كاش يكم بهتر بود...امروز با كلي ذوق و شوق وصل كردم به TV شطرنجي بود...فقط محيطش خوب بود كه اونم عكسه...:31:فقط One:40: خدايا كي مياد...:19:
كاش يكم بهتر بود...امروز با كلي ذوق و شوق وصل كردم به TV شطرنجي بود...فقط محيطش خوب بود كه اونم عكسه...:31:فقط One:40: خدايا كي مياد...:19:
بالاخره تموم شد :46:نقل قول:
خداییش تا حالا یاد ندارم سر هیچ بازی اینقدر تو ... فرو رفته باشم (منظورم تو فکر بودا )
اعتراف می کنم با یکم شانس تونستم 82,200 تا بگیرم.
از راهنماییت استفاده کردم یه دنیا ممنون فقط Force Speed یکی دو بار بیشتر استفاده نکردم قبلا بیشتر استفاده می کردم شاید به خاطر همین بود که خیلی برام سخت بود چون مجبور می شدم جاهای شلوغ تر آخر Wave فقط دفاع کنم
خلاصه اگه یه بار دیگه بخوام بازی کنم فکر نکنم دیگه بتونم بالا 75,000 بگیرم !! :11:
دیگه فکر کنم وقتش باشه بازی بعدی بیاد چرا اینقدر طول کشید لااقل کاش بعد این همه انتظار یه بازی توپ مثل One بیاد که ارزش این انتظار داشته باشه :19:
داش یو... Legend بابا سخت نگیر . خوب بود دیگه. حالا عکس باشه مهم اینکه گرافیکش از بازی های دیگه مثل اون گلف با اون حجمش خیلی بهتر بود . این جور که تو عکس ها و فیلم های پخش شده ازOne می بینیم معلومه که خدای گرافیک امید وارم اون تو TV شطرنجی نشه و زود تر بیاد :46:نقل قول:
ای بابا این one مگه چیه که اینقدر خودت می کشی واسش ؟؟؟؟؟/نقل قول:
یعنی اینقدر قشنگه ؟؟؟؟ به ما هم عکساشو نشون بده ببینیمیش ... ما هم لذت ببریم ....
توهر تاپیکی که میریم همش از این بازی حرف زدی و تعریف کردی ... آخرش نفهمیدیم داستانش چیشه :13:
چيزه خاصي نيست....نقل قول:
فقط بهترين بازي 3D سال شده....:31:
اينم لينك Youtube:
کد:http://uk.youtube.com/watch?v=XWpUhKDXd5Y&feature=related
کد:http://uk.youtube.com/watch?v=CBSwS5i86s4
اوه Youtube ...... !
واسه من ف ل ت ر ه ....
نمیتونم ببینم
:31:نقل قول:
واسه من با www فيلتره...uk بازه...تو چطور؟
ادامه بحث رو تو اين تاپيك دنبال كن...اونجا جوابتو ميدم...:10:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=258501
آقا بازیش چرا اینجوری؟؟؟؟؟؟ یعنی خودت نمی تونی بری جلو و باید فقط با اون شکل های که میده درست کنی و از خودت دفاع کنی ؟؟؟؟؟؟
میشه یکی بگه قضه کلا چی؟؟؟؟؟؟؟
راستی اگه می خوای برای مرحله ی بعدی باید چی کار کنی؟
نه دوست من صبر کن کم کم عادت میکنی واست جالبم میشه...
واسه رد کردن مراحل باید یه دوره ازمایشی تو اون سفینه کار کنی ینی اون مدلها یا ربات ها رو هر طور که میگه نابود کنی....
لگند جان من همون اول فایل اصلیو گرفتم اکستراکت نمیشد ولی حالا که شما فایل اصلیشو گذاشتین خیلی راحت نصب کردم (دستت درد نکنه الهی خیر ببینی ننه) ...
سلام. یونس جان یه لینکه رسیوم دارم برا ما دیال آپی ها بزار. ممنون.
سلامنقل قول:
شما لينك رو از رپيدباز مستقيم كن ...:46:
بالاخره من هم این بازی رو نصب کردم! یه چند وقت بود حس بازی نبود ولی با اومدن One انگیزه گرفتم :31:
امتحان کردم, لینکو که میدم لود میکنه, وایمیسته دوباره لود میکنه و... همینطور. چیکار کنم.؟؟؟
اگه منظورت لينك اصلي بازيه ....نقل قول:
اين رو تست كن...
شاد باشيد...:40:کد:http://www.sendspace.com/file/9a7xv7
:18::18::18::18:
میشه یکی به ما بگه این عکسا چیه ؟؟؟؟؟ :18:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
......
والا تا اونجایی که یادم تو Starware چنین فنی نبود !!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اصلا قسمت فرمانش 4 تایی بود نه 8 تایی :41:
مثل اینکه چند هفته پیش یه ورژن دیگه از این بازی منتشر شده بود. کسی اون دانلود کرده ؟؟؟ نکنه اینا تو اون ورژن اضافه شدن ؟؟؟
ورژن جدیدش که چند هفته پیش اومد ........
ولی فک نمیکنم کسی اونو دانلود کرده باشه .... چون اولا" Trial هست ..... ثانیا" : کرک هم نشده ..... مثل ورژن جدید بازی Golf ......
دكتر جون اين چيدمان دكمه ها از اول بود..ولي من هيچ وقت متوجه نشدم رو چه گوشي هايي هست...
