حالا شايد نماز به اين شكل بلد نيست بخونه
يا شايد آي كيوي معصومه يا كارگردان پايين بوده
ولي گاف باحالي گرفتي!!
Printable View
حالا شايد نماز به اين شكل بلد نيست بخونه
يا شايد آي كيوي معصومه يا كارگردان پايين بوده
ولي گاف باحالي گرفتي!!
ايول! عجب سوتي باحالي! كارشناس مذهبي هم دارن! اونوقت مي گن چرا سريالاي ما رو مسخره مي كنن!:31:نقل قول:
ولي حق بديم بهشون
بيچاره ها وقت ندارن
مثل پارسال كه نميدونستن شيطون (الياس) چطوري به دختره زنگ بزنه ، آخرش به اون طرز مسخره زنگ ميزد
اقا من هنوز نفهمیدم
این سریال در مورد آخرت و اون دنیا ؟
اصلا بهش نمیخوره
تا اینجا که اتفاق خاصی نیافتاده
قراره حاج خانم يه خوابي در اين رابطه ببينه!!
کجای این سریال ماورائی هست؟
من فقط به خاطر شریف نیا نگاش میکنم!
حالا مونده! تازه شيطون بازي ها شروع مي شه! مثل همون الياس خودمون!نقل قول:
از امشب شروع شد.
اون خواب كه قرار بود افسانه بايگان ببينه تازه امشب ديد! ولي خداوكيلي باحال مرد!نقل قول:
.................................................
«سيروس مقدم» صحنههاي مربوط به «برزخ» در سريال «روز حسرت» را كنار درياچه نمك قم به تصوير كشيد.
مهران رسام كه تهيه كنندگي مجموعه تلويزيوني «روز حسرت» را برعهده دارد با بيان اين مطلب گفت: تصاوير بخشهايي از اين سريال مربوط به عالم برزخ است كه طي روزهاي گذشته كنار درياچه نمك قم (حوض سلطان) تصويربرداري شد و گروه دوباره به تهران بازگشتند.
وي درباره قسمتهاي آماده شده اين سريال براي پخش نيز گفت: خوشبختانه قسمتهاي آماده براي پخش به اندازه كافي هست و نگراني براي ادامه كار نداريم.
رسام درباره سفر گروه سازنده «روز حسرت» به برخي استانها كه پيش از اين اعلام كرده بود نيز گفت: ما تابع قصه هستيم و هرجا كه قصه بطلبد، به آنجاسفر خواهيم كرد. بايد ببينيم قصه ما را به كجا ميكشاند وگرنه ما هرجا كه قصه طلب كند، آمادگي داريم كه برويم، آن هم با تمام مشكلاتي كه امكان دارد با آنها مواجه شويم.
سريال «روز حسرت» در شبهاي ماه مبارك رمضان ساعت 22:10 از شبكه اول سيما پخش ميشود و بازيگراني چون فرامرز قريبيان، افسانه بايگان، مهرآوه شريفينيا، پوريا پورسرخ، ليندا كياني، رحيم نوروزي و فرحناز منافي ظاهر در آن ايفاي نقش كردهاند.
«روز حسرت» داستان خانم وكيلي را به تصوير ميكشد كه به همراه خانواده خود زندگي آرامي را سپري ميكند تا اينكه يك شب خواب عجيبي ميبيند و ...
نه خودمونیمنقل قول:
یکمی به فیلمای امسال امیدوار شدم
تازه داره قشنگ میشه
ولی میگم اون خوابی که میگفتن مگه در مورد برزخ نبود ؟
این که ربطی به برزخ نداشت
اين كه اون خوابه نبود ....... ميتونه مقدمه اي باشه بر اينكه بفهميم افسانه بايگان چه خوابهاي واقعي ميبينه .......... ولي از حق نگذريم پوريا پور سرخ اين قسمتشو قشنگ بازي كرده بود .... ليندا كياني هم از اولش خوب بازي كرده بود ...... آدم نميتونه باور كنه معصومه به اين مهربوني و مظلومي، همون دختر پروره تو ساعت شني هستش ..........نقل قول:
ولی میگم اون خوابی که میگفتن مگه در مورد برزخ نبود ؟
این که ربطی به برزخ نداشت
وای اون تیکه اش که معصومه گفت "من مُردم،به خاطر همین بدنم سرده!"
من مو به تنم داشت سیخ میشد:18:
قشنگ درست کرده بودن!
