100% هم میزنه همچین چیزی.نقل قول:
8 mp با امکانات هم شاید زد خدا رو چه دیدی !
همین طوریشم قیمتش تقریبا نصف 8510ـه!نقل قول:
به جای این کار می تونه با پایین آوردن قیمت سی 90
---------
علی امضات منو کشته. اگه مثل چین بودیم چیکار میکردی؟!!
Printable View
100% هم میزنه همچین چیزی.نقل قول:
8 mp با امکانات هم شاید زد خدا رو چه دیدی !
همین طوریشم قیمتش تقریبا نصف 8510ـه!نقل قول:
به جای این کار می تونه با پایین آوردن قیمت سی 90
---------
علی امضات منو کشته. اگه مثل چین بودیم چیکار میکردی؟!!
مطمئن باشین که سونی قیمت رو پایین نمیاره و اگر دیر تر از موعد ریلیز نشه زودتر نمیشه !!! در مورد 8 مگا پیکسلی سیستم عامل دار هم قطعا این کار رو میکنه ولی حداقل یک ماه بعد از ریلیز C905 معرفی بشه و ریلیزش میره تا اواسط 2009 !!!!!نقل قول:
سونی تازه داره میشه مثل سامسونگ 3 سال پیش که قبل از بقیه آخرین تکنولوژی رو روی گوشی هاش معرفی میکرد ولی اینقدر تو ریلیز کردن کند عمل می کرد که آخر از همه محصولش ارائه میشد !!!!
من جایی خوندم که سیستم عامل Kc910 نیز سیمبین است. به هر حال هنوز خیلی از چیزاش معرفی نشده.
خیر دوست عزیزنقل قول:
سیستم عامل این گوشی همون سیستم عامل ویوتی هستش که ارتقا داده شده
ای بابا ،
چرا ال جی خوابش برده ؟ نه عکسی ازش بیرون اومده نه تبلیغاتی کرده ، انگار نه انگار .... غلط نکنم ال جی هم مثل سونی یه حرفی زده توش مونده !!!!!
نه تو رو خدا نگو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .من دارم روز ها رو میشمارم که October بیاد و این گوشی ریلیز بشه ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
فکر نکنم...آخه اگه حرف بود تاریخ ریلیزش رو انقد زود نمیزاشت...
من خودمم خیلی طلبه این گوشییم
ولی هر چی تو وب میسرچم نه عکس جدیدی ازش هست نه اطلاعات جدیدی نه تبلیغی نه پریویویی ..... انگار نه انگار
مثل این که درز خبر این گوشی ال جی یه گاف تبلیغاتی
یا ابراز وجود ال جی تو رده 8 مگا پیکسلی ها بوده
والا 100% تا الان اطلاعاتی ازش منتشر میشد !!!!
سامان جون من جای تو بودم فردا میرفتم اول صبح Omnia رو میخریدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
منم موافقم................ وگرنه ، این گوشی میتونه سطح انتظار خیلی ها رو پاسخ بده......... و ال جی میتونست با این گوشی توی 8 مگی ها بی رقیب باشه......... 8510 که سیمبین هست ، هیچ .......... سی 905 هم که سونی هست :27: ..... هیج ، پس این گوشی خوبیه.........!!!نقل قول:
دکمه هاش هم شبیه ، پاستیل میمونه.............؟!؟!؟ نکنه سامان برای همین خوشش اومده...........؟!؟!؟!:31:
بابا ، این پولش کجا بود.......... داره اینجو ری میگه ، ما فکر کنم ........... آره .....:46:......!!!نقل قول:
سامان جون من جای تو بودم فردا میرفتم اول صبح Omnia رو میخریدم
این سامان نشون نمیده وگرنه خیلی مایه دارتر از این حرف هاستنقل قول:
مگه نه سامان؟(USA Coming Soon) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
سی 905 هم که سونی هست
:27::27::27::31::27:
نه بابا.دارم میرم اونجا که هر چه زودتر امنیای خودم.... رو بخرم و سریع برگردم.همین:31:نقل قول:
به C905 بی احترامی نکنید که اگه بیاد دل همه نوکیایی ها میلرزه.
