سلام
دوستان من تمام 4 صفحه را خوندم
آیا این دستگاههایی که پیشنهاد کردید با پخش dvd های خش دار مشکلی ندارن؟؟؟
در کل به نظر شما بهترین dvd در زمینه پخش dvd های خش دار چه مارکی هست ؟؟
دیگه اینکه چرا lg را قبول ندارید ؟؟؟
Printable View
سلام
دوستان من تمام 4 صفحه را خوندم
آیا این دستگاههایی که پیشنهاد کردید با پخش dvd های خش دار مشکلی ندارن؟؟؟
در کل به نظر شما بهترین dvd در زمینه پخش dvd های خش دار چه مارکی هست ؟؟
دیگه اینکه چرا lg را قبول ندارید ؟؟؟
ممنونم ولي چون شهرستان هستم نمي تونم تهيه کنم . من خواستم اين مدل رو بگيرم به همين دليل بودنقل قول:
مدل مثل مال شما چند قيمته الان ؟
اون مدل 5995 که گفتيد جديدتره چه ارجحيتي داره وقيمت اون چقدر شده؟
و مورد آخر اينکه آيا اين مدل ها قابليت پخش wmv داره؟ يعني تست کرديد؟
من امروز dvdplayer فیلیپس گرفتم آخرین مدل 5996 به قیمت 120 تومن ....
پایونیر 410 هم بود قیمت 118 تومن اما یک مقدار تو امکانات کمتر بود ..... هردو خوبن من این رو گرفتم به هر حال .
نقل قول:نقل قول:
والا چی بگم:20: تو تهران فیلیپس و پایونیر به زور گیر میاد چه برسه به شهرستان:46:در هر حال نمایندگی فیلیپس پارس الرمس هستش شما ببین نمایندگیش تو شهرستانتون شاید باشه
فکر کنم برتری 5995 اینه که میتونه از رو دی وی دی به فلش بریزه چون من خودم 5986 دارم دقیقا مشخصات 5995 رو نمیدونم از دوستون shahramcat بپرس.
فیلیپسها wmv رو نمیخونن ولی اینو میدونم که پایونیر 410میتونه بخونه .
راستی shahramcat جان مبارک باشه. راضی هستی؟ به نظر من نسبت به سایر پلیرهای توی بازار واقعا فیلیپس برتره.
شما داری خش دار خوندن رو ملاک انتخاب پلیر قرار میدی؟:13:نقل قول:
این Pioneer DV410-V خیلی عالیه .... کسی آدرس نمایندگیش رو نداره ؟؟؟ تو جمهوری؟؟
بعد یه سوال : پلیر هایی که خروجی HD دارن می تون فایل های HD Rip رو هم پخش کنن (فایل های با پسوند mkv. ؟
خیر mkv رو هیچکدوم پخش نمیکنند. درباره ی نمایندگی پایونیر فکر کنم دور و ور پاساژ علاء الدین هست ...نقل قول:
قیمتش هم 120 حدودا ...
میتونی فیلمهای مختلف با فرمتهای مختلف رو بریزی روی فلش و ببری مغازه بدی تا برات تست کنه ، من همین کار رو کردم ...
حیف شد ..... ولی در کل خوبه ، ممنون :11:نقل قول:
البته این مطلب رو یادرآور بشم که چون دستگاههای فیلیپس و پایونیر ، Firmware دارند قابلیت آپگرید کردن رو دارند و میتونند از فرمتهای جدید هم با آپدیت فرمویر پشتیبانی کنند ولی باید تو وب سایت خود شرکت سازنده این موضوع رو پیگیری کنی ...نقل قول:
سلام
میشه یک دستگاه ارزون قیمت که در عین حال کارایی مناسب داشته باشه معرفی کنید. سد دی و دی وی دی های متعارف رو پخش کنه بدون ادا و اطوار و دو روزه هم خراب نشه.