آره !نقل قول:
یه نموره ترسناک میزد :31:
یادم باشه امشب تخمه بگیرم و چراغارو خاموش کنم بعد سریال رو ببینم :31:
تو نترسیدی؟نقل قول:
من هم نترسیدم،فقط یه جووووووووری شدم:24:
تهيه كننده مجموعه تلويزيوني «روز حسرت» از پيوستن «اسماعيل خلج» در نقش روحاني به جمع بازيگران اين مجموعه خبر داد.
مهران رسام با بيان اين مطلب گفت: بنابر توافقات صورت گرفته «اسماعيل خلج» در نقش يك روحاني به جمع بازيگران اين سريال پيوست.
وي در ادامه گفت: كار تصويربرداري سريال همچنان ادامه دارد و استقبال كم نظير مخاطبان از اين سريال موجب دلگرمي ما در ادامه كار شده است.
بنابر اين گزارش، سريال «روز حسرت» در شبهاي ماه مبارك رمضان ساعت 22:10 از شبكه اول سيما پخش ميشود و بازيگراني چون فرامرز قريبيان، افسانه بايگان، مهرآوه شريفينيا، پوريا پورسرخ، ليندا كياني، رحيم نوروزي و... در آن ايفاي نقش كردهاند.
«روز حسرت» داستان خانم وكيلي را به تصوير ميكشد كه به همراه خانواده خود زندگي آرامي را سپري ميكند تا اينكه يك شب خواب عجيبي ميبيند و ...
بازيگر سريال «روز حسرت» گفت: آرامش موجود در نقش «معصومه» در اين سريال، بازي متفاوتي ميطلبيد كه با كمك «مهتاب نصيرپور» و «سيروس مقدم» براي ايفاي صحيح اين نقش دشوار سعي كردم.
«ليندا كياني» بازيگر نقش «معصومه» در سريال تلويزيوني «روز حسرت» درباره نقش خاص خود دراين كار، گفت: واقعيت اين است كه قبل از پذيرفتن پيشنهاد بازي در اين نقش، درمورد آن با آقاي مقدم خيلي صحبت كردم و اين شانس را هم داشتم كه خانم «مهتاب نصيرپور» بازيگردان اين سريال بودند كه به كمك اين دو و همينطور آقاي «افشين سنگچاپ» توانستم اين نقش متفاوت را ايفا كنم و اين سه در كنار بقيه گروه، به ويژه بازيگران باتجربه كار، به من خيلي كمك كردند.
كياني درمورد نقش خود گفت: اين نقش نسبت به كار قبلم متفاوت بود. درحقيقت، من در سريال «ساعت شني» نقشي كاملا متفاوت را بازي كردم و ايفاگر نقش يك دختر فراري بودم و دراينجا نقش يك نقش دختري آرام و ساكت را كه بستري شده و قادر به حركت نيست، بازي ميكنم كه برقراري اين نقش با تماشاگر، نوعي ديگر از بازي را ميطلبيد كه اميدوارم توانسته باشم از عهده ايفاي اين نقش همانطور كه آقاي مقدم ميخواست، برآيم.
«كياني» درباره استقبال مردم از اين سريال گفت: اين سريال را همه مخاطبان دوست دارند و آن را پذيرفتهاند كه اين را از نظرهاي رودررو از مردم دريافتهام.
وي درباره فعاليتهاي ديگر خود گفت: اين روزها همچنان مشغول بازي در بخشهاي ديگري از سريال «روز حسرت» هستم. يك كار نود دقيقهاي با نام موقت «چشمان اسماعيل» را هم بازي كردهام كه «كاظم راستگفتار» آن را ساخته و تا يك ماه ديگر به نمايش درميآيد.
اون پسره كه تو شركت دختر رئيس بود خيلي مشكوك مي زنه! ولي بازيگرايي مثل قريبيان و بايگان دارن اين سريال رو مي چرخونن . نقش پورسرخ كمرنگ تره. ولي بازم يكي تو فيلماي ايراني مرد! :41: بحث داغ ما مردنه انگار! ولي داره قشنگ مي شه.
سیروس مقدم پاچه خوار نظام!!!توی قسمت دیشب یه دفعه صدای برنامه ی زن امروز صدای امریکا رو شنیدم!!گفتم شاید صدای امریکا حلال شده تو ایران!که دیدم اومدن اون زن مواد فروش رو در حال دیدن برنامه ی صدای امریکا نشون میدن!!این چی رو میرسونه!!متاسفم برای امثال سیروس مقدم و فیلمهای درپیت و هدف دارش!!!همون دورسا کوچولوی فیلم بزنگاه می ارزه به تموم این فیلمهای سیروس پاچه خوار!!!