اون اگه ای که گفتی از اون اگه ها بودا !!!!!!!!نقل قول:
خدایی این گوشی ال جی حرف نداره واسه کسایی که نمی خوان گوشی سیستم عامل دار داشته باشن ولی در عین حال از gps و wifi استفاه میکنن . دوربینشم که دیگه حرفی واسه گفتن نمیذاره.
نقل قول:
دقیقا خود من...
من که جاوا رو به سیمبیان ترجیح میدم(با اینکه سیمبیان بهتره)ولی جاوا واسم کافیه...که بتونم 1 دیکشنری نصب کنم.همین...:10:
سوتی دادیا . خوب اگه یه نفر سیستم عامل جاوا و جی پی اس و وای فای مورد نیازش باشه سی 905 هم کارشو راه میندازه . :dنقل قول:
اون اگه ای که گفتی از اون اگه ها بودا !!!!!!!!
خدایی این گوشی ال جی حرف نداره واسه کسایی که نمی خوان گوشی سیستم عامل دار داشته باشن ولی در عین حال از gps و wifi استفاه میکنن . دوربینشم که دیگه حرفی واسه گفتن نمیذاره.
ای بابا کلید نکن دیگه !!!!نقل قول:
من که نگفتم سونی این چیزا رو نداره و فقط ال جی داره !!!!
ولی سونی 136 گرم وزنشه ، حدود 20 میل ضخامتشه و نمایشگرش سایز متوسط 2.4 اینچ رو داره (یه چیزی تو مایه های گوش کوب!!!) در حالی که الجی 114 گرم وزنشه ، 14 میل ضخامتشه ، نمایشگرش 3 اینچه و تاچه!!!
اولين عكسهاي رسمي منتشر شده KC910 ملقب به Viewty’s 8 megapixel Successor :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اينترفيسش منو كشته . خيلي خوشگله .
نازک هست ولی زیادی پتو پهنه. lcdیش نسبت به کل گوشی کوچیکه.نقل قول:
در حالی که الجی 114 گرم وزنشه ، 14 میل ضخامتشه ، نمایشگرش 3 اینچه و تاچه!!!
خوشم میاد سامسونگو الجی پشت گوشیو با بیلبورد اشتباه گرفتن!!
سیستم عامل جاوای c905 خیلی باارزش تر از ماله ال جیه ( این به همه اثبات شده یکی از نقاط قوت گوشیهای اس ای سیستم عامل بی نقص جاواشونه--) بعلاوه اینکه پروژه کاپوچین هم به c905 اضافه شده -- سی 905 کی پد داره الجی نداره -- طبق عکس سامسونگ معلومه که ال جی لامپ led نداره و زنونش هم به نظر من کوچیکه نه ؟ سی 905 هم led داره هم زنونش گندست --واقعا حال میکنم با اس ای تو رده گوشیهای سایبرشات واقعا رو دوربین حرفه ای عمل میکنه همه امکانات لازم رو میزاره (حالا نگید فیلم برداری که منظور عکاسیه -- هروقت یه سری هندی کم زد اونوقت بیایید گیر بدیدqvga و فلان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) بعد گوشی اسلایدر رو هرچه قدر باریک بسارن بازم از بقیه کلفتره چون از اسمش پیداست--(اصلا گوشیهای ساخت ژاپن همه گندن مثلا w900 $ s700 ) --گوشی ال جی فقط یه ال سیدیه --نقل قول:
من که نگفتم سونی این چیزا رو نداره و فقط ال جی داره !!!!
ولی سونی 136 گرم وزنشه ، حدود 20 میل ضخامتشه و نمایشگرش سایز متوسط 2.4 اینچ رو داره (یه چیزی تو مایه های گوش کوب!!!) در حالی که الجی 114 گرم وزنشه ، 14 میل ضخامتشه ، نمایشگرش 3 اینچه و تاچه!!!