شما چند صفحه ی آخر رو حتما مطالعه کن :نقل قول:
فیلیپس dvp-5965 یک دستگاه عالی هست به قیمت 85 تومن ...
ببخشید این دستگاه فیلیپس 5986 رو از کجا میشه خرید؟
من توی جمهوری جایی ندیدم
اگه کسی بتونه آدرس مغازه رو بده ممنون میشم
بهترین دستگاه دی وی دی پلیر که البته همه ی امکانات را داشته باشد (امکانات معمول) و ارزان هم باشد (نزدیک ترین دستگاه به این ویژگی ها) چیست؟ قیمت آن چقدر است؟
آیا پیشنهاد می کنید یک دی وی دی تازه بخرم و بندازم روی رایانه و از طریق رایانه نگاه کنم (زود خراب نمی شه در صورتی که بخوایم به عنوان دی وی دی پلیر ازش بهره ببریم؟)
در صورت خرید دی وی دی رام و بهره گرفتن از رایانه همگی فرمت های موجود در دی وی دی ها را پشتیبانی می کند؟
دوست عزیز چند صفحه ی آخر تاپیک رو مطالعه بفرمایید . در ضمن بخش دوم سوالتون ارتباطی با تاپیک نداره ...نقل قول:
یعنی با اظافه کردن یه اسپیکر خوب هیچ فرقی از لحاظ کیفیت صدا با سینما خانگی نداره؟نقل قول:
بچه ها wmv رو چه پلير هايي ساپورت دارن ؟
اين فيليپس كه گفتين wmv رو نميخونه .... با آپديت فريمور ميتونه بخونه ؟
اينا حافظه هاي داخلي هم دارن ؟
قابليت ركورد بصورت زمانبندي شده از قبل.....
براي اجراي بلو-ري هم مدلي ميشناشسيد كه سفارش كنيد ..... تا يه سال ديگه همه فيلما ميشه بلو-ري....
نتيجه استقلال - پرسپوليس چند چند ميشه ؟
مرسي
نقل قول:نقل قول:
بله دقیقا . میتونی بعدا با تهیه ی یک اسپیکر 5.1 کانال و یک تلویزیون Full HD باهاش سینمای خانگی پیاده کنی ... (به خاطر Upscaling 1080Pو خروجی صدای 5.1)
تا اونجایی که من نگاه کردم پایونیر 410 تو مشخصاتش WMV رو هم به عنوان فرمتهای قابل پشتیبانی ذکر کرده بود ولی فیلیپس WMV رو نمیخونه ...:46:
سلام
خب اگه فيليپس رو آپگريد كني ساپورت ميكنه ؟
من هنوز در اینمورد که با آپدیت فرمویرش میتونه ساپورت کنه یا نه تحقیق نکردم ولی این رو بدونید که قرار دادن قابلیت پخش کدکها همینجوری نیست که در دستگاه قرار بدن چون باید امتیازش رو بخرند مثلا wmv امتیازش برای شرکت مایکروسافت هست و دستگاههیی که بخوان از این فرمت ساپورت کنن باید امتیازش رو از مایکروسافت بخرن ....:5:نقل قول:
قابلیت ضبط برای ریکوردر ها هست نه پلیرها.. ریکوردر هم قیمتش از 185 به بالاست و بحثش ارتباطی با پلیر نداره ... ما داریم در مورد پلیرها بحث میکنیم ...نقل قول:
خیر اینطور هم نیست .. همچنان DivX پابرجاست و ورژنهای جدیدش ریلیز خواهد شد (یعنی مهم کدک هست نه دیسک) و Blue Ray چندین سال زمان میبره تا حداقل تو ایران جا بیفته (الان یک دیسک بلو ری خام رو تو بازار تهران من 18 هزار تومن قیمت کردم:13:)
سلام
منظور من از ارزان مار ک های درجه دو هست.
