بسیار خوب اینم یه رندر آزمایشی همراه با تکسچر :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
بسیار خوب اینم یه رندر آزمایشی همراه با تکسچر :
خیلی عالی شده
Texture ها خیلی خوب شدن
فقط به نظر من رندر خیلی تاریکه .مدل هایی که درست کردی معلوم نیست...
شایدم به خاطر مانیتور منه...
ممنون بهزاد جون.
راستش یه مقدار تاریکه و ربطی به مانیتور نداره.
حتما درستش میکنم.
مرسی که نظر دادی
قشنگه ولی بهتر از این میتونه باشه.
به پنکه بلار بده که در حرکت بودنشو حس کنن.
از پنجره یه نور بنداز داخل با یه خورده گردو خاک که محیط آشفته تر بشه
محیط رو یه نمه روشن تر کن بعضی جاها اصلا هیچ چی پیدا نیس
از اون لوله هم بخاری چیزی با فشار بزنه بیرون حرف ندارره.
اگه بعضی از جاها مثلا اون گوشه کناره پنجره رو یه آتیش قشنگ بزاری که دیگه هیچی یه محشر کبرا 11 به پا کردی.
خوب اگه بخوای انفجار درست کنی باید شدت نور رو زیادتر کنی و رنگ نور رو به زرد تغییر بدی
آتیش بازی رو ول کن :31: یه جوری درست کن انگار یه رعد و برق خفن ( ! ) اتاق رو روشن کرده :46:
خيلي عاليه.
فقط يه مقدار آتش و پنكه غير طبيعيه.
منم با قبلي موافقم...
نور صحنه اگه حجمي باشه كه ديده بشه اشعه هاش...عالي ميشه
الان هم وقتي ديدم كف نموديم
عالی شده عادل جان
خیلی خوب اما آتیشش بد شده یعنی شاید اصلا آتیش به محیط نیاد
اما به حرحال بهتره آتیش نباشه در عوض یه نوره شدید با گردو غبار از بیرون بیاد تو
و یه کر کره ی خرابم باشه که نور از بینش بره !!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی خوب شده
ولی به این اتاق آتیش نمیاد
این اتاق اگه قدیمی باشه بهتره تا اینکه بر اثر آتش این طوری شده باشه....
سعی کن با همون گردو غباری که بچه ها گفتن اتاق و کهنه نشون بدی....
موفق باشی
آخه نامردا گرد و غبار با چی درست کنم !
گفتنش که راحته !
خو من چوکا کنم گفتی نظر بدم من دادم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی جدی یه کرکره ای چیز ی بزار بعد با vulome light روی نور میتونی جلوه ی گردو غباره توی مسیر نورو بسازی
خوب در میاد
خب گرد و غبار مصنوعي و كاتوني رو با Gizmo و اضافه كردن مه با نويز بالا ميشه ساخت.
اگر سيتمتون كم نمي آره با پارتيكل و يه متريال خوب با opacity map فكر كنم درست بشه.
dametun garm
البته با fog هم فک کنم بشه .... دقیق نمیدونم امتحانش ضرر نداره ...
az hameye dustan mamnunam daram ye render azmayeshiye dige migiram
آفرین عادل جون نور انفجار مشکل داره .......... اونم با افتر برن ساختی ......... اگه نه با اون خیای طبیعی می شه .......
بابا عادل جون کارت خیلی درسته:46:...داری میترکونیا...مسابقه رو هم که رو دسته همه بلند شدی،اونم خیلی توپ شده...ایول...:33:
راستی عادل جان به پروفایلت یه سر بزن...:11:
nazaretun chiye :
خيييييييييييييييييييييييل يييييييييييييييي زيبا
باريكلا....
يعني ببين.....من يكي فك برام نمونش...افرين
حســـــــــام جون واقعا اینقدر قشنگ شده ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیگه خودمم داره باورم میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آفرین
خیلی توپ شده
عالیه عالی
به قول ما مشهديا......توپ نميتونه تكونش بده...حرف نميزنه:27:نقل قول:
خخخخخخخخخ...بابا ترکوندی داش عادل...میگم،یه ایراده کوچولو داره...البته در اون حد نیستم که بخوام نظر بدم اما انگار اشیاء ریخته شده رو زمین رو سطح زمین نیستن...اونم فکر کنم به خاطر سایه نداشتنشون باشه...
دقیقا !نقل قول:
محیط جالبی شده عینه بازی های با گرافیک بالاست
تو تکسچر دهی هم باید خوب کار کنی
منو یاد Bioshock انداخت ! سرچ کن عکس های مشابهی پیدا میکنی ! قشنگ شده ..
مرسی از همه.
خوب انتقادی ؟ پیشنهادی ؟
فك كنم اگه سايه بعضي اشيا..مث همين كه نزديك ماست رو بدي ...عالي تر ميشه
واقعا طبيعي شده آقا عادل.
گرد و خاك با چي ساختي اينجوري طبيعي شد!:31:
خیلی توپ شده ایول [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من متوجه نشدم !نقل قول:
واقعا طبيعي شده آقا عادل.
گرد و خاك با چي ساختي اينجوري طبيعي شد! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مسخره میکنی کورش جان ؟
راستش با همون Fog ساختنم.
نه آقا عادل جدي مي گم خيلي طبيعي شده. اصلا فكر نمي كردم بشه اينقدر زيبا گرد و خاك رو ساخت.نقل قول:
من متوجه نشدم !
مسخره میکنی کورش جان ؟
راستش با همون Fog ساختنم.
عذر مي خوام كار خاصي انجام داديد؟ با چندتا گيزمو اين رو ساختيد؟ نور خاصي استفاده كرديد؟
تشكر......
نه کورش جان. یه SphereGizmo استفاده کردم و از نور DirectLight !
همین.
خوب یه مقداری تغییر دادم و این مدل آدم رو که آماده بود رو تو صحنه گذاشتم تا فضا زنده تر و real تر بشه. تکسچرش با خودم بود.
نظرتون چیه ؟ خواهشا یه انتقادی چیزی بکنین که من برم سراغ رندر نهایی. ولی نمیخوام عجله کنم چون باید یه کار خوب در بیاد.
یه ایده خودم دارم البته هنوز نمیگم. خوب حالا که اصرار میکنین میگم :دی.
میخوام یه عقرب و مار هم اضافه کنم. البته احتمالا مدل های آماده
آها حالا خیلی بهتر شده
اما یه مشکل :
قد آدم رو با پایه ی میزی که روی زمین افتاده مقایسه کن ببین چقدر کوتاهه
انگار آدم کوتولست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بیخیال آدم بشو. به درد این صحنه نمیخوره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه رعد و برق خفن درست کن که از نورش اتاق روشن شده + ایده ی دیگران [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جالب شده !
بابا به جانه خودم رعد و برق بلد نیستم. مار و عقربم اضافه کردم. قد آدمم بلند تر کردم. حالا چطوره ؟
آدمه چه بي خيال وايساده....: دي
حداقل يه كاري كن كه ترس رو نشون بده
بابا بنده خدا ندیده هنوز ! آقا بیخیال مثه اینکه این آدمه اصلا طرفدار نداره. برش میدارم. میرم تو فکره یه چیزه دیگه !
بابا رعد و برق کاری نداره. یه نور خفن بده تو :31: مثلا رعد و برقه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه صندلی درست کن روش یه عروسک خیلی داغونه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این طوری خیلی بهتره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]