================================================== ====================
این گوشی رسما معرفی شده ؟ باید تو سایت ال جی بالخره یه خبری باشه ازش --- لینک اگه کسی داره اخ کنه ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان بالاخره عکس های جدید منتشر شد(سامان جون چشمت روشن)
نقل قول:
امیر جان یه دنیا ممنون:40:
منو هم کشت:31:تو عکس که اینتر فیسش یه جواریی مثل امنیاست...
شما هم یه فیلم برداری vga بزارین رو گوشیتون.که با فرمت mp4 فیلم برداری کنه...ِDivx نخواستیم:31:...بعد گوشی های جاواتون XviD وdivx هم پخش کنه.اونم با پلیر خودش...بعد اصلا بیاین پشت گوشیتون یه شاهنامه بنویسین ما قول میدیم بهتون گیر ندیم:27:نقل قول:
فعلا شما با فیلم برداری Qvga تون حال کنین.کم آوردین هم یه بوق بخرین مواقع اضطراری بوق بزنین:27:
حمید جان از ویوتی به بعد سیستم عامل جاوای ال جی هم درست شده...دقیقا مثل se اه.نقل قول:
امشب هم قراره برم خودم از نزدیک با ویوتی کار کنم...نقل قول:
نقل قول:
حمید جان وقتی فیلم برداری ...(خجالت میکشم دقیقش رو بگم:31:)باشه به نظرت led به چه درد میخوره.تازه اونم تو شب.به نظر من که فقط به درد استفاده به جای چراغ قوه میخوره:31:
خب بگین سری هندی کم هم بزنه:دی.فعلا که تو فیلم برداری حرفی واسه گفتن جلوی ال جی و سامسونگ ندارهنقل قول:
واسه خیلی ها همون قدر که عکس گوشیشون مهمه فیلم برداریش هم مهمه...
مگه آیفون چی بود جز یه ال سی دی...نقل قول:
ولی این یه ال سی دی تاچ و زیبا+8mp دوربین.بهترین فیلم برداری.فلش زنون.صدای دالبی.و سایر امکاناتی که الان اکثر گوشی ها دارند مثل gps.wi fi.
یادم میاد c907 که معرفی شده بود یکی گفت که باید دست برنامه نویسش رو طلا گرفت که چجوری gps و wi fi رو تو سیستم عامل جاوا جا داده...حالا دست برنامه نویس این و باید فکر کنم الماس گرفت که علاوه بر اون دو تا.همچین اینترفیس قشنگی هم داره...
و در آخر کوچیک داش حمیدمون هم هستم...:40:
چشم دلت روشن:31::40:نقل قول:
سایت رسمی LG :
نقل قول:
این گوشی رسما معرفی شده ؟ باید تو سایت ال جی بالخره یه خبری باشه ازش --- لینک اگه کسی داره اخ کنه !
نقل قول:
کد:http://www.lge.com/about/press_release/detail/20905_1.jhtml
c905 یه چیز دیگس با Face detection
سامان دفعه آخرت باشه بر علیه پستهای من پست میدی :31:
divx و اینا همش پروتوکله --باید پول بدی بزاری رو گوشی که اس ای از این پولا نمیده در راستای کاهش قیمت --پورتوتایپ c905 هم فیلمبرداری vga میگرفت ولی به خاطر مسائلی کردنش qvga -- ها ال ای دی به چه درد میخوره ؟ وقتی شب بخوای فیلم بگیری تو تاریکی ال جی چیکار میتونه بکنه هیچی --تو تاریکی به عنوان چراغ قوه استفاده کنی مخصوصا این روزها که برق ما میرود- ماله شما چطور ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ---تازه همین ویدیو سی 905 میکروفون اختصاصی واسه ضبط صدا داره که ال جی نداره -- c905 تو فیلم برداری میتونست شاخی باشه ولی به خاطر یه سری سیاست غلط و ابلهانه نقطه ضعفش شد فیلم برداریش .