مثل مارشال یا ال جی
میدونم که این مارک ها هم دارای امکانت متفاوتی هستن. نسبت به توانایی این مارک ها بهترینشون رو چی پیشنهاد میکنید ( زیر 50 تومن )
مرسی
مارشال و الجی برندهای خوبی نیستند . حداقل سامسونگ بخر (با حدود 60 تومن ...)نقل قول:
PHILIPS DVD PLAYER DVP5996K DivX/JPEG/MP3/HDMI/USB/KARAOKE SCORING/black
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Features & Benefits • HDMI 1080p upscales to high definition for sharper pictures
• 5.1 channel audio output for surround sound
• DivX Ultra Certified for enhanced playback of DivX videos
• Plays WMV, DivX, WMA, MP3 and HD JPEG photos
• Karaoke Scoring for fun and exciting song contests at home
• Hi-Speed USB 2.0 Link plays media from USB flash drives
• EasyLink for easy control of connected devices via HDMI CEC
Monitor Type n/a
Monitor Size (inches) n/a
Pixel pitch (mm) n/a
Brightness (cd/m2) n/a
Contrast Ratio n/a
Resolution (Hz) n/a
Response Time (ms) n/a
Sound • D/A converter: 24 bit, 192 kHz
• Frequency response: 30-20000 Hz
• Signal to noise ratio: 90
• Distortion and Noise (1kHz): 65 dB
• Crosstalk (1kHz): 70 dB
• Dynamic Range (1kHz): 80 dB
• Sound System: Dolby Digital, DTS
Storage n/a
Recording n/a
Video Playback Media CD, CD-R/CD-RW, Video CD/SVCD, DVD, DVD+R/+RW, DVD-R/-RW, DivX, DVD-Video
Video Formats MPEG1, MPEG2, DivX 3.11, DivX 4.x, DivX 5.x, DivX 6.0, DivX Ultra
Audio Playback Media CD, MP3-CD, MP3-DVD, WMA-CD, CD-R/RW, Audio CD
Audio Formats PCM, MP3, Dolby Digital, WMA, DTS
Picture Playback Media DVD+R/+RW, DVD-R/-RW, CD-R/RW, Picture CD, Kodak Picture CD
Picture Formats JPEG
Connectivity • Front / Side connections: Microphone
• Rear Connections: Composite video (CVBS) output, Digital coaxial out, ComponentVideo out Progressive, Analog audio Multi-channel out, HDMI output
Accessories • Audio/Video cable
• Quick start guide
• World Wide Warranty leaflet
• Remote Control
• 2 x AAA Batteries
• User Manual
System NTSC, PAL
Colour Black
Controls • Child Protection: Child Lock, Parental Control
• On-Screen Display languages: English, Polish, Russian
• Karaoke: MIC volume
Power • Power supply: 230V, 50Hz
• Power consumption: < 12 W
• Standby power consumption: < 0.8 W
Dimensions WxDxH 435 x 38 x 210
Weight n/a
Warranty (years) 2 years
Pioneer DVD Players
DV-410V-K
Multi-Format DVD Player Featuring HDMI®,1080p Upscaling, USB, and DivX®/WMV Playback
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
VIDEO FEATURES
Dual-Layer DVD-R*/DVD/DVD-R/DVD-RW**/DVD+R/DVD+RW Compatible
SVCD/VCD/CD/CD-R/CD-RW Compatible
HDMI Terminal for Digital Audio/Video Out
HDMI Upscaling (to View on 1080p)
WMV (Windows Media® Video) Compatible
Official DivX® Certified Product
Compatible with All Versions of DivX® Video (including DivX® 6) with Standard Playback of DivX® Media Files
108 MHz/12-bit Video DAC
PureCinema 2:3 Progressive Scan
