیدم
عکس ایتونز اومد زیرش هم یو اس بی ! حالا میخوام به ور ژن قبلی برگرده ! چیکار کنم هیچ کاری نمیشه با گوشی کرد ! چه
غلطی کردم !
با تشکر ، خشایار
ببخشید یکی نیست منو کمک کنه ؟! لطفا ! بد بخت شدم
با تشکر ، خشایار
شما به حالت DFU ببر ( با نگه داشتن Home + Power برای چند ثانیه ) حالا آیفون رو به سیستم وصل کن
اینبار با itunes ورژن 8.1 دانگرید کن دوباره به 2.2
مشکلی پیش نمیاد در صورتی که در اپگرید به ورژن 3.0 بیس باند (base band ) آپدیت نشده باشه
اگه base band تغییر کرده باشه کار شما نیست که بخوای برش گردونی به 2.2 و باید حتما ببری پیش متخصص
که بهترین جا تو طهران ، پاساژ پایتخت و پاساژ رضا هستن
ممنون دوست عزیز ولی وقتی دانگرید میکنم ! تا جایی پر میشه دیگه ادامه پیدا نمیکنه ! مشکل من اینه !
یکی کمک کنه
با تشکر ، خشایار
بله ، شما یه زحمت بکش ، موقعی که گیر کرد ببر رو DFU بعد کابل رو از گو.شی بکش بیرون و گوشی رو روشن کن ، حالا انلاکش کن
ببین چه اتفاقی میوفته
این مراحل پست اول که توضیح دادید . چون من دفه اولمه و بک اپ هم نمیدونم چجوریه و موقعی که می خواستم برش گردونم باید چیکار کنم روی همین حساب سوالم اینه که مراحلی که گفتید باید حتما بعد از دانلود فایلها آنلاین باشه سیستممون یا نه نیازی نیست؟ برای اپدیت به نسخه 3
دوست عزیز وقتی DFU میکنم گوشی خاموش میشه ! و دوباره روز از نو و روزی از نو !نقل قول:
بله ، شما یه زحمت بکش ، موقعی که گیر کرد ببر رو DFU بعد کابل رو از گو.شی بکش بیرون و گوشی رو روشن کن ، حالا انلاکش کن
ببین چه اتفاقی میوفته
با تشکر ، خشایار
خوب باید خاموش بشه دیگه :دینقل قول:
موقع خاموش بودن کابل رو به گوشی وصل کن ، بعد Home + Power رو نگه دار ، اینطوری میره روی recovery mode
اگه میبینی نمیتونی ، نرم افزار ziphone رو دانلود کن ، یه قسمت داره برای تغییر مود گوشی که DFU و Recovery Mode داره
یکی کمک کنه من همه این کارارو درست انجام دادم الان روی ارم اپل مونده بالا نمیاد
در چه مرحله ای اینطور شد؟نقل قول:
اگه گوشیتون با موفقیت به iPhone OS 3.0 آپدیت شد و در RedSn0w به مشکل برخوردید دوباره گوشی رو به نسخه 3.0 از طریق iTunes آپدیت کنید. اگه شناسایی نمیشه به Recovery Mode برید و دوباره تست کنید.
--
آموزش صفحه اول برای آنلاک کردن iPhone 3G هم آپدیت شد.
امروز بردمش تعمیر گاه :دینقل قول:
خوب باید خاموش بشه دیگه :دی
موقع خاموش بودن کابل رو به گوشی وصل کن ، بعد Home + Power رو نگه دار ، اینطوری میره روی recovery mode
اگه میبینی نمیتونی ، نرم افزار ziphone رو دانلود کن ، یه قسمت داره برای تغییر مود گوشی که DFU و Recovery Mode داره
میگه 100 تومن خرج داره ! راست میگه ؟!؟
با تشکر ، خشایار
اراجیف اِ فوقش 30-40 تومننقل قول:
مرسی از راهنمایی های دوست عزیزم سینا و stream :11: با موفقیت آپدیت شد گوشیم:10:
اره اخه اپگرید یا دانگرید انقد خرج داره ! گوشیمو گرفتم ! خودم رفتم کافی نت ! یه 5 ساعتی بودم 300 MB دانلود شد و گوشیمو رونقل قول:
اراجیف اِ فوقش 30-40 تومن
ورژن 3 اپگرید کردم ! خوشبختانه مشکلی پیش نیومد ! ولی انتن نداره چیکار کنم ؟!
با تشکر ، خشایار
فقط به نسخه 3.0 آپدیت کردید؟نقل قول:
Redsn0w رو دانلود کنید و طبق آموزش صفحه اول گوشی رو آنلاک کنید.
ممنون انتن اومد ! من با خط ایرانسل نمیتونم به اینتر نت وصل شم ؟! البته توی گوشیه دیگه میتونم اینترنت وصل شم ولی با ایفون !نقل قول:
فقط به نسخه 3.0 آپدیت کردید؟
Redsn0w رو دانلود کنید و طبق آموزش صفحه اول گوشی رو آنلاک کنید.
نمیتونم ! اولا میتونستم ! ولی الان نه !!
با سلام...من تازه وارد هستم..firmwaree3 رو آیفون2g که مشکلی ایجاد نمیکنه.؟ راستش من هیچی درمورد آیفون نمی دونم و هیچ بازی یا نرم افزا ری هم نمی تونم نصب کنم..می خواستم یه بار دیگه خودم jailbreak کنم..مفید هستش به نظر شما؟و یه مشکل هم که دارم..وقتی می خوام با برنامه هایی مثل Winscp وارد گوشی بشم یک اروری میده:network error:connection refused مشکل از چی میتونه باشه؟ممنون میشم کمک کنین :(