يعني بايد به تك تك بانك هاي عضو شتاب پول بدي تا بهت خدمات بدن؟نقل قول:
مثلاًسامان، ملت و...؟
شنيدم پلاگين بانك پارسيان براي e107 هم توليد شده به قيمت 000 50 تومان؟
درسته؟
:18:
Printable View
يعني بايد به تك تك بانك هاي عضو شتاب پول بدي تا بهت خدمات بدن؟نقل قول:
مثلاًسامان، ملت و...؟
شنيدم پلاگين بانك پارسيان براي e107 هم توليد شده به قيمت 000 50 تومان؟
درسته؟
:18:
آره متاسفانه e107 پولیه ولی تا اونجا که من می دونم ساختن پلاگین پرداخت برای بانک سامان یا بانک های دیگه کاری خیلی سختی نیست فقط باید بدونی که بانک سامان برای Authentication چند تا فیلد یا گزینه برای پر کردن لازم داره مثلاً اگه یه پلاگین مثل Visa یا Master Card رو تغییر اسم بدی و فیلدهای مورد نظر بانک سامان رو اضافه کنی مشکل حله... اگه یکی که با بانک سامان کار کرده بگه چه فیلدهایی لازم داره که خیلی عالی می شه.... شاید هم خود بانک موقع استفاده از سیستمش بهت راهنمایی کنه.....نقل قول:
mummified!
این جا رو یه نگاهی بنداز و بعد از بررسی خبرش رو به ما هم بده، من دیگه نرفتم چک کنم که این ادعا (هک e107) درسته یا نه ولی اگر یه خورده هم درست باشه! فکر کنم باید نظرت راجع به این cms رو به کل تغییر بدی! چون اگری روشی برای هک در این سطح در اختیار عموم قرار بگیره یعنی ...:37: و بعدش عاقبت فروشگاههت میشه...:24:
کد:http://www.hackerz.ir/forums/video-learning/11062-y-aa-aaaeoo-e107.html
بدون شرح!
کد:http://www.hackerz.ir/forums/video-learning/11062-y-aa-aaaeoo-e107.html
دوست من مرسي از اين لينكت.نقل قول:
ولي من خيلي وقته كه اين cms رو دانلود كردم ولي هنوز نتونستم ببينم.
در كل شما به هر cms اي ميتوني نفوذ كني ولي ميشه با رعايت نكات ايمني و امنيتي از ورود هكر ها تا حد بسيار زيادي جلوگيري كني.
تمامي هك ها ناشي از سهل انگاري مديريان سايت و الا يه cms به راحتي هك نميشه.:11:
فکر نمی کنید این جور که دارین پیش می رین موضوع بحث به کل داره عوض می شه.......
لطفاً اگه کسی راجع به فارسی کردن و اضافه کردن پلاگین پرداخت بانک سامان یا بانکای ایرانی چیزی می دونه بگه
من از خود بانک سامان یه سری کد sample به زبانهای مختلف از جمله php گیر اووردم اما چون خیلی php بلد نیستم زیاد سردر نمیارم این هم لینکش
لطفاً اگه کسی بیشتر می دونه بیشتر توضیح بدهکد:http://www.sep.ir/sample.zip
کسی می دونه چه جوری می تونم منوهای Quick Cart رو راست به چپ کنم
این هم لینک دانلود
فارسی کردنش هم خیلی راحته مشکل فقط مشکل راست به چپ کردن منوهاش هستشکد:http://opensolution.org/download,en,18.html?sFile=Quick.Cart/Quick.Cart_v3.2.zip
کسی می تونه بگه چه جوری می شه مثلاً ماژول پرداخت Paypal واسه فروشگاه CS Cart یا Presta Shop رو Edit کرد و مثلاً اونو به ماژول پرداختی بانک سامان تغییر داد
براي بانك ساماننقل قول:
خودشون يك سري فايل بهتون مي دن
بايد از اون استفاده كنيد
دوست عزیز می شه یه خورده بیشتر توضیح بدی .... شما تا حالا اینکارو کردی؟نقل قول:
من نهنقل قول:
يكي از دوستانم انجام داده
گفت خود بانك بهتون فايلي مي ده
بعد شما بايد به سيستم فر.شگاهت متصل كني
من با بانک تماس گرفتم اونا فقط یه سری کد Sample واسه دانلود گذاشتن که هیچ کدوم هم ربطی به فروشگاه Cs CArt یا Prestashop ندارن....نقل قول:
در کل فکر می کنم تقریباً تمام پرداخت های اینترنتی شبیه هم هستن ... فکر کنم مثلاً ماژول پرداخت Paypal رو بشه جوری تغییر داد که بشه برای بانک سامان استفاده کردکد:http://www.sep.ir/sample.zip
این اطلاعات فنی مربوط به پرداخت اینترنتی بانک سامان هست
اما نمی دونم چه جوری از این اطلاعات استفاده کنمکد:http://www.sep.ir/images/form/fani.pdf
در هر صورت بايد از يك برنامه نويس كمك بگيريدنقل قول:
کسی فروشگاه فارسی که بشه سفارشات رو از طریق ایمیل دریافت کرد سراغ نداره؟
سلام،
من oscommerce نصب کردم ولی اسم دسته بندی های فارسی همش علامت سئوال میاد. کسی میدونه چرا؟ واسه فروشگاه فارسی سیستم بهتری هست که open source هم باشه؟ آیا تاپیک اختصاصی واسه این موضوع هست؟
ممنون از راهنماییتون
مسعود
بله این تقریباً تاپیک اختصاصی هستش البته چند تا تاپیک دیگه هم راجع به فروشگاه ساز های رایگان فارسی می تونی پیدا کنی.....نقل قول:
در ضمن فارسی شده oscommerce رو می تونی از این سایت بگیری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فروشگاه ساز فارسی جوملا هم هست
به اون لینک رفتم ولی بعد از دانلود فایلشون دیدم مشکل داره.
