خوشحالم که لااقل یه نفر با ما و تو روم ما بر وبکس ایرانی آواکس چتید.:20:نقل قول:
خوشحالم که لااقل یه نفر با ما و تو روم ما بر وبکس ایرانی آواکس چتید.:20:نقل قول:
سلام داداش خودم 1 ساله پیش تا حالا از این واسه یاهو استفاده میکنم ولی حقیقتش این برنامه اون قدر که باید و ازش تعریف میشه خوب نیست.آخه خودم 6ماهه با سه تا آی دی تو سایتش عضوم نرم افزاری که خودش روم نداشته باشه ها 1 قرون ارزش نداره.اگرم بگی که از چندین مسنجر پشتیبانی میکنه ها نیم بوز 100 برابر اینه.از یاهو گوگل و ام اس ان گرفته تا جابر و اورکوت همه رو پشتیبانی میکنه.این آواکس ما هم ماله سال 2006 هست اون موقع هیشکی نمیدونست چت با موبایل چی هست!!!!که این نرم افزار رو با جاوا ساختن.ایشالا به زودی که نسخه جدید بیاد هه کیف میکنن.:46:نقل قول:
سلامممممممممممممممممممممم ممممممممممم
کسی می تونه کمک کنه نمی دونم چرا تو موبایل من اجرا نمیشه موبایل من نوکیا 6300 است
اصلا باز نمیشه چرااااااااااا جواب رو برام میل کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این برنامه مشکل داره.اصلا لود نمیشه.واسه کسی لود شده؟؟؟؟
بهترین برنامه چته ولی send و recieve ش یکم زیاده
:20::41: damet garmنقل قول:
سلام چه اروری میده!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
آقا جان یعنی چی لود نمیشه پس ما اینجا بوقیم!!!!!!!!!!!!!:13:مشکلت رو دقیق بگونقل قول:
عزیزم ، GPRS که ساعتی نیست . 1ساعت چت کنید ده تومان بدهید یک جمله ی مضحکه.هر چه بیشتر پی ام بدید ، بیشتر پول میاد.من Slick Messenger دارم.برای هر پی ام 0.4 کیلوبایت مصرف می کنه.
عزیزم خودم میدونم جی پی آر اس ساعتی نیست بحث سر میزان مصرف این برنامه است یعنی اگه شما یه ساعت مدام با این برنامه ور بری و پی ام بدی نهایتش 12 تومن ناقابل ازت کم میشه یعنی واسه هر پی ام چیزی حدود 0.09 کیلوبایت که واقعا عالیه.البته اینو که میگم بستگی به مدل گوشی و سرعت جی پی آر اس هم داره.چون این برنامه از اونهایی هست که مستقیما از سرور دستور میگیره طبیعتا واسه هر پی ام یه زمان مشخصی طول میکشه برخلاف اسلیک و نیم بوز و خیلی چیزهای دیگه.در ضمن اینجا بحث سر حاواست.مسنجر اسلیک نسخه جاوا نداره.!!!!:13:نقل قول:
این برنامه رو n82 هم جواب میده؟؟
عزیز منم می دونم که slick نسخه ی جاوا نداره ، اون فقط یه مثال بود که بگم پول با توجه به تعداد پست ها میاد.شما هم بهتره عنوان تاپیکتونو ویرایش کنید.نقل قول:
فکر نکنم نیازی به ویرایش باشه!!!!!نقل قول:
از اونجایی که n82 جاوا MIDP2 رو ساپورت میکنه احتمالا جواب میده.حالا یه امتحانی بکن دیگه.:20:نقل قول:
خيلي عالي بود.
تشكر
واقعا بهترین نرم افزاره مرسی
بهترین و پر سرعتترین برنامه چیه ؟ صرف نظر از هزینش
سرعتش که بد نبود اما به هر حال بعضی حیچیه
به حر حال ممنونم
موفق باشید
سلام بستگی به این داره که بخوای از کدوم سرویس ها استفاده کنید.اما اگه منظورتون جاوا هست من خودم به شخصه Nimbuzz و Shmessenger رو ترجیح میدم که میتونید تو همین انجمن پیدا کنید.:20:نقل قول:
:40:در ضمن همینجا از هم فکری و همدلی دوستان تشکر میکنم.:40:
عالیههههههههههههههههههههه هههههههه
فقط سرعت لودش پایینه.به هر حال ممنون
ممنونم....خدا کنه تو گوشیم کار کنه!