I/P Simultaneous Output
USB Input for Compressed Video (DivX/WMV) and JPEG
HD JPEG Playback
JPEG PhotoViewer*** (Fujicolor CD)
Video Adjust Function with Sharpness/Brightness/Contrast/Gamma/Hue/Chroma Level Control
Zoom Function
AUDIO FEATURES
96 kHz/24-bit Audio DAC
USB Input for Compressed Music Playback
WMA (Windows Media® Audio)/MP3/MPEG-4 AAC**** Compressed Music Playback Compatible
DTS® 2-Channel Decoding
Dolby® Digital Output
Dialogue Enhancer
Virtual Surround
Sound Equalizer (Rock/Pop/Live/Dance/Techno/Classic/Soft)
CONVENIENCE FEATURES
Photo + Music Mix (JPEG Slideshow with Music)
Advanced GUI
Disc Navigator for Easy Browsing
Last (Position) Memory: 5 DVD Discs/1 VCD Disc
Resume Function
Screen Saver
Auto Power Off
TERMINALS
1 HDMI Terminal
1 USB Input
1 Coaxial Digital Output
1 S-Video Output
1 Audio/1 Video Output
Component Video Output (DVD, Video CD)
SPECIFICATIONS
Power Requirements: AC 120 V/60 Hz
DIMENSIONS
W x H x D: 16-9/16 x 1-15/16 x 8-7/16 inches (420 x 49.5 x 215 mm)
Weight: 4 lbs. 3 oz. (1.9 kg)
بهترين دستگاه از لحاظ كيفيت و شفافيت وساپورت 90 درصد فرمتها
PHILIPS DVD PLAYER DVP5996K DivX/JPEG/MP3/HDMI/USB/KARAOKE SCORING/black
ديگه بيخيال دستگاه شو. بورو بخر حالشم ببر
همين كه فرمت هاي زيرنويس رو ميتونه با فلش بخونه خيلي خوبه
بله بهترین ها 5986 فیلیپس و 410 پایونیر هستند که تقریبا تو رنج قیمتی 115-120 تومن قرار دارن.
با وجود این دو دستگاه فکر خرید از برندهای دیگر رو از سرتون بیرون کنید ...
هر کدوم از این دو مدل رو بخرید مطمئن باشید پشیمون نخواهید شد...
سلام
من جديدا" يع پورتابل مدل dvp-fx850 خريدم
يه نقطه از lcd نشون نميده
يعني فكر كنم سوخته
فقط يه نقطس
چي كارش كنم ؟
اون مربوط به پیکسل سوخته ی ال سی دی باید باشه ...نقل قول:
تو تاپیک مربوطه این موضوع رو مطرح کن...
باید ببری گارانتی و اگر از یک تعدادی بیشتر پیکسل سوخته داشته باشه تعویض میکنن..
ببين آخه دي وي دي پلير هست به خاطر همين اينجا گفتم
فقط يه نقطس
يك پيكسل يعني چقد ؟
خريدش هم از دوبي بوده
ارزش بازگشت يه اونجا رو داره ؟
سلامنقل قول:
خب سامسونگ چه مدلی
آیا سیستمی از مارک های با برند بد ( درجه پایین) وجود داره divx رو ساپ.رت کنه. و یا اینکه فلش رو قبول کنه ؟
من که دوماه پیش رفته بودم جمهوری برندهایی مثل مارشال و یک برند چینی هم بود که الان نامش خاطرم نیست (از بس که معروف بود!:46:) قیمتشون دور ور 65 تومن بود و DivX و MP4, ... رو میخوند و فلش مموری هم میخورد ...نقل قول:
ولی گفتم که تعیین کننده ی قیمت پلیرها ملاک مهمتری هست از جمله سیستم Upscaling - پشتیبانی از سیستم DivX Ultra که اجازه میده به هر نحوی زیرنویسهای SRTو Sub/idx رو به فیلمهای دایویکس اضافه کنی ... خروجی دیجیتال HDMI - سیستم صدای 5.1 و ... یعنی این موارد هستند که قیمت پلیر رو مشخص میکنند
ولی اگر کیفیت برند برات مهم نیست و از قابلیتهایی که در بالا اشاره کردم نمیخوای استفاده کنی (مثلا نخوای دستگاه رو به تلویزیون HD و یا اسپیکرهای چندکاناله وصل کنی) میتونی همون برندهای پایین تر رو بگیری ... (مثل مارشال و برندهای چینی ...)
