n340 عزیز با این اسکین هایی که گزاشتی فکر می کنم همه چیزه این برنامه کامل شد.
Printable View
n340 عزیز با این اسکین هایی که گزاشتی فکر می کنم همه چیزه این برنامه کامل شد.
کسی نیست جوابمو بده؟؟؟:19:نقل قول:
نه هنوز نموم نیست این تازه 2 تا از اسکین هاش بود تازه ورژن جدیدش بیاد بهترم میه
نوشته شده توسط metanaL
سلام. من اینو نصبیدو رو 5700 یه جوریه. مثلا تو برنامه ها نمیره و ... چیکار کنم؟
دقیفا توضیح بده
اینم ایفون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://letitbit.net/download/ff6719356268/iPhone.rar.html
مثلا اول که وارد میشم صفحه ابی هست فلشا رو که میزنم میاد بیرون از برنامه.
یا وقتی تم مثلا Xp رو انتخابیدم, عکس برنامه میان ولی باز نمیشن. و...
گوشی چی هستش ؟؟
گفتم که 5700
می تونی یه عکس از صفحه گوشی بزاری
یه چیز دیگه مثلا کدوم برنامه ها اجرا نمی شه نام ببر
هیچ کدوم. هم اونایی که خودم نصبیدم هم اونایی که سیستمی هستن مثل مسیج و شماره ها و ...
بافلش ها میره روی برنامه ولی ok روکه میزنم هیچی نمیشه. با عدد هام ایکونش جابجا میشه.
برا عکسم یه سایت آپلود بگین به من.
4shared.com
تو پوشه دانلود چندتا فایل هست باید همش رو نصب کنی ،نصب کردی
ببین. لینک جدید ترینو + اموزششو بیزحمت بزار . ممنون میشم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اول که هرچی تو پوشه Gdesk با پسوند sis هست نصب کن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
vista nomi درست کار میکنه ولی بقیه نه. یه چیز دیگه خیلی از برنامه ها روهم نشون نمیده مخصوصا Jar ها رو.
اون فقط یه سری برنامه های که داخل خودش تعریف شده رو نشون میده نه همرو
Ok. خیای ممنون. خیلی باحاله. TanX
من نصبش کردم بعد پشیمون شدم ریمووش کردم
به نظرم اگه آدم یه تم قشنگ بندازه رو گوشیش بهتره
بای
چی میـــــــــــــــــــگی... تو داری ویندوز رو با تم مقایسه میکنی؟؟؟
خوب هرکسی یه نظری داره دیگه.من خوشم نمیاد 24 ساعت تو محیط یه برنامه باشم تا بتونم با گوشیم کار کنم.یه تم قشنگ رو گوشیتون نصب کنید قابلیت theme effect رو هم فعال کنید اونوقت میفهمید ویستا یعنی چه....................
سلام خدمت دوستان عزیز
من روی 6120 نصب کردم مشکل داشت . شکل منو ها اصلا شبیه اون چیزی که انتظار داشتم نشد. مشکل چیه؟
نمیشه عکس دیگه ای جز خودش گذاشت؟
سلام دوستان
هر چند برای 1 روز تازگی داره
ولی به نظر من ارزش نداره بخوای با این همه دردسر این به قولی ویستا را راه اندازی بکنی
راستی وقتی این ویستا داره اجرا میشه صفحه کلید را میتونید قفل کنید یا نه
نقل قول:
منم بعد از دو روز پاکش کردم.قابلیت قفل هم داره.
این نرم افزار فقط برای پز دادن جلوی دیگران هستش و هیچ نمی تونه جای تم و امثال رو بگیره
تازه 2 مگ که جایی رو نمی گیره
شما می تونید این نرم افزار رو جای گزین دسکتاپ کنید
باید برید تو option و تیک replace main رو بزنی
با سلام خدمت دوستان اولا متشکرم به خاطر اين برنامه
بعد بايد بگم که من گوشيم رو هک کردم وبرنامه ها رو همون جوري که گفتيد نصب کرم گزينه ريست و همچنين گزينه GDISKرو اضافه ميکنه ولي هرکاري ميکنم مثل عکس نميشه و فقط سمت راست LCD چندتا خط موازي هست که وقتي کليد رو فشار ميدم يه منو باز ميشه حال من بايد چکار کنم تا بنونم به جاي دسکتاپ ومثل شکل ازش استفاده کنم در ضمن اون تيک رو هم گذاشتم ورفتم تويGdesk -> menu - > design -> load design وليroot poshe vista -> nomi vista 1.gdd اي رو پيدا نکردم اگه بهم بگيد بايد چکار کنم ممنون ميشم راستي يادم رفت بگم گوشي N73دارم
با سلام خدمت دوستان اولا متشکرم به خاطر اين برنامه
بعد بايد بگم که من گوشيم رو هک کردم وبرنامه ها رو همون جوري که گفتيد نصب کرم گزينه ريست و همچنين گزينه GDISKرو اضافه ميکنه ولي هرکاري ميکنم مثل عکس نميشه و فقط سمت راست LCD چندتا خط موازي هست که وقتي کليد رو فشار ميدم يه منو باز ميشه حال من بايد چکار کنم تا بنونم به جاي دسکتاپ ومثل شکل ازش استفاده کنم در ضمن اون تيک رو هم گذاشتم ورفتم تويGdesk -> menu - > design -> load design وليroot poshe vista -> nomi vista 1.gdd اي رو پيدا نکردم اگه بهم بگيد بايد چکار کنم ممنون ميشم راستي يادم رفت بگم گوشي N73دارم
:41:
اگه همه تاپیک های قبل رو مطالعه کردی نفهمیدی بهت بگم
تو فایل های rar اش پر از فایل sis ه !
یکی میشه بگه این برنامه تو n82 چطوری نصب میشه ؟ (قدم به قدم و واضح)
عکس هم گذاستیم نفمیدید ؟؟؟؟
هرچیس داره رو نصب کن
ببخشید همه صفحه ها رو ندیده بودم !!!! :20:نقل قول:
ايا اين نرم افزار نياز به ساين كردن داره ؟ با تشكر
نه خیر نه خیر
من هرچی میکنم تا روی N72 نسبش کنم نمیشه
هرکدوم از sis هارو میزنم میگه file corrupted
چکار کنم ............ :( :((
نقل قول:
عزیز اومدی تو تاپیک s60v3
n72 ورزن s60v2
هستش کار نمی کنه
من گوشیم n82 هستش.امتحان کردم جواب داد.خیلی چیز باحالیه.فقط عیبش اینه که نمیشه صفحه کلید رو قفل کرد
dastet dard nakone vaghean alee bood
سلام این برنامه رو e71 کار نکرد من چیکار کنم ولی رود73 nجواب داد ...راهنمایی کنین ممنون میشم!
نقل قول:
71 صفحش پهنه فکر نمی کنم کار کنه
سلام ممنون از لینکتون خیلی جالبه
سلام آقا رو6220 جواب میده؟
آقا دمتون گرم
برنامه بسیار زیبایست