با سلام ..
لطفا تفاوت بين پرينتر Epson C63 رو با Epson C64 بگين و اينكه ايا هر دو ي اين پرينتر ها در ايران توليد ميشه و حدود قيمت فعلي اين دو مدل در چه حديه ..
پيشاپيش تشكر
:wink:
با سلام ..
لطفا تفاوت بين پرينتر Epson C63 رو با Epson C64 بگين و اينكه ايا هر دو ي اين پرينتر ها در ايران توليد ميشه و حدود قيمت فعلي اين دو مدل در چه حديه ..
پيشاپيش تشكر
:wink:
mpsjavad جان والا من در C64 مورد بايد بگم که حدود
89.000 تومان هست حالا بالا يا پايين تو ايران همين بازار رضا خودمون داريم و جوهری هست و ساخت چين مشکی 13 و رنگی 11 برگ در دقيقه ميزنه 5760 نقطه هست 32KB ram A4 USB and Paralel مقدار جوهر رنگی :حدود 32 عکس رنگی و مشکی تکس 559 و کيفيت خيلی خيلی خوبی داره
با سلام ..
ممونم اقا حميد, از اين كه پاسخ دادي /
من خودم Epson C63 دارم و زماني كه تبليغات C64 رو ديدم متوجه شدم از لحاظ امكانات همون C63 هست فقط گرونتر شده ! البته پرينتر من رو زده ساخت Hungary :| با گارانتي مادايران //
( شرمنده بايد اين رو توي قسمت چاپگر ها مطرح ميكردم :? )
تشكر از بابت پاسخگوي شما :arrow:
با سلام لطفا قيمت R 9600 با برد sapphire
vampire_vn عزيز دقيق بگيد 9600 عادی يا 9600 Pro يا 9600 XT به هر حال ساده ترينش 120.000 هست و خفن ترينش 210.000 تومان
با سلام
در مورد خرید کارت کپچر چند سوال داشتم
(تاپیک مربوطه رو خوندم اما کمکی به من نکرد)
1.مگه ورودی dvi بهتر از ورودی های دیگه (2صوتی 1 تصویری )نیست
پس چرا در کارت کپچرهای گرون قیمت کمتر استفاده میشه
2. مگه کارت کپچرهای اینترنال بهتر از اکسترنال نیستند پس چرا
اکثر کارت کپچرهای گرون قیمت اکسترنال هستند
3. لطفا در مورد خرید یک کارت کپچر (اینترنال ) با قیمتی حوالی 2 میلیون ریال مرا راهنمایی کنید
با تشکر
ميخوام يه سيستم در حد 600 تومان بخرم لطفا منو در خريد كامپيوتر راهنمايي كنيد
اين سيستم براي مصرف خانگيه و بازي كمتر استفاده ميشه و به همين خاطر پيشنهاد من اينه كه فعلا كارت گرافيك onboard باشه همچنين كارت صدا
از اين سيستم بيشتر براي كار با اينترنت هستش پس يه مودم خوب ميخوام
Intel Pentium 4 3EGHz Socket 478 1MB Cache Bus 800
Motherboard GA-8IG1000 onborad Graphic
Ram 512MB DDR400 Geil
Case Green 400Watt
DVD-Rom Sony
Modem Us.Robotics 56K CID
FDD
Monitor LG SmartFlat T510BH
Keyboard Farasoo
Mouse A4Tech
با سلام خدمت دوستان گرامي
راستش من قصد خريد نوت بوك مدل مكسونت 2362 رو دارم ي خواستم دوستان اگه آشنايي با اين نوت بوك دارن يا باهاش كار كرده اند نظرشون رو بگن .ايا مدل خوبي براي خريد هست يا نه؟
ايا نسبت به قيمتي كه داره و مشخصاتش مدل ديگه اي نيز كه كارايي بهتري داره هست يا نه؟
CPU Intel Centrino Mobile 1.5 GHz
Memory 256 MB- DDR (up to 1 GB)
Hard Drive 40 GB
LCD 15" XGA
Optical Drive COMBO (DVD-R+CD-RW)
FDD YES
I/O Port PCMCIA Type II , 10/100 Base -t LAN ,USB 2.0 Port
TV out,56K Modem,FIR,SPDIF.IEEE1394,Serial Port
Extras Carry Bag + Camera
با تشكر
ح عزيز مشکل اين سيستم اين هست که نسبت به پردازنده ايی که داره از رم خيلی کمی استفاده ميکنه شما بايد در مرحله اول سراغ 512 رم بريد و دقت کنيد که الان Centrino 1.5GHz از دور خارج شده شما حداقل بايد از 1.7 يا به بالا استفاده کنيد :arrow:
ممنونم از راهنماييتون :)
مي شه رم انرو خودمون ارتقا بديم و اصولا چقدر خرج بر مي داره كه بخواهيم رمش رو ارتقا بديم.