گوشیهای جاوای الجی از قدیم معروف بودن به انبار باگ ! جدیدا بهتر شد ولی بازم میلنگن --همین ویوتلی یه عکس میاره 30 ثانیه طول میده یه زوم رو عکس میکنه 15 ثانیه طول میده -- فایلمنیجرش هم مشکل داره---سرعتش نسبت به جاوای اس ای کمتره (اینا حرفای من نیست حرفای کسیه که گوشی رو داره )-- اصلا تو فروم خارجی مثلا esato بپرسید سیستم عامل اس ای بهتره یا الجی 97.25% میگن اس ای --
طرحشم که یه ال سیدیه --- دریغ از یه ذره فرق با طرح قبلی (ویوتلی ) -- آیفونم طرحش بیخود بود --روزگاریه که اکثرا از ال سی دیهای گنده استقبال میکنن -- آیفون خدا بیامرز اینو کشف کرد اونوقت همه برندها( جز سونی اریکسون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) مثله پشگل مدل آیفونی زدن .. منکه خوشم نمیاد ولی مطمئنم خیلیها خوششون میاد.
===================================
مثله اینکه هنوز معرفی رسمی نشده--مشخصتش تو سایت الجی نیست .
ببینم تو همون سامانی نیستی که p1 داشتی، باهاش کلی حال میکردی بعد رفتی w910 گرفتی؟!!! وقتی x1 معرفی شد یادته چه حالی کرده بودی؟ شب خوابت نمیبرد. حالا چی شده رتی دنباله بیلبورد؟!نقل قول:
شما هم یه فیلم برداری vga بزارین رو گوشیتون.که با فرمت mp4 فیلم برداری کنه...ِDivx نخواستیم...بعد گوشی های جاواتون XviD وdivx هم پخش کنه.اونم با پلیر خودش...بعد اصلا بیاین پشت گوشیتون یه شاهنامه بنویسین ما قول میدیم بهتون گیر ندیم
فعلا شما با فیلم برداری Qvga تون حال کنین.کم آوردین هم یه بوق بخرین مواقع اضطراری بوق بزنین
نقل قول:
من نوکرتم حمید جون:40:.چشم .با اینکه یه جوابهایی داشتم ولی دیگه جواب نمیدم:40:
فقط در مورد ظاهر گوشی میگم که سلقه ایه.من تا حالا همش از این گوشی هایی که شما میگی داشتم.ولی از این به بعد میخوام همین lcd ها رو بگیرم.البته با اجازه شما:40:
نه.من اون سامان نیستم.آخه من اول w910 گرفتم بعدش p1.:دینقل قول:
شوخیدم.همونم.فقط یه کم لاغرتر شدم:27:
آره.با x1 خیلی حال کردم.ولی هیچ چیز مثل این kc910 چشم من و نگرفت:40:
این ایراد نیست .برای هر سیستمی این روزها نشونه ای در نظر گرفته شده که از اون نشونه ها برای اطلاع رسانی استفاده میکنن که این مشخصات رو با همین شکل روی ال سی دی ها دوربینهای دیجیتال و پریتنتر ها و ... میبیند که من چند نمونشو عکس گرفتم و میزارم .نقل قول:
نازک هست ولی زیادی پتو پهنه. lcdیش نسبت به کل گوشی کوچیکه.
خوشم میاد سامسونگو الجی پشت گوشیو با بیلبورد اشتباه گرفتن
مگه من گفتم جواب ندید ؟ ( یعنی گفتم.... ولی مزاح کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من خوراکم مباحثست )نقل قول:
با اینکه یه جوابهایی داشتم ولی دیگه جواب نمیدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من اجازه نمیدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
من چکاره بیدم اصلا ؟
در پست قبلی من منظور ویوتی هست اشتباه نوشتم (چه اسم ضایعی هم داره ویوتلی قشنگتر بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
سامان من بودم گفتم باید دست برنامه نویس C905 رو طلا گرفت .الانم رو حرفم هستم.
