اره عزیز میشه کاریکاطور در اصل طاراحش با دسته.:46:نقل قول:
اره عزیز میشه کاریکاطور در اصل طاراحش با دسته.:46:نقل قول:
همونطور که دوستمان گفتند , با دست هم می توان طراحی کرد ... منتها کیفیت تصویر ممکنه در موقع اسکن خراب بشه که خب به ضرر خودتان خواهد بود ...نقل قول:
هر طور صلاح می دونید :20:
با اجازه اساتید
خودم هم برای شرکت در مسابقه اعلام آمادگی می کنم :21:
ممنون
ببخشید تو لیست بازی ها Vin Desiel نبود !!!
:18:نقل قول:
این فقط نمونه ای از تصاویر طنز بود ... چون بازی هیتمن هم در لیست بازیها نیست ... جهت آگاهی دوستان و آشنایی بیشتر با مقوله طنز , این تصویر رو قرار دادم ...:27:
:10:
سلام اگه میشه من رو هم ثبت نام کنید...ممنون میشم
راستی اینطوری که خود داوران هم شرکت می کنند خیلی سخته...مطمئنا هوای همدیگرو دارید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
maggy هم که میخواد شرکت کنه...دیگه عالی شد...
به غیر از مدیران بخش بازی که شرکت کردن و داوران هر کی برنده بشه یا اخطار میگیره یا از p30world اخراج میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شوخی کردم.....امیدوارم قضاوت ها عادلانه باشه که هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط اسم من رو هم بنویسید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
انجام شد ... :46:نقل قول:
x_fashist_x
سلام اگه میشه من رو هم ثبت نام کنید...ممنون میشم
به ... پس چی ... :31:نقل قول:
راستی اینطوری که خود داوران هم شرکت می کنند خیلی سخته...مطمئنا هوای همدیگرو دارید
البته Maggy_P دقیقتره :20:نقل قول:
maggy هم که میخواد شرکت کنه...دیگه عالی شد...
ایده خوبیه ! :18: باید با داوران روی این موضوع بحث کنیم ...:10:نقل قول:
به غیر از مدیران بخش بازی که شرکت کردن و داوران هر کی برنده بشه یا اخطار میگیره یا از p30world اخراج میشه
خوب بود ...نقل قول:
شوخی کردم.....امیدوارم قضاوت ها عادلانه باشه که هست
فقط اسم من رو هم بنویسید
اکثر پاسخ های من نسبت به نقل قولهای این پست هم شوخی بود و اندکی هم جدی :21:
تردید نداشته باشید که تنها راز موفقیت این تاپیک در دوره های بعدی " پیروزی یکی از مدیران یا داوران " خواهد بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.
.
.
.
نه آقا شوخی بود ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عدالت برقرار خواهد بود ... حتی اگر در این راه " بن " بشوم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون don thomas عزیز
عکسهایی رو که درست کردیم حتما باید پ.خ کنیم؟؟؟؟
یا میشه توی تاپیک قرار داد؟؟؟؟
سلامنقل قول:
فقط در پیغام خصوصی ...
ممنون :20:
چندتايي سوال:
1-حتما بايد موضوعات پوستر ها و كاريكاتور يكي باشه؟
2-2 تا پوستر بايد بديم؟
3-فايل psd رو چي؟اونم بايد داشته باشيم تا بفرستيم؟حالا اگه كاري مثلا با يه چيزي بود كه مانند فتوشاپ psd نداره چي؟
4-سياسي ميتونه باشه؟:27:(بن كه نداره):31:
سلام
1. بله ... فقط از یکی از بازیها
2. بله ... دو عدد پوستر ... یک عدد تصویر طنز
3.خیر ... فرمت ارسالی jpeg باشد یا jpg
4. موردی ندارد ... در صورت برنده شدن , در دید عموم قرار داده می شود ... آن وقت بن دارد !:31:
با سلام
یکی از دوستان( ir-dgm ) لطف کردند و لینکی از همان تصویر هیتمن رو قرار داده اند ... گویا لینک قبلی برای ایشان ----- بوده ...
