ايول كارت درسته:31:نقل قول:
جواب داد هميشه با اين ريپليس شدن نامها مشكل داشتم و ميدونستم يك راه حلا داره و با winrar فايلهاي جاوا رو ميشه مشاهده كرد ولي نميدونستم كجا شو تغيير بدم
ممنون:11::11::11::11::11::11::11::11::11::11: :11::11::11::11::11:
ايول كارت درسته:31:نقل قول:
جواب داد هميشه با اين ريپليس شدن نامها مشكل داشتم و ميدونستم يك راه حلا داره و با winrar فايلهاي جاوا رو ميشه مشاهده كرد ولي نميدونستم كجا شو تغيير بدم
ممنون:11::11::11::11::11::11::11::11::11::11: :11::11::11::11::11:
شما بلد هستی که چه جوری یه برنامه با حجم بالا رو به چند قسمت تقسیم کنیم که رو گوشی هایی که برنامه زیر یک مگ بهشون میخوره اجرا شهنقل قول:
عزیز اول پسوند برنامه که jar هست رو به zip تغییر بده و بعد کل محتویات داخلش رو extract کن تو یه پوشه با نام دلخواه.
تغریبا همه ی برنامه های جاوا داخلشون یه پوشه به این اسم دارن meta-inf که داخلش یه فایل با این اسم هست manifest.mf این فایل رو با notepad ویندوز باز کن ،این متن داخلش هست
midlet-name: Opera mini
midlet-1: Opera mini, /i.png, browser
midlet-data-size: 25600
microedition-configuration: Cldc-1.0
midlet-icon: /i.png
midlet-permissions-opt: Javax.microedition.io.connector.sms, javax.wir
eless.messaging.sms.send, javax.microedition.io.connector.socket, jav
ax.microedition.io.connector.file.write, javax.microedition.io.connec
tor.file.read
midlet-vendor: Opera software asa
midlet-permissions: Javax.microedition.io.connector.http
midlet-version: 4.2
microedition-profile: Midp-2.0
midlet-description: Opera mini
قسمت قرمز رنگ محلیه که میتونی اسمی که خودت دوست داری رو واسه اون برنامه بنویسی
وقتی نام برنامه رو عوض کردی اون فایل manifest.mf رو save کن و بعد کل برنامه رو مثل اولش دوباره zip کن و بعد پسوندشو به jar تغییر بده و رو گوشیت نصب کن و حال کن
(قسمت سبز رنگ هم نام سازنده برنامست که اگه دوست داشته باشی میتونی اون رو هم عوض کنی)
اسم و ایکون اکثر برنامه هایی که تو گوشیم نصب هستش رو عوض کردم و اونطوری که خودم دوست داشتم مرتب کردم
سلام دوستان.میخواستم بپرسم چطوری میشه رزولیشن یه بازی با برنامه رو که به رزولیشن گوشی نمیخوری تغییر داد؟اگه بزرگتره کوچیک کرد یا برعکس.قبلا یه راهی بود ولی من الان یادم رفته.کسی میدونه؟
فكر نكنم بشه تيكه تيكه نصب كردنقل قول:
اما ميتونم آدرسه محلي كه جاوا تو گوشي هاي سوني اريكسون نصب ميشه رو بت بدم و بعد فايل هايي كه بايد اونجا كپي كني تا برنامه نصب شده رو هم بذارم تا بريزي تو گوشيت
اينطوري برنامه به طور دستي نصب ميشه
اين روش فقط رو سوني اريكسون عملي ميشه
اگه مشكلي تو حروف بالا بود
منو ببخشيد اخه الان بيرونم و با گوشيم اينارو تايپ كردم
-
دارم يخ ميزنم
عزیزم این برنامه رو دانلود کن و لذت ببرنقل قول:
برنامه java resize
NET Framework .نقل قول:
کد:http://www.2shared.com/file/4482118/c84d092c/java_resize_by_bashir935.html
واسه اجرای برنامه باید حتما برنامه دوم رو کامپیوترت نصب باشهکد:http://download.microsoft.com/download/c/b/e/cbe1c611-7f2f-4bcf-921d-2df718591e1e/NETCFSetupv35.msi
یادت باشه که رزولیشن گوشی های جدید 240x320،نه 320x240
کار با این برنامه خیلی راحته
نه دوست عزیز من گوشیم 6300 هستنقل قول:
فكر نكنم بشه تيكه تيكه نصب كرد
اما ميتونم آدرسه محلي كه جاوا تو گوشي هاي سوني اريكسون نصب ميشه رو بت بدم و بعد فايل هايي كه بايد اونجا كپي كني تا برنامه نصب شده رو هم بذارم تا بريزي تو گوشيت
اينطوري برنامه به طور دستي نصب ميشه
اين روش فقط رو سوني اريكسون عملي ميشه
اگه مشكلي تو حروف بالا بود
منو ببخشيد اخه الان بيرونم و با گوشيم اينارو تايپ كردم
-
دارم يخ ميزنم
