معمولا اولین سایتی که بازی رو میاره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی هنوز اسمش نیومدهنقل قول:
Printable View
معمولا اولین سایتی که بازی رو میاره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی هنوز اسمش نیومدهنقل قول:
این بازی قراره مرداد ماه برای Pc ریلیز بشه و بترکونه.
دوستان ببخشید این بازی واسه pc اومده که لینک دانلود رو گذاشتن؟ لینک :کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=3987035#post3987035
بله این بازی هم منتشر شده !
سیستم مورد نیاز بازی :
Minimum system requirements:
• Operating System: Microsoft Windows XP SP2 / Windows Vista (service pack is optional, the game can run with no SP)
• Processor: Dual-core processor (Intel Core 2 Duo 2.4 GHz or AMD Athlon X2 5200 + 2.6 GHz)
• Memory: 1.5 GB RAM
• Video Card: DirectX 9.0c/Shader3.0 compatible, VRAM 512 MB (NVIDIA GeForce 7800 series or ATI Radeon X1900)
• Sound Card: DirectX 9.0c compatible sound cards
• Hard Disc Space: 8.0 GB free space
• DVD Drive: DVD9 compatible drive (DVD DL)
• Monitor: 800x600
• Input Devices: Mouse & Keyboard required (Recommended: Xbox 360 Controller for Windows)
• Multiplayer: Internet connection required for online play.
Recommended system requirements:
• Operating System: Microsoft Windows XP SP2 / Windows Vista (service pack is optional, the game can run with no SP)
• Processor: Intel Quad Core 2 Duo 2.4 GHz or AMD Phenom 9500 Quad Core and higher
• Memory: 2.0 GB RAM or more
• Video Card: DirectX 10/Shader4.0 compatible, VRAM 512 + MB (NVIDIA GeForce 9800 GTX + series or ATI Radeon HD 3800 series or higher)
• Sound Card: DirectX 9.0c compatible sound cards
• Hard Disc Space: 8.0 GB free space
• DVD Drive: DVD9 compatible drive (DVD DL)
• Monitor: 1280x700
• Input Devices: Mouse & Keyboard required (Recommended: Xbox 360 Controller for Windows)
• Multiplayer: Internet connection required for online play.
خیلی خوب.کی میاد ایران؟نقل قول:
اون دیگه بستگی به شرکت های ایرانی داره ...نقل قول:
سایت تکین اورده بابا.من بازی کردم D: در کل جالب بود.
نسخه pc را کسی بازی کرده ؟
گرافیکش معمولیه ولی بعضی از location ها خیلی قشنگن..تیر اندازیش تقریبا افتضاحه,خیلی بده...soundtrack ها هم خوبند. loading time ها یه خورده طولانین و بعضی وقتا میرن رو اعصاب..راستی تاب خوردن ها هم خیلی قشنگن...کلا بازی گیم پلی جذاب و سریعی داره..
کلا بازی یه بازی معمولی رو به بالاست...من بهش نمره 7.5 میدم.. البته من نسخه ی PC رو بازی کردم...
اين گيم اسپات بدرد نخور تاريخ ريليز رو زده:28 اين ماه تا چند روز ديگه boys team ميزنه بازي رو
boysteam تو سایتش زده بازی رو عرضه کردهنقل قول:
از گرافیکش که خیلی تعریف میکنن.احتمالا با آخرین تنظیمات بازی نکردی.نقل قول:
اين سايت boysteam چيه ؟ من نميتونم پيداش كنم . ممنون
بابا از این boysteam اصلا نگیرین . گند زده تو همه ی بازیها.من هر تاپیکی میرم هر کی از اینجا گرفته شاکیه.نقل قول:
چرا ....گفنم که location ها خیلی قشنگن و طراحی خوبی دارن ولی طراحی شخصیت ها و دشمنها و...زیاد چنگی به دل نمیزنه البته زیاد بد هم نیست..نقل قول:
[HTML] www.boysteampc.com[/HTML]نقل قول:
والا همه از این شرکت تعریف میکنن نمیدونم چرا میگی همه شاکی هستند . ؟نقل قول:
بابا از این boysteam اصلا نگیرین . گند زده تو همه ی بازیها.من هر تاپیکی میرم هر کی از اینجا گرفته شاکیه.
من خودم نزدیکه 25 تا بازی از boysteam گرفتم که مشکلی نداشتند .
همين پروتوتايپ كه اين همه مشكل داشت boysteam زد كه درست بود.من نشده بازي بگيرم از اين شركت خراب باشه.تازه اگه بازي مشكلي داشته باشه خودشون يه پچي چيزي بهش اضافه ميكنن.بخاطر همين رك ندارن اكثر بازي هاش.:10:نقل قول:
(نظرشخصي)
آقا یه سوال داشتم من رفتم تو این سایت boysteam ولی جایی واسه خرید ندیدم از کجاش باید بخرم؟( منظورم منو بود)نقل قول:
فك كنم فروش آنلاين نداشته باشن.:31:نقل قول:
فروش آنلاین نداره اما الان اکثر مغازه ها بازی های boysteam را میارن .نقل قول:
البته چند تا نمایندگی هم داره که فقط محصولات boysteam را ارائه می دهند .
دوستانی که بازیرو خریدن به نظرتون ارزش داره.یه چنتا سوال هم داشتم.
1-داستان بازی چطوره؟
2-گرافیک چطور؟
3-چه قابلیتهایی داریم.مثل اسلحه.
تو360 كه كنترل خيلي بد بود شايدم من عادت نداشتم.اما تو pcخوبه كنترل؟البته كلا بازي هاي سبكfps-tps با كيبوردو موس خيلي راحت ترن.
بازی به نظر من عالیهنقل قول:
روی 360 البته
1 - داشتان خوبی داره
2 - گرافیک و نورپردازی و بافت ها یکی از نقاط قوتشه
3 - فعلا که یک سلاح بیشتر نداره چون همین الان داداشم اون اتاق داره بازی میکنه و اوایلشه
بدی بازی load های طولانی و نداشتن chekpoint و کوتاه بودن مراحلشه
در کل بازی قابل قبولیه
تو دموها كه يه شات گان با كلت و يه مسلسل كوچيك من ديدم.خداكنه سلاح هاي بيشتري داشته باشه.
دوستان این بازی درجه easy نداره ؟
درجه commando از hard سخت تره ؟
فکر نکنم رو easy حال بده. commando از هارد ( فکر کنم) سخت تره.نقل قول:
بچه ها من بازی را گرفتم .
یه نیم ساعت بازی کردم کلا بدک نبود اما همون اول به یه مشکل برخوردم .
اون چیزایی که اول بازی هست و حالت استوانه داره و باید هکشون کرد را چه طور باید هک کنیم ؟
من هر کاری میکنم نمیشه کاری کرد .
اول باید کلیک راست موس رو بزنی بعد هم باید F رو بزنی هک بعد چند تا توتوریال تو اولیه هست اونا رو انجام می دی بعدی ها رو هم همین جوری هک می کنی.نقل قول:
اون چیزایی که اول بازی هست و حالت استوانه داره و باید هکشون کرد را چه طور باید هک کنیم ؟
من یه مشکل دیگه دارم اونم اینکه تو توتوریالش E رو که می زنی اون سنگها رو بلند ولی تو بازی E می زنم هیچ کاری نمی کنه.کلا دکمه های Q و E و T هیچ کاری نمی کنن. اشکال از منه؟ بعد هم آدم ها رو که می گیری نمی شه کشید طرف خودت بعد پرتشون کنی؟ تفنگهای ملت رو با چی بردارم؟
کلا بازیش خیلی یه جوراییه انگار اصلا محیط رو برای این یارو نساختن هی به درو دیوار گیر می کنه و کلا پریدناش چیز چرتیه اکشنش هم که خیلی ضعیفه. نه می شینه نه کاور می گیره.
دوستان یه مقدار از بازی که جلو رفتیم باید با دو تا ربات بزرگ مبارزه کنیم .
چه جوری میشه اونا رو نابود کرد . باید جای خاصیشون را زد ؟
ار داداشم پرسیدم میگه پشتشون یک قسمت مربع شکل قرمز رنگی هست که باید به اونجا تیر بزنیدنقل قول:
امیدوارم کمکتون کنه :31:
منم مشکل همین دوستمونp30worldapm رو دارم
سلام به همه دوستان
کساني که مشکل کار نکردن دکمه ها رو دارند بايد بدونند که هر چه تو بازي جلوتر ميرند اين قابليت ها آزاد مي شه و شما مي تونيد تمام آموزش هاي که در بخش آموزش ديدن رو اجرا کنيد من خودمم اين مشکل و داشتم
بازی رو گرفتم
در کل بازی خوبیه
از مهمترین نکاتی که میشه بهش اشاره کرد: موزیک عالی,گیم پلی جذاب و بخصوص گرافیک تماشایی بازی است
سلام.آقا من كل توپ خونه رو گشتم هيچ جا نداشت يا تموم كرده بودن.هر مغازه اي ميرفتم نرفته ميگفتمbionic commandoرو داره كه همه گفتن نه بجز چند تا مغازه كه گفتن تموم شده.
boys team بازی های تک dvd رو دوتاش میکنه و بعد نصب میبینی حجم کل بازی سه گیگم نیست .
فقط واسه منافع خودش بازی رو دوتا dvd میزنه و کارشم اشغاله
فعلا که تنها شرکتی هست که تو کمتر از 24 ساعت بازی ها رو پخش میکنه .نقل قول:
کارشم حرف نداره شما اگه مشکلی با بازی هاش داری دلیل نمیشه بیایی تو یک تاپیک به یک شرکت توهین کنی .
این شرکت هم مثل بقیه شرکت های ایرانی از setup اصلی بازی استفاده نمیکنه و به همین دلیل فایل registry بازی به ویندوز اضافه نمیشه و بازی قابل اپدیت نیست !نقل قول:
سلام من بازیو خریدم .ماله boysteam وقتی روی ایکن بازی کلیک میکنم این error رو میده :
windows cannot access the specified device path or file you may not have the appropriate to access the item
دوستان خواهشا سریع جواب بدین .
بازی واقعا استثنایی هست
الان که بیشتر بازیش میکنم میبینم واقعا حرف نداره
یه بازی متفاوت که واقعا عالیه
گیم پلی بازی اصل هیجان و حاله. مخصوصا وقتی که تمام قابلیتهای دستت باز میشه و چرخ خوردن با دست واقعا حال میده
موسیقی بازی که استثنایی هست تقریبا میشه گفت که کل موسیقی بازی از یک تم استفاده میکنه که به نوعهای مختلف نواخته میشه
در اصل هم موسیقی مربوط به نسخه nes(میکرو) هست
ولی واقعا میشه گفت بهترین قسمت بازی گرافیک استثنایی بازی هست که نظیرش رو کم دیدم. مخصوصا تو بازیهای Third Person Shooter . از طراحی محیط گرفته تا آب و ساختمانها تا خود شخصیت بازی همه و همه استثنایی هستند
شدیدا به همه توصیه میکنم بازی رو بگیرند
البته اول بازی ممکنه یه ذره اعصاب خورد کن باشه چون باید قلق دست آهنی اسپنسر(شخصیت بازی) دستتون بیاد
اومده بودم یک پستی راجع به بازی بزنمنقل قول:
چون امروز که داداشم تقریبا اواخر بازی بود و داشت بازی میکرد منم داشتم میدیدم
دیدم 90 درصد گفته هام تو این پست هست
و تایید میشه در حد national team