سعی کنید اگر نمیخواید سراغ فیلیپس و پایونیر برید، حداقل سامسونگ یا سونی تهیه کنید ...
من اگر جای شما ها بودم 20 تومن میذاشتم روش و با 85 تومن میرفتم Philips DVP-5965 میگرفتم که یک دستگاه فوق العاده هست ...
سامسونگ هم یک مدا USB خور داشت به قیمت 70 تومن فکر کنم مدل 8800 بود ...
در هرحال این رو بگم که پلیرهای فیلیپس (مدلهای 5965-5986-5995 ) و پایونیر 410 دستگههای حرفه ای هستند ....
که اگر در مشخصات فنیشون که در صفحات قبل هم بهش اشاره شد نگاه کنید به این موضوع پی خواهید برد ...
به دلیل اختلاف قیمت کمی که برندهای معروف ( مثل سونی - سامسونگ ) با غیر معروف ها داره اصلا توصیه نمیشه که سراغ برندهای درجه پایین برید . مثلا یک برند چینی غیر معروف 50 تومنه و مشابهش از برند معروف 65 تومن ...نقل قول:
به خاطر 15 تومن به سمت برند نامرغوب نرید ...
باز تصمیم نهایی با خودتونه و من قصدم راهنمایی هستش... چون اغلب در بازار مغازه ها هم برندهای نامرغوب دارند و خودشون هم بسیار ار جنسشون تعریف میکنند ولی ...
آیا پایونیر 410 از فیلیپس 5996 چیزی کم داره؟آیا پایونیر هم صدای 5.1 داره؟آیا پایونیر هم قابلیت فیکس کردن زیرنویس از روی قلش رو داره؟نقل قول:
من از پایونیر خیلی بیشتر خوشم میاد ولی میترسم از فیلیپس کم بیاره....
در ضمن از پاناسونیک هم مدلی هست که با این کیفیت و قابلیت باشه؟آخه پلاسمای پاناسونیک گرفتم میخوام مچ بشه....
ببخشید زیاد سوال کردم.
من خودم فیلیپس 5986 دارم و مشخصات دقیق پایونیر رو 410 رو نمیدونم ولی اونطور که مشخصات این دودستگاه رو خودت در صفحه ی قبل گذاشتی من چیزی کمتر نمیبینم ..نقل قول:
البته تو اون مشخصات جایی از خروجی چندکاناله ی صدا در پایونیر 410 ذکر نکرده ... میتونی بری تو سایتهای خارجی و آمارش رو دقیق تر در بیاری ...
از لحاظ سازگاری با انواع زیرنویسها بدون شک فیلیپس سر تر هستش ...
پایونیر 410 قابلیت پخش wmv رو هم داره ولی فیلیپس نداره ...
در هر حال بین پایونیر 410 و فیلیپس 5996 هر کدوم رو بگیری ضرر نکردی ...
بهتره سراغ پاناسونیک به هیچ وجه نری چون در پلیرها جای هیچ رقابتی با فیلیپس و پایونیر نداره..
Philips DVP-5965 آیا DivX Ultra رو ساپورت میکنه ؟
بله ... در مشخصاتش آورده شده که DivX Ultra داره ... (یعنی توانایی کار با ساب تایتلها و منو ...)نقل قول:
تفاوتهای بین این 5965 و 5986 : سیستم دریافت دیسک برای 5965 اسلات هست (مثل پلیرهای ماشین) ولی در 5986 و 5996 به صورت Tray هست (مثل دی وی دی رام در کامپیوتر )و به نظرم 5965 از این نظر کلاس تر هست ... و جدیدا هم درایوهای لپ تاپ های گرون قیمت درایوشون رو از نوع اسلات میذارن ...