توی یکی از تاپیک ها یه دیکشنری گذاشته شده که به چند قسمت زیر یک مگ تقسیم شده و هر قسمت به طور جدا اجرا میشه منظورم این بود
این آدرس تپیک
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
میدونم عزیزم اونجارو دیدم
بیا یه کاری بکنیم تو یه برنامه برام بفرست که رو گوشیت نصب نمیشه و منم ببینم میتونم اینکارو بکنم برات
اوکی؟
بیا این برنامه رو دانلود کننقل قول:
میدونم عزیزم اونجارو دیدم
بیا یه کاری بکنیم تو یه برنامه برام بفرست که رو گوشیت نصب نمیشه و منم ببینم میتونم اینکارو بکنم برات
اوکی؟
نرم افزار دارویی همراه نسخه جدید هست
براي گوشي 5200 بايد بگم فقط نياز است پسوند فايل .rar را پاك كرده حروف jar. بجايش بنويسيد.نياز به باز كردن فايل rarنيست.
سلام دوستان . من یه سوال در مورد برنامه automsg داشتم (سونی اریکسون) و وقتی تنظیم میکنم که مثلا سر فلان ساعت اس ام اس بفرسته سر اون ساعت یه سری اجازه میخواد میخواستم بدونم میشه طوری تنظیمات یا permissions برنامه رو تنظیم کرد که دیگه این سوالا رو نپرسه و خودش کارشو بکنه؟
ممنون
یه پچ با همین اسم (java permissions) هستنقل قول:
برو بخش هک سونی اریکسون!
گوشیهای جدید ال جی مثل کا اف 750 روی نصب برنا مه های جاوا مشکل آیا دارند یا نه؟
سلام
opera mini نمیتونم دان کنه تازه صفحه هم سیو نمیکنه
گوشیم n70
اخرین ورژنشم از سایتش گرفتم بازم جواب نداد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من از همین تایپیک یه کتاب دانلود کردم اسمشم هست نام های اصیل ایرانی
برای شرکت پرنیان هست وقتی تو گوشیم اجرا می کنم برنامه باز می شه ولی می خوام از برنامه استفاده کنم error
می ده
qut of memory error java / long/qutofmemory error دلیلش چیه?
مدل گوشیم 7310 نوکیا
سلام عزیزان:گوشیه من n95 8gigاست<هر برنامه و بازی javaکه installمیکنم بدون صدا اجرا میشه >حتی flashوupdateکردم درست نشد چه کنم؟
مشکل با برنامه های قفل گذاری و مخفی کردن در گوشی 6300
سلام دوستان عزیز
مشکل من اینه که وقتی با نرم افزار های قفل گذاری یا مخفی کردن فایل کار می کنم همشون error میده که خیلی شبیه هم هستن
این error ها مربوط به برنامه های مختلف:
application error
application access set to not allowed
read only directory and file
failed to access
و وقتی جرئیات رو میزنی این پیام میاد :
details:
security
java/lang/securityException
access is denied
فقط قفل گزاری نیست حتی در نرم افزار mobi explorer برای تغییر اسم یه فایل هم این error ها رو میده
بسیار بسیار ممنون میشم اگه این مشکلو برام حل کنید
سلام کسی از دوستان برنامه رد تماسها و اس ام اس ها رو داره برام بزاره؟
گوشی 6300
نیاز مبرمی دارم:11:
دوست من اينو دانلود كن ببين درســـته من رو گوشي خودم تست كردم درســـت بود رو 6300 و 6500 هم اجرا شــد هيچ اروري نداد :41:نقل قول:
شما هم يه امتحاني كنيـــد :46:
موفق باشيد!:40:کد:http://www.2shared.com/file/4832295/7c71b0aa/MobyExplorer_Full_Version_P30World.html
سلام
من يه مشكلي دارم اونم اينه كه وقتي يه پلير مثل kd رو نصب ميكنم و اهنگم رو انتخاب ميكنم و دكمه play رو ميزنم ارور ميده
can not find locator گوشي من 6280 هست (سري 40)
با تشكر
سلام! میشه یه کمکی بکنین؟؟؟ من گوشیم سامسونگ D900 هستش، ههمه جا خوندم که برای نصب برنامه روی این گوشی باید بار (jar.) رو به (jad.) تبدیل کنم ولی آخه توی نرم افزارهای جاوایی که برای گوشی میگسزیم فایل جار هم توشون نیست که تبدیلش کنیم به جاد!!!! مثلاً توی این نرم افزارهایی که من دانلود کردم دو سه تا فولدر هستش و توی این فولدر ها فایلهایی با پسوند (class.) وجود دارند و چند تا عکس که توی نرم افزار به کار میرن... این فایلهای class. رو باید تبدیل کنیم؟؟ خب چطوری؟؟
دوست من اینکارو کن :نقل قول:
و ...
