چرا میگی هم؟! مگه بقیه مشکلی داشتن؟من خودم 1435 رو رو سون 64 بیتی بدون مشکل استفاده می کنم.نقل قول:
در مورد 1436 من تو فروم رسمی برنامه چیزی از این ورژن ندیدم...ااحتمال زیاد بتا هست....
Printable View
چرا میگی هم؟! مگه بقیه مشکلی داشتن؟من خودم 1435 رو رو سون 64 بیتی بدون مشکل استفاده می کنم.نقل قول:
در مورد 1436 من تو فروم رسمی برنامه چیزی از این ورژن ندیدم...ااحتمال زیاد بتا هست....
سلامنقل قول:
بله این نسخه بتاست
1436 beta1 منتشر شده
من چون تازه اینو دانلودیدم هنوز وارد نیستم باش
وقتی توی فیلم یه زیرنویس میخواد نشون بده، صفحه کامل سیاه میشه و فقط زیر نویس نشون داده میشه
ورژن 1435
مشکلات رو تو صفحه قبل گفتم دوست عزیز...نقل قول:
اون ارور رو ظاهرا همه مشکل دارن باهاش!
شما وقتی فیلمی رو اجرا میکنی ارور نمیاد؟
راستی در مورد دی وی دی چه طور میشه کاری کرد که از همون جای قبلی پلی کنه؟
البته اگر یک دی وی دی اجرا کنی و بعد بری Divx اجرا کنی اون دی وی دی رو از جای خودش اجرا میکنه ولی اگر دی وی دی اجرا کنی بعد از یک دی وی دی دیگه دوباره میاد از اول!
ظاهرا فقط یک دی وی دی تو حافظه اش میمونه.
ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن در این زمینه.
من هنوز این مشکل رو دارمنقل قول:
یکی نیست کمک کنه؟
سلام .
من 2 تا مشکل با km دارم که جفتش هم به زیرنویس مربوط میشه که تو این عکس معلومه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکل اولم که عجق وجق نشون دادن بیشتر زیرنویس های فارسیم هست که هرچی هم یونیکد ها رو دستکاری میکنم درست نمیشه .
و دومی هم بکگراند زیرنویس هست که نمیدونم از کجا باید حذفش کنم (srt.).
ممنون میشم کمکم کنید :11:
برای بکگراند alt+F9 رو بزن.نقل قول:
برای خرچنگ قورباغه باید از تنظیمات regional ویندوز باید همون یونیکدرو دستکاری کنی...ولی فکر می کنم یه ریستارت باید بشه تا تنظیمات انجام شه.
سلامنقل قول:
من ویندوزو تازه عوض کردم و تمام تنظیمات زبان و Regional رو مثل همیشه انجام دادم ..
اما عجق وجقیش! درست نمیشه! ...
SP3 دارم .. شاید مال همینه .... راه دیگه ای نیست ؟ .. از توی خود KM ؟ ..
لطفا کمک کنید که فیلم خونم بره زیر 5 به خاک و خون میکشم خودمو : دی ..
ممنون
:40:
یونیکد رو هم تنظیم کردی؟نقل قول:
آخه این مشکل فقط به خاطر یونیکد پیش میاد.
نقل قول:
اِ .. فقط همینکارو نکرده بودم : دی ..
چقد خنگ شدم تازگیا : دی
ممنون دیگو :40:
:40:
این کی ام پلیر هم داره بازی در میاره ها!
امروز دیدم یهو دیگه rmvb هارو باز نمی کنه...در صورتی که برنامه های دیگه مشکل ندارن
یه مشکل دیگه هم داره اخیرا کشف کردم و اونم اینکه بعضی از فرکانسهای صدا رو پخش نمی کنه!
داشتم کنسرت متالیکا میدیدم که متوجه شدم صدای یکی از گیتارها نمیاد...کلی با اکولایزرها و خلاصه تمام تنظیمات صوتی ور رفتم ولی نشد.اما با مدیاپلیر مشکلی نبود.