رفتم سراغ اوریژینالش تا حالا خیلی از مشکلاتش حل شده اولا که oscommerce متن یونیکد رو مثل مثلا اکسس نگه نمیداره و تو فرمت رقمی مثل این : "&# 1711 ;& #1585; ف ;" نگه میداره. این هم برای کسی که میخواد مستقیم روی دیتابیس کار کنه مشکل سازه ولی خوب راه حل هم داره.
جوملا رو هم دارم بررسی میکنم. خیلی برنامه حالبی به نظر میاد.
میخوام از همه دوستان تشکر کنم
:40:
سلامنقل قول:
دوست عزیز می شه یه خورده بیشتر توضیح بدی .... شما تا حالا اینکارو کردی؟
من انجام دادم
کاره آسونیه
فایل هاش برای اینکار تو خوده اینترنت هستش اگر بگردی پیدا میکنی
==
سلام دوست عزیز... حالا که شما انجام دادی میشه برای ما هم توضیح بدی... :11:نقل قول:
کسی هست که با FaMarket کار کرده باشه من لینک دانلود این سیتم رو پیدا کردم... روی لوکال هم نصب کردم ... سیستم جالبیه اما نمی دونم اگه روی سایتم نصب کنم مشکلی پیش میاد یا نه ؟ D:
سيستم بدردنخوريهنقل قول:
باید چیز های جالبی باشه
اما با توجه به فارسی بودنش امکانات خوبی داره... خیلی راحت به سیستم پردخت و ایران مارکت سنتر وصل می شه .. غیر از اونا توی تنظیمات بانکی، یه سیستم داخلی هم داره که نمی دونم منظورش چیه ... در ضمن صفحه ادمین این سیستم user و pass نمی خواد :13:اگه راجع به این سیتم اطلاعات بیشتری دارین بگیننقل قول:
این هم لیست امکانات این سیستم
ماژول تبلیغات
ماژول پیشتیبانی از
ماژول آخرین محصولات
ماژول محبوبترین ها
ماژول تماس سریع
ماژول آمار و ارقام
تنظیمات پیکیری سفارش
ماژول متن صفحه اصلی
ایجاد صفحه جدید
حذف / ویرایش صفحه
ایجاد شاخه اصلی
مدیریت شاخه اصلی
ایجاد زیر شاخه
مدیریت زیر شاخه
ایجاد محصول جدید
مدیریت محصولات
آمار آخرین جستجو ها
آمار و ارقام پورتال
آمار آخرین خرید ها
دوستان بنده چیزی از فارسی سازی نمی دونم و فعلا هم نمی خوام بدونم
به cms ها آشنا هستم
آیا جواب کامل برای این سوال هست؟
فروشگاه اینترنتی فارسی شده خوب در جوملا
تو این بحث همه چی فاطی شده
بله VirtueMart 1.0.10 کاملاً فارسی شده اماپرداخت با بانک سامان رو ندارهنقل قول:
نسخه فايل: 1.0.10کد:http://www.joomfa.org/index.php?option=com_sobi2&sobi2Task=sobi2Details&sobi2Id=7&Itemid=42
نوع فايل: كامپوننت
سازگاري با نسخه 1.0: بله
سازگاري با نسخه 1.5: بله
اگه پرداخت با بانک سامان رو بخوای باید ورژن 1.1.2 رو نصب کنی که هنوز نسخه فارسی کاملش وجود نداره
من قبلا تستش كردمنقل قول:
خيلي ساده تر از اوني هست كه فكرش را مي كنيد
این هم VirtuMart 1.1.2 فارسی که من لینکش رو توی سایت جومفا پیدا کردم البتته وقتی اونو روی جوملای فارس نصب کردم بعضی از منوهاش که راست به چپ شده بودند مشکل داشتند امیدوارم آقای محسن خان که تصمیم گرفتند فروشگاه جوملا رو فارسی کنند این مشکل رو هم حل کنند :11:
کد:http://depositfiles.com/en/files/v31hib1y0
پس مثل اینکه به غیر از Farsi Commerce چیزی پیدا نمیشه !