Zip بــود به jad تبدیــــل کن :11:
با سلام
عكسهاتو گالري موبايلم نمي ياد نميدوونيد مشكل چيه(n73 )
سلام آقا مجتبی
چرا هیچ کدوم از دیکشنری هایی رو که استفاده می کنم به گوشی 5300 نمیخوره حتی با حجم کمتر از 1 مگابایت!!!
میشه راهنماییم کنید! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با تشکر
سلام
گوشی من 5700 هستش. مشکل من اینه که فایل های با فرمت jar (برنامه های جاوا) رو نمی تونم موقع نصب بر روی مموری کارت نصب کنم و فقط می تونم اونها رو روی مموری گوشی نصب کنم. اگر بخواهم برنامه را بر روی مموری کارت نصب کنم قبل از اتمام نصب پیغام خطای Certificate error می ده.
لطفا راهناییم کنید :11:
سلام من این مدل گوشی را خریدم
سامسونگ f480 چینی
نوشته سیستم عامل نداره ولی این هست : قابليتهاي ديگر: Java MIDP 2.0کد:http://www.tehrangsm.com/index.php?productID=125
من فایل جاوا در فلش مموری ریختم ولی هر کاری کردم نصب نکرد آیا میشه راهنمائی کنید چه طوری می تونم برنامه نصب کنم
دوستان یه سوال گوشی من 5610 هست...چرا نمیتونم فایل های با حجم بتلای 1 مگ رو نصب کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام گوشی من 5800 و من این نقشه تهران 87 که javaهست رو روش نصب کردم اما تا برنامه رو باز میکنم میرم تو نقشه تا یک کم میرم بالا برنامه بسته میشه جیکار کنم؟
نقل قول:
sdownloadn: بازم سلام آقا من یه نقشه تهران کمتر از یک مگ میخوام آگه ندارید لا اقل به من بگید چطور اونو به چند قسمت تقسیم کنم
راستی گوشی 3110 کلاسیک محدودیت نصب برنامه بیش از یک مگ داره یا نه.........
ممنون
گوشي هاي نوكيا سري 40 نميتونن نرم افزار يا بازي بيشتر از يك مگ نصب كنندنقل قول:
دوستان یه سوال گوشی من 5610 هست...چرا نمیتونم فایل های با حجم بتلای 1 مگ رو نصب کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
گوشي شما هم جز سري 40 هستنقل قول:
راستی گوشی 3110 کلاسیک محدودیت نصب برنامه بیش از یک مگ داره یا نه.........
جدول تقسیم بندی سری های مختلف سیستم عامل گوشی های نوکیا
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=257796
با سلام
چرا بعضی از کتابهایی رو که دانلود میکنم مینویسه خطای برنامه توی جزئیاتش هم نوشته classnotfoundjava/lang/classnotfoundexceptionfw مدل گوشیم 5200 (حجم اون کتاب بیشتر از 1 مگ نیست.)