سلام دوستان بلاخره هرجور که بود ورژن بتای آواکس رو ادمین منتشر کرد.گفتم اینجا بگم که بفیه دوستان هم دانلود کنن که این کار حاصل تلاشهای Dr.vahid هست و همینجا از زحماتسون تشکر میکنم.ایشالا 2 ماه دیگه هم ورژن فول آواکس با امکانات بی نظیر خواهد آمد.در این ورژن سرعت نرم افزار بسیار بالا رفته و دیگه لود مود نداره.مشکل نمایش شکلک ها در news line هم برطرف شده.فقط حواستون باشه وقتی برنامه رو نصب کردید روی قبلی نصب نکنیدواولی رو پاک کنید بعد اینو بریزید.وقتی وارد برنامه شدید دکمه * رو بزنید و اگر تو قسمت setting به جای turbo نوشته بود null فورا به این این آی دی Dr.vahid پی ام بدین چون احتمال داره که هک شین البته این اتفاق برای هیچ کاربر ایرانی نیفتاده و ان شالله نخواهد افتاد.زیاد حرف زدم دی ال کنید و حالشو ببرید.از نیم بوزم سریعتره :31:(در ضمن برای دانلود فقط از wap.avacs.net استفاده بشه)
توضیحات سایت سازنده :
AVACS Live Chat - mobile version
v 1.9.2 - 29 Aug, 2009, download jad, jar
* Added features:
Turbo mode (decreased animation, increased speed of screen refreshing for phones with Symbian 9.0+)
Socket connection (more fast data exchange with servers)
Server push (for socket connection only)
Removed progress bar for socket connection
Animated smiles in news line
Arabic newsline (autodetect direction and ">", "<" simbols in beginning for select direction) /need in server upgrade
Users avatars in news line
Ability to change color of users nick in chat /need in server upgrade
List of servers loaded by server push
Increased file uploading and downloading up to 8MB /need in server upgrade
* Fixed bugs:
Memory failure on some Nokia phones (added picture caching)
Delay in case some http errors
فایل جر :فایل جد :کد:http://wap.avacs.net/downloads/testlivechat/LiveChat.jar
کد:http://wap.avacs.net/downloads/testlivechat/LiveChat.jad
salam man 6300 daram hichkodoom in barnameha ro in gooshi javab nemide chikar konam?
چه اروری میده؟؟؟مگه گوشیت جاوا ساپورت نمیکنه؟؟؟نقل قول:
سلام
ممنون از نرم افزار خوبی که معرفی کردین. 2 در خواست داشتم:
1- لینک دانلود نسخه جدید خراب، لطفاً یه لینک دیگه بدین
2- این نرم افزار رو s500 سونی اریکسون جواب میده؟؟
با تشکر
سلام خواهش میکنم شما لطف دارید.لینکها به دلیل ورژن جدید 1.9.2 تغییر کرده بودن که اصلاح شدن و بابتاطلاع رسانی از شما تسکر میکنم.در مورد سوال دومتون هم باید بگم که تا حالا رو اس 500 تست نکردم ولی از اونجا ریی که روی بیشتر گوشیهای سونی از قبیل k300.k310.k500.k510.k750.k800.k810.w810 تست کردم و مشکلی نداشتن احتمالا رو گرشی شما هم جواب میده.موفق باشید:40:نقل قول:
سلام دوستان.من اين برنامه رو نصب كردم وثبت نام هم كردم ولي نميدونم چرا اصلا اجرا نميكنه.وقتي كه sign inرو ميزني بعد از مدتي كهconnectingطول ميكشه ارور ميده.گوشي من n72هستش اگه ميتونيد كمكم كنيد
سلام,میشه دقیقا بگید چه اروری میده؟؟آخه یه چند روزه که ایرانول قات زده.شما میتونی تنظیمات جی پی آر اس رو با زدین این کد *140*3*6# از ایرانسل دریافت کنید اگه بازم مشکل داشتید وتی وارد برنامه شدید و ارور داد دکمه * رو بزنید تا منو ی main menuو بعد setting بالا بیاد بعد میرید رو گزینه رو گزینه Connection (دومی از آخر) وقتی روی اون اکی میکنید از Socket به HTTP تغییر میکنه.(توجه کنید که گزینه ی Turbo خاموش باشد)حالا دو بار عدد 0 رو بزنید تا به عقب بازگردید.ترجیحا یه بار از برنامه خارج و دوباره اجرا کنید.اگه باز هم دیدین وصل نمیشه بگین تا تلفنی با هم صحبت کنیم.:20:نقل قول:
formate sis nadare?