یعنی یدونه فروشگاه فارسی درست و حسابی رایگان پیدا نمیشه !
من Zen Cart رو دوست دارم ! ولی فارسی نیست ! امکان فروش محصولات مجازی هم داره !
دوستان این فروشگاه سازها چرا اینقدر تفاوت قیمت دارن؟؟؟؟؟
بعضی هاشون امکانتشون هم تقریباً شبیه هم ولی کلی تفاوت قیمت دارن!!!!!!
مثلاً یکی از دوستان تو صفحه اول فروشگاه ساز رویال رو معرفی کرده بودند من وقتی امکاناتشو با قیمتشو دیدم کف کردم بعضی شرکت ها همون امکانات رو با چند برابر قیمت میدن!!!!!!!
دوست عزیز بیشتر این فروشگاه ساز ها از farsi commerce استفاده می کنن که رایگان هستش و نسبت به فروشگاه سازهای رایگان دیگه امکانات خوبی داره که بهتون توصیه می کنم که اگه علاقه مند هستین روی farsi commerce بیشتر کار کنید :20:نقل قول:
میشه لطف کنید لینک دانلودشو بدید و اگه زحمتی نیست چندتا فروشگاه که ار همین سیستم استفاده می کنند رو معرفی کنید.نقل قول:
با تشکر
فروشگاه ساز رایگان فارسی کامرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که هسته اون oscommerce 2.2 هستش دموی سیستم و لینک دانلود هم داخل همون سایت وجود داره فروشگاه ساز رویال [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم از هسته os commerce 2.2 استفاده می کنه ولی رایگان نیست و باید بخری...
من PHP Nuke (mashhad team استفاده می کنم با اونا سازگاره؟؟؟
در ضمن من میتونم با ساب دومین فروشگاهم رو راه اندازی کنم؟؟؟؟ مثلاًمشکلی که پیش نمیاد!!!کد:http://shop.mysite.com
نه اصلاً مشکلی پیش نمیاد فقط من زیاد با php nuke آشنا نیستم ولی احتمالاً باید مدیریت منو داشته یاشه که بتونی منوی خودتو به ساب دومینت لینک کنینقل قول:
منظور شما با سازگاری php nuke چیه؟نقل قول:
هر اسکریپت باید بصورت ماژول تبدیل بشه بعد وارد php nuke میشه !
یعنی چی به باید ماژول تبدیل کنم من الان دانلود کردم و ساب دومین رو ایجاد کرد و همینطور یک دیتابیس و یک یوزر برای اون (نمیشه دیتابیس درست نکرد و برای همون قبلی یک یوزر جدید تعریف کرد؟؟)نقل قول:
دوست عزیز شما باید فارسی کامرس رو توی یه فولدر جداگانه با یک دیتابیس و یوزر جدیدنصب کنی در مرحله دوم باید کاری بکنی که منوی خودتو توی سایت اصلی به ساب دومینت فروشگاهت لینک بدی غیر ازاین کاری که گفتم هیچ راه دیگه ای وجود نداره مگر این که از فروشگاه مخصوص PHP Nuke استفاده کنی که زیاد جالب نیست ... من با php nuke آشنا نیستم وشما می تونی سوالاتت رو توی انجمن تخصصی PHP Nuke مطرح کنی هر سوءالی هم در مورد فروشگاه سازهای فارسی داشتی من در خدمتمنقل قول:
شما تنها راهی داری اینه که ساب دومین ایجاد کنی و دیتابیس جدید بسازی و بطور جداگانه از استفاده کنی !نقل قول:
البته php nuke هم یه فروشگاه تحت خودش داره به نام acer shop ! البته خیلی ساده هستش !
من دنبال یه فروشگاه فارسی با امکانات خوب و رایگان هستم ! غیر از Farsi Commerce باشه !
Zen Cart فارسیش نیست ؟
ممنون از همه دوستان من نصبش کردم ولی اصلاً خوشم نیومد به محض اینکه یک تغییر توش میدادم مثلاً خریدسریع یا چیزای دیگه وقتی میرفتم تو فروشگاه یک سری کد میومد بالای صفحه!!!! حالا فعلاً بیخیالش شدم از فروشگاه ساز رویال خوشم اومد قیمتش هم خیلی مناسبه مثل بعضی از شرکتهای دیگه قیمت نجومی نمیده کسی تجربه کار باهاش رو داره؟؟؟میارزه مثلاً 30-40 تومن پولشو بدم؟؟؟