دوست عزيز براي منم همينجوري هستش نـــه كل كتاب ها بعضي از كتاب هايي كه با برنامه پرنيان ساخته شـــده باشـــه براي من همين ارور رو ميــده بقيه كتاب ها به خوبي كار ميكنـــه:11:نقل قول:
براي سري 40 اينجوري هستش همون كتاب هايي كه ارور ميداد رو روي گوشي هاي سري 60 امتحان كردم درســـت بــود:13:
موفق باشيد!:40:
ممنون دوست عزیز ولی چه طور میشه این مشکل رو حل کرد ایا راهی نداره؟؟؟نقل قول:
سلامنقل قول:
دوست عزیز برای بعضی از کتاب ها مشکلم حل شـــد هر چی هست مال اندازه فونت قابل استفاده برنامه هستش که بیش از حد بزرگـــه و گوشی های خودمون ساپورت نمیکنــــه :41:
اگه موقع اجرا اینجوری شـــد که کلا خرابــــه اگه وارد کتاب میشـــه صفحه اول دوم ارور میده شما اینکارو کنید صفحه اول توی برنامه شما کلید * رو بزنید فونت تغییر میکنه به کوچیک اگه تغییر کرد که دیگه ارور نمیده چون این فونت به گوشی های خودمون هستش ولی اگه ارور داد بدون که اون برنامه از فونت کوچیک استفاده نکرده و خودمون نمیتونیم استفاده کنیــــم و ارور میـــده:11:
من بیشــتر کتاب های که ارور میداد برام رو با همین روش کل خوندم:46:
موفق باشیـــد!:40:
با سلام، دوستم من برنامهٔYahoo Go 3 رو از لینکی که برام فرستادن dl کردم و بسیار عالی بود،ولی بد از اینکه گوشیم رو ریسیت کردم دیگه نتوانستم این برنامه رو نصب بکنم،البته اون لینک دانلود هم برای ایران وجود نداره،اگه کسی راهی میدونه لطفا بگه،
ممنون
سلامنقل قول:
دوست عزیز چه جوری لینک برای ایران وجود نداره :13:
مگه این برنامه رو نمیگی :
کد:http://www.4shared.com/file/59677715/19121d3d/Yahoo_Go_3.html?s=1
موفق باشید!:40:کد:http://www.4shared.com/file/78029009/16c46145/Yahoo_Go_3.html?s=1
سلام
برای فارسی کردن گوشی 3230 از طریق restor کردن backup.arc استفاده کردم ولی بعد از restore شدن فایلهای jar نصب نمیشن
علتش چی میتونه باشه؟ من چیکار کنم درست بشه
با سلام.
میرم سر اصل مطلب. دوستان ببینید من یه K750 قدیمی دارم(2005 خریدم) که دلم نیومده بفروشمش چون خیلی دوسش دارم! در قسمت پیامها یه قسمتی هست به اسم Email که مربوط به مدیریت ایمیل میشه. میخوام بدونم راهی هستش که من اکانت جمیل خودم رو در اینج وارد کنم و هر روز برای چک کردن ایمیلهام محبور نشم جلوی این سیستم بشینم؟! خودم چند بار امتحان کردم نشده. الان من ایمیلهامو با OPERA MAIL چک میکنم.
با تشکر
سلامنقل قول:
اون قسمتی که تو پیام ها هستش برای چک کردن ایمیل ها نیســـت این یه طرحی هستش که با موبایل هم بتونی ایمیل بفرستی و دریافت کنی که گفته شده باید بری تو سایت سونی اریکسون اونو فعال کنی و برای فعال کردن من رفتم کشورهای خارجی و عربی داشتن ایران تو لیســـت نبود :41:
. . . . . .
و برای چک کردن ایمیل با موبایل حتما باید برنامه موبایل نصب کنی و هزینه اینترنتش هم خیلی بالا هستش :13:
موفق باشید!:40:
نقل قول:
آموزش فعال كردن و تنظيمات ايميل در قسمت مسيج گوشی:
یادتون نره فایلهای CER نصب کنید..وگرنه کار نمیکنه:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=226885
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2470756&postcount=11
سلام
من ميخوام براي استفاده از اينترنت از مرورگرهاي جاوا استفاده كنم ولي هيچ كدوم كار نميكنن....من الان firefox رو دارم
مرورگر باز ميشه ولي اصلا سايتي رو باز نميكنه اول كه اسم سايت رو ميدم ميپرسه allow internet acces من ميزنم بله!
بعد مينويسه connecting بعد نوشته كانكتينگ از بين ميره و هيچ اتفاقي نميوفته...لطفا راهنمايي كنيد
گوشي من NOKIA 6280 s40 هست
با تشكر