اون تعداد آرايي كه شما ميتوني بدي...!نقل قول:
Printable View
اون تعداد آرايي كه شما ميتوني بدي...!نقل قول:
یک جورایی دارن به تمسخر مارو گرفتن باید تعداد آرا رو تو چشماشون بترکونیم بهتر از همه سایتهای ایرانی درخواست بشه
تعداد آرا 738
گوشه صفحه زده 10 تا
به نظر شما چند تا باید بیاد روی این آرا ؟
روس 644 قابل قیاس نیست
اقا منم رای دادم به امید اضافه شدن زبان زیبای فارسی
به اميد اضافه شدن:42::37::42:
بچه ها دمتون گرم!خیلی ایده ی منفجره ای زدین!بجز اون،الآن درخواست ما نوک صفحه ی اصلیه و حتی از روسی هم بیشتر رای داره!دمتون جیز!
ديگه ربطي به تعداد آرا نداره...چون اونا الان دارند روش تحقيق ميكنن..نقل قول:
حتي پرتقال با 270 تا راي رو هم دارند تحقيق ميكنند...:13:
این خیلی نامردیه که زبان فارسی با 600 و اندی رای جلوش علامت "UnderReview" خورده. زبان پرتغالی و عبری (فکر کنم) هم با 100 - 200 رای همین حالت رو دارن!نقل قول:
حتي پرتقال با 270 تا راي رو هم دارند تحقيق ميكنند... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه، پرتقالي ها يه قدم جلوترند...:41: چون نوشته هم تو سايت اصلي زبانشون مياد هم تو برنامه...:19:نقل قول:
اول : Under Review
دوم : Planned
سوم Started
چهارم : Completed
اگه ملاحضات سیاسی رو تاثیر ندن 100%
زبان فارسی اضافه میشه
کاش همچین در خواستی واسه نقشه های نوکیا مپ هم بکنیم
چی از امارات و بحرین و... این کشورک ها کم داریم که نقشه ی ایران جزو نقشه های نوکیا نیست ؟؟
علی جان درست میگننقل قول:
احتمالا به خاطر تحریم اقتصادی و بحث های سیاسی هست که زبان فارسی افزوده میشه ولی زبان هایی چون پرتغالی :41:
راستی یادم رفت بگم :
882
votes
Include Russian language in new N-Gage games.
:41:
867
votes
please add persian language to your program
ولی همین هم جای شکرش باقی هست
این آخرین اخبارش بود که همین الان نگاه کردم :11:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
متاسفانه روسی ها به صورت واقعا شک بر انگیزی از ما جلو زدن . حتما Started رو هم می بینید :18::18:
نامردیه :41: :13:
عزيزم ديگه ربطي به آرا نداره...نقل قول:
متاسفانه روسی ها به صورت واقعا شک بر انگیزی از ما جلو زدن . حتما Started رو هم می بینید :18::18:
نامردیه :41: :13:
اونا دارند تصميمشونو ميگيرن...واسه همين زدن under review ...
ای بابا چقد آمار روسی ها رفت بالا :41:
البته من که میگم اینا بخوان کاری بکنن لازم نیست که رای بدیم خودشون انجام میدن همچنین تعداد متقاضیان روسی خیلی بالاتر بوده البته اگر توی همه سایت ها و انجمن ها هم این کار رو میکردیم احتمالا آمارمون خیلی بیشتر میشد
می دونم .نقل قول:
الان قضیه بیخ پیدا کرده روسا تا دیدن ما ارای بالا تری داریم حتما بین سایت های خودشون تبلیغات کردن تا رو مارو کم کنن و ما نباید از اونا کمتر باشیم باید حالشون بگیریم بیوفتیم جلو حرف من اینه :21:
اونا هنوز ایرانیه جماعت نشناختن . :10:
تیم انگیج هم اگه بخواد اضافه می کنه نخواد هم نمی کنه. همه ی بچه ها سعی خودشون کردن حالا مسلما همش دسته خودشونه :20:
من که اون اول گفتم شاید فقط خوابشو ببینیم ...
بابا بيخيال...اگه نكنن هم دليلش فقط ميتونه سياسي باشه...ما كه تمام سعيمون رو كرديم..نقل قول:
درسته و البته خیلی هم نیاز نیست ولی کلاس داره :27:
یعنی خیلی از کشور ها نداره ولی ایران داره واین نشون میده که ایرانیان هم N-Gage بازی میکنند و مثلا کشور های دیگه ای نباشه
چرا میزنی ؟ ؛ خوب منم برا سیاسی بودنش گفتم دیگهنقل قول:
بابا بيخيال...اگه نكنن هم دليلش فقط ميتونه سياسي باشه...ما كه تمام سعيمون رو كرديم..
تو eca گذاشته شد
سلام
بچه ها من امروز بازم يه درخواست ديگه كردم...اينكه بازي فوق العاده زيباي Real Racing رو به N-Gage بيارن...
اين لينكش:
تو قسمت نظرات هم 2 تا لينك اجراي بازي رو آيفون و N95 رو گذاشتم حتما" ببينيد و نظر بديد.:20:کد:http://ngage.uservoice.com/pages/general/suggestions/35629
دو سه هفته ای دانشگاه بودم آلان که برگشتم تعداد رای ها رو مرور کردم , دیدم که چقدر عقب از روسیه افتادیم.
سلام به نظر من زبان فارسی رو قرار میدن اگه فشار سیاسی روشون نباشه من خودم وبلاگ دارم و میتونم تبلیغ کنم حالا نظر شما برای من مهمه لطفا اعلام کنید
بچه ها راستی پاسخ مدیر و دیدید اینو میگم :Persian is under consideration but we would not expect to see it added in the short term.
یعنی در حال بررسی هستند ولی به این زودی ها انتظار دیدن زبان فارسی رو نباید داشته باشیم :D
انگار میخوان بپیچونن ما رو!
ولی اگه اضافه بشه ، محشر میشه ها!
نقل قول:
بچه ها تا امروز 56 تا راي آورده و اومده جزو ايده هاي داغ....
راي بديد شما هم ديگه...:20:
منم رای دادم .....:20:نقل قول:
:40::40::40:
981 رای فعلا
ترکوندیم
984 تاش کردم
با راي من شد 987 تا
با اجازه صاحب تاپيك من اين تاپيك رو به سايت BAZINAMA.com هم معرفي مي كنم.
مثل اينكه يكي زودتر از من اين كار رو كرده.
دوستان لطف كنيد تعداد آرا رو اينجا پست نكنيد....
ممنون