اگه ممكنه يه مقدار هم در مورد ارتقا نوت بوك ها توضيح بديد كه اصلا امكان پذير هست يا نه؟
بله ميشه دوست عزيز خرجش بستگی به رمی که ميخری داره ولی رم 512MB DDR400 خوب 70.000 هستنقل قول:
مي شه رم انرو خودمون ارتقا بديم و اصولا چقدر خرج بر مي داره كه بخواهيم رمش رو ارتقا بديم
دوست عزيز رو فقط ميشه رم اش رو ارتقا داد يا هارد اش رو عوض کرد البته به ظاهر اش هم که کار نداريم
سلام
hamid full عزیز
یه سوال در مور کارت کپچر پرسیدم
مثل اینکه سوال یه جورایی تو ذوق می زنه
میشه یه کارت کپچر در حدود150 تا 200 معرفی کنی
با تشکر
قيمت مودم 128 كيلوبايت چنده؟
alirafaat عزيز سلام والا مدل های اينها خيلی زياد هست و پيچيده و هر کدوم يک توانايی هايی دارن!
ولی با اين حدود قيمت فکر ميکنم Sky Star 2 کارت خوبی باشه البته نظر ساقی جان رو هم حتماً جويا بشيد
سلام
كارتي كه حميد معرفي كردن بيشتر براي ماهواره استفاده ميشه تا كپچر ... اگر صرفا براي كپچر خوب ميخواهيد اسنازي3 كارتي داره با قابليت هاي DV VIVO كه قيمت هم حدود انتخاب شما هست و كارش هم خوبه و فشرده سازي MPG2 سخت افزاري داره .
سلام
با تشکر از جوابتون
لطفا نظرتون رو در مورد کارت کپچر های پاور ویدیو و دازل هم بگید
با تشکر
سلام دوستان
من يه سيستم دارم با مشخصات زير:
CPU 333 Mhz celeron
MB: 6310
Ram:256 MB Spectec
HDD: 20 GB Maxtor
VGA: 4 MB 9850
Sound Yamaha
Case: Item 6 Mini
يه خورده فقيرانه هست نه :?: :wink:
ولي ميخوام يه سر و ساموني بهش بدم يعني پردازنده و مادر بورد و كيس رو عوض كنم :idea:
حالا ميخوام بدونم چه چيزايي رو ديگه مجبورم عوض كنم و باحدود 250 تومن چه قطعاتي رو براي سه مورد فوق پيشنهاد ميكنين :?: :?:
اينم در مورد كاربري بگم كه من اصلا با كامپيوتر بازي نميكنم و بيشتر با شبكه يا نرم افزارهايي مثل matlab
كار ميكنم :shock:
راهنمايي كنين ممنون ميشم :arrow:
سلام
پيشنهاد من اينه
MB : GIGA 7M400
CPU : 2.2 SEMPRON
RAM : 256 SPK
HDD : 80
بقيه اش را هم بايد ببين چقدر بودجه ات اضافه مياد
اينها حدودا 180 ميشه
محمد امين جان ساقی عزيز نظر تخصصی شن رو گفتن حتماً توجه کنيد ولی به نظر من چون شما کار
محاسباتی بيشتر داريد از اينتل استفاده کنيد چون تعداد محاسبه در ثانيه بيشتری داره
مثلاً Sempron 2600 با محاسبات در ثانيه 1.600.000 کار ميکنه ولی Intel Celeron D 2.6GHz با محاسبات در ثانيه 2.600.000 کار ميکنه!!
