این که خیلی پیچیدس، با Crystal خیلی راحتتره و تو N73 ME جواب داده
Printable View
این که خیلی پیچیدس، با Crystal خیلی راحتتره و تو N73 ME جواب داده
امير جان خيلي باحالي.ئشد من n73 دارم-خيلي كارم گير بود.ممنون
اقا رو گوشی من فارسی اضافه نشد چرا؟؟؟؟؟؟؟5700 دارم.
سلام و با عرض خسته نباشید
گوشی من 3250 و با وزژن نرم افزاری 4.60 هست . دستورالعمل رو اجرا کردم و فارسی هم اضافه شد . از شما دوست گرامی بسیار بسیار سپاسگذارم .
من حدود 2 ماه بود که فایل ها و برنامه های متفاوت رو داشتم تست میکردم اما فقط دستورالعمل شما کار کرد. ممنون.
دوستان سلا
من e62 دارم چطور فارسی کنم این رم پچر نصب نمیشه چکار کنم؟؟؟
اي بابا چرا كسي به مشكلات اين تايپيك رسيدگي نمئ كنه
بچه ها منتظرن
راستي منم 6220 دارم
این که من میگم فکر کنم بهتر بهشه بعد از آپدیت از سایت نوکیا کیبرد همراه زبان فارسی می شه لطفی کنید به من کمک کن خیلی فوریه روش فارسی کردن نوكيا ان 95 8گيگ رو از سايت خوبه پي سي ورلد با نرم افزارهاي مورد نياز دانلود كردم ولي در قسمت آ موزش تصویری بعد از نصب نرم افزار( ان اس اس) یه تصویری میاد که میخوام برام توضیح بدی بعدش نمی دونم توی آموزش تصویری چی کار کردی که به جای دانلود 102 مگ آپدیت با نوکیا سافت وار آپدیتر یکسره رفت روی نصب و 15 دقیقه طول کشید لطفا این دو قسمت رو توضیح بدید ممنون می شم لطفا ایمیل کنید یا به شمارهی 09119221906 پیامک بفرستید لططططططططططفا
زبان های دیگه ای هم میشه اضافه کرد ؟ من ترکی استانبولی میخوام
n73 v3 دارم.برنامه رو نصب کردم ولی بازم مربع مینویسه . چیکار کنم ؟
سلام.
من همه کارها رو انجام دادم. ولی برا من تو Writing Language اصلا گزینه ی "فارسی" نمیآد. چیکار کنم؟!
گوشی من 6220 کلاسیک
واسه n93i mishe?
بله ولی رو 5700 نمیشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ولی واسه من اجرا شد گوشیم 5700 ولی فایلهای زیرو یکی یکی امتحان کردم یکیش خورد نمیدونم کدوم بود !
کد:http://www.4shared.com/file/62250710/99769364/PtiFarsi.html
نقل قول:منم 6220 دارم این کارو رو 6220 جواب میده یا نه ؟ :31:نقل قول:
نقل قول:
من ان 82 فریم ویر 20 دارم لطفا برای من هم پچ بذارید
سلام دوست عزيز. من گوشي N70 دارم و خيلي هم ازش راضيم.مشكل فارسي نويسي و فونتهاش حل كردم فقط مي خواست بدونم چطوري ميتونم هكش كنم و تغييراتي در درايو z و c بدم.ممنوم ميشم از راهنمايي تان
سلام دوست عزيز.من N70 دارم و خيلي هم ازش راضيم فقط مي خواستم بدونم ميشه مثل سري 60 ويرايش سوم هكش كرد يا نه؟يعني بشه در درايو z يا c تغييراتي انجام بدم .
آقا امیر دست درست واسه n78 ما کار کرد البته من دوتا از پچ هارو با هم اجراکردم
باز هم سلام ! من فکر میکنم که همه تو این بخش خوابشون برده و کسی نیست که جواب بده ! من چند ماه پیش این پست رو دادم ولی کسی هنوز جواب نداده ! اگه کسی هست لطفا راهنمایی کنید ! سپاس گذار میشم !
من یک گوشی مدل lg ke 970 دارم , میخواستم بدونم که میشه برنامیه فارسی ساز که بتونم پیامک بنویسم و پیامک های فارسی رو گوشیم بخونه ! !
سلام این ترفند روی ان82 هم عمل میکنه یانه؟
خب این همه تلاش چه کاریه؟به جای اون همه زحمت این نرم افزار را نصب کنید و خیلی راحت زبان نوشتنتون را فارسی کنید.
این لینک خود نرم افزار :
کد:http://www.persianupload.com/7674706
اینم توضیحات کامل نرم افزار.
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=334604
سلام ..
اگه میشه پسوردشو هم بزارید؟
سلام !
کسی هست که یه برنامهٔ خوب فارسی ساز سراغ داشته باشه برای گوشی نوکیا N 70 که هم بتونه فارسی بخونه و هم فارسی بتونم تایپ کنم :(پیامک)
سلام
این برنامه برای چه گوشی هایی است
آیا شامل n95 8g میشود
سلام من گوشیم N82 هست من یه برنامه ی فارسی کننده ی کیبورد رو روی گوشیم نصب کرده بودم(crysta farsi) ولی بعدش گفت زمان استفاده از این برنامه تمام شده
می شه بگین چی کار باید کرد؟
آقا دمتون گرم روى 6120 من جواب داد.
کسی چیزی سراغ نداشت؟
سلام
پوشه ي MULTITAP تو c:\resource كپي نمي شه لطفا راهنمايي؟
مدل: N73
هك شده.
اين برنامه با گوشي من مشكل داره(N86)