:20:کد:http://------------------------/images/87-10/2vjal9d.jpg
سلام بر اساتید گیم : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا اسم رو هم بنویسید شاید در اومدیم... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حداقل چندتا کار نشون بدین.من می خوام تو مسابقه شرکت کنم.نمیدونم باید کارم چه جوری باشه که شما قبول کنین.
اینجوری باشه قبوله.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
انجام شد :20:نقل قول:
yasser1680
آقا اسم رو هم بنویسید شاید در اومدیم..
فعلا کار دوستان مخفی می ماند ... ولی برای نمونه به این سایت مراجعه کنید :نقل قول:
mafia69 حداقل چندتا کار نشون بدین.من می خوام تو مسابقه شرکت کنم.نمیدونم باید کارم چه جوری باشه که شما قبول کنین.
موفق باشید .کد:http://www.gamewallpapers.com/
آقا اسم منم بنویسین.دیگه اینکه مهلت ارسال تا چه زمانیه؟
دیگه اینکه نمیشد بازی های بیشتری میزاشتین.آخه با فارکرای 2 کجا میشه کاریکاتور ساخت.
بسیار خب ... نمی دانم چرا امکان ادیت کردن پستها رو برداشته اند ... !!!! :18:نقل قول:
mafia69
آقا اسم منم بنویسین.
یک هفته مانده به پایان سال جاری ...نقل قول:
دیگه اینکه مهلت ارسال تا چه زمانیه؟
دور اول , همین بازیهایی که اعلام شده .نقل قول:
دیگه اینکه نمیشد بازی های بیشتری میزاشتین
پس خلاقیت چی می شه !؟نقل قول:
آخه با فارکرای 2 کجا میشه کاریکاتور ساخت.
موفق باشید
سلام
عزیزان شرکت کننده یه موقع خوابتان نبرد ...:18: قضیه اون طوطی پیش نیاید ...
دوستانی هم که تا حالا شرکت نکرده اند , این رو بدونند که ممکنه سری بعد ثبت نام مجانی نباشه ها !!! :46:
موفق باشید :10:
آقا ما رو هم ثبت نام کن یه چیزی درست کنیم!
فقط من منظور شما رو از کاریکاتور نفهمیدم .
میشه از هرکدوم یه نمونه بزارید ؟ ( پوستر تبلیغاتی و کاریکاتور )
سلامنقل قول:
اسم شما رو چند روز پیش به لیست شرکت کنندگان اضافه کردم ...
قابل توجه دوستان عزیز شرکت کننده :
دو نکته کلیدی رو در این پست عنوان کرده ام که حتما دقت کنید .
منظور از کاریکاتور , تصاویر طنز می باشد ... تصاویری که ممکنه با مخلوط کردن تصاویر بی ربط با هم به وجود بیاید ... نمونه آن هم در صفحه قبل موجود است ... یارو آمده و چهره وین دیزل رو به جای شخصیت بازی هیتمن گذاشته ...
نکته : در کل کاریکاتور تصویری است که با اولین نگاه , ناخودآگاه باعث خنده طرف می شود ...
خلاقیت به خرج بدهید ...
پوستر تبلیغاتی هم که خب از اسمش پیداست , پوستر و یا والپیپری که به هر نحوی سعی در تبلیغات فلان بازی دارد ... نمونه آن هم تصاویر سایت گیم والپیپر ...
نکته : شاید دوستان تا حالا توجه نکرده باشند که تصاویر تبلیغاتی و یا همین والپیپرهای سایت گیم والپیپر هر کدام از تصاویر بازیها , یک خصوصیت منحصر به فرد از بازی رو نشان داده
سلام
جهت یادآوری عزیزان شرکت کننده خواستم بگم که آخرین مهلت ارسال تصاویر 21 اسفند 1387 می باشد ...
توجه داشته باشید : :46:
1. تصاویر را به صورت جداگانه آپلود کنید .