من فقط این سوال برامنقل قول:
پیش اومده نوشتن 4 خط اسکریپت جاوا(که البته با توجه به بازار نیومدن گوشی کارایی اون معلوم نیست!!) چه کاره شاقی هستش
که بخواین دست اون برنامه نویس رو طلاا بگیرین ؟؟
یه مهندس نرم افزار فوق لیسانس یا لیسانس که 4..5 سال کار کرده باشه براحتی می تونه این کارو انجام بده
پس برو اینترفیس kc910 رو هم ببین...(البته فعلا عکساش موجوده.1 ماه صبر کنین خودم ویدیوش رو میزارم:دی)نقل قول:
جان من این بحث رو دوباره راه ننداز . قبلا هم گفتم اگه 4 خط اسکریپت جاوا کاری نداره چرا هنوزم که هنوزه نوکیا کمیتش لنگه ؟؟ مقایسه کنید جاوای نوکیا ( یا برندهای دیگه رو ) رو با جاوای اس ای --لامصب از همه لحاظ جلوتره کارآمدی, سرعت ,اینترفیس, ساپورت برنامه --- توی گوشیهای اخیر با اینترفیس A200 مثلا w980 میتونه 14 تا برنامه و بازی جاوا رو همزمان اجرا کنه ! کدوم گوشیی جاوایی (غیر از سونی اریکسون) میشناسید که اینطوری باشه ؟؟نقل قول:
پیش اومده نوشتن 4 خط اسکریپت جاوا(که البته با توجه به بازار نیومدن گوشی کارایی اون معلوم نیست!!) چه کاره شاقی هستش
که بخواین دست اون برنامه نویس رو طلاا بگیرین ؟؟
یه مهندس نرم افزار فوق لیسانس یا لیسانس که 4..5 سال کار کرده باشه براحتی می تونه این کارو انجام بده
این قسمت حرفت رو که میگی جاوای سونی از لحاظ ساپورت برنامه و پرسونالایز کردن از بقیه گوشی ها بهتره تا یه حدودی قبول دارم ...... ولی اینترفیس رو اصلا قبول ندارم، اینترفیس های سونی همیشه یکنواخت و کسل کنندن. عمرا اینترفیس فقط سامسونگ ( و این طور که از عکسهای kc910 پیداس ال جی ) از لحاظ مولتی تسکینگ هم بقیه مارک ها تا حدودی این اجازه رو میدن. و علتی که یکم محدودیت ایجاد میکنن اکثر مواقع به این دلیله که اگه گوشی جاوا بخواد امکاناتش زیاد باشه ، رو فروش گوشی های سیستم عامل دار اثر میذاره.نقل قول:
از لحاظ امکانات هم همینه ....... مثلا شما فکر می کنین wifi و gps رو گوشی جاوا گذاشتن شاخ فیل رو شکستنه ؟؟؟؟ علتی که رو گوشی ها ی جاوا این امکانات رو قبلا خیلی کمتر می دیدیم این بود که جزو امکانت لوکس محسوب میشدن. و کاربری کمتری داشتن.
تا حدودی قبول داری؟ باید خیلی قبول داشته باشی!نقل قول:
این قسمت حرفت رو که میگی جاوای سونی از لحاظ ساپورت برنامه و پرسونالایز کردن از بقیه گوشی ها بهتره تا یه حدودی قبول دارم
آها اون منوهای رنگارنگ که مثل تابلو نقاشی میمونه شد اینترفیس؟نقل قول:
عمرا اینترفیس فقط سامسونگ
در ضمن اینترفیس فقط زیبایی نیست برادر من، هر وقت راحت تونستی با گوشیت کار کنیو ازش لذت بردی اون موقع درسته. نه سامسونگو نوکیایی که با یه برنامه ساده جاوا مشکل دارن! الجیو نمیدونم ولی گمون نکنم وضعیتش بهتر از اون دوتا باشه
نه رابط کاربری و نه اینترفیس زیبای ( از قول بعضی دوستان ) به داد سونی اریکسون میرسه . سامسونگ با همین رابط کاربریش در جاوا و همین تابلوهای نقاشی روز به روز محبوبیت بیشتر میشه ولی برعکس سونی اریکسون با اون رایط کاربری عالی و بهترین اینترفیس ( از قول بعضی دوستان ) روز به روز داره به صفر نزدیک تر میشه .
