حالت اساسا بد میشه چون فلاشش تو فیلم برداری عمل نمیکنه اون وقت تاریکی میبینی فقط....
فقط یه مادون قرمز کوچولو میندازه.....ولی انصافا تو روز کیفیت فیلم برداریش از هندی کم هم بیشتره.....
Printable View
حالت اساسا بد میشه چون فلاشش تو فیلم برداری عمل نمیکنه اون وقت تاریکی میبینی فقط....
فقط یه مادون قرمز کوچولو میندازه.....ولی انصافا تو روز کیفیت فیلم برداریش از هندی کم هم بیشتره.....
كلا اين كه تو فيلم برداري فلاش خاموش ميشه يه حكمتي داره.
گوشي هاي جديد نوكيا اينجوريه
مثلااااااا...
5610
من میخوام یه سال دیگه بگیرمش به نظر شما تا 420-30 میرسه؟
حکمت نداره دلیل علمی وعملی داره....که اگه رعایت نشه فلاش میترکه....
فكر ميكنيد حدودا چه ماهي تو ايران بياد؟؟؟؟؟و با چه قيمتي؟؟؟؟؟؟؟
این گوشی اکتبر ریلیز میشه
و یه ماه بعد تو تهران میشه خریدش
قیمت اولیه اش هم 550 یورو اعلام شده
قیمت N96 الان 550 یورو هست یعنی N85 هم قیمت N96 میاد؟نقل قول:
مسلما ان 85 ارزونتر از ان 96 خواهد بودنقل قول:
الان سایت نوکیا ان96 رو 535 یورو می فروشه
ولی قیمت اولیه یه گوشی (برای پیش سفارش و اولین گوشی های فروخته شده)
مسلما بیشتر از مقدار تثبیت شذه اون هستش
همین ان96 اولین بار که عرضه شد تو علا الدین 1700 قیمت داشت ولی الان به 900 تومن رسید
ینی قیمتش حدودا نصف شده جنل خالق...!!!!!!!!
من تو نقدها خوندم FM transmiter اين گوشي افتضاحه!
جدا که هم باطری 1200 میلی آمپری قدر قدرتی داره هم مصرف مناسب ! من که کف کردم این اعداد رو دیدم :
7ساعت تاک تایم
3 ساعت فیلمبرداری با رزلوشن Vga !!!!
7 ساعت پخش ویدئو
30 ساعت پخش موزیک
4.5 ساعت کار با Gps
4 ساعت جستجو در اینترنت با Edge
5 ساعت کار با وای فای
20 ساعت پخش رادیو
6 ساعت بازی
بچه ها نظرتون راجع به اين عكي ها چيه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يعني ريليز شده؟؟ خيلي خوبه كه...:20:
كسي نظري نداشت؟؟
خب فقط همین 2 تا عکس بود؟ هیچ توضیحی نداشت؟
پکش یه طوریه! مثل گوشی های درپیت و چینیه! معمولا پک های معمولی نوکیا خیلی شیک تر هستن چه برسه به سری ان که واقعا قشنگ و حرفه ای طراحی میشن!
گفتن تا آخر امسال با گارانتی نیا وارد بازار میشه.
به نظرتون قیمتش در ورود به ایران چقدر خواهد بود؟ تاریخ دقیق عرضه کی خواهد بود؟
دوستان مشخصات CPU و Ram این گوشی چیه؟
چیپست گرافیکی که داره حتما ؟!
خوب وارد بازار شده عکسیم که لگند جان گذاشتن پکیج واقعیشه...
قیمتی که تو برخی سایتا دیدم حدود 640 دلاره ( تقریبا 50 دلار ارزونتر از N96 )...
نه عزيزم...چيپ خواب و خياله...:27:نقل قول:
توی gsmarena زده گوشی وارد بازار شده
یونس جان طبق گفته های شرکت نوکیا قبل از به بازار اومدن ان96 و سری جدید گوشیهای نوکیا این شرکت گفته بود که چیپ گرافیکی هیچ خاصیتی نداره و فقط مصرف باتری رو بیشتر میکنه!سخت افزار جدید نوکیا توانایی پردازشهای گرافیکی سنگینتر رو بدون این چیپ داره!
نداره امين جون همش چرت و پرته....نقل قول:
به سلامتی هواداران نوکیا این گوشی هم ریلیز شد !
والان میشه خریدش
فکر کنم تا 2 هفته دیگه تهران بشه
کمترین قیمت آنلاینی که دیدم حدود 580 تومن بود
قيمتش حدود 450 بشه ميارزه...يه گوشي كامل براي N-Gage ...:40: فقط چيپ نداره..:31:(منم كشتم خودمو با اين چيپ:31:)
عنوان تاپیک هم ویرایش شد :27:نقل قول:
چیپ رو بی خیالنقل قول:
ال سی دی بسیار عالی اش رو بچسب !!
برایتنس عالی
رنگ های زنده و نمایش زیر نور خورشید فوق العاده !!(این نمایش زیر نور خورشید رو وقتی با گوشی جی 810 سامسونگ کار کردم فهمیدم یعنی چی !!!!)
ممنوننقل قول:
ینی جی 810 زیر نور خوبه یا بده؟؟؟
تو فكرشم كه بخرمش تا اومد.............(البته اگه مايه تا اون موقع نپره)....
یعنی کیفیت نمایشش زیر نور خورشید خوبه ؟ سامسونگ معمولا تو این زمینه مشکل داره !!نقل قول:
رنگ های زنده و نمایش زیر نور خورشید فوق العاده !!(این نمایش زیر نور خورشید رو وقتی با گوشی جی 810 سامسونگ کار کردم فهمیدم یعنی چی !!!!)
این N85 لنز و پردازش تصویرش مثه N82 ئه ؟ یه عکس موبایل مانیا باهاش انداخته کفم برید بعد از دیدنش ( البته این عکس مربوط به نسخه ی بتای گوشیه ) :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم لینک عکس با سایز کامل :
کد:http://www.mobilmania.cz/uploadedfiles/334470248.jpg
گوشيه خوب و كامليه...نقل قول:
منم شايد واسه برادرم گرفتم...:20:
عالي گرفته...بايد قدرت فلاشش رو هم ديد..نقل قول:
نقل قول:
یعنی بده دیگه.
گوشی کی وارد ایران می شه؟؟؟؟؟؟؟
راستی قیمتش وقتی بیاد حدودا چند می شه؟؟؟؟؟
تا اواسط آبان وارد بازار شده...نقل قول:
حدود 600 يا بيشتر بايد باشه...
خب يه سري عكس زنده پيدا كردم ببينيد پرفيض شيد...:31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دكمه هاي مولتيش عالين....واسه زوم و موزيك و انگيج استفاده ميشن...:40:
من N85 می خوام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رو جعبش زده 8GB یعنی چی؟
البته می دونم مموری 8گیگ روش داره ولی عکس مموری نزده!!!
انتخاب خيلي خوبيه...نقل قول:
اونم واسه تبليغاته زدن همه بفهمن...
ولی هر کی از دور ببینتش یا نشناستش کاملا فکر میکنه همون 81 نه؟؟؟؟؟
وسایل جانبیشم که عین همون 82 خودمونه....