یه چیز دیگه هم که بعد از آخرین نصب گیر داده اینه که aspect ratio صفحه تغییر می کنه ...یعنی صفحه کوچیکه درسته...بعد فول اسکرین که می کنم تصویر رو می کشه...استرچ می کنه...تک تک تنظیماتو امتحان کردم ولی نشد! یکی از دوستان تنظیمات خودشو بگه همونو اعمال کنم :دی...مرسی
یک بار تو performance کل تنظیمات رو ریست کن ببین این حالت ها از بین میره یا نه؟نقل قول:
بعد دوباره از اول تنظیم کن
تمام زیر نویس های من بصورت خرچنگ قورباغه نشون داده میشه. چه جوری باید درستش کنم ؟؟؟؟
در ضمن من ویندوز 7 استفاده میکنم.
سلام
من با 1434 دو تا مشکل دارم
یکی اینکه وقتی فایل های tm که ریسیور سیو میکنه رو باز میکنم ، نمیشه fast forward رو استفاده کرد یعنی اگه استقاده کنم برمیگرده یه جای مشخص از فیلم
دیگه اینکه اگه یه فیلم دی وی دی رو باز کرده باشم و در حال مینیمایز باشه و یه فایل دیگه که دی وی دی نیست رو اجرا کنم نمیتونه پخش کنه و ارور میده و باید end task کنم بعد دوباره اون فایل رو اجرا کنم
در ضمن تو ویندوز 7 هستم
برنامه KMPlayer خیلی خوبه و من همیشه ازش استفاده می کنم.
اما...
خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی ایراد داره!!!
سلام
جدیدا کا ام پلیر *فیلم ها رو نصفه تصویر نشون میده، و وقتی هم که فول اسکرین می کنم دیگه اصلا بجز صدا چیزی وجود نداره،
شده کارمون با جت ادیو فیلم نگا کردن که دیگه داره دیوونم می کنه( چرا این هیچ امکاناتی نداره)
* و چند تا از پلیر های دیگه ( گوم ، ظد پلیر )
منم زیر نویس رو میارم رو فیلم ولی به قول دوستمون خرچنگ قورباغه و زبان یا فونت عجیبی مثل چینی ها نشون میده . در ضمن از ویستا 64 استفاده می کنم.منتظر راهنمایی شما هستم.ممنون
من تنظیمات صفحه 5 اگه اشتیاه نکنم پست 48 یا 49 رو انجام دادم مشکل حل شد.میخواستم تشکر کنم.
خرچنگ قورباغه نشون دادن زيرنويس فكر نكنم به پلير مربوط بشه شما بايد ازcontrol panel و از قسمت Regional & Languege زبان فارسي رو انتخاب كني ولي متاسفانه چون الان ويندوز 7 يا ويستا ندارم نميتونم با عكس نشونت بدم .نقل قول:
سلام . و خسته نباشید
kmplayer من وقتی سایزش و تغیر میدم سایز تصویر هم تغییر میکنه
یعنی وقتی صفحه رو بزرگ میکنم تصویر و میکشه .
من تازه این پلیرو نصب کردم و به هیچ تنظیماتی هم دست نزدم
چجوری درستش کنم
ممنون
دوباره سلام .
آقا ما اومدیم ورژن جدید این پلیر رو نصب کنبم اررور زیر و میده :
روی ویستا چرا برای فایلهای mp4 زیرنویس پخش نمیکنه؟!