به نظرم چون سخت تر ميشد به اين صورت درآوردنش تا ساده تر باشه...
لينك هاي جديد به پست دوم اضافه شد...
شاد باشيد:40:
یونس جون هیچ احساس کردی این بازی به خاطر گیم پلی تقریبا مزخرف وسختش مخصوصا کلیداش دیگه کم کم داره طرفدار کسر میکنه؟؟؟؟؟
ممكنه...چون هر كسي از بازي سر در نمياره...ولي من تقريبا" تمام پوينت هاشو گرفتم...:20:نقل قول:
يعني ميشه همين روزا اين عبارت رو بزارم رو يه تاپيك؟
Konami : METAL GEAR SOLID MOBILE Cracked-BiNPDA
چه شود...:8::8:
اگه بشه چی میشه...
ینی تو میگی این بازی هم مثل وان خواهد بود؟؟؟؟
معلوم نيست ولي ممكنه...شايدم نه...نقل قول:
کسی سیو این بازی رو داره که 19 ساعت یا بیشتر بازی کرده باشه .
چون من توی امتیاز 10 و 20 ساعت موندم . چند بار هم تا 5 - 6 ساعت رفتم ولی وقتی خواستم دوباره بازی کنم برگشته به 2 ساعت
بايد بري سراغ كمال...تازه اگه بهت بده...نقل قول:
خودت بري كه راحتره..هر روز 1 ساعت بري 20 روزه حله...
برای این که ساعت پاک نشه باید وقتی میخوای از بازی خارج بشی از توی لیست افقی خارج بشی و از دکمه خروج که پایین صفحه نوشته سافت کی سمت راست رو نزنی!!!!این رو خودم امتحان کردم !
وقتی رسیدی به جایی که دشمن نمیاد یه چیز سنگین بذار روی دکمه هابی گوشی تا پایین وایسه 20 ساعت بعد بیا میبینی که 20 ساعت بازی کردی!!!!!!!!شارژر رو هم به برق بزن!!!!!!بهش سر هم بزن!!!!
من خودم 1000 پوینتش رو گرفتم!!!!
خیلی ممنون برم امتحان کنم ببینم میشه .
اقا من دانلود کردم از حالت رار هم درش یارم ولی دوباره 4تا فایل زیپ دیگه توش هست .چطوری بریزم تو فولدر انگیج؟
باز همون 4 تا از Rar خارج كن...:46:نقل قول:
شاد باشي
سلام...
من از هر 3تا لینک دانلود کردم با هزار بدبختی(اینترنت زغالی) الانم هیچکدو اکسترکت نمیشن. میگه فیل خرابه.
با تشکررر.
منم دقیقا همین مشکلو دارم...نقل قول:
وقتی اون 4 تا هم از رار در میارم توهرکدوم یه رار هست که باز اونا رو هم در میارم ولی دیگه ک÷ی نمیشن تو فولدر n-gage:41::41::19:
سلام به همه ...
چند روز پیش یکی از دوستام بازی رو دان کرد ... بهم زنگ زد و گفت تو منوهای بازی فقط Toturial اش بار هست و بقیه قفل هست ... که تو اون هم باید چند تا خط رو به هم وصل کردم ... میخواست بپرسه واقعا بازیش این شکلی هست یا نه ...
در ضمن می گفت از پست اول همین تاپیک دان کرد و توی اون فولدر یه فایل eng - فکر کنم منظورش فایل دانلودر سایت بودش -
قرار داشت ... بعد یه پوشه ی دیگه بود که توش secman و N-GagePatch بودش ... منم بهش گفتم صبر کن از بچه ها سوال کنم ...
حالا بهش بگم چیکار کنه ؟؟؟
گوشیش چیه؟ شاید تریل اجرا میشه؟!نقل قول:
اون فایل ها هم واسه هک قدیمیه! البته از وقتی ضمیمه شدهخیلی میگذره و دیگه اون فایل ها تو پک نیست...! پس خیلی وقته دانلود کرده: دی
البته اول بازی همونه..اونجا آموزشه..اونو که رد میکنه میره تو مرحله اول..!
شاد باشی:40:
N82 ... یعنی بازیش همون شکلی هستش ... خب اون NGagePatch چی ... اون چیه ... ؟نقل قول:
در ضمن می گفتش از تو فایل eng فایل نصب بازی رو Extract کرد ...
اون پچ واسه همین آرم تریله...!نقل قول:
بگو اون جا رو انجام بده ببینه بعدش چی میگه..!
درسته ... منم فکر می کردم Patch _ Unpatch باشه ... خب کلاینتش 1511 هست و نیازی بهش نداره ... فکر کنم باید همونجوری پیش بره ...نقل قول:
ممنون یونس جان
آقا این فایل رو یه چک بکنید . من 2 بار دان کردم اما باز نمیشه . میزنه فایل کراپت
فقط شما دان نکردید ! همه دان کردن و مشکلی نبوده !نقل قول:
آقا این فایل رو یه چک بکنید . من 2 بار دان کردم اما باز نمیشه . میزنه فایل کراپت
اقا من يه مشكلي پيدا كردم...توي chapter 11 فكر كنم هست كه يه هيولا مياد من نميدونم بايد چيكار كنم هركاري هم ميكنم نميميره!!!
راه حلش چيه.؟
سلامنقل قول:
دوست عزیز اگه میتونی یه عکس از اون مرحله یا Boss بزار تا بهتر راهنماییت کنیم...!