نه فقط جار داره.نقل قول:
سلام و خسته نباشي به شما ، برنامش برا كامپيوتر هم هست كه من دانلودش كنم آخه ميخوام وقتي با كامپيوترم كار ميكنم هم با اون بالا بيام اگه كمكم كنين ممنون ميشم.
سلام حدود 6 ماه پیش آواکس نسخه تحت وب خودش رو معرفی کرد که برای چت با پی سی میتونین از اون استفاده کنین.اینم آدرسش :نقل قول:اگه این طوری مشکلتون حل نشد برنامه ای هست به اسم MPower Player که با استفاده ز اغون میتونین برنامه آواکس رو تو کامپیوترتون اجرا کنید که از این آدرس قابل دانلود هست و لینک هم سالمه :کد:http://chat.avacschat.com
اگه بازم مشکلی داشتین اطلاع بدین.در ضمن همینجا به همه ی دوستان اطلاع میدم که با زمحت های بی دریغ دکتر وحید به زودی نسخه کامل آواکس با ظاهری متفاوت تر از همیشه عرضه خواهد شد.با تشکر:46:کد:http://www.sharemobile.ro/download.php?id=169470
shmessenger كه از اين خيلي بهتره هزينشم كمه
سلام
من که هر کار میکنم نمیتونم دانلود کنم
یکی کمک کنه
ضمنا یه سوال با این برنامه میشه با ایدی یاهو چت کرد یا باید ایدی مخصوصش رو بسازیم
با تشکر
سلام من از ebuddy استفاده میکنم و راحت هم هستم.فقط ورژنی که استفاده میکنم قدیمیه
version 0.91.0 build 2840
اگه دوستان ورژن جدید تر دارین لطفا لینک دانلودش رو بدین.ممنون میشم
سلام دوست عزیز لینک های دانلود سالم هستند دیگه نمیدونم شما چه جوری و با چی میزنی که میگی دانلود نمیشه!!؟در مورد سوال دومتون هم باید بگم که فعلا این امکان در این نسخه ار آواکس موجود نیست که بشه با یاهو و ... چت کرد باید آی دی مخصوص سرورهای خود نر م افزار بسازید.:10:نقل قول:
این نرم افزار مربوط به این تاپیک نیست احتمالا توی انجمن میتونید این نرم افزار رو پیدا کنید.:20:نقل قول:
دستت درد نکنه عزیز
الان دانلود کردم
اما حتما خوبه:)
سلام می خواستم بدونم این برنامه چطوری کار می کنه؟
زمانی که بالا می اید پسوورد ونایک می خواهد
باید چه چیزی در انها بزنیم؟
nick and password???????
سلام اگه شما قبلا ثبت نام کرده باشین خوب یوزر پس قبلیتون رو میزنید اگزم آی دی ندارید یه چیزی بنویسید مثلا smartrohi و در قسمت پسوردم همینطور.اگه آی دی شما قبلا توسط فرد دیگه ای ساخته شده باشه که قبول نمکینه و الا از شما میپرسه که آیا یوزر جدیدین و شما هم یس می زنید.بعد از شما میخواد که اطلاعات شخصی مثل اسم و تاریخ تولد و ... انتخاب کنید که اختیاری هست.بعد از این شما مستقیما به ایرانیان روم آواکس منتقل میشید که ان شاالله روم های دیگه و چیزهایی دیگه ای هم یاد خواهید گرفت.نقل قول:
ضمن اینکه برنامه خودش شمارو راهنمایی میکنه.
آقا، یه برنامه واسه چت با موبایل، کم حجم سراغ ندارین که بتونم روی 5200 نصب کنم و کار کنه ؟
آخه کارایی این گوشی واسه جاوا ضعیفه
اگه میشه یه برنامه واسه من معرفی کنید که من بتونم با این گوشی چت کنم
ممنون