سيستم پيشنهادی من اين هست با 250.000 تومان ايی که شما خواستيد :
CPU Celeron D 2.53Ghz Intel! با 2.530.000 محاسبه در ثانيه
MB GA-8I845G-RZ با گرافيک و کارت صدا Onboard
Ram 512MB DDR400
Case ATX
HDD Maxtor 80GB 7200RPM
سلام به همه دوستان بخصوص ساقي و حميدفول عزيز
ممنون از راهنماييهاتون :D
دوستان من كه گفتم رم و هارد رو دارم و فكر نميكنم احتياج به عوض كردن اين دو تا باشه :arrow:
چيزي كه ميخواستم اين بود كه آيا با مشخصاتي كه توي پست قبلي دادم احتياجي هست چيز ديگه اي رو غير از سي پي يو و مادر بورد و كيس عوض كنم يا نه :?: :?:
راستي حميدفول جان ميشه راجع به مشخصات مادربوردي كه گفتي يه مقدار بيشتر توضيح بدي و اينكه نسبت به ASUS p400
چه فرقايي ميكنه :!: :?:
ممنون
قيمت mp3 player زولتريكس 512 مگا بايت رو كسي مي دونه.
anahita2002_anahita2002 شما چيزی ميخواستيد بگيد؟ لطفاً در پست های خودتون دقت کنيد !!!!!
محمد امين عزيز رم های الان شما SD هست و بايد عوض شه و DDR بشه تا به سيستم جديد بخوره مادربورد و پردازنده و کيس هم بايد عوض شه هارد نبايد عوض شه
در مورد مادربوردی که من گفتم بايد بگم از لحاظ عمر و کيفيت خيلی عالی هست از آخرين چيپست سری 845 استفاده ميکنه خيلی سريع عمل ميکنه مشخصات بيشتر رو که اينجا من نگفتم اينجا ببينيد :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كسي قيمت mp3 player زولتريكس 512 مگا بايت رو نمي دونست؟
A8VE-Deluxe
Athlon 64 3200+
2*1GB Kingston
DVD rom Sony
DVD RW Plextor
Hard: Maxtor 200 SATA
nVidia Geforce 6200 turbo cache PCI express
keyboard& mouse TVM Wireless
Modem: US Robotics external USB
FDD: panasonic
power 400w
قیمت حدودیش چنده؟
با سلام. من يك MB و Cpu برای کارهای گرافیکی میخواهم. CPU ترجیحا Intel Xeon 64bit مادربورد رو نمیدونم یک چیز با کیفیت و قوی باشه فقط DDR2 و PCI Ex رو سا÷ورت کنه.قیمت تا حدود 500 تا مشکلی نداره. آیا کیس خاصی باید انتخاب کنم.
s20200 عزيز شما از اين پردازنده استفاده کنيد 64 بيتی انتی ويروس و با HT :
اين هم بورد مناسب برای اين پردازنده که ساخت خود اينتل هست در مورد کيس هم بله بايد از کيس سرور استفاده کنيد:
حميد جان ! متشكرم از راهنمايتان. لطفا در مورد قيمت و شركتهاي فروشنده نيز راهنمايي بفرماييد.در ضمن آيا در هنگام اسفاده از سيستم عاملهاي 64 بيتي با نرمافزارها مشكلي پيدا ميكنم يا نه؟
بله بشدتنقل قول:
آيا در هنگام اسفاده از سيستم عاملهاي 64 بيتي با نرمافزارها مشكلي پيدا ميكنم يا نه؟
یکی این که ویندوز 64 بیتی هنوز بتاست ویا لا اقل تو بازار ایران هنوز بتاست دوم اینکه درایور ها برنامه ها و ...ش متفاوته
s20200 در مورد قيمت که فکر کنم پردازنده حدود 360.000 براتون در بياد و در مورد بورد هم فکر ميکنم حدود 380.000 در بياد البته دقيقه دقيق نيست ولی همين حوالی
در مياد برای تهيه هم بايد سراغ سرور فروش ها بريد که متاسفانه کم هستن در مورد سيستم عامل 64 بيتی هم بله مشکل پيدا ميکنه و بدترين مشکل مشکل درايور های
64 بيتی هست که خيلي کم هستن
به نظر من خريد اين سيستم زياد جالب نيست برای کار شما اين سيستم برای سرور کاربورد داره من اين سيستم رو به شما پيشنهاد ميکنم برای کار سنگين گرافيکی :
Ga-8I925X Motherboard
CPU intel Pentium 4 640 3.2GHz 2Mb Cache 64bit Anti-Virus with HT
سلام یکی از دوستان از من در مورد خرید کامپیوتر راهنمایی خواست من هم گفتم از اینجا راهنمایی بگیرم
ایشون چند ایتم زیر مورد نظرشون هست
cpu 3 full , vga 256 , ram 512 و قیمتی حدود 700 هزارتومان
می خواستم دوستان اگه لطف کنن یه سیستم با مشخصاتی که در بالا گفتم اگه ممکنه به من پیشنهاد بدن .ممنون می شم
hamidch عزيز با 735.000 و اين سه تا جنس با اين سيستم جور ميشه :
CPU 3GHz 1MB Bus 800 LGA775
VGA GeForce 6600 256MB PCIX
512MB Ram Dual Channel
Motherboard Ga-8I915P Duo Pro
CDRom Asus 40x
Modem Us.robotics
Case Green
keyboard Farasoo
Mouse A4tech Optical
monitor LG SmartFlat T510BH
از راهنماییتون واقعا ممنونم :)
سلام آقا حميد عزيز.