سونی اریکسون حتی به خودش زحمت نداده یه کم روی اینترفیس C905 که اولین 8 مگاپیکسلیش هستش وقت بذاره و روش کار کنه ، سامسونگ اولین 8 خودشو با اینترفیس کاملا متفاوت با همه سیمبیان های موجود در بازار عرضه کرد .
راستی بحث سر 8 مگاپیسکلی شد اینو بگم INNOV8 با قیمت 399.99 یورو تا چند روز دیگه عرضه جهانی میشه ( نسخه 8 گیگابایت ) -> سایت CPW به زودی Unlocked میکنه .
حالا نوکیا و سونی اریکسون باید کلی حال کنن با این قیمت باورنرکردنی INNVO8 !!!!!!
اینو ، هستم........... البته سونی توی زمینه رابط گرافیکی ، دسته کاربرش رو باز گذاشته.......... ولی بازم ، آدم ازش خسته میشه...............!!!نقل قول:
سونی اریکسون حتی به خودش زحمت نداده یه کم روی اینترفیس C905 که اولین 8 مگاپیکسلیش هستش وقت بذاره و روش کار کنه ، سامسونگ اولین 8 خودشو با اینترفیس کاملا متفاوت با همه سیمبیان های موجود در بازار عرضه کرد .
ما که داریم حال میکنیمنقل قول:
حالا نوکیا و سونی اریکسون باید کلی حال کنن با این قیمت باورنرکردنی Innvo8 !!!!!!
ولی فکر نمیکنم با این قیمت سونی اریکسون و نوکیا اصلا حال کنند!!!
ضمنا مشکل 4 تا اسکریپ جاوا تو نوکیا های جدید بی سیستم عامل حل شده
اگرم بحث نوشتن برنامه و توان برنامه نویسی هستش سونی اریکسون باید اصلا حرفی نزنه
چون یه گوشی سیستم عامل دار نداره که بتونی یه فایل 5 مگی که بلوتوث کردی واسه کلهم گوشی های سیستم عامل دارشو
تو کمتر از 3 دقیقه سیو کنی !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
کاری که تو ان 70 (پر باگ ترین گوشی نوکیا) ماکزیمم 20 ثانیه طول داشت !!
فکر کنم جاوا رو با جاوا اسکریپت اشتبا گرفتین ؟! جاوا ربطی به اسکریپت و جاوا اسکریپت نداره... جاوا یه زبان برنامه نویسیه گستردست که تو نوشتن برنامه ها مختلف کاربرد داره که تو برنامه های سرور ساید هم میشه ازشون استفاده کرد و همینطور ازین زبون واسه نوشتن پلتفرم گوشی های موبایلم استفاده میشه و الانم فروش گوشی های جاوای تمام برند ها خیلی بیشتر از گوشی های سیستم عامل دارشونه ( حتی تو برند نوکیا ! )
جاوا اسکریپتم که همین کداییه که تو سایتها و به خصوص وبلاگا زیاد استفاده میشه در واقع یه سری کدهای محدوده که میتونه کارای محدودی رو انجام بده...! البته یه تکنولوژی فوق العاده یی مثل ای جکس ( مثه همین فرم ارسال سریع تو تاپیکایه پی سی ورد که خیلیم مورد استفاده قرار میگیره ) از جاوا اسکریپت استفاده میکنن و خوب دیگه نیازی نیست برای فرستادن یه پست یا مثلا تو بعضی سیستمایه وبلاگ برای فرستادن یه کامنت کل صفحه لود شه و... ولی کلا این دوتا خیلی با هم فرق دارن !