2. حداکثر حجم تصاویر 200 Kb باشد ( تصاویر بیشتر از این حجم در مسابقه شرکت داده نمی شوند . )
3. تصاویر را در پیغام خصوصی برای اینجانب ارسال کنید .
4. بعد از آخرین مهلت که در بالا اعلام شده , دیگر هیچ یک از آثار دوستان پذیرفته نمی شود .
فعلا دیگه هیچ مطلبی به ذهنم نمی رسه ... :20:
don thomas عزیز اینوطری نمیشه که:نقل قول:
اومدیم یک عکس کیفیتش بالای 200 کیلو بایت بود اونوقت چکار کنیم؟
البته میشه با فرمت های مختلف حجمش رو کمتر کرد ولی اینطوری یک سوال مطرح میشه که اگه کیفیت عکسمون پایین بود روی نمره کار تاثیر میذاره یا نه؟
حاکثر 200 کیلوبایت ... اگر یک کیلوبایت بیشتر بشه , در مسابقه شرکت داده نمی شود :18:
مهم طرح و ایده شما می باشد ... در ضمن فکر نکنم تصویر با 200 کیلوبایت بد کیفیت بشه ها :46:
موفق باشید :20:
سلام اگه من ثبت نام كنم بعد عكس نفرستم ان شاالله خطري تهديد نميكنه كه؟
چون ممكنه نتونم بفرستم
اصلا وقت هست براي ثبت نام؟؟؟/
با سلام اگه می شه منم ثبت نام کنید.
نقل قول:
با سلام
متاسفانه یا خوشبختانه , اگر ثبت نام کرده اید و کاری رو ارائه ندهید , از طرف مدیر بخش اخطار دریافت می کنید :20:
مگر اینکه تا آخرین روز انصراف خود را اعلام کنید .
آخه ما که مسخره شرکت کنندگان نیستیم ! هستیم ؟ خب معلومه که نیستیم !!! :20:
برای ثبت نام هم هنوز وقت هست ...
انجام شد .نقل قول:
snap cg با سلام اگه می شه منم ثبت نام کنید.
ببخشید به دلیل مشکل داشتن سیستم من ، من این دوره رو انصراف میدم .
ببخشید .
بنده انصراف می دم
راستش الان وقتم خیلی کم شده ، سرم شلوغه
ببخشید
پس فعلا نيستم شايد اگه تونستم و وقت شد :27:نقل قول:
تا کی وقت داریم انصراف بدیم؟
تا این موقع :
نقل قول:
مگر اینکه تا آخرین روز انصراف خود را اعلام کنید .
آقا اسم مارا هم بنویسید ما هم شرکت می کنیم دمتون گرم خیلی ایده ی جالبی من که خیلی حال کردم
انجام شد ... منتها از سری بعد کاربران زیر 500 پست ثبت نام نمی شوند . :20:نقل قول:
vgs آقا اسم مارا هم بنویسید ما هم شرکت می کنیم
یه سری قوانین در حال تغییر می باشد ... که برای سری بعدی مد نظر قرار می گیرند .
دوستان لطف كنن اسم مارو هم بنويسن
انجام شد ...:20:نقل قول:
هنوز این مسابقه تموم نشد ؟! :blink: تمومش کنید دیگه !
اگه توضیحات رو میخوندی احتیاجی به سئوال نبود :نقل قول:
1. این مسابقه هر 6 ماه یکبار برگزار می شود . یعنی در طول یک سال , فقط دو دوره از این مسابقه برگزار می شود .
سلام دوستان
فقط 5 روز دیگر تا پایان زمان برگزاری اولین دوره از مسابقه باقیست .
توجه کنید , بعد از روز پنجم دیگر کاری از دوستان پذیرفته نیست . پس عجله کنید و کارهای آماده شده رو به دست من برسانید .:20:
فقط پیغام خصوصی .
متاسفانه منم وقت نكردم كارمو تموم كنم ، كه البته همون نصفه هم نشونتون دادم
همينجا انصراف خودمو اعلام ميكنم :46:
ممنون