برید در منو قسمت screen controls و گزینه Keep Display Aspect Ratio رو تیک بزنید.نقل قول:
شما باید آخرین نسخه فلش پلیر ( برای IE که ActiveX داره ) رو نصب کنید.نقل قول:
زیرنویس پخش کردن یا نکردن ربطی به سیستم عامل و فرمت فایل نداره مطمئن باشید گزینه Show Subtitle در منوی Subtitle تیک خورده.نقل قول:
آره.همه چیزش ok هستش.چون واسه سیستم عامل دیگه و همین ورژن هیچ مشکلی ندارم.ولی تو ویستا فقط با فرمت mp4 به هیچ وجه زیرنویس نشون نمیده.تمام تنظیمات رو بارها و بارها چک کردم.:41:نقل قول:
Diego از بخش subtitle موقع اجرای ویدیو یک پرینت اسکرین بگیر بزار اینجا شاید متوجه بشیم کجاش مورد داره.نقل قول:
این مشکل رو منم داشتمنقل قول:
حقیقتش یادمه فقط اون موقع سرچ کردم تو گوگل و یه لینکی ازخود سایت kmplayer داده بود که یه سری اتظیمات رو باید انجام میدادی تا درست میشد
راستش یادم نیست چی رو سرچ کردم تو گوکل! وگرنه میفگتم
فقط اومدی تو کف بذاری!:31:نقل قول:
ممنون.دو تا عکس زیر ،یکیش واسه avi و یکش واسه mp4 هستش.نقل قول:
سلامنقل قول:
این یکی از مشکلات ویستا هست و خود Km player هم اشاره کرده که
نقل قول:
Not displayed subtitle in vista EVR.
من یک پیشنهاد دارم این چون مال ویژگی ورژن جدید هست ورژن قدیمی هم نصب کنید ببینید چی میشه
یک نگاهی هم اینجا بندازین شاید مفید باشه
با سلام خدمت تمامی دوستان
آقا بی زحمت آخرین ورژن KM Player را بزارید
موفق باشید :40:
سلامنقل قول:
KMPlayer | پخش کننده ی قوی فایل های چند رسانه
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=153213&page=12
من بعضی فیلم هایی که می بینم زیرنویس هم دارند البته نه به صورت هاردساب و وقتی فیلم رو با کی ام پلیر باز می کنم اون زیرنویس رو هم که به انگلیسی هست پخش می کنه.
منتها وقتی با برنامه aviaddxsub زیرنویس رو به یه فیلم اضافه می کنم کی ام پلیر زیرنویسشو نشون نمیده!
فرق اینا با هم چیه؟چرا اونو نشون میده ولی اینو نه؟
تو عکس زیر،گزینه ی زیرنویسی رو که نمیخواین،غیر فعال کنید:نقل قول:
من زیرنویس با پسوند srt دارم که وقتی باز میکنم با km به صورت زبان ناخوانا میاد,خودم به وسیله word و copy paste در txt و تغییر زبان درستش کردم فقط یه مشکلی هست اینکه زیرنویس از چپ به راست میاد , هر کاریم میکنم تغییر نمیکنه.چه طوری میتونم درستش کنم؟
واسه تنظیمات زبان ،یونیکد رو روی فارسی تنظیم کنید(مشابه عکس زیر) :نقل قول:
سوال دومتون رو متوجه نمیشم.یعنی چی از چپ به راست میاد؟
مرسی از جوابتون البته من فقط یه سوال پرسیدم,در اصل روند کاری که طی کردم و گفتم .نقل قول:
توضیح بالایی ام که دادید فعاله
منظورم از چپ به راست این بود که مثلا
صبح بخیر به صورت بخیر صبح میاد
باید جمله ها رو از چپ به راست بخونم.
دوستان من یه dvd دارم که زیرنویسش زودتر پخش میشه. با این نرم افزار نشد درستش کنم. کلا روی dvd و زیرنویسش چه باید کرد تا رستگار شد؟ خستم کرد خداییش!
این هم فروم km player
[HTML]http://www.kmplayer.com/forums/forumdisplay.php?f=48[/HTML]
من همه player ها رو با هم مقایسه کردم توی کیفیت هیچ کدمشون (به غیر از powerdvd ) به پای media player classic (البته آخرین ورژنش) نمیرسه
دوستان میتونن امتحان کنن ,
کسی میتونه به من بگه این خطا در KM به خاطر چی؟
No Combination of filters could be found to render the stream
error num:80040218
در ضمن پست 75 ام اگه جواب بدید ممنون میشم
تنظیم زیرنویس رو با این نرم افزار یکی توضیح میده؟؟؟