اگر ممكنه من رو در خريد يك مادر برد خوب قيمت بين 50 تا 60 هزار تومان و يك كيس خوب قيمت 30 تا 40 هزار تومان راهنمايي كنيد. لطفا بهترين مدل رو در اين محدوده قيمت به من معرفي كنيد. در مورد مادربرد ترجيحا نياز به پورت يو اس پي تو دارم.
با تشكر و سپاس فراوان.
بره چه سی پی یو یینقل قول:
اگر ممكنه من رو در خريد يك مادر برد خوب قيمت بين 50 تا 60 هزار تومان
سلام آقا سينا.
براي سي پي يو 2.53 اينتل سلرون.
من يك مادر برد ASUS P4800S-X خريدم. يك سوال داشتم ، جعبه اين مادر برد هيچ برچسب پلمپ شده اي نداشت و ضمنا پاكتي كه خود مادربرد هم درونش بود برچسب پلمپ نداشت. بقيه اجزا كاملا پلمپ بودن.
ميخواستم دوستاني كه در اين زمينه تجربه دارند من رو راهنمايي كنند كه آيا مادر برد من دست دوم است يا اينكه تمام اين مدل مادربردها به همين صورت هستند.
ممنون.
McLarenF1 عزيز به نظر من با 60 تومان از Giga ga-8i848p استفاده کنيد در مورد کيس هم از Porche استفاده کنيد
نه عزيز نگران نباش اينا همه همينجور هستند نو هست فقط پشت مادربورد برچسب گارانتی بايد داشته باشهنقل قول:
من يك مادر برد ASUS P4800S-X خريدم. يك سوال داشتم ، جعبه اين مادر برد هيچ برچسب پلمپ شده اي نداشت و ضمنا پاكتي كه خود مادربرد هم درونش بود برچسب پلمپ نداشت. بقيه اجزا كاملا پلمپ بودن.
ميخواستم دوستاني كه در اين زمينه تجربه دارند من رو راهنمايي كنند كه آيا مادر برد من دست دوم است يا اينكه تمام اين مدل مادربردها به همين صورت هستند.
باسلام
من میخام یک سی پی یو این تل شصت وچهار بیتی سه گیگ بخرم در صورت امکان دوستان حدود قیمت ومادر بوردی که با اون مچ باشه رو معرفی کنند مادربوردی که به من معرفی شده ام اس ای نهصدو پونزده جی وی است لطفا نظرتون رو راجع به مادر بورد وکلا این سیستم بفرمایید
باتشکر
steam عزيز شما بايد بری بگی Pentium 4 630 ميخوام يعنی P4 3GHz 2MB Cache 64 bit XD LGA775 Bus800 قيمت برات در مياد اصل اش 266.000 معمولی اش 258.000
مادر بورد مناسب برای اين پردازنده اگه کم ميخوای هزينه Giga 8I915 Duo Pro کنی اگه ميخوای اساسی باشه Giga 8I925XE
اين مادربورد کارت گرافيک آنبورد داره و به درد بازی نميخوره به نظره من اصلاً جالب نيست ولی سيستم خيلی خوبی ميشهنقل قول:
مادربوردی که به من معرفی شده ام اس ای نهصدو پونزده جی وی است
با تشکر از راهناییتون فروشنده به من گفت پنتیوم فور سه گیگه شصتو چهار بیتی با یک مگ کش وباس هشتصد و قیمت هم دویست وبیست تومن سوال من اینه که ایا همچین سیستمی وجود داره و قیمتش چنده وثانیااگه امکان داره قیمت مادربوردهایی که معرفی کردید را بفرمایید وبرتریشون نسبت به هم وایا مادربورد ای اس ای بالا کارت گرافیک قبول نمیکنه ویهسوال دیگه ایا نهصدو بیستو پنج همین اماس ای هم به درد نمیخوره
شرمنده از اینکه این همه سوال پرسیدم
با تشکر