5965 خروجی صدای 5.1 نداد ... (هر چند اگر اسپیکر چند کاناله نخواید وصل کنید هیچ تفاوتی بین 5965 و مدلهای بالاتر نیست ...)
5965 آپ اسکیلینگ 1080P انجام میده و 5965 آپ اسکیلینگ 1080i هر چند اگر تلویزیونتون HD 1080p نباشه بین این پلیرها از این بابت هیچ تفاوتی احساس نمیشه (از لحاظ کیفیت تصویر خروجی ...)
با سلام
جناب ghahremanimehdi در ابتدا از زحمات فراوان شما در تاپیک بی نهایت سپاسگزارم. راستش من تمام مطالب تاپیک را خوانده ام و راهنماییهای مفید شما خیلی بهم کمک کرده اما بازهم سوالاتی داشتم و ممنون میشم که پاسخگو شوید.
1) در مجموع تمامی صحبتها میشه نتیجه گرفت که پایونیر و فیلیپس بهترین برندها جهت خرید DVD Player هستند و آن طور که پیداست تفاوت خیلی زیادی هم از نظر قیمت ندارند. حال اگر همین الان شما خودتون می خواستید یک DVD Player بخرید کدام برند و از بین آنها کدام مدل را انتخاب می کردید؟!
گفتم مدل برای اینه که خیلی اوقات می بینیم که با بالا رفتن مدل یک مارک، نه تنها کیفیت آن مارک ارتقا پیدا نکرده که حتی افت هم داشته! مثل برخی مدلهای گوشی موبایل نوکیا یا سونی اریکسون که گاهی اوقات می بینیم که مدلهای قدیمیترشون از بعضی جدیدها با کیفیت تر و بهتر هستند!
حالا در خصوص DVD Player هم این سوال را از شما داشتم که اگه به نظر شما فیلیپس مارک مناسب تریه؟! آیا 5996 که فکر می کنم آخرین مدل موجود در بازار ایران هست را صلاح می دونید که خریداری بشه یا 5995 و یا همون مدلی که خودتون دارید (5986) ؟!
2) سوال دوم من اینه که آیا پایونیر و فیلیپس نمایندگان رسمی فروش و همچنین پشتیبانی خدمات در این دارند؟! گارانتی کدام معتبرتره؟! آدرس و تلفنشون را میشه اعلام کنید؟!
3) آیا مدل تقلبی هم از پایونیر یا فیلیپس در بازار اومده؟! اگر جواب مثبته راه تشخیص تقلبی از اصل چیه؟!
ببخشید که خیلی سوال کردم.
با تشکر
ممنوننقل قول:
1) بله تفاوت قیمت خیلی کمه مثلا اون موقع که من تو بازار بودم یک مدل از الجی بود که 105 تومن بود و واقعا هیچ توانایی خاصی نداشت حتی مغازه دار میگفت این دستگاه فقط فایلهای صوتی رو میتونه از روی فلش بخونه ...:13:منتها چون اکثر مردم اطلاعات فنیشون پایینه هست و به یکسری از موضوعات واقف نیستند میرن و همون الجی رو هم میخرن:13: ....
من تو تاپیک توضیحات کامل رو دادم ...
ببینید دوباره بطور خلاصه میگم : اگر میخواید اسپیکرهای چندتیکه (چند کانال) به دستگاه وصل کنید و تلویزیون HD 1080 دارید باید سراغ 5986 و 5996 برید چون این دو دستگاه خروجی صدای 5.1 دارند یعنی اسپیکر چند تیکه میتونید بهش وصل کنید ... مضاف بر این چون این دو مدل Upscaling 1080p انجام میدن و خروجی دیجیتال HDMI دارند کیفیت نهایی تصویر از سایر مدلها بالاتر خواهد بود ... (در واقع این دو مدل رو میتونید جایگزین یک سینمای خانگی بکنید با این تفاوت که اسپیکرهای چند تیکه روشون نیست و باید جدا تهیه کنید ...چون مشخصات فنی این دو مدل خیلی شبیه به پلیر های سینمای خانگی هست ...) اگر نمیخواید که دستگاهتون رو به مواردی که در بالا گفتم وصل کنید بهترن گزینه 5965 خواهد بود ..