من فکر کنم این سیروس مقدم با اداره برق قرارداد بسته......
قشنگ گفتی.نقل قول:
سریالش خیلی تاریکه.
معصومه هم دم مرگش به شوهرش گفت "چراغ رو خااااموش کن قربونت برم":31:
تازگی ها تلویزیون یک روح نشون میده اسمش را میذاره سریال ماورائی!
این نور پردازیش افتضاح هست تمام اطراف بازیگر تاریک و فقط یک نور که مشخص هم نیست از کجا میاد صورت و یا چشمان بازیگر را نشون میده! دلش هم خوشه این سیروس مقدم کارگردان هست...
کاملا تائید میشه...نقل قول:
سیروس مقدم پاچه خوار نظام!!!توی قسمت دیشب یه دفعه صدای برنامه ی زن امروز صدای امریکا رو شنیدم!!گفتم شاید صدای امریکا حلال شده تو ایران!که دیدم اومدن اون زن مواد فروش رو در حال دیدن برنامه ی صدای امریکا نشون میدن!!این چی رو میرسونه!!متاسفم برای امثال سیروس مقدم و فیلمهای درپیت و هدف دارش!!!همون دورسا کوچولوی فیلم بزنگاه می ارزه به تموم این فیلمهای سیروس پاچه خوار!!!
دیگه عادت کردم تو ایران هرکی کروات داشت ادمی هست که پشت چهره ی شیکش نقشهای پلیدی داره و بر عکس هرکس با یقه ی بسته بود جز خیر چیزی ازش نمی بینی!
این صدای امریکا بدجور حال اینها را گرفته برای همین هرچند مدت بهش گیر میدند.
اين چيزها رو زياد جدي نگيريد! يه چيز طبيعيه كه كارگردانها اين چيزها رو توي فيلمشون نشون بدن تا بگن فيلم آموزندس! :31:نقل قول:
نورپردازيش كه مثل بقيه كارهاشه
فقط من موندم اون چيزي كه شبيه دود توي همه سريالاش پخشه ، اينجا چرا نيست؟
به نظر من فيلم هاي ترسناك ايراني هم عاطفيه
من اینقدر بدم میاد یه فیلم رو الکی پر کنند
آخه این قسمتش چرا اینجوری بود ؟
نصف فیلم افسانه بایگان رو نشون داد
واقعا هر دو سه قسمت يه بار مگه يه اتفاقي تو فيلم بيافته ..................................
بالاخره افسانه بايگان خواب ديد ..........................
این مهراوه شریفی نیا،چرا اشکاش (شُر شُر شُر...) از وسط چشمهاش میاد؟
اصلا نوآوری جالبی نیست! همون عین قدیما فقط صدای گریه کردنو در بیارن،خیلی بهتره:2:
ولشون کنن،دفعه بعد قطره چکونو از ابروش می چکونن!
اونوقت خیلیها می گن چرا سریالی مثل یانگوم نسبت به خیلی از سریالهای ایرانی،اینقدر پرطرفدار
بود؟!
تو اون سریال صحنه های گریه بازیگرا (که کمم نبود!)،مخصوصاً یانگوم،اینقدر طبیعی بود که آدم فکر
میکرد واقعاً از ته دل داره گریه میکنه!
به خیلی از مسائل مثل سرخ شدن نوک بینی و ... هم توجه می کردن،ولی اکثر بازیگرای ما قشنگ
نشون میده که دارن زور می زنن! ولی بازم نمی تونن:19:
به نظر من سیروس مقدم بین کارگردانای تلویزیون بهترینه,شاید بعضی سریالاش از نظر محتوا اشکالاتی داشته باشه که البته همه سریالای ایرانی این ایرادو دارن.ولی از نظر طراحی صحنه و لباس ,نور پردازی و کنتراست و رنگ پردازی عالیه,خیلی فانتزی و مرموزو هیجان انگیزه, و همین طور موسیقی متن ,طریقه فیلم برداری و حرکت دوربین هم عالیه مثل اونجا که صورت مهراوه رو از پشت لیوان نشون میداد.ولی سریالای دیگه اینجوری نیست خیلی ساده انگار با دوربین هندی کم فیلمبرداری کردن.
