آفرین رفیق خیلی خوبه
unwarp ت استاندارد نیست
راستی زمانی هم که میخای از unwarp map ت رندر بگیری edge های سبز رنگ را بردار
چشمش حالا خیلی بهتر شده....
Printable View
آفرین رفیق خیلی خوبه
unwarp ت استاندارد نیست
راستی زمانی هم که میخای از unwarp map ت رندر بگیری edge های سبز رنگ را بردار
چشمش حالا خیلی بهتر شده....
مرسی از توضیحاتت
قبل لز اینکه /Unwrap کنی برم یه uvwmapping بهش بده .... بعد اونجا سیلندر رو انتخاب کن بعد هم بهش Unwrap بده .. اون وقت بهتر می شه ....
ممنون از راهنماییت دقیقا همین کار رو کردم فرزاد جاننقل قول:
خوب حالا نتيجه ي كارتو بذار......
فرزاد جاااااااان همون کاری رو که گذاشتم با روشی که تو گفتی بود :31:نقل قول:
نباید اون طوری بشه عجیبه ..................
خیلی خوبه.
ولی این Unwarp که به هم ریخته.
ممنون کورش جاننقل قول:
خب این به هم ریختگی رو خودم ایجاد کردم :27: از منو mapping گزینه normal mapping رو زدم اینجوری شد
به نظر خودم اینجوری بهتر میشه روش کار کرد چون همه قسمت ها مشخص هستن .
خوب رفیق چی شد نذاشتی بذار دیگه .....:دی
شرمندهنقل قول:
چند روزیه سیستمم قاط زده تا مکس رو اجرا میکنم صفحه خط خطی میشه
واسه همین فعلا نمیتونم رو مدل کار کنم .
خیلی عالی شده
آفرین
سلام دوباره خدمت دوستان
خب سیستم رو درست کردم ( مشکل از کارت گرافیک بود )
خیلی از دوستان از unwarp ایراد گرفته بودن :41: یه کم باهاش ور رفتم اینطوری شد اگه خوبه برم تو کار فتوشاپ
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازم به هم ریخته شده رفیق ..................
ممنون دوست مننقل قول:
یعینی باید همش یکپارچه باشه :41:
فرزاد خان اینم یه رندر دیگه
خب اینطوری نمیشه به پشت گوش ها و بالای سر تکسچر داد !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.
باید بگم که این هم مپینگش درست نیست. توی مپینگ باید شما تمام فیس ها و با توجه به موقعت و نقشی که در کار نهایی دارند رو تکسچر مورد نظر تععین مکان کنید یعنی تععین نحوه ی قرار گیری عکس دو بعدی روی سه بعدی.
تا جایی که من می دونم توی یه تکسچرینگ از یه مادیفایر UNwarap استفاده نمی شه این مادیفایر مشکلات مپینگ رو حل می کنه و کارش دوختن تکیه های مختلف به هم هست. در منوی Mapping از پنجره ی Edit Map شما فقط می تونید طبق قاعده و قوانین ریاضی شکلتون رو از هم جدا کنید. مثلا بر اساس زاویه ی بین فیس ها و بگید که مثلا اگه از 45 درجه زاویه ی بین اونها بیشتر شد اونها رو جدا کنه.
تا جایی که من اطلاع دارم برای راحتی کار شما باید از poly Select استفاده کرده و مثلا قسمت جلویی گوش مدل رو انتخاب و ضمن اینکه زیر مجموعه ی Poly انتخاب شده مادیفایر UVW Map رو اضاغه کرده و بعد هم مثلا برای اون یه Plane Map در نظر بگیرید و بعد هم Gizmo ی اونرو جابجا و گوچک و بزرگ کنید تا مثلا یه تکسچر ساده ی فعلی که جهت تنظیم تکسچر هست به صورت درست رو شکل قرار گرفته باشه.و دوباره برای قسمت پشت گوش Poly select و UVW Map و .... .
وقتی تمام مراحل رو به این صورت درست کردید یعنی کشیدگی ها و فشردگش های تکسچر رو کنترل کردید با مادیفایر Unwrap UVW شما باید اشکالات رو برطرف کرده و قسمت های مختلف رو به هم اصطلاحا بدوزید.
موفق باشی............
کورش جان ممنونم ....... خیلی زحمت کشیدینقل قول:
حتما این روش رو امتحان میکنم ............ بازم ممنون از راهنماییت .:11: