2. اچ پي ال
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
خب براي امروز ديگه بسه فكر كنم روي همين ها يك 2-3 روزي كار كنيد فقط دوستان عزيز يك بار ديگر مي گويم اين بخش متعلق به همهي برقي ها و الكترو نيكي هاست خواهش ميكنم من را تنها نگذاريد و بخش خودتان را كامل كنيد
به اميد ديدار به زودي
سلام دوستان
من هم به نوبه ي خودم يه چيزي مي گم
هر كسي مدارهاي سيم كشي ساختمان و علائم اختصاري رو بخواد بگه چه مداري و چه نقشه اي رو مي خوام تا براش به صورت عكس بزارم
در ضمن ميلاد جان گل كاشتي دمت گرم اي ول
ممنون
باي
چشم میلاد جان شروع میکنم.نقل قول:
نوشته شده توسط milad-poorrajab
فقط چون فایل آماده یا متن نوشته شده ای ندارم مجبورم خودم تایپ کنم و بفرستم. بنابراین مثل شما نمیتونم یه شبه این تاپیک رو پست بارون کنم :tongue: !!! ولی خوشم اومد. دیشب دو صفحه بود ولی امروز یه دفعه شد 5 صفحه. دمت گرم. عالی بود.
سعی میکنم هر چه زودتر آموزش رو آماده کنم. از کمکهای شما هم حتما استفاده میکنم. ممنون.
متشكرم
مرتضي جان من يك سي دي آموزش pspiceدارم كه به صورت power-pointهست ولي راستش من وقت تبديل اون به htmlرو ندارم اگر شما همكاري كني ممنون ميشم
ادرستو برام بفرست تا سي دي رو برات بفرستم
نقل قول:
ممنونم. من یه سی دی آموزشی دارم ولی به صورت فیلم. البته قصدم پیاده کردن تمام اون نیست. من تصمیم داشتم اون چیزی که مهمتره و بیشتر به کار میاد رو بنویسم و به صورت متنی در اختیار دوستان بذارم. فقط میمونه عکسها و تصاویر که احتمالا با یکی از دوستان صحبت میکنم که از سایت اون استفاده کنم.
البته تصمیم دیگرم اینه که وقتی یه مبحث به یه جایی رسید تبدیل به پی دی اف کنم و لینکشو اینجا بذارم.
نظرت در مورد این روش چیه؟ البته اون سی دی شما هم صد در صد میتونه به کارم بیاد. مخصوصا اینکه میشه از متن آماده استفاده کرد و توی وقت تایپ متن صرفه جویی میشه. اگه بازم تصمیم داری که سی دی رو برام بفرستی من آدرسمو توی پیغام خصوصی برات بنویسم.
منتظرم
ميلاد جان فکر ميکنم يه قانوني توي انجمن ها هست که ميگه فرستادن دو تا پست پشت سر هم ممنوع شما نظري در اين مورد نداري ؟؟؟!!! ;)
البته فکر نميکنم شما اين قانون رو شکسته باشي چون شما صد تا پست پشت سر هم فرستادي :blush:
از مديران عزيز خواهش ميکنم تمام پستهاي ايشون رو حذف کنن و تمام اونها رو توي همون پست اول بيارن :rolleye:
ما که از خطوط ديال آپ استفاده ميکنيم چه گناهي کرديم که توي يک صفحه بايد ده بار آواترا و امضاي ايشون رو ببينيم ؟ :sad:
جناب آقاي سوت موضوعاتي كه من دادم متفاوته و نمي شد همه رو يه جا دادنقل قول:
نوشته شده توسط soooot
بعد هم از همه دوستان ممنونم كه اين تاپيك رو بعد از يك هفته كه من نبودم تنها گذاشتن
دوستان نظرشون رو درباره مطالب بنويسن تا برقي ها رو هم بشناسيم
دوستان لطفا در پر بار کردن این تاپیک کمک کنین
عکسی که در زیر مشاهده می کنین مربوط به امکانات یک نرم افزار تخصصی است که ميتونين از لينك زيرش دانلود كنين
برای مشاهده آموزش نرم افزار هم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا چند روز دیگر
یا حق...