در ضمن سیروس مقدم روانشناسه خوبی هم هست چون شخصیت پردازی و روابط بین آدمها و حتی تن صدای بازیگرا تو سریالاش خیلی عالیه اونجا که باید اروم حرف بزنن اروم حرف می زنن اونجا که باید داد بزنن داد می زنن.ولی تو سریالای دیگه آدما تو دو قدمیه هم دیگه دارن داد می زنن که انگار بلند گو قورت دادن.و همون روانشناسی و عدم شناخت از شخصیت ادمها و درنیات اونها تو سریالی دیگه خیلی منو آزار میده.
در ضمن سریالای سیروس مقدم آموزندست و ادم مومنی هم هست,مثلا در مورد مواد مخدر و قرص های روان گردان سریال ساخته مثل مسافر و پرواز در حباب و یا مضمون اجتماعی داره مثل نرگس ,و سریال روز حسرت هم جنبه معنوی داره.
بر عکس اون رضا عطاران که همش سریالاش البته خنده دار هست ولی بد آموزی داره شورای نظارت بر صدا و سیما هم ازش ایراد گرفته.خیلیم با مردن شوخی می کنه تو این سریال و همین طور اعتیاد.خیلی هم کثیفه,همش حرف دستشویی میزنه خوبه موقع پخشش مردم سر افطارن.:2: البته تلویزیون به ژانر طنز هم نیاز داره ولی این دیگه خیلی شورشو درآورده.
با با منظور چراغ خواب بود:31:نقل قول:
حالا دیگه با مرگ معصومه فیلم به کجا کشیده می شه؟
منظورت حسرته؟نقل قول:
وا ! این کجاش ترسناکه:31:
فیلم جالبیه فقط ایکاش کمت چنین نقشهایی به مردان نسبت میدادن
بابا مردها این طوریا هم که میگن عشق دو زنه نیستن
با عرض تبریک خدمت علاقه مندان ساخته های سیروس مقدم!
بالاخره پس از مدتها انتظار،دود یا بخاری که در سریالهای سیروس مقدم علاوه بر تاریکی،نقش یک کاراکتر اصلی را
بازی می کند،در قسمت دیشبی دیده شد!
البته این فقط به عنوان مقدمه بود که از زیرِ درِ روبروی افسانه بایگان با حجم کمی هنرنمایی می کرد،در قسمت های
بعدی،مژده ی افزایش حجم این بخار را می دهم !
حاااااااااالا مونده کجاشو دیدین،بعد از این برزخه و خلاصه دود بازار:8:
چشمتون روشن!
من نمیدونم چرا به یارو زنه به جای نرگس هی میگن نرجس :2: دیروز هر چی از دهنم دراومد به سازنده هاش گفتم من موندم اینا چه جوری مردم و مچل کردن اخه چی فکر کردن که یه همچین چیزی ساختن با پولی که باسه هر کدوم از این سریالها میدن میتونن سه تا سریال خارجی بگیرن اون وقت میان یه بودجه کلونی رو میدن به سازنده، اونم میبینه هر کی به هرکیه و هیچ نظارتی نیست میاد نصفش رو میزاره جیبش و چندر غاز خرج سریال میکنه و هر چی به مخ علیلش و دورو بریاش میرسه میزاره تو سریال اخرشم یه چیز بی کیفیت رو ما مجبوریم بشینیم ببینیم ...
من نمی دونم چرا از این سریال زده شدم
از وقتی معصومه رفت اون دنیا ، خیلی خسته کننده به نظر میرسه
صد رحمت به اغما
بازیگراشم طبیعی بازی نمی کنند
ورود دود رو هم به این سریال تبریک میگم!!!
اوایل خوب بود ولی الان تمام فیلم روی نرگس خانم میچرخه از 30 دقیقه 29 دقیقه نرگس خانم به یه جا خیره س !:41:
از فرامرز قریبیان بعیده این بازی نچسب:13:
ديشب الياس فيلم بلاخره پيداش شد معلون نيست اين يكي از اون موبايلاي الياسي داره يا نه ؟
بچه ها من حدس میزنم که معصومه همه جریان مسعود و فریده رو برای مامان نرجس جونش میگه.
و اون قسمتی هم که گقت معصومه گفته که فرید ظلم می کنه منظورش ظلم به فریده بود.
این مسعود چقدر نامرده بابا
گند زده به هر چی مردیه
این چه کاری بود با فریده کرد