پایونیر 410 هم یک دستگاه فوق العاده هست ولی چون من ندارم دربارش بحث نمیکنم ...ولی به نظر میرسه فیلیپس با ساب تایتل ها سازگاری بهتری داره ...
در ضمن من دارم فیلیپس و پایونیر رو با الجی و سایر دستگاههایی که در بازار ریخته مقایسه میکنم .. که مطمئن باشد پایونیر و فیلیپس از لحاظ کیفیت هم یک سر و گردن بالاتر از بقیه هستند ...
نمایندگی فیلیپس در ایران پار الرمس هست و پایونیر رو اطلاع ندارم ... تا اونجایی که من تحقیق کردم پارس الرمس گارانتی چندان جالبی نیست ... ولی باز جای شکرش هست که این دستگاه عالی رو وارد کردند چون من یکماه دنبال این بودم که سفارش بدم این دستگاه رو برام از خارج بیارن:46: مدل تقلبی به هیچ وجه در ایران نداره ... حتی مدل اصلیش رو هم فقط در دوسه مغازه در جمهوری که نمایندگی فیلیپس هستند گیر میارید (ضمن اینکه شرکت وارد کننده خودش تضمینی بر اصل بودن کالا داره ...)
گارانتی سام سرویس و حتی گارانتی الجی در ایران پشتیبانی قویتری از نمایندگی فیلیپس دارند ...
در آخر تصمیم با خودتونه ... من فقط دارم از لحاظ فنی دستگاهها رو مقایسه میکنم ...
خیلی از کمک شما ممنونم. با این اوصاف انتخاب من فیلیپس 5996 خواهد بود. البته تلویزیون hd ندارم ولی دلم نمیاد جنس قدیمی (5965) بگیرم!نقل قول:
-------------------
یک سوال فنی دیگه هم داشتم و آن اینکه فرمت avi که بسیاری از dvd های جدید با این فرمت ضبط می شوند، چطوریه؟!
فیلیپس 5996 که مشکلی برای پخش این dvd ها نداره؟!
راستش داشتم مشخصات مدل 5996 را که یکی از دوستان زحمت کشیده بود و در تاپیک قرار داده بود را چک می کردم، دیدم در خصوص فرمت avi چیزی عنوان نشده و نگران شدم!!!
لطفا در این خصوص هم منو راهنمایی کنید.
با تشکر
5965 هم یک دستگاه عالی هستش ... اگر قصد دارید در آینده ای نزدیک LCD TV Full HD بخرید و با اسپیکرهای چند کاناله یک سینمای خانگی ترتیب دهید 5996 و 5986 هم گزینه های خوبی هستند ...نقل قول:
این دستگاه با کدک DivX و Xvid هیچ مشکلی نداره و بیش از 90 درصد فیلمهایی که از اینترنت دانلود میشن از این دو نوع کدک استفاده می کنند ... (AVI مجموعه ای از کدکهای مختلف هست که در ویندوز بکار برده میشه و AVI این دو کدک رو هم شامل میشه ...پس جای هیچ نگرانی وجود نداره فقط جدیدا با مطرح شدن HD کدک H.264 هم داره وارد صحنه میشه که واقعا الگوریتم عالی برای فشرده سازی داره و فیلمهایی که با این کدک کانورت میشن حجم پایین و کیفیت خیلی خوبی دارند ولی متاسفانه در حال حاضر هیچ یک از پلیرهای خانگی از این کدک پشتیبانی نمیکنند و باید بیشتر صبر کرد ...:5: )