سلام دوستان
برنامه اي يا فيلم مبني بر آموزش و رسم نقشه ي موتور مثلا موتور كولر و فرمول ها نداريد؟؟؟
ممنون
باي
آقا میلاد خسته نباشی لینک سایت برق رو اشتباهی با پسوند .com نوشتی که اصلش همون .tk است
حامد جان كجاي پست هامو مي گي كه اصلاحش كنمنقل قول:
نوشته شده توسط hamed_rafat
اين هم يك مقاله ديگه براي ماشين هاي الكتريكي كه توسط دوستمون حامد جان تهيه شده :
دوستان اين تاپيك خيلي جالب شده ها
يكي تند تند آپلود ميكنه و لينك مي ده بقيه هم فقط دانلود ميكنن از همتون متشكرم ...
واقعا ديگه كم كم دارم دلسرد مي شم
سلام ميلاد جان
واقعا شرمنده من دفتر سيم پيچي موتور سال سوم هنرستانم كامل و تميز هست اگر دوستان نقشه اي يا فرمولي مي خوان خبر بدن تا اسكن و آپلود كنم آخه ميلاد جان من سرعتم پايين هست وگرنه آپلود مي كردم و مي زاشتم اينجا به خدا شرمنده
ممنون
باي
خواهش مي كنم ولي زاده جان چرا شما شرمنده باشي ؟؟؟
فقط لطفا هر كسي هر مطلبي داره بذاره بالاخره درد مي خوره
در ضمن سرعت من 50 هم نمي شه !!
سلام ميلاد جان
باشه فردا اسكن و آپلود مي كنم فقط به عشق بچه هاي برق
ممنون
باي
ببين عزيز همونطور كه قبلا هم بهت گفتم و باز هم بهت ميگم بهتره تمام لينك ها رو توي يه تايپيك بزاري :angry:نقل قول:
ضمنا تو به اينا ميگي آموزش پي ال سي ؟ ;)
من نمي دونم شما چرا اينقدر با همه جاي سايت مشكل داري؟؟؟نقل قول:
نوشته شده توسط soooot
هر جاي فروم رو كه مي بينم با تاپيك دهنده مخالفت كردي؟؟؟
:angry:
من با همه جاي سايت مشكل ندارم :happy:نقل قول:
و مشكلم با پست هاي شما رو هم به صورت منطقي گفتم ديگه اگر شما نميدوني من هم نميدونم كه چرا شما نميدوني :blink:
ضمنا مطالبتون خوبه و اگر منظورتون اينكه چرا توي پست قبليم گفته بودم شما به اين ميگي آموزش plc ؟ خوب براي اين اون حرف رو زده بودم كه شما اون تيتر رو تصحيح كنيد و بنويسيد اطلاعاتي در مورد plc يا يه چيزي شبيه اين چون آموزش plc حتي در حد مقدماتي بسيار مفصله و اون چيزي كه شما گذاشتيد فقط به صورت مختصر يك ديد كلي از plc رو بيان ميكنه و ابدا آموزش نيست . ;)
اميدوارم به جاي اينكه از حرفهاي من ناراحت بشيد عنوان تايپيك هاتون رو درست انتخواب كنيد تا وقتي كه روي يك لينك كليك ميكنيم و بعضا مدت زيادي رو براي لود شدن اون صفحه صرف ميكنيم با همون چيزي روبرو بشيم كه انتظارش رو داريم و ضمنا باز هم اصرار دارم كه شما تمام لينك هاتون رو در يك پست بياريد تا راحت تر بشه بهشون دست رسي داشت و در هر صفحه ده بار امضا و آوتراي شما لود نشه براي مثال ميتونيد به تايپك بسيار پر طرفدار كتابخانه پي سي ورلد در انجمن متفرقه مراجعه كنيد فقط فكرش رو بكنيد كه اگر قرار بود تمام اون لينك هايي كه توي پست اول اومدن هر كدوم توي پستهاي جداگانه بياد دسترسي به اونها چقدر مشكل و زمانبر ميشد . :rolleye:
ممنون :blush:
باي باي :wub:
از اين به بعد اگه احيانا پستي دادم چشم حتما
به همه ي برقي هاي عزيز پيشنهاد ميدم كه از سايت جامع برق هم بازديد كنن خييييييييليييييييييييي توپه من الان يه هفته يه عضوشم خيلي مطالب عالي داره
حتما عضو شيد
يك دوست عزيز درباره جريان هاي فوكو سوال كرده بود ببين اينجا چيزي دستت مي ياد:
يا
با توجه به درخواست يكي از دوستانم شمدارهايي را اینجا میذارم اگه درخواست دیگه ای دارین درخدمتم...
نقشه مسیر جریان
[align=center] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/align]
[align=center]http://power-st.persiangig.com/frum/corr.jpg[/align]
نقشه مونتاژ
[align=center] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/align][align=center]http://power-st.persiangig.com/frum/asem.jpg[/align]
نقشه خارج از تابلو
[align=center] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/align]
[align=center]http://power-st.persiangig.com/frum/wire.jpg[/align]
دوستان سلام
من در اينجا تازه واردم و دو سوال دارم .
ميخواستم بدانم به چند طريق كلي ميتوان ماشين آلات صنعتي را كنترل كرد.
ويك سوال عملي هم دارم.فرض كنيد سيستمي داريم متشكل از دو پمپ و يك سنسور تعيين حجم مايع در ظرف.
يكي از پمپها مايعي را به داخل ظرف پمپ ميكند و ديگري مايع را از ظرف خارج ميكند حجم مايع داخل ظرف توسط سنسور چك ميشود ميخواهيم هميشه مقداري مايع در ته ظرف بماند و اين كار با تغيير سرعت پمپها صورت بگيرد.آيا بايد از plc استفاده كرد يا اينكه نرم افزارهايي براي اين كار وجود دارد.وچگونه؟
با تشكر
سيامك
راستش من یه همچین مداری رو دارم اما با plc
نیست مدارهای کنتاکتوری قدیمه اگه میخوای بفرستم
سلام دوستان
من از مهندسان برق تقاضا دارم در تكميل طرح خودروهاي تك نفره چه به صورت بنزيني و چه به صورت برقي كمك كنند به تاپيك زير يك سري بزنيد
ممنون
باي
سلام
من فوق دیپلم برق هستم و خیلی خوشحالم که این تا پیک رو گذاشتین
اما متاسفانه هیچ کدوم از این سایتها باز نمیشن
لطفا منو راهنمائی کنین
ممنون
مهدی جان کدوم لینک ها رو می گی تا بگم
در ضمن لطف داری
calculations Misc electronic نرو افزار
دانلود شد اما باز نشد error داد
لطفا لینک درستشو بزارین
ممنون
منتظر هستم
سلام ميلا جان .
من هم ميتونم در اين راه بهت كمك كنم .
قربانت : فريدون
دوستان هر کمکی از دستتون بر میاد دریغ نکنین امتحانات هم تموم شده لطفا سنگ تموم بذارید و ین بخش رو یکی از فعال ترین بخش های سایت کنین همون طور که قبلا بوده !!! بانهایت تشکر از همه
لطفا نظر هاتون هم بذارید تا با هم آشنا شویم
غیر ممکنه چون تا حالا بیش از 200 نفر از روی سایت ما دانلودش کردن ولی هیچ کدوم مشکل نداشتند فکر کنم که شما در باز کردن فایل مشکل داری برای باز کردن فایل باید نرم افزارنقل قول:
نوشته شده توسط mehdi parsafar
winrarداشته باشی
سلام ميلاد جان
پيغام خصوصي خواستم بفرستم نشد براي همين اطلاعات خودم رو نفرستادم در مورد اين تاپيك بايد بگم من رشته برق هستم ولي چيزي از برق حاليم نيست
ممنون
باي